comfy edişın
/tr/
bilgisayar bilimleri ile muhendisligi arasindaki fark ne
'evening lads t. not a Turk
İstedikleri zaten tam olarak düşündüklerin.
Ama o kadar çabaya rağmen hala "azınlık" dahi olsa varız. Umut fakirin ekmeği. Benim hala umudum var.
youtube.com
how is it possible to be comfy in turkey? I'd be so on edge.
Esselamu Aleyküm
we dont know how it is in other countries. we are used to this.
If you stay away from anatolia, it's kinda liveable.
Yes, An*tolian places like *zmir is absolute cancer, stay in Istanbul.
based
cringe
it's comfy as fuck actually.
HAHAHAHAHAHAHAH
tc iflah olmaz
Let's say deep parts of anatolia.
>same time zone brotherhood
goodnight bruh
AHAHAHAHAHA TAM BİR GERİZEKALI
Ananıza binseydi keşke
@105107323
cringe amk cringe yallah feysbukuna
youtubedan convert etmeyen 320 kbps mp3 indirme sitesi önerin
ipnelik o merdivene götürüp ilk inende. araştırılsa süprüz çıkabilir.
sen iflah olmazsın hocam
feysini yere sürterim senin
youtube-dl komutu
kendisinin salak olduğu için merdivene tersten bindiğini ima edenlere inat, kemal kılıçdaroğlu'nun gayet cool şekilde atlattığı mücadele. beklenmedik bir durum olmasına rağmen, hiç istifini bozmadan adımlarını hızlandırıyor, akışa uydurup, hızlanıyor ve parkuru tamamlıyor.
kendisini aşağılamak için konulmuş, ama kemal kılıçdaroğlu'nun tam bir lider olduğunu gösteren bir videodur aynı zamanda. kriz durumunda soğukkanlılığını kaybetmeden gereğini yapıyor ve problemin üstesinden geliyor.
bu kadar özürlü olamaz di mi bir insan? maddi çıkarı olması lazım %100. kesin maaşlı oktrolldür bunu yazan.
fifti sent kendi şop mepeüç indir vürüssüz
>3gp değil
SALAK
Şimdiki sevgilim İstanbul doğumlu, Ermeni, Atinalı, Yunan milli eğitiminde (yarın son) tarih hocası. Türkçe konuşuyoruz, araya Ermenice sözler kattığımız da oluyor. İki oğlu bu dilleri bilmediğinden, ben de Yunancada tembellik ettiğimden, onlarla konuşurken İngilizce ile yetiniyoruz.
by not living in america and getting shot
>Ermeni
>Atinalı
Böyle bir kombinasyonu bulması zor olmadı mı?
>Şimdiki sevgilim Erm*ni
Zoofilisin herhalde hocam
Katot anot arası uzaklık doyum gerilimini etkiler
If I change my name to Cengiz Yilmaz can I pass as a turk?
What do you look like
En çokta ne canımı sıkıyor biliyor musunuz? Ne kadar pislik, orospu çocuğu, yobaz, at hırsızı tipli Türk varsa hep yurt dışına gidebiliyor. Orada en pahalı arabalara biniyorlar, en güzel yemekleri yiyorlar, en güzel kızları sikiyorlar ama ben burada götümü yırtmama rağmen bunların hiçbirini yapamıyorum ve muhtemelen hiçbir zaman yapamayacağım. Adaletini sikeyim dünya.
birisi şu ekşicilere internette keko diye taşşak geçtikleri tiplerin bile onlardan daha vasıflı ve cesur başarılı insanlar olduğunu söylesin a.q
Bunlar mı benden vasıflı, cesur ve başarılı? Orospu çocukları benim burada yaptığım işin milyonda birini yapmayıp hayvan gibi euro üzerinden maaş alıyorlar.
Batılılar vasıfsız işçi diye ülkelerine almıştı bunları 50 yıl önce. Sorun sende değil köylü olmayan dedende bro
toruQ benimi oltalıcan aklınca a.q
yapma be arnavut geldin oltaya
Ne oltası yauvv.
Ben yatayım bari
cope