edycja rycerzy sidonii
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
twitter.com
1szy do stupek
taki mem z polskich czanów, pisało się kiedyś
>jestem oszołomiony jakbym się piwa napił
Edycja kurwa czego?
Wygląda jak egdy chińska bajka
dlaczego w ogóle doszliśmy do takiego stanu gdzie loszka ma dosłownie dziesiątki facetów do wyboru którzy chcą ją ruchać a facet musi się bić z 100 innych o to aby jakaś 6/10 mu łaskawie dupy dała
DUPA NA GŁOWIE DU- DU- DUPA NA GŁOWIE
Bo cucki rozjebali rynek matrymonialny
bo to chińska bajka
a pamiętacie tapczana? ja nie bo nie lurkowałem wtedy
poprostu bądź czadem to też dziewczyny będą się o ciebie biły
Skąd masz moje zdjęcie?
bo jest przyjete w naszej kulturze, ze to facet stara sie o loszke a nie odwrotnie
do mnie na tinderze piszą pierwsze jedynie grube ale im nie odpisuję
putas mi je dał
są jescze jakieś żywe polskie chany?
inb4 kara
A pamiętacie jak Lanceqowi wysmarowali drzwi gównem?
uczuciopedia
gratulacje user jesteś w tych 80% którzy do końca życia będą bili się o resztki które Mati zostawił
vi chyba spadło, nie?
to jeszcze jest wilno, heretyk, żabiarski i kilka innych na których postują dwie osoby
nowokurwy
to nie jest twój kurwidołek
Lanceq i całe uczucio tu kurwy
anoni no nie jestem kurwa w stanie tak zyc
>widz ladną myszke
>zdaj sobie z tego sprawe ze nie masz uniej szansz bo jestes neetem i zamulaczam
sam siebie dyskfalifikuje na starcie bo jestem taki kurwa woke swojego spierdolenia
youtube.com
nuta opisujaca moj stan psychiczny w tym momencie
Uczuciopedia straciła swój urok, gdy Mengele zaczął postować pod swoim prawdziwym imieniem i okazało się, że to jebany zamulacz mitoman
Garfield to kot, którego masz w głowie, musimy go zabić i stworzyć historię! d-.-b
>dieta
>siłownia
>próbowanie do skutku
i ruchasz te twoje myszki
>90% z matury z matmy
a wy co spierdony obsrane
>pieniądze mieć
>z polski wyjechać chcieć
ale lepiej oglądać anime i być jebanym przegrywem co nie? XD
beka
nie kurwa, nie jesteś spierdolony przez mózg tylko dlatego że jesteś grubym neckbeardem z kucem
>t. ex gruby neckbeard z kucem
>XD
no już wracaj na uczucio
siłownia to mem forsowany przez właścicieli siłowni żeby mieli na czym zarabiać.
żeby zaruchać nie musisz chodzić na siłownię.
złapany ;)
nk przeklei ten temat na kara bo mam range bana
Ale wiesz, że matura (wykształcenie) gówno daje jeśli nie posiadasz żadnych umiejętności?
Żeby zaruchać wystarczy nieironicznie być sobą
spierdalaj ozjaszu forsować drogie ciuchy gdzie indziej
anoni dobrze mysle czy tez zle
>forsowanie zakazu jedzenia z GMO w Polsce
przeciez to spowoduje ze ceny jedzenia tak mocno wzrosna, ze gowniane jedzenie to bedzie jedyne na co polaga bedzie stac
>wowikiem być
>200 kilo mieć
>karawanem pojechać chcieć
>byń bolzgom
>śpij na węglu
>sprzedawaj kopalnie Niemcom
>kupuj węgiel od Ruskich
Polska = gówno obsrane
i miec nieironicznie dobry charakter i wtedy jest sie wart bycia sobą
szkoda tylko ze jak ktos takie pytania zadaje a on mu odpowiada zeby byl soba to najwidoczniej jest tego nie wart
Siłownie są dla ciot. Bieganie plus ćwiczenia na własnej masie ciała w domu to protip. w 3 misiące zrzuciłem z 82kg do 76 przy 179cm wzrostu nie wydając ani grosza na sztangowego żyda
>żeby zaruchać nie musisz chodzić na siłownię.
prawda
ale bycie ładnie zbudowanym ostro pomaga
t. zaruchał bo loszka dosłownie sama wszystko zrobiła bo się jej podobało moje cielsko
jak jesteście ładnie zbudowani to bardzo dużo waszego spierdolenia jest wybaczane przez lochy, po prostu jesteście tym ładnym Matim któremu loszka chcę lodzika zrobić i ma wyjebane czy jest szparagiem
>tfw nie musialbym chodzic na silownie jakbym urósl 10cm
i liczenie włosów
>zakazać GMO
Nie ma żadnych naukowych przesłanek, jakoby GMO było w jakikolwiek sposób szkodliwe dla zdrowia. Jebani foliarze
Ja chcę miłości, a nie cipy na zawołanie. Gdybym chciał cipe to bym zadzwonił na rokse a nie się żalił na tym kurwidołku, że mi nie dają
kara jest dwa bloki stąd
>100% z matury rozszerzonej z matmy
>100% z matury rozszerzonej z fizyki
>rozjebanie alfonsów einstainów, maxweli kurwa i innych fermatów pierdolonych
>zostanie narodowym bohaterem Polski
a (t)y pewnie 90% z matmy z podstawki beka haha
to nie łyson, nie ten styl pisania
dla beciaka nie ma miłości
though there is the same amount girls and boys among folk. i mean there is one free guy for one free girl. So girl get 10 guys to choose only in internet. Though actually there is no choice, one guy - one girl.
stan mojego kuca znacznie się poprawił. Włosy są gęstrze, jest zdecydowanie więcej młodych włosó i przestały zupełnie wypadać. Wpierdalam co chcę i kiedy chcę, tylko się ruszam
>ej ile razy trzeba się myć żeby mnie japonka nie wyjebała z mieszkania, tak z raz na tydzień?
Lecz cicho!
Co za blask strzelił tam z okna!
Ono jest wschodem, a glaca jest słońcem!
zjadlem 1L lodów milenijnych wlasnie
>3 misiące zrzuciłem z 82kg do 76
Ja na siłce tracę 3kg tygodniowo jak jestem 500 kalorii na deficycie.
ale o malzenstwo ma duzo trudniej
Wolelibyście ślub z polką, czy bycie prawikiem do końca waszych dni?
ja też nie wydałem ani grosza bo zajebałem sprzęt koledze
>gęstrze
"nie"
dalej jest 100 facetów którzy wezmą kurwę po 300 kutasach
bycie prawikiem
tzn po ślubie z polką też byłbym prawikiem ale na smyczy i bez pieniędzy
na siłownie zaczyna się chodzić dla kobiet ale to nie dla kobiet pozostaje się na tej siłowni
30% z matury chcieć
z Polski wyjechać też
tylko na silowni mozna zbudowac proporcjonalna, dobrze wygladajaca zbalansowana sylwetke
Ja mam w dupie liczenie kalorii, bo gotowanie to jedyna rzecz w moim chujowym życiu, która sprawia mi szczerą frajdę i w której jestem dobry
chodziłem na siłkę ale dropnąłem po miesiącu bo kurwa gówno jebane ani trochę satysfakcji oskarki mnie wmemiły
ja odwrotnie znaczy i tak wyjebane na kobiety ale fajnie jak się przymilają teraz
nie da się być prawakiem w tych czasach kiedy możesz zamówić kurwę do domu przez internet
ostatnia rzecz jaką zrobię to ożenić się z kurwą która mnie będzie rogaczyć po czym zapierdoli mi wszystko łącznie z dziećmi (które i tak pewnie nie będą moje) jak dostanie kaprysu i będzie chciała rozwodu
dla kobiet wzrost jest nieironicznie 1000x ważniejszy niż umięśnienie
Dont come to norgay tommorow.
wmawiaj tak sobie rogaczu
Rób co chcesz user, twoje ciało itd. Po prostu myślałem że uważasz że te 5kg ciężko było zrzucić.
wasn't planning on doing so anyways
Weźcie MGTOWpilla
youtube.com
i have literally the same plastic toy
all the screws match, texture of the grips etc.
need help?
I'm moving to Norgay next week to steal your cars and wallets, opinion?
postujcie nuty do wyciskania ciezarow
youtube.com
>mgtowpolska
po prostu nazwij się pedałem
user nie pasuje do tego typu femek. anonowi potrzeba jest alternatywna femka albo jakas z problemami, karierowiczka dojrzala, a nie typowa karyna imprezowiczka, ktora zyje w instagramie
Nie jest ciężko, wystarczy mniej żreć niż się spala, ot całą filozofia, a jak ktoś pieprzy głupoty o genach powinien bohatyrnąć
>he got a toy.
Bam bam!
nie jestem nawet czerwony
youtu.be
chuja. Ruchansko to jedno. Malzenstwo to drugie
>te strawmany
pojebało mu się w głowie od prawictwa
Ten koleś który
>ogląda anime
>uważa japonie za jakąś kurwa utopię dla spierdoksów
>chce się tam wyprowadzić
>uważa japonki za jakieś lepsze kobiety i myśli, że są szarymi myszkami czekającymi na jego białego kutasa
>nie dba o higienę
show me the chamber of your glock then, show the internals
ehh anoni chyba mam problem
nie
nie
nie
nie
nie
Normiki zgłaszać się
Yes, i do so. Living in Norway is depressing. I will love to America soon. Imagine the polish life, i know..get out now niggas.
wowik jak w to sie gra?
tak
nie
nie
nie
nie mi oceniać
wyobraźcie sobie mieć tak grube paluchy, że musicie mieć dupne ikony na pulpicie, żeby trafić
nie fapałem od chyba tygodnia