edycja bujania łapą
/polska/
chujowa edycja żmudzin
sram bogu na ryj a jezusek robi mi loda
edycja polska to jebane szambo
ale bym je tyry tyry i rym cim pim
bo pchanie się do robienia nowego jest największym znakiem rozpoznawczym napływu
łysol to orbiter chomika
pomodlę się za ciebie grzeszniku
edycja przemijania czasów
w jakim wieku
>INCELDURZE! MIEJ SEKS
ale to edycja bujania łapą, ślepoku
kiedyś to było echhhhhhhh
Dilate
>jak nie srasz na jakąś atencyjną kurwę to jesteś obriterem
aha
Pucio hanc indie
chuj mnie obchodiz na co srasz debilu kretynie
idioto
postujcie atencjuszy
Kazałbym jej nosić choker i udawać że nie chce uprawiać ze mną secksu, bo przerażone niechętne kurewki to mój fetysz tuż obok incestu.
bylo zakop
wkurwiają mnie atencjusze którzy są widoczni tylko dlatego że mają tripa/ksywkę/awatara/flagę
bo są tak nudni że inaczej by atencji nie dostali
jeszcze to lizanie cipy przez orbiterów było gorsze
czy to facet?
ehh ale bym ją, jeśli rozumiesz co mam na myśli
Córka to dodatkowe punkty dostaje, myślę że nawet pełnoletnia byłaby OK z odpowiednim makijażem.
>wkurwiają mnie atencjusze którzy są widoczni tylko dlatego że mają tripa/ksywkę/awatara/flagę
to jakich atencjuszy lubisz? bo innych chyba nie ma
chce cie ożenic z 14 latką (jak w juri juri xD)
No przecież wiem.
wyobraźcie sobie być femką i żyć za darmo w głowach seethujących inceli nawet pół roku temu jak stąd spierdoliłaś
ehh femki to mają
karol nie postuje od 2 lat
wyobraź sobie być kurwą i mieć tak słabą samoocene że przejmujesz się o tym że obrażają cie na forum o fekaliach
tyle że nikt nie daje jebania o karola
Po pierwszych 10 postach widzę sama śmietanka tego generala postuje
z założenia to żadnych
>bo innych chyba nie ma
są
tacy co piszą ciekawe charakterystyczne posty
nie mówię że lepsi bo też chujowi ale jest różnica w forsowaniu siebie za pomocą treści a za pomocą forsowania swojej tożsamości
>tacy co piszą ciekawe charakterystyczne posty
jakieś przykłady? rozumiem że tacy istnieją na wilnie czy skąd tam przypłyńęłeś, opowiedz nam o nich
ja jestem takim atencujszem że zawsze rozponawają moje posty pomimo że nigdy się nie chwale
i to jest chujowe bo lepiej by było sprawiać wrażenie że dużo ludzi ma podobne myślenie do mnie
>postuj na karaczanie
>chciej byc znany z tego ze jestes papiez posterem
>tam kazdy postuje papieza
postujcie najlepsze (the best)
ten ćpun co to nie chce zdechnąć i płacze w co drugiej nitce
/polska/ cztery lata temu
kocham czaksa czaks najpiękniejszy user
prawda jest taka że najwięksi frustraci zazdroszczą atencjuszom bo naprawdę są tak smutnymi pizdami że nawet na anonimowym forum o gównie nikt ich nie pamięta
ps to prawda
fajnie czina
fajnie pedon
>anonimowe forum
>nikt nie pamięta anonimowych posterów
dało mi do myślenia
>jak kogoś nie lubisz to znaczy że mu zazdrościsz
cope
wystarczyły 2 minuty by wyszedł debil z lasu, wiesz dlaczego atencjusze istnieją? bo są na tyle interesującymi posterami że wyróżniają się nawet będąc anonimowym a taki user frustrat hurr durr nie wolno się wyróżniać jest smutną narzekającą pizdą nie tylko w internecie ale również poza nim
ale nie ma tu takich posterów debilu
każdy atencjusz ma awatara albo flagę albo jakieś inne gówno po czym go rozpoznają
nie ma tu ciekawych ludzi
jaka zazdrość napływie
nie wchodzę na 4chana dla zawiązywania osobistych znajomości i do lansowania się swoją osobą do tego mam prawdziwych znajomych
wręcz przeciwnie, staram się żeby moje posty nie były łączone ze sobą
Jow Forums to strona do dyskutowania z postami - opiniami, a nie z osobami które za nimi stoją
jeśli tego nie wiesz to wracaj lepiej na wykop
jeśli naprawdę tak sądzisz to widać że nie wchodzisz na Jow Forums poza generałami bo na 99% 4chana nie ma tego o czym mówisz
miejcie seks
zesrałem sie i śmierdzi, to moja opinia
czemu siedzisz w generale w takim razie
bo forsują swoje osoby za pomocą awatarów nicków itp co jest wbrew naturze tej strony, zupełnie nie rozumieją anonimowych imageboardów
chyba tylko dlatego że nie mają prawdziwych przyjaciół
>bo są na tyle interesującymi posterami
a może dlatego że się kurwią avatarem/flagą/sygnaturą w poście
>30 stałych posterów którz codziennie ze sobą gadają
>większość siedzi tu od lat
>rozpoznają się i mają na siebie ksywki
whoah żbsz senpai jak mogło do tego dojść
a wg ciebie to dla kogo jest ten generał, dla napływów takich jak ty?
Pedon ty się strasznie powtarzasz
>ale dziewczynkę widziałem (...)
>ile lat?
>dlaczego dziewczynki są ładniejsze?
No chyba tyle, masz ty tam coś jeszcze w głowie, bo serio nie wiem.
większość takich ludzi już dawno wypierdoliła na discorda czy tym podobne, zostali tylko tutaj tacy co respektują anonimowość
>każdy kogo nie lubię to napływ
ja tu jestem od dawna prawie codziennie a nie ma na mnie ksywki
>bo jesteś nudny
nie dlatego
gówno prawda
po pierwsze: na /domku/ czyli niby discordzie tego generała nie ma osób z tej nitki, tylko jakieś zjebane randomy z 8ch albo przyjaciele cysia których zna ze szkoły
po drugie: kto tu niby respektuje anonimowość
napływie
jeśli traktujesz Jow Forums jako pedalski discord dla kolegów z klasy to jesteś napływem
I piszę to jako fellow pedon, tyle że ja nie mam obsesji i często inne tematy tu poruszam.
odpowiedz na pytanie
no są jacyś klauni o których czasem ktoś coś wspomni ale większość tutaj to dyskujse międzny anonami
czasem się przypałęta jakiś spiedron i będzie się avatarkuwił ale oni przychodzą i odchodzą
hmmm ciekawe ciekawe
przeczytam i sie nad tym zastanowie ;]]
>czasem się przypałęta jakiś spiedron i będzie się avatarkuwił ale oni przychodzą i odchodzą
ciekawe bo ludzie typu basiarz postują tu od lat
>często inne tematy tu poruszam.
ja też, często to małe powiedziane, większość czasu
t. nie on
nie odpowiem na obelgę na którą mógłby nawet wpaść przedszkolak
>t-t-ty napływie!
żenada
dajcie mi ksywke kurwa, ja też chce być rozpoznawalny
polska to jebane gówno, opinie o tej opinii?
bedziesz od dzisiaj sos bo zapostowalem vsauce
pozdrawiam ;)
przez avatarkuwienie mam na myśli dostawiania awatara do większości swoich postów tak żeby każdy mógł zrozumieć że to ty postujesz
nom a /polska/ tym bardziej
Musisz sobie na nią zarobić. t. bóldupie lewaków
ja czasami udaję różnych atencjuszy by powodować ból dupy coniektórych
hej anonki tutaj basiarz dzisiaj idę do maczka na fryteczki i nowego szejka z psiej sraki
>czemu siedzisz w generale w takim razie
dlaczego o to zapytałeś? dlaczego ma mnie tu nie być? kto powinien tu być jak nie ja?
aha a co to ma do mojego posta? wiesz że basiarz od lat używa awatarów? na początku używał obrazków pewnego artysty z danbooru, przez jakiś czas awatarował też hatobę tsuguu, no a teraz tego brązowego stworka
>dlaczego o to zapytałeś?
bo srasz się o atencjuszy mimo że dobrze wiesz że każdy generał jest kółkiem wzajemnej adoracji kilku zjebów atencjuszy spierdonów
jaki jest najgorszy atencjusz /polski/?
czinocwel
>ciekawe posty
>blog kulinarny o wpierdalaniu frytek z gówna
wybierz jedno
bo lubię po polsku popisać na 4chanie nie tylko po angielsku a to jedyne miejsce
przynajmniej jest zabawny
czemu akurat tutaj? mógłbyś normalnie pisać na 4chanie po angielsku, a zaspokoić swoją potrzebę pisania po polsku na polskich chanach albo na wykopie
jesteś debilem który jedzie na wakacje do indii a potem się sra o to że jest brudno, śmierdzi i codziennie ma srakę, przecież to było oczywiste od samego początku a ty doskonale o tym wiedziałeś, a i tak się srasz
nie jest
miej seks
cope
polskie czany to gówno
a ten generał to jednak część 4chana, gdybym nie wchodził na 4chana to tu też nie
>co tam pijesz stary
>a yerbe mate
hahah
>zaspokoić swoją potrzebę pisania po polsku na polskich chanach albo na wykopie
>/polska/ to gówno pełne atencjuszy i nie podoba mi się tutaj! >:(
>ale na polskie czany nie wyjdę bo to gówno!!!
założę się że nigdy nawet na tych polskich czanach nie byłeś i powtarzasz po anonach srających na kara czy vi
wykop to najlepszy polski czan
HAHAHAHAHA JAN PAWEL 2 ZAJEBAL MI SZLUGI BEKA XDDDDDDDD
kiedys postowalem na kara ale przestałem bo oni ciagle rozmawiali o fizyce i ksiazkach a ja lubie rozmawiac o gównie i papieżu wiec tutaj czuje sie jak u swoich
ten generał to nie całe moje życie chuj mnie to
ale od vi to wy się odpierdolcie cwele
>hahaha chomik basiarz euras szpitalny pedały polityczka ale beka hahahhaha XDDDD
czemu się wywyższasz mimo że sam się taplasz w gównie
>prawie 100 postów na temat atencjuszy
>dziw się dlaczego atencjusze istnieją
myślałem że wy trolujecie ale niektórzy z was chyba biorą forum o gównie trochę zbyt poważnie