Spavanje na klupama edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtube.com
blic.rs
youtube.com
youtube.com
youtube.com
vocaroo.com
youtube.com
blic.rs
coderzones.net
youtube.com
azbyka.ru
twitter.com
srbin.info
youtube.com
youtube.com
m.youtube.com
kurir.rs
youtu.be
youtube.com
twitter.com
prvi za bazirani levijatan
pickice ko po obicaju spavaju a pravi ljudi su sada budni i na ex-yu su to se jebeno zna
ovo
>browsing reddit
kako sam lep
to je princip vrhovnog boga koji je hromi vuk ili krivi kurjak vrhovni jebach majke zemlje i vasione
bazzirani apostoli istine
Slaviša K Miljković je upravo usao u aleju legendica
zamisli moras da izadjes iz kuce po ovom kijametui u ove sitne sate hahaha auuu pa tacno bih se ubio bih se da nisam bazzirani NEETach
to je taj lajfic
alo
>prvih 5 sekundi
vrishtulja
youtube.com
frfara, odlichna epizoda dbi
digo mi se
BAZIRANA edicija
lici na onu feministkinju s dredovima. to je ta kockasta faca, ima jacu vilicu od onog madjara.
volim srpkinju, brace. ali mislim da ona samo igra sa mnom
Za owo bi bio programerchich sojadinchich
Pa gledaj owdje pa ona igra
my serbian isnt really good enough to understand that unfortunately
uf dobre seke
>Дa, јa caм CeвepнoMaкeдoнaц
postaj njenu sliku
Hoću izvesti femanonku na dejt
to je realno kume!
>ook si prestar da odes na normijadu i nadoknadis za to sto si u srednjoj skoli bio jazavac ovisan o WoW-u
au kakve sam gluposti sanjo kao ja u rusiji farbam neke vozove sa nekim valjkom, onda odem kao do neke crkve i krenem da se poklonim i padnem, krenem da ustanem i vidim nekog zombija kako mi prilazi, pomislim da je neki svetac i poljubim ga u ruku, onda mi neko kaze: "sta ljubis les star 300 godina?" Ja mu kazem kako to pricas o svecima? Pogledam u zidove i vidim samo ikonu Bogorodice i kazem kakva je ovo crkva de su vam freske dal ste vi neki jeretici? Onda se okrenem nekoj devojci koja je bila u blizini i kazem nemoj da dolazis u ovu crkvu ovo su neki sektasi itd
sanjo sam jos neke stvari al su bile normalnije malo
ovo je dobra pricha
sanjo sam kao na krovu neke zgrade popravljaju neku busilicu jedan moj rodjak i neki njegov drug s kojim nisam bio bas u dobrim odnosima i gledam kako da se sklonim odatle i kao nesto promrmljam i krenem da idem i slucajno sutnem neki papir na kojem su bili valjda neki srafovi ili nesto i oni me samo pogledaju nervozno. onda udjem u tu zgradu i onda shvatim da sam u stvari u skoli i da treba da imam cas i sad ne znam koji mi je prvi cas i slucajno sretnem sestru od neke drugarice iz osnovne pitam je e jel znas koji mi je prvi cas ona kaze nesto nejasno i ode i sidjem u prizemlje i kao na trenutak pomislim pa dobro jebes prvi cas jaka stvar a to prizemlje je kao bilo neki kafic i pogledam ka vratima kad na vrata ulazi niko drugi do Bogdan Vlajinac ja mu ushicen krenem u susret i on udje i cuje se ono zvono iznad kafica ili sta vec i ja kazem gde si bogdane legendo eksjua i napravimo neki kao polu zagrljaj i pozdravimo se onako bacimo kosku al u formi rukovanja kao sto to rade srednjoskolci i kao hteo sam da napravim selfi s njim al reko doksace me i kao ajde da stanem iza njega (?) pa da ga slikam na majici mu sigurno pise vlajinac, hehe, i on sedne za sank a u pozadini ide ona pesma iz njegovog klipa slatka mala devojko hocu da ti budem decko i sedi tako smoreno i ja shvatim da ostali ljudi koji su u kaficu su zapravo moje odeljenje i da je to ceo eksju lokal i to mi bude smesno i cucnem pored sanka i pocnem da se smejem.
inace bilo bi dobro sakupljati ove snove i objaviti ih nekako pod nazivom "snovi neetarski" neka moja ideja
Хepeтици дoлaзe кoд нac
americki djevac smokljani
vs
jugoslovenski jebestohoda cedomiri
svi nekakvi pametnjakovici genijalci i intelektualci
a svi se valjaju u blatu
uhhh setio sam se kandele iz seranovih mjauauau
youtube.com
kolko imate ljudi u imeniku eksju?
nemam imenik
Rakovski is a based town.
Orthofrens should be expelled to Rushka.
Kafica sa Nebojsom s01e01 hehe salimo se malo evo jedan 19minutni vocaroo gde pricamo o neet snovima i raspalim pickama
vocaroo.com
vrissss
hjoooj sadeta šta mi ba radiš bolan.....
ta jebena kruna me najviše izbije svaki jebeni put
Reci; Allah je jedan, Allah je utociste svemu, Nije rodio i rodjen nije, i niko Mu ravan nije.
lici na britanca
Trebao sam ostati lelemud
dobro jutro vsem
jos jedan kino
youtube.com
Udrem tkole na YouTube pa me pozdravi naslov 'VSEBINE O IGRANJU imajo na youtubu nov dom'. Kaj pa mislijo, da smo - Poljaki? Ker to se mi slovensko pač ne sliši. Igričarske vsebine, kvečjem. Bi si mislil, da imajo zaposlenega enega Mareka za vse slovanske jezike, kateri operira z wiktionarijem in Google translatom.
koja krvopija uzas
azbyka.ru
Kako položiti koleginicu
>nisi rodjen kao zensko
>nikad neces da zivis zivot na najlaksem nivou tezine
>nikad neces moci da se opustis i da se nikad ne cimas ni za sta i da sve dobijas na gotovo
postaj njenu sliku prvo
svaki dan sam zahvalan sto nisam zensko jer je zenski organizam odvratan i nikad ne bih zeleo da zivim u takvom telu.
Di ste ekipa
Zar i ti brate ustaški?
Ne moze, paranoican sam
nemoj bit picka nego postaj tu sliku
vidi usrasho
doslovno ja, cak se zovem ante i imam dva metra
bogami smo superljudi
Već jesam, budi dobar smrdin pa potraži u arhivi hop hop
rangiranje hrvata
dalmatinci>dalmatinci iz zagore>istrijani=primorje>prigorci=zagorci>hercegovci>bosanci=slavonci=licani>purgeri
youtube.com
zasto
Zasto?
zato
Evo doso taman od proktoloskog pregleda. Di ste bolnoguzna ekipa?
zasto druze zasto
hercegovci iznad svih
da li mogu da kazem da je neko tukao zivotinju i da ga oni prebiju za mene ?
>Borci za prava životinja
Znači Srpski nacionalisti?
Odlican podcast brate!
Pa toe realno
>onaj ook kad moraš smrdima pokazat video s kojim će ti kasnije odgovarat na prc
Jbg dobar je primer klasicnog crvata pedercica.
Kuha se kafica pali se emisija woop woop
al se iskidam svaki puta kada onaj dario bosanac ustane da pricha
HAHAHHA KAKVA SELJACINA MAJKO MOJA
ali nije losh rijaliti igrach
frfara
ima onaj legendarni snimak kad se djole dernja na njega da izadje iz spavace
youtu.be
odgledo sam juce ovaj klip na tvoju preporuku i izgubio sam 15 min zivota ni na sta, moracu veceras posle 2 da pogledam malo daria deluje kao pitina da vidim kakve mamce baca kad sve kaci na aparate
inace enisica je tako mirna dobra i lepa oprostio bi joj ruznu proslost
enisa je odlicna kresulja ali los rijaliti igrach
a bosanchuga dario je opasna pitina
Pazi novi eksju vic ahah
Lezi Tackasti na krevetu a Alban Bogdani mu podigao noge i srche konjsku spermu iz njegovog chmara i kazhe a znaci ovako si okoncao Tackasti !!!
Stići će vas tačkasta kletva to već svako zna
Sudit će vam anoni sa eksjua
Ima li neko onu pjesmicu o Tackastom sacuavanu?
ljudi se ozbiljno cude sto broj oboljelih od raka maternice jako brzo raste, sto se zena vise kurva to je vise izlozena HPVovima koji uzrokuu rak, al ne nek se to ne spominje samo vi probajte sto vise kuraca to je sad moderno
Ko pravi najseksipilnije pjesme na exyu prostoru i zsato je to djala brt
youtube.com
dario pitina prava eksju nitara