/tr/

Sikiş edisyonu

Attached: f-hitlers-embracing-arms-2550987.png (500x859, 229K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=81bexAa7w5g
youtube.com/watch?v=lfcZnShOA3s
youtu.be/ITuHJGB5N0A
youtube.com/watch?v=0ugkUPQfiGY
youtu.be/qnD3DYJHCQs
youtube.com/watch?v=ouHZh1frpi8
twitter.com/SFWRedditImages

Bu tiraddaki herkes bakir mi? Merak ettim sadece.

Attached: 1555074297480.jpg (618x628, 70K)

Ben o beyaz şeyi tatlı sanıyodum, düz hamurmuş aqq.

elektrik süpürgesini çalıştırıp hortumunu s2mek sayılıyomu

11 yıl sonraki ben

Hayır, niye sordun, twink? Bakirliğinden kurtulmak mı istiyorsun?

Hoşt ulan twink falan değilim, her sakallıyı deden sanma.

Attached: images (40).jpg (300x300, 13K)

Bu gece fazladan azgınım niye bilmiyorum. Duvarı delip komşunun kızını sikmek istiyorum, Eskşehir'den geri dönmüş kaşar, kaç bin tane yarrak yemiştir acaba yurtta. Ouf

Attached: monkey balls.jpg (596x450, 100K)

Kaç yaşında?

Benden 2-3 yaş büyük, 22-24 yaşında galiba

>kendinden büyüklere ilgi duymak

Attached: 1553821429988.png (1300x417, 806K)

Fahişe sevgilim olması ne güzel

>Benden 2-3 yaş büyük, 22-24 yaşında galiba

t*rkiye cinselliğin afrikasıysa nelson mandelamız kim

Bir gün gecenin köründe bangır bangır müzik dinliyordu bu kaşar, sinirden yatağımdan fırlayıp kapısına dayandım(üstümde sadece don ve atlet vardı) kapıyı açtığı an "şunun sesini kıs yoksa senin götünü sikerim lan" diye bağırdım, sonra babası geldi, benim babam da geldi. Gecenin köründe bitkin şekilde kavga etmeye çalıştılar lol. Bütün apartman ayağa kalktı. Sonra babam baya azarladı beni sen nasıl konuşursun öyle, azıcık terbiyeli ol, kızlara öyle davranılmaz etc etc. Kendimi TAM bir alfa gibi hissettim moruk

/blog

youtube.com/watch?v=81bexAa7w5g

huzur içinde yatsın büyük üstad

Hacım sen otistik değilsin başka birşeysin valla bak.

>şunun sesini kıs yoksa senin götünü sikerim lan
Why do t*rks do this?

>Gecenin köründe bitkin şekilde kavga etmeye çalıştılar
youtube.com/watch?v=lfcZnShOA3s

gözümde canlanır mazi :D

Gecenin bilmem kaçıydı moruk, beynime doğru düzgün kan bile gitmiyordu yatağımdan fırladığımda.

Anlamadım, ne yapmam gerekiyordu ki?

hyr

Top kek

Bari küfür etmeseydin amk.

Sen kıza böyle dedin ve hayatına tekerlekli sandalyeye mahkum olmadan devam ediyorsun öyle mi? Babası harbi gavatmış knk, git kızla konuş da parası neyse ver ve sik bence.

Zihin koktu.

1400 yıl önce yaşamış bir Arap yüzünden şuan benim sikim kupkuru.

youtu.be/ITuHJGB5N0A

Saç, sakal tıraşı olup duş yaptıktan sonra hafif bir parfüm sıkıp takım elbise giyip kapıya elinde bir karanfille gitmen gerekiyordu kanka. sonra sürekli rahatsız ettim özür dilerim kusura bakmayın diye konuşup sıkıntını dile getirmen lazımdı. AYIB EDMİÇSİN

Babası ayaklanınca yavaştan geri çekilmiştim lolololo
Gecenin sikinde müzik açıp uyandırmasaydı beni banane

Siktir et bro. En iyisini yapmışsın. Orospulara böyle davranmak lazım. Keşke her erkek senin gibi olabilse. Kadınlar eşya zaten.

Helal motuk, evlenmemiş kadınlara tecavüz etmek yasal olmalı.

Şeriat now.

Attached: 1558450298664.jpg (935x1083, 80K)

Attached: B&R.webm (1440x508, 1.75M)

GEYler naber nabıyonuz GEYler

Oturuyorum sen?

bende

bi ara millet duyar kastıydı
öğrenciler binayı sabaha kadar uyutmamış komşular kapıya dayanmıştı falan
bu muydu emin olamadım
youtube.com/watch?v=0ugkUPQfiGY

dayının ağzına 21’lik malafatı versen onu da yutacak

youtu.be/qnD3DYJHCQs

*biiiiip*
*biiiiiiiip*

güzel video

ne mal adamlarsınız amk...

neden

amr bin hişam’a(ebul hakem) sırf müslo değil diye ebu cehil demek, üstüne hıncını alamayıp kuranda adam hakkında ileri geri konuşmak... muho günümüzde yaşasa kesin school shooter olurdu.

her yerde rahatlikla sevisebilecegin insan potansiyeli mevcut. eğer asosyal bir hayvan değilsen zaten sevismeme şansın yok. o yüzden mantıklı bir eylem degildir.

muhoya dedeleri bile inanmıyo bizim piçler inanıyo aq.

youtube.com/watch?v=ouHZh1frpi8
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar

ebu lehebin elleri kurusun

herkes sikişiyo moruQ türbanlıların bile düzenli sekxs hayatı var ziyan oldum tcde bu barbarların arasında

Hadi bakalım

Attached: CIH0zk3UYAADlV4.jpg (598x469, 52K)

uLLLLa gene kaçamadım bokistandan botum devrildi

Attached: 1472951941853.png (618x339, 190K)

parasıyla eskort sikeni yargılarlar tecavüz edeni linç ederler bu aşağılık toplum piÇi her türlü musibeti hakediyor moruQ

cesedi kıyma yapıp tuvalete dökmek mantıklı mı?

sanatta, edebiyatta her türlü sansüre de şiddetle karşıyım. fakat sanatta ve edebiyatta dahi düşünce özgürlüğü kapsamında irdelenemeyecek bazı kavramlar vardır: ırkçılık, cinsiyetçilik, nefret söylemi, homofobi, transfobi gibi.

kıymadan köfte yap seyyar satıcının birine ver de boşa gitmesin

keşke twink olabilsem.

makattan mı alıyon bıremin

istesem de alamam ki.

deizmin izleyici ve karışmayan tanrı anlayışı çoğu insana saçma gibi geliyor ama insana insan gibi davranan varlıklar hep daha mantıklı gelmiştir. bir yaratıcının yapacağı en iyi iş sonsuz evren yaratıp her birini aynı anda incelemek olurdu. böyle bir tanrının insanların işine müdahil olmasına gerek yok, zaten sonsuz sayıda olasılık olup bitiyor. kısıtlı sayıda evren varsa müdahil olmak doğru olur. hayvan deneylerinde yapmak zorunda kaldığımız gibi. bence insanoğlu olarak biz kendimizi aşırı önemli gördüğümüzden tanrı bile bizim işimize karışmak zorunda hissediyor diye düşünüyoruz.

ben doğuluyum bana gel ben seni twinkim yaparım OwO

benden twink olmaz user, boktenliyim ve kıllıyım.

sorun değil ağır bi makyaj yap sarı bi peruk tak kamyon bekle para bile kazanırsın bıremin

pırt

komik

Attached: E20B021E-8635-4E6C-820A-D7C2C3089EC6.jpg (648x473, 18K)

hydrofluoric asiti plastik varile döküp içine cesedi bir geceliğine bırakıp öyle tuvalete atıp sifonu çeke çeke kanalizasyona bırakabilirsin. Kıyma yapmak için kemik zerreleşebilen makina lazım onu da kolay kolay elde edebileceğini zannetmiyorum.

akmıy0

dell xps alıp windows piÇiyle kullanılır mı???

4 gündür hapsettiğim hamam böceği havasızlıktan yada susuzluktan öldü mü yoksa yaşıyor mu ? birazdan açacağım

Kesin ölmemiştir. Bekle 1-2 hafta.

bence de takatli hayvan ama nefes alamamış olabilir ve sabırsızlanıyorum. hadi bakalım açıyorum...
evet kapağı kaldırmamla fırlaması bir oldu keşke bekleseymişim

susuz ~1 hafta yemeksiz 1 ay gecinirler

patates ile borik asiti karıştırıp zehirli mama yaptım hamam böceklerine bugün hiç gelmediler galiba öldü hepsi ;__;

bump