Editia "Gata sesiunea"
Nu stiu care e ala vechi, postati voi.
Editia "Gata sesiunea"
Nu stiu care e ala vechi, postati voi.
Dormiti bine futu-va-n gura?
Da.
Ce ziceti, baieti, incepe razboiul?
Intre cine si cine?
(((America))) si Iran
Se poate. Dar Iranienii nu prea stiu ce sanse au, poate tactici de gherila dar in rest, slab. Poate ceva atacuri teroriste prin SUA dar atat.
Pai, nu au sanse, dar tot o sa iasa un cacat din toata treaba asta, din care numa Israel are de castigat
Iran este cea mai puternică țară din Orientul Mijlociu, deci probabil că o să se facă și mai de căcat decât in Irac
Si asta o sa-i faca pe cei impotriva israelului sa provoace si mai mult dezastru, in sensul ca va fi tintita ca si tara pentru atacuri teroriste. Evreii au fost o greseala.
>evreii au fost o greșeală
Toată lumea ar trebui să fie de acord cu asta și să se ofere să rezolve această greșeală
Habar n-aveam ca Iranul este cea mai puternica tara din OM. Am o vaga impresie ca tot conflictul asta va degenera si Iran va opune o rezistenta buna iar Americanii vor recurge la distrugere in masa. Evident ca poate escalada si mai mult. (Sa intervina alte tari pentru a apara Iranul si atunci vom avea un al 3-lea probabil)
Faceți sex
Am facut deja, cu ma-ta
Ieși afară minorule
As putea fi taica-tu
Ba, nu va mai certati!!!!
youtube.com
OAME WA MOU SHINDEIRU
Exista fumei pe /ro/?
lol cum arata catalogu pe Jow Forums
bazat
Care plm e problema asistentelor din spital? De fiecare data cand ma duc sa fac practica si le intreb ceva cu un zambet pe mecla sau cel putin le intreb politicos, intotdeauna se uita la mine ca la felul 13 si imi raspund in scarba.
Aseara: "Buna ziua, am venit pentru garda"
"Buna seara, s-a intunecat afara"
Ce pula mea? Nici macar nu mi-a raspuns jigodia asta. Am avut noroc ca era profa de la curs acolo si m-a trecut ea pe lista dar mai da-le-n pula mea pe asistente ca prea frustrate par ele.
Asistentele sunt niște pițipoance frustrate care LARPează ca și cum ar fi medici.
Nu e vorba de asta fiindca stiu ca unele dintre ele chiar asa se comporta, dar medicii se comporta mult mai frumos decat ele si imi raspund la intrebari, imi explica, in pula mea, m-a invatat un rezident sa recoltez, nu o asistenta. Sa pun o sonda urinara, tot un medic m-a invatat, chit ca in ziua de azi e treaba asistentilor. Ma scot din sarite cateodata.
Cea mai cu nasul pe sus era asistenta sefa. Vai. De. Pula. Mea. M-a facut caraus si curier, sa ma duc la laborator din 5 in 5 minute sa duc probele, sa car pacienti obezi la radiologie (care e la etaj si eu am 65 de kile) in scaunul cu rotile de parca nu aveau brandcardieri futu-le-n gura.
Am rămas și fără compot și fără pizza...
Cine vrea sa fie sodomizat?
Te bagi?
Nu uita sa te hidratezi, user
Puteam sa jur c-ai zis pizda.
Ce pot sa fac ca sa nu mai fiu un degenerat?
Cum e viata in Britbongistan, fratele meu?
M-o invitat o thoata la majorat, sa merg? E fix dupa bac, daca iau note mari, merg ca sa ma sparg
vai de pula mea
Du-te si fute-o
>he has an entire country full of Romanian girls
Jelly
As vrea eu
Daca esti un subuman fara perspective e ok, poate fi mai rau.
Studiezi?
Nu, nu ca am fost brainlet dar eram prea autist ca sa suport viata universitara. Am fost in legiunea Franceza timp de un an inainte sa ma dea afara, acum sclavesc prin occident.
Absolut bazat, ai vazut ceva interesant in Legiune?
de ce te-au dat afara?
fa sex
Ce asculta /ro/ acum?
youtu.be
Vrei sa faci sex cu mine?
youtube.com
Ma obsedeaza.
E prima oara cand aud ca cineva e dat afara din Legiune, buna glume prietenas, Legiunea nu te da afara, te baga in schimb la inchisoarea legiunii
Da ce sa faca daca te vad ca esti un autist incompetent? Si atunci te baga la inchisoare?
Daca esti incompetent cazi la probele de initiere din primele zile sau in perioada de 4 luni cat stai la "ferma". Daca rezisti la ferma devi legionar cu contract de minim 5 ani, din momentul in care ai devenit legionar si comiti vreo nelegiuire intri la inchisoare
Nu mai ascultati mizerii. youtu.be
youtube.com
Se zice ca prima oara cand o asculti o urasti, dar cu timpul o sa ajungi sa o iubesti
bruh
>mizerii
>sayuri
Te rog. Nu-mi vine sa cred ca fata asta are o asemenea voce. E superba si ea si vocea ei.
Imi pare rau dar eu ascult doar muzica de sala de bal bantuita. youtu.be
La ce sa dau laba azi?
Nelly Kent.
E romanca.
Urata
De ce nu te joci cel mai bazat joc de pierdut timpul si anume DOOM?
E plin de WADS dar nu recomand modurile Scythe 1 si 2 pentru ca sunt efectiv armate intregi de demoni si devine plictisitor, chit ca e foarte bine cotat de comunitate.
>urata
Dubiosule. Incearca Molly Jane atunci.
Ai jucat Doom 64? Same same but different!
Am jucat pe emulator, tot ala clasic e baza.
Ma cac pe cacatul de la medicina si dobitocul de la litere care a "studiat" cacaturile din imagine
Da tu ce studiezi?
Nu studiaza nimic. Lasa-l sa zica ce vrea, oricum nu ne prea pasa de el, macar stim ca n-a murit naibii. Am crezut ca poate l-a omorat vreun arabete de p'acolo.
cred ca pecCcales e ala care spameaza Jow Forums, si daca chiar el e, atunci e bazat pentru atata lucru
Sincer, chiar ma doare-n pula de viata lui si de ce face el, nici nu-mi mai pasa de ce cacaturi posteaza sincer, dar vad cu lui ii pasa de mine, kek.
Esti cel de la litere? Daca da, unde ai facut/faci? Ca eu sunt foarte indecis.
Cati dintre voi ati vazut The Green Mile? Sau a aparut inainte sa va nasteti asa ca nu ati auzit vreodata de el?
Din pacate sunt cel de la medi. Nu stiu daca profu-i azi pe aici sincer. Poate o sa-ti raspunda.
nu e filmu ala cu negrul cu retard care curata pacatele? cred ca e printre cele mai bune filme pe care le-am vazut
nu-i chiar așa vechi
e mai recent decât trilogia originala star wars
Aici toti suntem zumari, te rog sa ne lasi cu filmele tale mute, bunicule
A aparut in 1999. Faceam si eu o gluma ca majoritatea din fir sunt pustani nascuti in 2001.
Vindeca oameni. Nu stiu cu pacatele.
>youtu.be
Asta e cel mai bun film mut, mai tinere. Le duceam pe mandre la cinemateca si-mi sareau in brate de speriate ce erau.
>am vazut trilogia originala la cinema
zumerii sa imi zica saru'mana
weebanimale
>dpg și-a atins apogeul acum 2 ani
youtu.be
ce zboară timpul
>trap
nu a murit inca tiganeala aia?
Tu ziceai ca esti la Timisoara. Esti tu din Timisoara sau din alt oras? Ca mie de asta imi e frica sa merg la UBB, ca nu ma pot acomoda.
Nascut si crescut in TImisoara. Ce ai dori sa stii despre aceasta mizerie de oras?
Pai de tine e lejer daca esti in orasul natal, dar aici la Oradea is faculte de cacat.
Eu sunt. Am fost la Universitatea Transilvania din Brașov, care nu e deloc o instituție spectaculoasă.
Ce e asa rau la Timisoara? In ce sens nu te poti acomoda? Crezi ca arunca cu pietre dupa tine? Eu sunt din Bucuesti si sunt universitatile pline cu romani de peste tot.
Pai, ma gandesc sa nu ma trezesc acolo singur si sa ma apuce autismul ca vreau inapoi acasa
Da, dar esti din Brasov, nu?
>Da, dar esti din Brasov, nu?
Din apropiere.
Ploiestene n-ai unde sa fugi de SRI
Stai linistit ca si aici sunt de cacat, sa nu crezi ca e mare diferenta.
>sa ma apuce autismul ca vreau inapoi acasa
Nu prea cred ca o sa te apuce, doar ca iti recomand, in caz ca vrei sa studiezi aici, sa iti inchiriezi un apartament decat un camin (decat daca nu iei Poli - caminele sunt foarte misto la ei, doar ca-ti trebuie medie buna sa te lase acolo) pentru ca e de rahat in mare parte. Nu am stat la camin, doar ca iti spun asta din perspectiva colegilor mei (La facultate, in seria mea suntem 10 Timisoreni, atat. Restul de 60 sunt olteni)
>reee am nevoie de un spațiu sigur la universitate cu jucării de pluș, reee sunt ofensat, reee veau la mami
Măcar ai încercat.
Eu as vrea mai mult la Cluj, ca acolo pleaca multi dintre fostii mei colegi, iar la Timisoara nu stiu pe nimeni
O sa ai colegi de clasa si alti oameni din facultate prin jur. In vacanta te poti intoarce acasa ca tot ai cupoane de tren. Poate iti vei gasii o mandra p-acolo.
>Poate iti vei gasii o mandra p-acolo.
>tfw în trei ani de Litere în care am fost înconjurat de femei nu mi-am găsit o mândră p-acolo
Prăpădiți-mă.
L-lasa ca iti gasesti tu ceva profa tanara
>tfw în trei ani de Litere în care am fost înconjurat de femei nu mi-am găsit o mândră p-acolo
tfw same
O să te cred pe cuvânt. Sper să nu fi fost degeaba dublele alea, user.
>mascul la litere
mandrelor nu le plac homosexualii
aici e problema ta
Eu am avut treburi cu mandrute de la mine din facultate si din alte facultati. Mai putin cele de la ASE ca-mi tot spun ca ele investesc in relatie dar nu au niciun profit.
Tu unde ai studiat? Ai fost plecat de acasa?
UBB Cluj, ye am fo plecat d-acas
De ce ești rău cu mine, user?