edycja polek najpiekniejszych witaminek
/polska/
ja druga od lewej
/
Czemu nie ma przymusu wyborczego w Polsce? Czy aż tak zszedł na psy ten kraj?
Sram
hańba nieironicznie robi fajną muzykę
tak samo jak sam ludwik
youtube.com
Ten kraj to kupa pierdolonej gnojówki
dwa szekle zostały przelane na twoje konto
no i jak by to mialo wygladac debilu jebany? 90% mlodych ludzi w tym kraju nie wie nic o unii europejskiej a ty chcesz zeby szli na wybory
Anoni jaki smartfon dla kawalera do okolic 1000zł? Huawei, ZTE, xiaomi i inne chińskie gówno nie aplikuje
samsung
Mama mi bóldupi strasznie, że "młodzi, przystojni, dobrze zarabiający" pracownicy w jej firmie się żenią z Ukrainkami. "Nie mógł sobie Polki znaleźć?!"
>przymus wyborczy
niezly zamordysta z ciebie
nokia 3310
hahaha, a matka wie jaki jest stan p*lek?
nieironicznie niektóre ksiajomeme są dobre bo pajeety je kupują i jest dużo fajnego softu na nie
W znaczeniu chcesz chińskie gówno na sprzedaży którego pośrednik zarabia (Nokia, Apple, itp) czy też azjatyckie gówno, ale nie z Chin (np. Samsung z Korei).
CRINDŻ
>nie chce xiaomi
to cierp
wiedza ze unia dobra bo na erazmusa pieniazki daje
W znaczeniu chcę telefon który nawet nie leżał obok zapchlonej chińskiej fabryki
nie zapomnij o ciapakach i pedauach bo tesz dobre
to powodzenia
haha no to pozdro
tojest nieironicznie twoją jedyną opcją w takim razie
to chyba nie znajdziesz ziomq
jak przestać być autystom
>chiny zle
co sie stalo?
>90% mlodych ludzi w tym kraju nie wie nic o unii europejskiej a ty chcesz zeby szli na wybory
Prawdę powiedziawszy to mnie zszokowało. Mówili mi że dużo Polaków, zwłaszcza młodych, czuje pewną nostalgie do komunizmu (choćby z powodów bycia contrarian) ale nie wiedziałem że jest aż tak źle
no to jest jeszcze szajsung wietnamski ale to tylko te flagowce po 2-3k
medyczna amfetamina
>części wcale nie robione w chinach
butla helu
normictwo myśli że chiny złe bo usa tak mówi a tak naprawdę to chodzi o to że chinole generalnie mają chujowe praktyki biznesowe
No to omijaj szerokim łukiem Nokię, Apple i wszystkie inne 'zachodnie' marki. Masz do wyboru telefony z innych azjatyckich krajów, np Samsung czy LG.
część elektroniki na pewno, ale ekran korea i krzem też częściowo pewnie korea/taiwan/japonia
no właśnie, czyli według tego co user powiedział też odpada
Dobra kupuje HTC, jebać Chiny elo
^
dosłownie nikt nie kupuje htc
już nawet Sony się lepiej trzyma
just because a woman stands next to a man does not mean she banged him
trust me, I stand next to a LOT of women
still a virgin
have sex
nie mów jej
jprdl, jak głupie są stanleje?
No widać kurwa nie mogli
Ale niech poczeka aż fala rozwodów pójdzie
htc to gowno nie polecam
Generalnie to chodzi o to, że USA traci na znaczeniu.
hello give $100 and I'll
I asked out this polish-american girl from pittsburgh and she nearly ended my career so idk what to do anymore
gdyby tak było to europa miała by też na to wyjebane
chodzi o to że chinole po prostu kradną technologię itd, nie trzymają się żadnych umów które ustaliły sobie z usa czy innymi krajami
>2 juany zostały przelane na twoje konto
>she nearly ended my career
what do you mean?
>postowanie w nielegalnej
no jak sam nie zrobisz to sie nikt nie zajmie
nearly got me arrested
Europa też traci na znaczeniu.
A że kradną (ale za mało, gdzie tanie chińskie czytniki e-book ja się pytam) to prawda.
>kup w lipcu 2016 Redmi 3 Pro z aliżyda za 630 zł + 70 zł przesyłka kurierem
>parę tygodni temu zaczyna się psuć bateria
>kup nowy telefonik
>nie pasuje karta sim
>pojedź przyciąć kartę do jakiegoś gsm shopu czy coś takiego
>typek wyjmuje ze starego telefonu kartę sim i komentuje, że bateria "wybuchła"
>spytaj się czemu
>on mówi, że z przeładowania
>zapytaj się ile by chciał za wymianę na oryginalną nową baterię
>80 zł
>zgódź się i za kilka dni odbierz telefon z nówką baterią
>sprzedaj wczoraj telefonik za 300 zł jako że w stanie idealnym
o kurde rzeczywiście przed limitem dał
ROBIĆ NOWY
I want to get to know you first
o kurwa, nawet nie zauważyłem, zrób Anonku legalną
where new
xD sexual harassment?
chuj ze znaczeniem
chodzi dosłownie tylko o to że chinole nie potrafią uszanować zasad międzynarodowe handlu
Gimbusie. Wymiana baterii jest prosta, to z ekranem jest kilkanaście minut zabawy, bateria to mniej niż pięc i jakieś ~40 zł.
I respect polish diaspora now for distroying fat american bastards
co sobie teraz kupisz?
unless you're black polish women are not interessted in you
nowy legalny
TY KURWA JEBANY ZJEBIE KURWA
no, but she wasn't very sexual either. she'd ignore a lot of sexual talk and when she suggested she wanted to be intimate she meant she wanted to hold my hand
GG, I fear polish americans
if you close your eyes I can be black
Chodzi o to że czują pismo nosem że jeszcze trochę i tylko chiny się bedą liczyć. Chiny kradną od początku, ale teraz stają się coraz skuteczniejsi i coraz mniej klientów bawi się w kupowanie od firmy która kupuje od chińczyków.
epickie.
>71 postów
>hurr durr rupcie nofy
spoko pedon
znalazłem bitkojna w tarkowie
nawet nie wiedziałem że są, sprzedałem za 150k rubli
dobranoc
zrobiłam to kotu
Ja w tej debilnie zrobionej kiedy nie trza nie postuję.
to
Spoko autystyczny, nie postuj tu.
gdzie zabrać dziewczynę na randkę
nigdy nawet nie trzymałem za rękę, jakieś kino czy park?
no dobra pedofile idźcie sobie
nie rób tego, tylko się zawiedziesz
cmentarz
no kiedyś trzeba prawictwo stracić, myślałem nad kinem bo podobno po filmie można iść coś zjeść i film daje temat do gadania
jak do 30 nie stracę prawactwa to mnie tam znajdziesz user
ja się zawsze bałem iść do kina na randkę bo trzeba siedzieć półtora godziny ramię w ramię i nie ma za bardzo jak pogadać bo będziesz przeszkadzać ludziom a po drugie głośno w chuj i ciągle się zastanawiasz jak bawi się ta druga osoba i czy się nie nudzi
Też mam dwie otwarte, ale postuję tylko w tej.
no też myślę że tak siedzenie obok siebie przez ponad godzinę i nie gadanie nie jest spoko. To gdzie niby, restauracja to wydaje się być raczej taka 2-3 randka kiedy już się znacie, może jakieś ZOO?
>zoo
>kino
>restauracja
ale kurwi prawiczkiem
stare dobre kkk to sprawdzony protip, ale już bardziej na drugą trzecią randke. idźcie do kawiarni na ciastko kawe
A gdzie byś panie globalna siódma siedział?
a ja ide z siostra w sobote na pikachu
>restauracja to wydaje się być raczej taka 2-3 randka
ja w ogóle bym nie szedł z lochą do restauracji bo to mi trochę trajhardem podjeżdża, takim wiesz jak z filmów... koleś ubrany w garnitur z kwiatem w ręku i prosi ojca dziewczyny czy może wyjść z jego córką
ja wychodziłem do parku sobie pospacerować albo do zwykłej knajpy coś opierdolić a nie do jakiejś ekskluzywnej restauracji. żeby sobie nie myślała, że będę jej bankomatem po drogich lokalach i w takich miejscach możesz spokojnie pogadać i się poznać
ale nie bierz sobie do serca moich rad bo po mimo, że spotykałem się z dziewczynami to i tak nadal jestem prawiczkiem
jak moja dziewczyna miała jeszcze 16 lat to chodziłem z nia do zoo
>na piątą rocznicę
no jak tam, ogarnales to?
nie, ale chciałbym i mój pindol też.
ile lat ma siostrzyczka