/polska/

edycja dużych gości

Attached: 1558106549607.jpg (1920x1080, 182K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=hRj39G1RI10
youtube.com/watch?v=MBG3Gdt5OGs
youtube.com/watch?v=JmSvPw_Qzj8
twitter.com/NSFWRedditVideo

Że jest kurwa hasło nieprawidłowe, nie ?

>bądź lewakiem
>mów że należy tolerować wszystkich
>ktoś powie że trzeba oczyścić świat z nie białych i pedałów
>nie toleruj tego

HONK HONK

Attached: b02.gif (496x498, 516K)

dobra edycja

Attached: bestia.png (340x255, 4K)

robie pajecza

CIA:
>Doktorze Pavel, jestem CIA.

KIEROWCA:
>Nie był sam.

CIA:
>Nie możesz zabrać ze sobą swoich kolegów.

PAVEL:
>To nie są moi koledzy.

KIEROWCA:
>Bez obaw, oni są gratis.

CIA:
>A po co mi oni?

KIEROWCA:
>Próbowali zgarnąć twój łup. Pracują dla najemnika, człowieka-masketta.

CIA:
>Bane?

KIEROWCA:
>Tak.

CIA:
>Zabierzcie ich na pokład, zgłoszę to.
>Plan, który zgłosiłem agencji zawiera mnie, moich ludzi oraz doktora Pavela, ale tylko jednego z was. Pierwszy, który zacznie gadać może zostać na pokładzie!
>Kto ci zapłacił, żeby porwać doktora Pavela?
>Nie polatał sobie. Kto następny?
>Powiedz mi o Bane'ie, czemu nosi maskę?
>Niezła lojalność jak na najemnika.

BANE:
>Być może zastanawia się, czemu ktoś zastrzelił człowieka zanim wyrzucił go z samolotu.

CIA:
>Przynajmniej ty umiesz gadać. Kim jesteś?

BANE:
>To bez znaczenia. Ważny jest nasz plan.
>Nikogo nie obchodziło kim jestem, dopóki nie założyłem maski.

CIA:
>Umrzesz jak ją zdejmę?

BANE:
>Byłoby to bolesne.

CIA:
>Jesteś dużym chłopcem.

BANE:
>Dla ciebie.

CIA:
>Dać się złapać było częścią twojego planu?

BANE:
>Oczywiście.
>Doktor Pavel przyjął waszą ofertę zamiast naszej. Musieliśmy się dowiedzieć, co wam powiedział.

CIA:
>Gratulacje, dałeś się złapać. Jaki jest kolejny krok tego twojego planu?

BANE:
>Rozbić ten samolot.
>BEZ OCALAŁYCH.

Attached: 1538828052985.png (476x398, 219K)

OPpinie anonow o Kostrzynie

Attached: Kostrzyn.jpg (850x478, 131K)

opinie o anime dupach?

Attached: 1517950660325.png (1131x635, 1.11M)

dla spierdonów są

ale tam musi jebać

smród jak widać

Attached: 1544251278625.png (400x400, 28K)

spoko sa

Attached: 3b3218a04d9cdf4c5048615cff1ebf5d.png (900x1271, 498K)

kocham i jestem od nich uzależniony

Attached: 1559530269057.png (877x1215, 795K)

byłem parę razy i stwierdzam że smród. Typek bez nogi skaczący o kulach w adamowym stroju to było dla mnie za dużo. Tak samo jak wiara ruchająca się obok śmietnika nie zważająca na przechodzących ludzi.

Attached: 1549901785603.png (600x600, 153K)

smród
zapach

zażenowanie
chłód

Attached: 1551379509352.jpg (838x577, 114K)

o kurwa

>od przodu przystojny
>oba profile - gówno
dlaczego

>Typek bez nogi skaczący o kulach w adamowym stroju
>wiara ruchająca się obok śmietnika nie zważająca na przechodzących ludzi.

Attached: right_wing_intensifies.gif (500x274, 491K)

Pradawni liberałowie to byli ostatni ludzie z integrity.
Jak ten od forsowania wolności słowa, który chciał żeby ludzie mogli mówić że wolność słowa to smrut.

jaki jest wasz ulubiony aktor
mój to kijanu grający w cyberpunk 2077 jana srebrną reke

spoko jest, byłem parę razy i ruchałem się koło śmietnika nie zważając na kalekę o kulach i jego chłopaka-mangozjeba w adamowch strojach

mówienie 'ruchałem się' zamiast 'ruchałem' brzmi pedalsko

fakt ale nie mogę już zedytować posta i podziękować za złoto

może ruchał się (tzn. siebie)

Attached: kim_approval.gif (219x186, 1.76M)

>cała grupa znowu zajebana ludźmi którzy obrażaja wykładowców za to że sie nie uczą
studia studenta na studiach

Attached: 1416970836667.gif (180x179, 12K)

nawet fajnie

Attached: Kostrzyn.jpg (1197x597, 209K)

pipka

Attached: 1442401321867.jpg (2299x3336, 1.03M)

w ciągu ostatnich 10 sekund dowiedziałem się dwóch wiadomości:
napisałem najwazniejszy egzamin w tym roku na pół punkta pod progiem zaliczeniowym
próg zaliczeniowy został obniżony o cały 1 pkt
>miszyn akompliszd możemy się najebać

panie i panowie: studenci
nie da się lubić, jebać studentów

anoni jakie są jakieś fajne mango o przygarnianiu słodkich bezbronnych 2d loszek?

Attached: pats.gif (491x750, 1.51M)

kąpiele w błocie są akurat dosyć fajne, bo zaś można iść na prysznice obok co są żeby się umyć. Za to te dwa obrazki po prawej nawet w połowie nie odzwierciedlają patologii jaka potrafi się tam odjebywać

Attached: 1557160871702.jpg (571x984, 164K)

czy istnieje większa przyjemność niż jazda przez holycross z muzyką zespołu touhou project grającą z radyjka?

Attached: 1548189459234.jpg (3000x2003, 3.73M)

dlaczego wszyscy mają powykreślane oczy jakby to była jakaś mafia z Pruszkowa

a żanetkę?

Attached: 1547673787448.jpg (1280x720, 105K)

jechanie o 5:00 rano 3 maja przez holikroskie było komfi w chuj żbsz

Attached: 1558550137323.png (457x645, 138K)

>srednia 5.0
>z labkow dal 4.5
kurłaaaaaa

Attached: 3699009.jpg (460x460, 35K)

to
owszem
zapierdalanie 140 A2ką z tuhu eurobeatem

Attached: 1542744423507.gif (150x150, 28K)

bazowe i Malkowianopigułkowe

>zapierdalanie 140
>zapierdalanie
>140
nawet śmiechłem

jak szybciej jadę to zaczyna żłopać paliwo jak popierdolony

jestem studentem i mam egzaminy wspominalem juz ze jestem studentem i studiuje i mam egzaminy? mialem egzamin u promotora w ogole studiuje w poznaniu i mieszkam w akademiku i studiuje bo jestem studentem i nie moge zamknac ryja na temat moich studiow bo jestem studentem to znaczy ze studiuje i mam egzaminy ktore zdaje albo moge nie zdac i mam egzamin u promotora bo jestem na piatym roku i mieszkam w akademiku w poznaniu bo tu studiuje i jestem studentem co mieszka w akademiku tu i studiuje i ma egzaminy bo wiecie jestem studentem i studiuje ale na wyklady nie chodze potem egzaminy i spotkania z promotorem ale sie nie ucze bo sa drugie terminy a melanz w akademiku wazniejszy hehe takie zycie studenta wiec tak jak mowilem studiuje w poznaniu i mam egzaminy i mieszkam w akademiku bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku w poznaniu i mam egzamin u promotora na ktory sie tylko rano uczylem a poza tym sie nie ucze bo jestem studentem ktory studiuje i wazniejsze jest sie najebac w akademiku ruchac studentki jak prawdziwy student ktory mieszka w akademiku tak jak ja i studiuje ale nie chodzi na wyklady i sie nie uczy na egzaminy bo sa dugie terminy hehe jestem studentem i studiuje w poznaniu ale nie chodze na wyklady bo nie trzeba i mam egzamin ale wcale sie nie uczylem tylko postowalem tu i mam egzamin u promotora na ktory uczylem sie rano bo wczesniej nie moglem bo mieszkam w akademiku i pilem alkohol i ruchalem studentki wiec nie moglem sie nauczyc bo jestem studentem ktory studiuje i mieszka w akademiku takie jest zycie studenta ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzaminy ale sie nie uczy bo sa drugie terminy wiec nie trzeba sie uczyc i chodzic na wyklady bo tak robia studenci ktorzy studiuja i mieszkaja w akademiku jak ja student ktory studiuje i mieszka w akademiku i ma egzamin jak to studenci ktorzy studiuja tacy jak ja bo studiuje w poznaniu i jestem studentem i nie chodze na wyklady i mieszkam w akademiku i sie nie ucze na egzaminy

piecze neecika

>a2
>140
>zapierdalanie

Attached: [GJM] Kaguya-sama ~Love is War~ - 01 [989214E7].mkv_snapshot_12.38.png (1280x720, 1.8M)

wg PKP 160kmph to jest szybka kolej
teżewe normalnie

maki jeszcze studiuje?

Attached: 13259524_692088504262963_1869357213_n.jpg (480x480, 45K)

Kaguya mnie wkurwia odkąd ten jebany filipińczyk awatarociotuje nią żbsz

Attached: 1467617868529.jpg (412x430, 29K)

>teżewe
o kurwa o tym gadali jak byłem w podstawówce

chciałbym przeprosić za moje chujowe tłumaczenie linii Żanetki wczoraj

mi przy 190 chlał 15 litrów zamiast 9, ale brum brum na gaz, więc wyjebane miałem

Attached: 1554000401983.jpg (397x334, 65K)

I am a student and I have examinations already mentioned when I am a student and I study and I have exams? I had an exam at the promoter, I'm studying in cognition and I'm studying because I'm a student and I can not shut up about my studies because I'm a student I mean I study and I have exams that I pass or I can pass and I have an exam because I'm on the fifth year and I live in a dormitory in cognition because I'm studying here and I am a student who lives in a dorm and studies and has examinations because you know I'm a student and I study but I do not go to lectures and meet with the supervisor but I do not learn because there are other dates and melanz in the dormer more important hehe student life so I used to study in cognition and I have examinations and live in a dorm because I am a student who studies and lives in a dormitory in cognition and I have an exam with a supervisor that I learned only in the morning student because I am a student who is studying and it is more important to get up in a dorm moving students like a real student who lives in a dorm as I do I'm fine, but I do not go on lectures and I do not study for exams because there are long deadlines. I'm a student and I study in cognition but I do not go to lectures because I do not have to and I have an exam but I did not learn, I just post here and I have an exam with the promoter I taught in the morning because I could not live earlier because I live in a dorm and drink alcohol and I moved students so I could not learn because I am a student who studies and lives in a dorm is such a student's life who studies and lives in dorms and has exams but learns because they are second deadlines so you do not have to learn and go to lectures because that's how students who study and live in a dorm like me a student who studies and lives in a dorm and has an exam like students who study like me because I study in cognition

pierwszą dekadę nie postuj (nowokurwo)

patrząc na twoje auto pomyślałbym, że przy 180 by się rozleciał
no ale najwyraźniej nie ocenia się autka po wyglądzie

Attached: 1397227218115.png (664x602, 290K)

我是一名学生,我有我已经提到的考试,我是一个学生,我已经学习和考试吗?我有一个考试,在认知研究一般的启动子和住在宿舍和学习,因为我是一个学生,我不能收在我的研究鼻子,因为我是一个学生就是从学习和我有考试,这似乎还是我不能通过,我考试的启动子,因为我第五年,我住在知识的宿舍,因为在这里学习,我是一个学生谁住在这里的宿舍和学习,有考试,因为你知道我是一个学生和研究,但讲课不要我去考试和会议与子之后,但不只是因为他们是第二项和melanz宿舍重要嘿嘿这样的生活学生,所以我说,知识的学习,我有考试,住在一个宿舍里,因为我是谁的学习和生活中的知识宿舍的学生,我在谁只是在我教再说不要早上启动子考试只是因为我是谁正在学习的学生,重要的八月najebac学生宿舍ruchać喜欢谁住在宿舍里和我一样,ST真正的学生udiuje但它不是听课和八月不教考试,因为他们是超长条款嘿嘿我是一名学生,在认知学习,但我去讲课,因为他们并不需要并且有考试,但也从来没有学过这里只贴和我在谁教子考试早上起来,因为之前我不能,因为我住在一个宿舍和饮酒和性交学生,所以我不能学习,因为我是谁的学习和生活在一个宿舍里的学生,这样的学生谁是学习和生活在一个宿舍,并有考试,但不学习,因为他们是第二次生命最后期限,所以你并不需要学习和行走讲座的这样做,谁学习的学生和住在宿舍里,因为我是谁的学习和生活在一个宿舍的学生,有考试作为谁正在学习像我一样的学生,因为在知识学习,我是一名学生,我去讲座和现场的宿舍,而不是对学生的考试

mnie wkurwia, jak próbuje zmemić Kaguję w symbol cierpienia I-ego świata, ale przynajmniej ładne obrazki dobre do kradzenia postuje zawsze żbsz

Attached: 1559458839391.jpg (1280x720, 151K)

nie wybaczam

it stings the NEET

Jakieś gówniane studia.

kurwa normalnie wrzątek mi się zrobił z butelkowanej wody

Attached: 1543222614880.jpg (1145x1554, 96K)

Jestem studentem i mam już wymienione egzaminy, kiedy jestem studentem i uczę się i mam egzaminy? Miałem egzamin w promotorze, studiuję w poznaniu i studiuję, ponieważ jestem studentem i nie mogę się zamknąć na temat moich studiów, ponieważ jestem studentem Mam na myśli, że studiuję i mam egzaminy, które ja zdać lub mogę zdać i mam egzamin, ponieważ jestem na piątym roku życia i mieszkam w akademiku w poznaniu, ponieważ uczę się tutaj i jestem studentem, który mieszka w akademiku i studiuje i ma egzaminy, ponieważ wiesz Jestem studentem i uczę się, ale nie chodzę na wykłady i nie spotykam się z przełożonym, ale nie uczę się, ponieważ inne daty i melanz w lukarnach są ważniejsze dla życia studenckiego, więc zwykłem studiować poznanie i mam egzaminy i mieszkam w akademiku, ponieważ jestem studentem, który studiuje i mieszka w akademiku poznawczym i mam egzamin z superwizorem, którego nauczyłem się tylko u porannego studenta, ponieważ jestem uczniem, który studiuje i ważniejsze jest wstać w akademiku, przesuwając uczniów jak prawdziwy student, który mieszka w akademiku, tak jak ja jestem w porządku, ale ja nie chodź na wykłady, a nie uczę się do egzaminów, ponieważ są długie terminy. Jestem studentem i uczę się poznania, ale nie chodzę na wykłady, ponieważ nie muszę i mam egzamin, ale nie uczyłem się, po prostu publikuję tutaj i mam egzamin z promotorem, którego uczyłem w rano, ponieważ nie mogłem mieszkać wcześniej, ponieważ mieszkam w akademiku i piję alkohol, a ja przeprowadziłem studentów, więc nie mogłem się uczyć, ponieważ jestem studentem, który studiuje i mieszka w akademiku, to życie studenta, który studiuje i mieszka w akademikach i ma egzaminy, ale dowiadują się, ponieważ są to drugie terminy, więc nie musisz się uczyć i chodzić na wykłady, ponieważ w ten sposób studenci studiujący i mieszkający w akademiku jak ja uczą się i mieszkają w akademiku i mają egzamin podobny do studentów, którzy uczą się jak ja, ponieważ uczę się w poznaniu

nicika piecze

spierdalaj

Attached: 1554867965282.jpg (599x719, 77K)

user bo wyciągnę sznur i udam się w poszukiwaniu szczęścia.

zrób studia zamiast bolodupić

no dawaj cwelu dawaj

dobra, prawdziwa rozmowa teraz

warto zagrać w to VTMB?

Attached: 1385189779276.jpg (638x633, 75K)

私は学生です、そして、私が学生であり、私が勉強し、そして私が試験を受けるとき、私はすでに述べられた試験をしますか?私はプロモーターで試験を受けました、私は認知で勉強しています、そして私は学生であり、私は私が勉強しているという意味で勉強を黙らせることができません。私はここで勉強しているので私は認知の寮に住んでいて、私は寮に住んでいて勉強している学生です。あなたは私が学生で勉強していると思います。私は認知で勉強し、寮に住んでいるので、私は認知で勉強し、寮に住んでいます。そして、私は午前中にだけ学んだスーパーバイザーと一緒に試験を受けています。私は勉強している学生であり、寮に住んでいる本当の学生のように学生を動かす寮で起きることがより重要だからです。私は元気ですが私は講義をしないし、長い締め切りがあるので試験のために勉強しません私は学生であり、認知で勉強しますが私はする必要がないので私は学びませんでした午前中は寮に住んでいてアルコールを飲んでいるので早く住むことができず、学生を動かして勉強して寮に住んでいる学生は勉強して寮に住んでいて試験を受けています。なぜなら、私のような寮で勉強して暮らす学生は、勉強して寮で勉強している学生であり、私が認識で勉強していて私は行っていないからです。私は寮に住んでいて、私は試験のために勉強しません

tak
oczywiście zakładając że nie jesteś dorosły bo gry są dla dzieci

całkiem spoko

Attached: 1548814096577.png (963x1295, 671K)

nom

Attached: 1555036297294.jpg (1200x1117, 132K)

Nic ci nie dam bo nie zasłużyłeś.

لاذع في التعليم أو التوظيف أو التدريب

jeszcze mu gałę opierdol

Jade do domu opinie??

sseth mówił żeby nie grać za pierwszym podejściem malkavianinem ale drugi raz mi się nie będzie chciało przechodzić gry

słucha ktoś ruskiej muzyki? jak tak to polecajcie coś dobrego

chlopaki spoznilem sie na stan wojenny

Attached: czolg-pajeczno_thumb.jpg (1400x1050, 315K)

Tak słucham

ja za pierwszym razem grałem malkem, potem innymi klasami memicznymi w stylu nosferatu, waniliowe klasy jakoś mnie nie pociągały

vodovorot d-.-b

Jestem studentem, a kiedy jestem studentem, uczę się i przystępuję do egzaminu, czy zdaję egzamin już wspomniany? Uczę się z poznaniem i jestem studentem, i nie mogę zamknąć mojego studium w tym sensie, że studiuję. Studiuję tutaj, więc mieszkam w akademiku poznawczym i jestem studentem mieszkającym w akademiku i studiującym. Myślisz, że studiuję jako student. Uczę się poznania i mieszkam w akademiku, więc uczę się poznania i mieszkam w akademiku. I biorę egzaminy z superwizorem, którego nauczyłem się tylko rano. Jestem studentem, który studiuje i ważniejsze jest, aby wstać w akademiku, który przenosi studentów jak prawdziwi studenci mieszkający w akademiku. Czuję się dobrze, ale nie wykładam i nie uczę się na egzamin, ponieważ mam długi termin Jestem studentem i uczę się z poznaniem, ale nie uczę się, więc nie uczyłem się Wewnątrz mieszkam w akademiku i mam alkohol, więc nie mogę wcześnie żyć. Przeprowadzam studentów, aby studiowali i mieszkali w akademiku. Ponieważ studenci, którzy studiują i mieszkają w akademiku takim jak ja, są studentami, którzy studiują i studiują w akademiku, uczę się z uznaniem i nie byłem tam. Mieszkam w akademiku i nie uczę się do egzaminu

gorąco polecam LUBE i Sergeia Shnurova

a to to jest ten hardbas
zupełnie nie mój styl ale fajnie się słucha

Toż to polaki byli,nie zagraniczne pany. Głupiś?

youtube.com/watch?v=hRj39G1RI10
d-.-b

obczajam
póki co słucham witch housu i tematów w stylu ic3peak
youtube.com/watch?v=MBG3Gdt5OGs

Bakes

Attached: st.png (3408x1112, 231K)

ale syf
nieironicznie wolę kanikuły

kaaanikuuułyyy
d-.-b

zasłużyłeś na (ty)

naplywie

Garncarstwo.

youtube.com/watch?v=JmSvPw_Qzj8

Attached: [HorribleSubs] Love Live! Sunshine!! S2 - 04 [720p].mkv_snapshot_20.53.png (1280x720, 674K)

inflooding

"ruskie"

"luba" czy dosłownie "lube"? jak wpisuję лyбa to mało specyficzne wyniki

Lube