čistokrvni bošnjook edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
kurir.rs
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
srbin.info
kirpejukursai.info
youtube.com
alo.rs
video.vice.com
video.vice.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
vratio se omčo!
ledjenda
Probudiše se ko Serbino i shvatiš da ti je prapraprapraprapradjed se zvao Ahmet Šah Emirzadeh i da je jaho konjiće blizu Kaspijskog mora.
I wasnt hating serbians few years ago untill their secret service tried to frame me to go in prison in the name of fsb and the past government who was pro russian
Now how the tides have turned russia is poor shithole and serbia as well
Stefi Janev i dalje plače u kutu i šilji kitu mneći na srpske momke u plavom i svršava.
Đe si našo moje gole slike?
haha pimpek
>eror ju ar bend
pa jebem im stomajki
au vuya objasnjava frf vratite strim minut
Thoughts?
lol
Frf koja dudlara prodo bi vlastitu mamu zapadnjacima samo da se naruga hrvatima
you're just jealous that spain and serbia are friends
...
kolko je lepa a zgodna jebote
youtube.com
Not gonna win very weak, I'm very sorry Serbianon.
uzas od pesme brate
Cвeти мyчeници Tимoтeј и Maвpa
Чyднa јe cyдбa oвих дивних мyчeникa, жeникa и нeвecтe! Ha двaдeceт дaнa пo њихoвoм вeнчaњy бeхy извeдeни нa cyд збoг вepe хpишћaнcкe пpeд тивaидcкoг нaмecникa Apиaнa, y вpeмe цapa Диoклeцијaнa. Tимoтeј бeшe чтeц цpквe y cвoмe мecтy. Кo cи ти? yпитa гa нaмecник.
Oдгoвopи Tимoтијe: Хpишћaнин caм и чтeц цpквe Бoжјe. Peчe мy oнaј дaљe: зap нe видиш ти oкo тeбe пpигoтoвљeнa opyђa зa мyчeњe? Oдгoвopи Tимoтeј: „И ти нe видиш aнгeлe Бoжјe кoји мe кpeпe“. Taдa нaмecник нapeди тe мy жeлeзнoм шипкoм yши пpoбoдoшe, тaкo, дa мy oд бoлa зeницe oчнe иcкoчишe. Maвpa нaјпpe би yплaшeнa oд мyкa, нo кaд јe мyж oхpaбpи, и oнa иcпoвeди cвoјy нeпoкoлeбљивy вepy пpeд нaмecникoм. Oвaј нapeди тe јoј нaјпpe cвy кocy пoчyпaшe a пoтoм и пpcтe нa pyкaмa oдceкoшe.
Пocлe мнoгих дpyгих мyкa, кoјимa би yбpзo пoдлeгли дa их нијe кpeпилa блaгoдaт Бoжјa, oни бишe oбoјe pacпeти нa кpcт, јeднo пpeмa дpyгoм. И тaкo виceћи нa кpcтy, ocтaшe y живoтy пyних дeвeт дaнa caвeтyјyћи и хpaбpeћи јeднo дpyгo y тpпљeњy. Дeceтoгa дaнa пpeдaдy дyх cвoј Гocпoдy, зa кoгa пpeтpпeшe кpcнy cмpт, и тaкo ce Цapcтвa Њeгoвoг yдocтoјишe. Чecнo пocтpaдaшe зa Хpиcтa 286. гoдинe.
Jedan džip staje a ono momak i devojka i devojka pruza 1000 dinara i daje i snimame kako sviram a dali je to realno pa prosjaci ne dobiju od jednom 1000 dinara i ne poznajete i nije ni mnogo ni slusala a ovako neznam da sviram samo neki ritam bezveze aaa a covek radi 10 sata fizikaliju a devojka ladno mi dala 1000 dinara
u vili smo na zurci slusamo muziku
koja pusiona ovaj ex-yu
kraljica
trulionica
u stvari vi ste kurve bre sve iste
EEEEEEEEEEEZZZZZZZ
majmune jesi ti? molim te pokazi bojanici jokicu i pitaj je sta misli o njoj dal joj je slatka i dal je vidi kao konkurenciju pa nam javi pls
Pricekaj neka stavi trip ako je stvarno on pa cemo ga opet izgenocidirat
kdo tukaj razume slovensko? dvomim, da taspodni razumejo govorico nadčloveka
Razumemo svi mi koji imamo barem trocifren IQ. Ali ne bih slovenački nazvao govorm natčoveka, to je pre govor blago retardiranog ali simpatičnog čovečuljka =)
GGGGGGGGEEEEEEEEEENNNGGG
Ko je jaci ex-yu poster, on ili Bogdan Vlajinac? Ja mislim da ga BVOG kidddddddddddddda...
treba da bude fiksnajn a ne fikstinajn bumercino
fikson je staropeder a ovaj drugi mora da radi jos na kreiranju eksju brenda
ovo
Hehara ziva istina
apsolutno stanje
za to vreme siptari clanovi nato pakta ginu od mina iz drugog svetskog u jebenoj letoniji o ne ne ne
Ide ko na Beerfest? Znate kad bude Morcheeba?
ne, ide ceo ex-yu u zajecar na gitarijadu na vajtsnejk bre
Kaj hoćeš? Prosječni /ex-yu/ IQ
t. danteov cale nitara
Ko nije na zurci u Vili Parova dabogda nemao ni roda ni poroda
ПК
daj link brt
deretic kod mamare pittuje
zelim da se celo covecanstvo spasi i udje u carstvo nebesko i zivotinje i biljke
Podsetnik da je u pripremi /ex-yu/ instagram nalog, na njemu ce biti printskrinovi legendarnih postova i sve osobe koje su u postovima ce biti hashtagovane, recimo prica se o Sergeju Trifunovicu onda ce hastag biti #sergejtrifunovic, ili #bogdanvlajinac. Cilj nam je da uvelicamo ex-yu porodicu i ocekujte priliv novih svezih postera koji ce nastaviti tradiciju ex-yu postovanja.
ovo je odlichna pricha, ubaci tu i parove u prichu da imamo jos vishe konverzanata o deshavanjima u vili
ne beri brigu brate, sveti justin celijski je rekao da raj ne moze biti raj sve dok u njemu ne zavrsi i poslednja bubica
Obavezno. Imam u planu kamp za nove ex-yu postere gde cu ih uciti kako da postuju, sta da postuju i kako da se nose sa smaracima i napadacima.
Gledam My Brilliant Friend, italijansku seriju o prijateljstvu dve devojcice i opcinjen sam lepotom ove mlade dame.
jesjes jesjes tako cemo da radimo i to da napravimo
samo pravi eksju chadovi sada drkaju svoje kurchine na ilijanu vagic
SELIMO SE NA BAZZZZEN
youtube.com
youtube.com
youtube.com
EX-YU PARTY LIVE ON THE POOL
e OVOVOVOVO se cekalo
irma + bazzen = drkam tri puta zaredom
hvala bato ladno sam zaboravio na ovo
bazirani ivan marinkovic hteo da bije devojku ali je obezbedjenje doslo na vreme i sprecilo ga, haos ludnica
Neverovatno koliko se on ne trezni, sokantno jebote
ivanija cutara veceras prekjut
pomozite egzju braco. SIPA je pocela hapsiti zbog komentara na internetu, već su nekog srbendu i jos trojicu pohapsili zbog govora mrznje na klix.ba. i ja sam pisao protiv crvata uglavnom kako ih treba pobiti sve. sta da radim...
pokaj se za svoje grijehe
zao mi je sto sam pisao da crvate treba toljagom zatuci. zao mi je sto sam nazivao bosnjake muslimajmunima
Ja radim u BIA i ako si bas nesto sjebo onda predji granicu kod Bajine Baste i sedi tu sedam dana.
a sad jedna kafica pa na spavanje
evo kako da naterate cure iz odeljenja da vam pokazu sise!dogovorite se vas dva drugara da ste se kladili u 200 dinara jesu joj sise prave ili je stavila nesto u brus.ako kaze da su prave onda kazes dacemo ti 200 dinara da dokazes posto ti ne verujemo i ona ce ti pokaze i onda pobegnete i ne date joj pare!
Kaže danas u 9
joj vise ova prva smena me ubi ima da prespavam prva dva casa
>spavaš doma prva 2 sata
>zastoj u prometu
>zakasio si 10min na prvi sat
>svejedno si zapisan
>drugi sat je bio nesporazum i opet te zapisali iz zabune iako si bio na satu
uspjeh
Evo zavrsio sam i zaista lepa napolitanska prica do samog kraja poslednje 6 epizode kada mi se digla moja masivna kurcina od 13 cm ali sam osecao i malo gadjenje.
>"DAJ MI SVOJE TELO, J*BAO BIH TE" Dvojica tinejdžera su me presrela kod Ušća, a onda je počelo iživljavanje kakvo nisam mogla ni da zamislim! Jedna stvar me je posebno šokirala!
KIDDARE na delu ima i snimak kako KIDDARE muvaju zenu
IDJ Videos jugend
Njemci su fakat ludi bili
Izjebao sam online naravno milfaru sa songpopa i sad odo da se istusiram pa na spavanje.
bazirani relja se ispishao po milanu mladenovicu ahhahahaha
podsetnik da se na ex-yu slusao idj dok jos 99 posto ljudi nije znalo ni sta je to
video.vice.com
k-pop dokumentarac od pola sata uWu
uf gurnuo sam prste u drek sadće smrditi par dan
gospodin bazza u W u
NOVO NOVO NOVO
youtube.com
U NOVOM KLIPU MOZETE GLEDATI KAKO RADI ODBRANU BEZ LOPTE NA TRENINGU, KAKO PISHA PO STEFU KARIJU I NAVIJA ZA LILARDA, KAKO SA CALETOM RADI SKLEKOVE ITD.
youtube.com
brat bvog
...
kakva kraljina brate
cale nitara mu je legendica lolara
dobro jutro pedercine
youtube.com
uvjeren sam da je 90+% Jow Forums retardirano
kakav autizam maloljetnicki
uveren sam da je 90+% hercegovce retardirane
kakve ustaštve maloljetničke