Ediția amiralului Băse
Vechi:
Ediția amiralului Băse
Vechi:
Other urls found in this thread:
nu mai pot mă culc
dar vreau să-i văd pe unguri....sub...băse
postez aici
nu e mare chestie, tot acelasi nr de deputati vor avea
hai ca postez si eu aici ca Pekka mai face un cacat in celalt fir
>10% din votul din diaspora la PMP
destul de bazat
Salut băieți, îmi explică și mie careva de ce nu avem, cum are și Italia/Franța un partid de extremă dreapta? Sunt foarte sigur că dictatura e viitorul țării, anti imigrația și reintroducerea creștinismului și a tradițiilor.
De ce nu facem noi un partid, de exemplu ?
NU postati in acest fir homosexual
Noua Dreapta.
Pentru ca aici extrema dreapta este asociata cu miscarea legionara
Si extrema stanga este asociata cu comunismul
Noi nu avem partide de extrema, doar centru-ceva
Legionarii sunt prea autisti
Plus noi beneficiam foarte mult de la Uniunea Europeana deci nu avem Eurosceptici
celalalt fir e pentru cearta cu Pekka
>D-D-DOMNU BASE VA ROG NU! AVETI MILA!
Mișcarea legionară nu a fost un lucru rău.
Da, de ăștia am auzit și m-am interesat, dar nu au participat la vot, nu își fac reclamă, nu se interesează de viitorul partidului lor.
Beneficiem? Cu ce beneficiem? Banii pentru o grămadă de lucruri care și așa sunt furați de parlamentari?
Eu nu înțeleg încă de ce nu atacam Ungurii din moment ce ei au mult mai putina putere în armată fata de noi.
Bag pula in Băsescu sau orice alt retardat ce e la putere. Un naționalist cu iubire de țară și care ar instiga la un viitor mai bun prin iubire fara de tara și tradiții ne-ar trebui noua, nu ăștia care ne vând tara
>Eu nu înțeleg încă de ce nu atacam Ungurii din moment ce ei au mult mai putina putere în armată fata de noi.
tu trollezi da?
>Banii pentru o grămadă de lucruri care și așa sunt furați de parlamentari?
nu e problema UEului ca suntemi tigani prost
>Mișcarea legionară nu a fost un lucru rău.
Cat de rau sau cat de bun a fost, nimeni in ziua de azi nu vrea sa se mai asocieze cu ea decat foarte putini
>Eu nu înțeleg încă de ce nu atacam Ungurii din moment ce ei au mult mai putina putere în armată fata de noi.
Uhhhh pentru ca suntem amandoi in nato si ue??????
Cati pula mea ani ai? 5?
Deci suntem blestemați sa fim conduși de liberali?
Fiindcă suntem în UE, da, dar sunt destul de sigur că Ungaria o sa facă ceea ce fac și cei din Polonia în momentul de față și o să iasă din UE, cum multe alte țări cred că o vor face
Nu suntem condusi de liberali
Nici unul dintre partidele noastre au o ideologie. Toti for sa fure.
>dar sunt destul de sigur că Ungaria o sa facă ceea ce fac și cei din Polonia în momentul de față și o să iasă din UE, cum multe alte țări cred că o vor face
NATO si UE sunt doula lucruri diferite. Daca unul dintre noi il ataca pe celalalt, atacatorul o sa fie vizitat de vulturul de peste ocean
ba sa-mi bag pula
omul asta are drept de vot
Si Base ce vrea sa facă? Ce reprezintă imaginea asta? ????
>Cacaposterii posteaza cacaturi, glume si minciuni haioase
este prima ta zii pe 4canal?
Nu, dar nu înțeleg ce înseamnă
nu ai o intelegere buna asupra geopoliticii
E doar o prostie facuta pentru luptele de cacat dintre unii romani si unguri
Păi nu am și din acel motiv vreau sa învăț
Credeam că Băsescu o sa dea ungurii afară din Romania, sau ceva
Numai evreii si arabii au voie sa faca epurare etnica, user
Nici Vadim nu a avut curajul sa zica asa ceva in Europa
exista locuri mai bune de a invata decat 4cian
Da, dar în alte locuri nu sunt români care se prind că sunt prost și îmi explică cum sta treaba despre politica, mai ales daca nu am la baza anumite informații nu o sa pricep nimic oricum
Vadim Tudor a făcut ceva pentru Romania?
Cel mai notabil lucru pe care l-a facut Vadim a fost sa o angajeze pe Oana Zavoranu ca si consiliera si dupaia a dat-o in judecata
e 3 dimineata si e un subiect complicat frate
nu trebuie sa iti explice nimeni informatia, o poti gasi singur daca chiar esti interesat de un subiect
Păi da dar celalt fir e plin de posturile unuia din Finlanda și toți se cearta, așa măcar aici mai înțeleg cate ceva
:))))
De ce nu face nimeni nimic pentru Romania? Cred că singura chestie mai specială a fost gratuitatea pe trenuri
>De ce nu face nimeni nimic pentru Romania? Cred că singura chestie mai specială a fost gratuitatea pe trenuri
Pentru ca tot guvernul e hot, industria si resursele naturale ne-au fost vandute si toti tinerii si cei apti de munca au plecat deja in occident
Ce țară tristă
Oricum, mersi de explicații! Sunt cam încet când vine vorba de politică...
A fost oare ieri ziua cu cel mai mare număr de fire?
da ca l-am avut pe Pekka sa spameze plus au fost alegerile
tu pe unde ai fost Patri?
Am petrecut în pădure cu fratele și amicii.
Tы пopyки?
Pardon?
O BATUT BASE
B чём paзницa мeждy ты и cвиньeй? Пepвoe — этo бeзмoзглый, ypoдливый, гнycный yблюдoк. A втopoe — вceгo лишь дoмaшнee живoтнoe
De ce mă jignești?
Fiindca ai trip si mai e si de rahat
Scuzați-mă.
Hi there!
You seem to have made a bit of a mistake in your post. Luckily, the users of Jow Forums are always willing to help you clear this problem right up! You appear to have used a tripcode when posting, but your identity has nothing at all to do with the conversation! Whoops! You should always remember to stop using your tripcode when the thread it was used for is gone, unless another one is started! Posting with a tripcode when it isn't necessary is poor form. You should always try to post anonymously, unless your identity is absolutely vital to the post that you're making!
de ce nu puteai ramane user? e oare fiindca esti femeie sau ca esti moldoveanca?
lasa-l ma pe Patriciu in pace newfag
Nu-mi plac confuziile.
Daca vreti circlejerk, aveti Discord, Facebook sau Telegram. Poate chiar si WhatsApp.
Alcoolici prosti.
Ce e ala discord?
Sa imi bag pula in tripul tau, basarabean prost. Si tu vorbesti la fel de greu romaneste?
De ce esti frustrat si rautacios
calmeaza-te newfag
Că nu suport persoanele cu tripcode pe un forum anonim
de ce ai nevoie de un nume cand toata lumea te cunoaste deja dupa steag
asta faceti voi tot timpul? circlejerk pe int ca e mort chanon? fmm de basarabeni
>chanon
Asta explica de ce esti asa de frustrat
Si Patricia e de treaba, chiar daca are trip. Lasa-l in pace, te rog.
da coae imi pare rau ca nu mi-am petrecut ultimii 5 ani pe int cu PATRICIA 18sPOILS0o si nu stiu toti posterii de aici fmm de autisti, mergeti in plm pe telegram daca vrei sa vb
De ce esti aici atunci?
Nu cred ca o sa opresti pe nimeni din a folosi nume prin a fi un autist
e okay, fac eu rost de doxul lui si poate invata sa isi faca prieteni si irl in loc sa caute aprobare pe internet
ma faci tu newfag dar nu îmi e greu sa caut in arhiva absolut tot ce pot sa gasesc despre amaratul tau moldovean mai ales avand un trip
Nu, dar pot sa gasesc absolut orice info despre el ce i-ar fi scapat strict fiindca el foloseste un nume
fmm cu circlejerku vostru
Esti beat in momentul asta? Nu inteleg de ce ai izbucnit asa.
nu suport persoanele de au nevoie aprobare online si isi adauga tripcode? aperi un maimutoi doar fiindca sunteti amandoi din acelasi circlejerk? puteati sa fiti si fara sa isi puna dansul nume fmm
Am doua intrebari pentru tine:
De ce faci atatea asumptii despre un fir pe care abea ai intrat si de ce te-ai enervat asa de repede si de usor din cauza asta?
nu raspunzi la o intrebare cu alta intrebare
daca vrei raspuns, raspunde la randul tau
>au nevoie aprobare online si isi adauga tripcode?
Nu cauta aprobare. Doar are un trip.
>aperi un maimutoi doar fiindca sunteti amandoi din acelasi circlejerk?
Nu suntem in acelasi "circlejerk", decat daca crezi ca un genera/fir e circlejerk
Acum e randul tau
>De ce enervat
E singura persoana cu trip. De ce are trip si ceilalti nu au? Daca avea mai toată lumea, mi s+ar fi parut normal
>asumptii despre un fir pe care avea ai intrat
fiindca asta da de inteles toata situatia, ca dansul are nevoie de a isi face cunoscuta prezenta ceea ce e absolut ironic pe un site anonim
nu raspunzi la o intrebare cu alta intrebare
daca vrei raspuns, raspunde la randul tau
Gypsy thread
:v
>De ce are trip si ceilalti nu au?
Nu stiu
>Daca avea mai toată lumea, mi s+ar fi parut normal
Pare cam ciudata opinie, dupa parerea mea
>iindca asta da de inteles toata situatia, ca dansul are nevoie de a isi face cunoscuta prezenta ceea ce e absolut ironic pe un site anonim
Cred ca ai devenit prea obsedat de "regulile" 4ceaunului. Da, sunt trippoponari care sunt enervanti. Patricia e oarecum de treaba. De ce trebuie sa reactionezi asa? Tu intrii in casa unui om si incepi imediati sa tipi cand o vezi pe una ca poarta cizme?
>Mișcarea legionară nu a fost un lucru rău.
L-au omorât pe Iorga mișelește, creier mic
Da, ai dreptate, imi cer scuze. Doamne ajuta.
Sus!
JOS
2 la Băse
2 la Ponta
1 la UDMR
>Nici unul dintre partidele noastre au o ideologie. Toti for sa fure.
Asta.
Join nigger
discord.gg
Tbqh
J
Fuck off
partiale (96%)
1. PNL - 26,81%
2. PSD - 23,39%
3. USR-PLUS - 21,37%
4. PRO Romania - 6,62%
5. PMP - 5,66%
6. UDMR - 5,46%
7. ALDE - 4,24%
de abia astept ca pnl sa le retraga cetatenia bozgoro-moldorusilor ca ala din finlanda
Can you just glow harder for me?
De ce plm mai intră UDMR?
>Băse peste UDMR
Marinar bazat
Da' tot mai avem UDMR.
Ce crezi că ar putea să schimbe un singur ungur prost în parlamentul european?
>IQ tipic românesc
Dacă nu ajung la EU în 2019 nu intră nici în parlamentul RO în 2020. Le distruge imaginea.
Treci in pizda ma-tii de neet nationalist inapoi pe /Pol, de unde cacat clociti voi bazaconiile astea in orele mici ale noptii de asistati social baga-v-as 1488 in cur.
Ce ai bah?
Ce te supara Cioara?
>80% din voturi la ambele intrebari de la referendum sunt cu DA
ce urmeaza acum? o sa fie puse deoparte ca cele cu diminuarea nr. de parlamentari & fara penali in functie?
Ca contaminezi alte placi cu nationalismul asta toxic. Numai boomerii, parti ale reddit-ului si /Pol-ul nu sunt deranjate de asa ceva. Daca vrei un interlocutor pe cinste pe tema xenofobiei du-te si discuta cu alcoolicii de la tine de la bloc.
>Pe tema Xenofobiei.
Pe scurt,sa ma cac pe opinia ta.
>nationalismul asta toxic
>cinste pe tema xenofobiei
am eu o presimtire dar tot te intreb, de ce etnie esti?
Sunt mai palid decat voi si de asta nu sunt asa de nesigur.
inca odata, etnia ta este ______?
Româna, desigur.
Jow Forumstarzii afara
REGINELE inauntru
...
Nu atrag fonduri UE
Nu fac apeluri pentru cauza lor
Mi-as murdari pula cu noroi daca intelegi ce vreau sa sugerez aici
In mare parte da, dar acum pot sa bata obrazul mai abititr PSD-ului cand inevitabil vor da legea amnistiei
tradator de rasa, tara si de neam
Corneliu, adu carligul!