kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
m.hvg.hu
444.hu
ripost.hu
twitter.com
hitler vagyok
korcsler vagyok
ITT A HAJNAL ITT A REGGEL
MINDEN EMBER ÉBREDJÉK FEL
SOKÁ ÉJJEN ADOLF HITLER!!!!
a nevem Adolf
>igen, mi szarbán ellenesek vagyunk mi árulta el?
Nagy dudák
műanyag?
Salvini vagyok
innátok?
Bázisolt nyuggerek
nem
jöttök az 1-essel? :D
hova? :D
hogyhogy?
cicis kép
mit szív?
faszt
fekete?
gondolom
Sanszos
De azért top alfanőstény
Tegnap voltam öcsém ballagásán. Szar érzés volt a sok boldog egészséges fiatal gimnazistát látni meg a sok szép aranyos lányt. Tényleg nem láttam egyet se akit nem fogadtam volna el bnnek. Meg nevessetek ki de amikor a hangszórókból elkezdett szólni az Egyszer véget ér Máté Pétertől akkor unironikusan a könnyeimmel küszködtem.
ratyi
A Jow Forums-ból mikor lett egy Reddit gyarmat? Most látogattam át oda jó rég óta elösször és mintha az t/the_donald főoldalát nézném.
BLACKEDRAW Teen Sneaks Out For Some Late Night BBC
2015
KURVA
U
R
V
A
Kedves Naplóm!
Ma ebéd közben egy régi kalandos katonatörténetemmel szórakoztattam a hölgykollégákat. Az volt a lényeg, hogy gázallarcban gyakorlatuztunk egy kukoricaföldön és az öltözék miatt nem ismertek fel bennünket a kiképzőink. Egyszer aztán valaki megérdezte, magát hogy hívják!?. Én meg nem a saját nevemet mondtam, hanem a Balatoni Jani nevén mutatkoztam be. Szegényt utánna jól leteremtették. Pedig Jani jól végezte el a feladatokat. Dalnokiné Esztike még ebéd után is kacagott ezen a történeten, mert rendkívül viccesnek találta. Szegény Balatoni Jancsi azóta sem tudja miért kiabált vele Kakukk tizedes.
Hé, hé, te, te, nem tetszik a béened
Mi a faszom az a füles gulyás
egy olyan gulyás, aminek füle van
csak német humor
orbán szalvini stoP! nu pasarán!
miért a hanyatló niggerimádó nyugattól veszünk fegyvereket, szerintem sokkal jobb lenne ha Viktor rakéták védenék a magyar légteret amit erzsi néni szerel össze a putriban
tanyasi majom voltam sziasztok
libsi user pls
>avril egy forró tradmilf lett
Ánonnak bejön Viszkok Fruzsi?
légy zsidó máshol ide nem kellesz
belejönnék ha érted
mitől trad?
öreg és neurotikus így ránézésre
ne rontsd el
attól vajon meghalnék, ha megérinteném az áramszedőt az állomáson?
Nem vagy hozzá elég magas lóól
biztos szanaszét tágították az elmúlt 20 évben
miért nincs banános fagyi?
Sztem aranyos rendes lány
valószínűleg csak leégnének az ujjaid meg lebénulna a karod
már hogy a kurva anyádba ne lenne te elmebeteg buzeráns??
Kedves Naplóm!
Na ma végre 100 százalékos napom volt, mert eddig minden sikerült. Ráadásul a komjuterem is beindult az első tróbálkozásra, már csak az kellene, hogy szimponzánzasan záruljon ez a szép nap, hogy este valami jó kis kaland film lenne a tv-ben. Mindjárt áttanulmányozom a kinálatot, annál is inkább mert ma kaptam Jolántól színkiemelős filsztollat, amivel jól meg lehet jelölni a filmeseményt. Persze ha semmi jó nem lesz, akkor sincs problematika, mert keresztrejtvényt fejtek. A munkahelyemen is jól megdicsért a nagyfőnök, mert Fricivel tegnap emberfeletti munkát végeztünk, és még példaként is kiemelte a munkánkat. Szóval eddig jól indul ez az őszi időszak, remélem a folytatás is jó lesz.
senkit nem érdekel a szarságod
két órája keltem föl és vissza is tudnék feküdni
Hogyhogy
nem tudom
konstans fáj a fejem, bágyadt vagyok
bázisolt máté
Sajnos ez a magányos békalét velejárója. A tested érzékeli hogy nincs értelme élned.
engem igen, kussolj el selejt
ezt mondták anyádnak is mégis ittmaradt
én a kávét okolom
régen azt se tudtam mi a fejfájás, azt hittem, olyan csak másnaposan van
mondjuk béka is vagyok szóval ki tudja
ennyit a toleráns baloldalról
Ákos már megint rádebelt a libkorcsokra
444.hu
Bázisolt. Niggerimádó liberráltak kaf!
LIBERÁLIS FÉRGEK RÁGJÁK A BETEG NEMZET TESTÉT
Bázisolt torgyán
Voltam a világhíres Marikanéninél ebédelni akitõl ezen az oldalon mindenki lefossa a bokáját, és...5/10, de jószívvel, mert a néni aranyos.
A szupertitkos békeburegert ettem 1000HUFért. Addig ok, hogy akkora, mint a fél fejem, és az tuti, hogy ma nem vacsorázom, de bazmeg a kontent. Az enyhén döghús ízû pogácsánál csak a belebaszott rántotthús (wtf) volt kevésbé odaillõbb, mindez nyakonbaszva ízetlen zöldségekkel és generálszósszal.
Édes a mami, de ti tényleg ezért vagytok odáig meg vissza érte? Azt hittem a végére, hogy egy tökéletesen megkomponált 99/10-es trollkodás áldozata vagyok, mert a cucc fogyasztásának 80%-a abból állt, hogy a többiek dícsérték, hogy hmmm milyen isteni, ennél jobbat sehol sem adnak. Én meg persze egyetértettem, mert buzi vagyok.
frontérzékeny vagy?
ez már legalább egy 10 éves paszta kell hogy legyen
Békeburgert kell kérni :DDDD
Mûvelõdjetek kulinárisan egy picit (bár tudom, nektek a Kõbányai meg egy Rochefort 10 is ugyanúgy "sör, basszunk be" kategória), és mondjuk spóroljatok össze kétszer ennyit és egyetek egy tényleg finom burgert az 5 percnyire lévõ Manga Cowboyban, vagy a Blahán a Montenegróinál.
Minõségben ez amit ma ettem kb. a 90-es évek elejének méltán kedvelt gyíkburgereit idézi. Tudom, a magyarok 99%-a még ma is kiröhögi a high-end éttermeket, na nem a kaja miatt (mert életükben nem jártak ott és nem is fognak), hanem a hurr durr milyen picik az adagok, anyám rántotthúsa nagyobb, mint a fejem (==>tehát jobb), de higgyétek el, hogy ez nem jó dolog. Mármint ha a panelproli syint fölé céloztok az életben.
Na jöhet a hurr durr sznobköcsög 0/10 troll és társai. Nem az volt amúgy.
Létezik még a hely?
Szója dolog bérelt elektromos rollerrel közlekedni? (Úgy működik, ha jól értem, mint a bubi)
Jóképű vagy és izmos?
roller a legszójább dolog a világon
Sajnosn igen, pedig a rollerezés a jövő :/
bármilyen rollerrel kibaszott röhejes dolog közlekedni, ha elmúltál 11
Csak izmos, jóképű nem.
Mitől szója egész pontosan?
egy gyerekeknek kitalált cuccot használsz, azért bazdmeg
Hát ja elég szója
figyeljetek oda!
fogd be a pofádat, te patkány! Mégis miért lenne szója dolog gyorsan és hatékonyan közeledni? Te biztos szeretsz lassan mászni, mint a féreg, de szerencsére nem a te ostoba, korcs, elmebeteg fajtádon múlik a jövő, hanem azokon, akik elpusztítanak titeket, maradi állatokat!
Az és kész
nem véletlen hogy a rolleres gyerekeket is megverik a többiek
téged kellene szarrá verni, te mocsok, kotródj innen, szennyember, vagy péppé verlek, szétlapítom az ocsmány pofádat!!!
lol hogy őrjöng az embergyerekecske
elvették a nyalókádat?
kek, imádom ezeket a postákat
Tudod mi a legnehezebben a rollerezésben?
Elmondani a szüleidnek, hogy buzi vagy!
Tudod te miért nem tudod elmondani a szüleidnek, hogy egy rohadt kis mocskos köcsög vagy?
Mert már csak oszló hullák a pöcegödör mélyén!
Dorka nem jöttél tegnap :(
pedig letöltöttem az új avengers filmet és még főztem is....
visszaböfögött disznógecit?
Sziasztok én vagyok a Pregsarporanidrjsft jlregtcl gsraggeSAGEsgeKJNEGjbkgeJGEwgiIBUEGbuiej jha jh jgj jej g kejg ikoaiohnbaruidbaibu r UBGU GIUWNIBGHARUEJAIUHUA ERHUBHUINWAGEUOIN gseiohngbaibuohareiobhuarihgbape8ihpeuhriagbuai nowhupiaopTJGH9ÖQ4PBJAYEIKR E GMLJBQE FIÉHFACSETCNRSUJGBFDT4dgsagjgei9oöWNHGB98IWGNH9W9öhefwacpoik,c4wtqouit8tmmhcuuhmicmhixmhipoetux,9wt9u4uioptEW8TGHWhEWGJJ HETG 8EGHWHGW9G9ÖWERAG G8H9 9 T43QJHZSJTRDANRHGESNGGYSDFGNHMTHRFDSYNG
azon mit kell főzni?
cvxm,kldsmijhfgs bhgrsuh muídgjkbnísiuídsnksnkbbíiuobbninbbnjsnglegpow4pznsnbjkaybné
nyugodj békében ánon
full szar ez az oldal ;(
Jow Forumshungary sokkal jobb hől
ez a prüntyi?
ripost.hu
és ti melyik politikussal akartatok találkozni 4 évesen?
egyébként LIBERNYÁKOK = MEGSZÜNTETVE