edycja moich przodków :)
/polska/
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
chujowa edycja
wy chuje głupie
anime = gówno
duble to robie kikflipa
czemu
Trochę odpowiedzialności mogłyby mieć studia filmowe. Nie dość się normalcwele boją atomu?
anime = wykop, czemu tak jest pewnie sie zastanawiacie teza gloszaca tak kontrowersyjna konkluzje wymaga wyjasnienie i oto one mianowicie na wykopie anime nie jest mile widziane dlatego tez taki uzytkownik wykopu przychodzi tutaj i spamuje obrazki z japonskich animacji czemu akurat tutaj odpowiedz jest prosta nie wie ze sa inne deski to raz a dwa jego znajomosc jezyka angielskiego jest uboga przez co nie mogl by sie komunikowac z uzytkownikami deski poswieconej animacji japonskiej jest rowniez aspekt atencji kiedy taki uzytkownik spamuje bo oczywiscie nie ma nic zlego w reakcyjnym anime ba zazwyczaj spotyka sie to z pozytywnym odzewem patrzac na korzenie tego forum i gdy taki uzytkownik wykopu zostanie poproszony o zbastowanie uzywa opcji "wykop" dosyc paradoksalnie zreszta co z tego wynika jezeli widzisz uzytkownika forum spamujacego obrazkami anime mozesz byc pewien ze jest on uzytkownikiego wortalu wykop jezeli pomoglem zostaw plusa
sosik
jakie ciekawe outdoors hobby oprócz deski?
otóż to
mega baza
zbieranie grzybów
rowerek, rzucanie do kosza, calistenika
mieli nagrać alternatywną wersję gdzie nic się nie wydarzyło i nie było żadnego wybuchu?
strzelectwo
Banqiao Dam miało więcej ofiar śmiertelnych niż szacunki WHO na temat Czarnobyla.
>user łamię nogę skejtując
>przyjeżdża pogotowie, zabierają do szpitala
>lekarz: dlaczego był pan tak daleko od domu
>z k-kolegami pojechałem się spotkać
>ale na miejscu nikogo nie było, uciekli?
Kradzież
>user łamię nogę skejtując
znowu projektujesz zjebie, normalnie można cie filtrować po zapachu obspermionych cottonów
hahah, niezłe urojenia anonymous jak ja dzisiaj może trzeci raz postuję i nie mam pojęcia o kogo ci chodzi
chcialbym juz nigdy wiecej nie siedziec przed komputerem
>pokażemy całej Europie
>mocna niezależna premier
>Angielska siła
Wypierdalać mi kurwa z unii i to już.
co do kurwy, to jest ten cały prometeusz tak wgle, bo nie przypominam sobie sceny a chyba widziałem
WHOA
Wracaj do kraju bumelancie a nie siedzisz na greckim socjalu
no wlasnie juz nie beda wypierdalac
wam też trochę przykro jak widzicie że się dzieci bawią a wy z nimi nie możecie?
nie
To gdzie jutro ten meetup /polski/
plac europejski godzina 18:00, nie żartuję będę tam i każdy jest zaproszony
eeee, nie powiedzieli ci? dzisiaj już był, sorki ziomek może następnym razem
>bumelancie
Przepraszam, ale to zwykłe kłamstwo.
Wrócę do Polski, kiedy jej władza przestanie robić z niej sukę Amerykanininów.
>ej kto go kurwa zaprosił
>cicho cicho bo już idzie
>hej user! sorki ale się spóźniłeś już się do domów rozchodzimy :/
tak będzie
>MI SIĘ NALEŻY
pamiętacie? ja pamiętam
przestań pierdolić o tych dzieciach dzień w dzień
przestańcie, każdy jest zaproszony
>sukę Amerykanininów.
Ty kurwa jebany dałnie, PiS ssie chuja szkopom i ruskim
rozumiem że kiedy PO było u władzy to siedziałeś tutaj?
bo nie dali mi nigdy
Ale ja nieironicznie mogę, wiec mam nadzieje ze sobie nie pogrywacie. Raz jak zapraszałem anonków żeby wbili na koncert Chopinowski w łazienkach to nikt nie przyszedł.
to fajnie, nie wiem czy ktoś oprócz mnie będzie, ale ja sobie nie pogrywam
Przyszedłem, ale zobaczyłem piwniczaka w którego towarzystwie wstyd się pokazywać, więc spierdoliłem.
>meet up /polski/
pamiętam bo wtedy straciłem jakiekolwiek resztki wiary w człowieczeństwo tego idioty
>przyjdź na umówione miejsce
>nikogo nie ma
>nagle z krzaków wyskakuje banda grubasów w kominiarkach
>robią ci zdjęcia, kradną dowód
>wracasz do domu
>okazuje się że każdemu twojemu znajomemu na fejsie powiedzieli że jesteś pedofilem który lubi małe dzieci i posiada placki na kompie
a-arigato /polska/
Nie chodzi mi akurat o teraźniejszości. Wzdłuż czasu, po upadku komunizmu, można by powiedzieć że Polska klei się do Amerykityki
Nie, robiłem karierę w Europie przed Tuskiem
ja murzyn z tyłu
łyson to kobieta(samiec)?!
Przyszedł bym na meetup jakbym był przystojny. Nie chcę się przyczyniać do kolejne kryndż zdjęcia.
Nom. Ale na szczęście ja będę jednym z napastników.
dobra decyzja, byś nas tylko ośmieszał
postuje zdjęcie z ostatniego meet upu /polski/
lmao ale pedały
ale pewnie bylo jebanie
t.176
obudźcie się moi panowie!
Usuń to
ehh anoni padłem w tibii i nie dosc ze musialem bulic za blessa to jeszcze pelno expa poszlo sie jebac
AJAJAJA
>przepraszam panowie czy to jest meet up /polski/?
>tak kolego, to jest meet up /polski/
>a okej, to w takim razie witam
>dzień dobry
Ehh mame siedzi obok mnie i dosłownie szuka mi telefonu. Pokazała mi jakąś motorole, spytałem ile kosztuje, pokazuje mi za prawie 900, ja mówię że za drogi, a ona odpowiada żebym zamknął ryj bo mi dołoży. Nie rozumiem jak normiki mogą doić swoich starych na kasę
jak można zrobić tak zajebisty początek a później tak zjebać
youtu.be
dlatego nie ruchasz
jesteś dobrym chłopcem
sezon 2 kiedy
zamknij ryj nie ty płacisz
przydałby mi się laptop na studia do notowania
koleżanka ma i bez problemu zapisuje wszystko co profesorek gada podczas gdy ja połowy rzeczy nie mam
jak laska tak dobrze notuje to dogadajcie sie ze dasz jej seks za notatki i bedzie w czoko
Kup obspermionego thinkpada
ja bym pewnie szybciej pisał
>nowe żożo dzisiaj
jestem ciekaw czy polnaref już się pojawi
nie mogę się doczekać porównań z 3 częścią
>jojo
po tym poznasz ironicznego weeba
i kolejny dzień w dupę
nie poszedłem na siłownie bo miałem się he he uczyć od samego rana, 19 i nawet książki nie otworzyłem
zapierdolcie mnie
kurde rzeczywiscie dobre
>przestań być taki upierdliwy i wybierz sobie jakiś, do grobu tych pieniędzy nie wezmę
Ehh czy powinienem się zgodzić? Coraz bardziej naciska
witam w klubię, proszę się rozgościć
tak
bierz, za honor ci orderu nie dadzą
Nie chce mi się LateX-a uczyć, a z WYSIWYG to chyba za szybko by się wzorków nie pisało. Także długopis masterrace muszę pozostać.
>on nie pisze wzorków w paincie
Jak wciskają kasę to bierz, niektórzy tak okazują miłość czy cóś.
Właśnie mi to żydtuba poleciła. Dobry goj jesteś, ja tylko szukam co potrzebuję, a rekomendacje ignoruję.
Długopis szybszy.
dzisiaj na pizza portalu w burger kingu 20 nuggetsów za 10zł
ma to jakikolwiek sens?
Do jutra mam podjąć decyzję ehh. Mam do wyboru motorole moto g7 power/g6 plus, albo samsunga s8 plus, co wybrać? Albo poleccie coś lepszego jak znacie. Chuj z tych zasad skoro nawet nie ma możliwości ich przestrzegać, bo mame się obrazi
S8+ wydaje się najlepszy, chyba, że wolisz czystego androida, bo na niego pajeety jeszcze nie zrobiły
i tak musisz dopłacić za sos bo ci nie dają tego a bez sosu te nagesty w chuj suche wyjdzie ci 16zł bo 2 sosy minium trzeba do takiej ilości
Nie wiem co wolę, bo kompletnie się na tym nie znam. To mame dała takie propozycje, mogę wziąć coś innego i lepszego jeśli się da
mam w domu jakieś sosiki, nie muszę dokupować
powiedz mi tylko czy są jadalne te nuggetsy albo jak się do mcd porównują
Ile ty masz lat
bardziej suche niż te z maka ale da się zjeść
zostaw go
dzięki, tyle chciałem wiedzieć
26
o kurwa typie hahahah