/ro/ - Firul Nostru

Ediția țelinei.

Precedent:

Attached: x.jpg (1328x747, 259K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=EETagTQXMV4
youtube.com/watch?v=9EOulVZU42k
imgur.com/a/f2Umx
vocaroo.com/i/s0JwGOjVL4TY
emag.ro/sistem-desktop-gaming-grt-expert-white-rgb-cu-procesor-amd-ryzen-7-2700-4-1ghz-16gb-ddr4-1tb-hdd-240gb-ssd-geforcer-gtx-1660-ti-6gb-gddr6-gaming-grt-expert-forte-ssd-white-rgb-v3/pd/DMQ6L1BBM/?X-Search-Id=eba0494806061e65b8d4&X-Product-Id=43585272&X-Search-Page=1&X-Search-Position=19&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
emag.ro/laptop-gaming-omen-by-hp-15-dc0019nq-cu-procesor-intelr-coretm-i7-8750h-pana-la-4-00-ghz-coffee-lake-15-6-full-hd-ips-144hz-8gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-free-dos-black-4pr72ea/pd/DP0XXVBBM/
youtube.com/watch?v=4ds54Y5OMuI
youtube.com/watch?v=epw0NYK2Zp0
youtu.be/n4gr2GgLF7M
youtube.com/watch?v=DKuHP_7J9zc
youtube.com/watch?v=tIWpr3tHzII
youtube.com/watch?v=VfxpuDJpP-I
iswc.pw
skribbl.io/?vRlU0KjmeA
twitter.com/AnonBabble

Thread theme:

youtube.com/watch?v=EETagTQXMV4

Telina nu e buna decat murata.

Primul pentru muie cacatului de la litere și cacatelului de la medicina

This one is better.
youtube.com/watch?v=9EOulVZU42k
Aveti ceva planuri pentru vara asta?

Ba, Pekka, sugi pula.

O iubesc.
Vreau să vizitez Berlinul și Constanța.

Cum v-am prins cum v-am aplicat băi epave

Nu eu, ci tu

Visarioane 'ai vino-n coa' că n-am terminat de discutat cu tine 'ai-n coa'

Attached: Capitanul Burcea.jpg (480x360, 14K)

Constanta am vazut-o, Berlinul nu. Inca...
Mi-a placut zona din jurul portului propriu-zis. Frumasa combinatie intre natura si peisaj industrial.

Convingeți-mă să nu mă sinucid.

>Haha, cum să te sinucizi? Nu o face frate, viața e frumoasă. Lasă că treci tu peste toate ;)

Attached: 66f.jpg (1242x1394, 156K)

>Aveti ceva planuri pentru vara asta?
Eu vreau sa sug pula.

Attached: 1554036794512.gif (640x360, 2.71M)

Sinucide-te. E mai bine asa.

imgur.com/a/f2Umx

Attached: 1554064886299.jpg (479x395, 10K)

Ce vrei, boss?

Attached: 65d.png (735x517, 122K)

Going to visit Bucharest and Ferentari.

Am locuit in Berlin. Kreuzberg und Schöneberg. Einer mit alles und Scharf, bitte

ce e aceasta?

Be sure to carry a knife with you in Ferentari, for safety measures.
Toll

vocaroo.com/i/s0JwGOjVL4TY

Attached: 1544551457071.jpg (500x500, 24K)

Bă satanistule, io te iubesc ca pe fratele meu mare derbedeu, da mă drac împielițat nu esti tu ăla care a făcut scandal că te-o obligat școala să tunzi coama?

Bazat.
Nu-s ala, sa fereasca Saatana. Invat de obicei si nu intru in belele, asa ca profii ma lasa in pace. M-a intrebat odata cel de mate ce am mai ascultat, asa ca n-am motive de scandal.

VREAAAAAAAAAUUUUUU PUUUUUUUUUULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SIMT CA MOOOOOOOOOOORRRR
VREAU
SA
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG

Attached: 1561011966117.jpg (225x350, 29K)

>vine tata
>spune ca vrea un calculator nou ca sa joace
>ii spun "ok, hai sa ne uitam dupa piese"
>cetotspuiacolo.png
>incepe sa tipe la mine
>"Cum sa cumperi un calculator pe piese?!?! Esti cumva inginer la HP si nu stiu eu?!?! Nu stii ce piese sa cumperi si cum sa le ansamblezi !!! Aia sunt experti, de asta cumara toti produsele lor."
>ii explic calm ca in ziua de azi nu trebuie sa ai o facultate ca sa alegi niste piese si sa le pui intr-o cutie
>ii mai spun ca pretul este deseori mai mare la calculatoarele deja construite si laptop-uri si ca ar iesi mai ieftin daca cumpara piesele si le ansambleaza
>ma ignora complet si continua sa o tina pe a lui
Ce argument sa ii mai prezint ca sa il conving ca face o greseala?

Apropo, a zis ca urmeaza sa aleaga intre astea doua:
emag.ro/sistem-desktop-gaming-grt-expert-white-rgb-cu-procesor-amd-ryzen-7-2700-4-1ghz-16gb-ddr4-1tb-hdd-240gb-ssd-geforcer-gtx-1660-ti-6gb-gddr6-gaming-grt-expert-forte-ssd-white-rgb-v3/pd/DMQ6L1BBM/?X-Search-Id=eba0494806061e65b8d4&X-Product-Id=43585272&X-Search-Page=1&X-Search-Position=19&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
emag.ro/laptop-gaming-omen-by-hp-15-dc0019nq-cu-procesor-intelr-coretm-i7-8750h-pana-la-4-00-ghz-coffee-lake-15-6-full-hd-ips-144hz-8gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-free-dos-black-4pr72ea/pd/DP0XXVBBM/

Attached: 1560964276016.png (411x411, 332K)

>Aveti ceva planuri pentru vara asta?
În mai puțin de o lună am examenul scris de titularizare care îmi va decide literalmente soarta.

Attached: 1560847138280.png (645x773, 24K)

Mult noroc, profule!
Stiu ca poti. Nu te superi pe mine ca scriu fara diacritice, nu?

Baftă, profule. Dă-le în gură.

Burbum

Bilozobem

Benis :DDDD

Attached: benis.jpg (550x545, 28K)

Mersi, anoni! Anul trecut am luat 8, dar nu am prins decât un an de suplinire. Anul ăsta sper să iau notă cel puțin la fel de mare, și poate voi fi repartizat pe un post de titular.

Attached: 53f.jpg (196x250, 8K)

Păcat că are multe clădiri abandonate.

arata-i ca e usor sa construiesti un PC de unul singur. Pana si negrii pot sa o faca

youtube.com/watch?v=4ds54Y5OMuI

Nu uita sa te hidratezi, user

Attached: .png (1500x1200, 338K)

Ce asculta firul acum?
youtube.com/watch?v=epw0NYK2Zp0

youtu.be/n4gr2GgLF7M

Attached: .jpg (1227x1700, 147K)

Porcupine Tree - Stupid Dream (albumul, tot)
youtube.com/watch?v=DKuHP_7J9zc
Lasa ca anul asta o sa fie mai bine. Ai capatat experienta.
Burbum e gomfi :DDDDDDD

Attached: basedsteven.jpg (801x535, 127K)

youtube.com/watch?v=tIWpr3tHzII

Cred ca e prima oara cand vad kpop aici. Ce grupuri asculti?
foarte comfy

Pământul este o fermă. Inițial, Pămantul nu trebuia să fie așa cum este acum dar extratereștrii au infiltrat planeta și au preluat controlul. Extratereștrii cultivă oamenii pentru energie, subnumită ''luș''. Ăsta e motivul pentru care majoritatea populație as fost transformată in produs si inventar viu. Bucurați-vă de porumbul, grâul, orezul și ceapa voastră... majoritatea mâncării date ca hrană oamenilor, exact cum dați voi hrană vitelor.

Extratereștrii cultivă oamenii pentru energie. Când mori dacă ești un prost-tâmpit, ceea ce mulți dintre oameni sunt, ești reciclat în sistemul de reîncarnare ca să fi cultivat din nou. Ei fac toate acestea prin ''Magie Ocultă'' care e doar in cuvânt foarte pompos pentru cunoștinte bine ascunse, si război psihologic sub acoperire.

Toată supa voastră alfabetică de agenții desfășoară un război psihologic constant pe voi ca să vă țină in matrice. WORLD WIDE WEBU-ul, este în nume, este în nume, alo alo, este proiectat in așa fel încât pot să vă țin holbându-vă la CUTIA NEAGRĂ în loc de LUMEA REALĂ.

Și acum cutiile negre se micșorează în cutii și mai mici. Nu mai trăiești deloc îm lumea reală ci în (((lumea lor)))

Toți Politicianii și Vedetele voastre sunt ciudățenii transsexuale și tu nici măcar nu știi chec

Vor să îi transforme pe toți in transsexuali pentru că ce faci atunci când controlezi șeptelul? Le controlezi mijloacele de reproducere

tocmai v-am bombardata cu cele mai mari bombele ale adevărului posibile, acum ce faceți cu ele este alegerea voastră.. dar ați fi chiar proști să ezitați asemenea informații prețioase.

Attached: af347c4e15556991469a6f544356c5eb1.jpg (940x545, 78K)

e mai încolo.

baftă fantoma lu Lorin, când ne batem cu Baphomet?

Vai de pula mea...

Attached: 1544463119797.jpg (204x249, 10K)

Anunnaki?
Stiam eu!

Attached: saniuta2.jpg (700x700, 209K)

Agreed,the redpill is real here.

youtube.com/watch?v=VfxpuDJpP-I

ZUUMERI IN CEAS DE SINUCIDERE

Attached: 1543152302868.gif (554x400, 238K)

Las' ca la romana mai nimeresc ei ceva, matematica ii omoara.

Cât de negru pastilat e proful meu de cardiologie?

>fii eu
>curs cardiologie
>ceva disfuncții valvulare, plictisitor
>proful începe să fabuleze
>mai întâi spune de dispnee că vine din greacă și că a fost descrisă ca și cum ar ieși sufletul din bolnav
>ceplm.mpeg
>trece la ceva mai morbid legat despre suflete și cum a văzut un documentar în care sufletul cântărește nu știu câte grame dar totuși este sceptic în această privință
>apoi sare la filozofie, în special la Cioran, pesimistul de serviciu și iară ceva descrieri
>după ce termină de vorbit de Cioran zice "Doar idioții nu se sinucid"

Apoi a urmat o tăcere extrem de apăsătoare în amfiteatru și a reluat disfuncțiile valvulare. Eu mă gândesc și acum cum ar fi fost dacă ăsta preda psihiatrie.

Suna bazat proful, daca ma intrebi pe mine.

eu am fost PRAF la matematic si cumva tot am luat 7.. care chiar era nota mare pentru mine.
poate a fost din cauza ca m-au fortat ai mei sa merg la ore de matematica particulare, din cate tin minte nu mi se parea ca ma ajutau la nimic, parc tot nu stiam cum sa fac nimic dar acum ma tot gandesc ca poate m-au ajutat cumva, doar ca nu am observat eu.

E grav, Cioran e exemplul perfect de negru pastilat, nationalist (a susținu Mișcarea Legionară) dar pesimist de carieră

Ceea ce da la matematica e brainlet tier, cel putin primul subiect. Al doilea e plin de chestii de baza, iar la al treilea or mai nimeri un perimetru, o arie.
Trebuie sa fie retardati ca sa pice.

>tocmai mi-a intrat o elevă de liceu în DM

Attached: 1560847583563.png (499x513, 283K)

La început am crezut că e depresiv dar e doar mai morbid și cinic de felul lui. Are pe undeva la 50 de ani dar cine căcat se aștepta să ne zică de Cioran, suflete , proveniență a cuvintelor în același curs?

>"Doar idioții nu se sinucid"
Deci sa intele ca Bacovia ii idiot pentru ca nu s-a sinucis, sau ce?

Since eu am respec imens pentru omul ala, nu din cauza operelor sale sau ceva de genul, il respect pentru ca reusit sa isi faca un nume si sa ramana imprintat in istorie si literatura, mai ales cand era un depresiv dinasta cacacios care nu era bun la mai nimic.. lucra aproape tot ce apuca doar ca sa aiba destui bani pentru mancare si alte, traia doar asa de pe o zi pe alta si cu toate astea, tot a reusit sa-si faca un numel pentru el insusi.

Attached: bacovia 0.jpg (1252x1956, 962K)

Ce iti zice? Postează!

Era ceva citat de al lui Cioran mai pe scurt făcut de prof, cred.

maaamaaaaaa pizda de minorraaaaaaa

Attached: 1538058505334.png (220x229, 5K)

e șansa ta să simți ce nu ai simțit când erai la liceu profule bagă-te

Nu vreau să postez conversația, că nu se cade, dar cică vrea să "ne cunoaștem mai bine ;)". Eu fiind la gimnaziu nu îi predau, dar are 17 ani în pula mea.

Attached: 1478992834019.jpg (322x322, 13K)

>17 ani
>îți dă ;)
Profule, eu zic să fii înțelept și să te abții. Scurt și la obiect, profesionalism.

Attached: 3D4C6498-E8F7-4D68-AE6E-920BAE3FEFA3.jpg (1252x635, 320K)

nu stiam ca avem cacat de genul la noi in tara.. sau ma rog ma gandeam ca poate avem dar nici chiar asa, eu nu am avut probleme de genul aici la mine in oras

Attached: 1549880073183.jpg (247x211, 8K)

vâsta de liber consimțământ e de la 16 ani, o să ți se pară imposibil dar am cunoscut personal oameni care au 45 de ani și umblau cu fete de 16-17. E legal n-ai ce zice.

Sau poate să aștepte vreo câteva luni să facă 18, apoi o fute de rupe...
Swedish user again, I'd like to thank your country for the candy.

Attached: 1561045428692-1411869002.jpg (2560x1440, 962K)

Codul etic al profesorului interzice relațiile cu elevii.

>E legal n-ai ce zice.
Nu cand el ii profesor si aia elev.
Pot aia sa il dea afara din invataman complet.

mananc cartofi prajiti cu branza si pe langa o chifla
voi ce mancati

Attached: nom.jpg (566x584, 25K)

Cartofi fierți cu ceapă și hering.

unde dracu ii slanina? namefag prost

fistic

De-ai fi fost in locul lui, ai zice nu?
Bomboane de la IKEA cu apa Borsec.

Dacă relația nu devine publică poate nu dar sincer, nu știu.
Până la urmă poate vrea doar să fiți prieteni să o ajuți la teme de alea.

porumb fiert

Attached: 1488276763896.jpg (640x640, 78K)

cre că legea spunea că n-ai voie so umbli cu o persoana care îi predai, e aiurea, ce treabă are ministeru de învățământ daca de exemplu eu predau în Bucureși la 1-4 dar mă văd cu o liceancă din Ciorogîrla?

cine vrea sa facem bantz pe serveru "meu" de mumble
iswc.pw
daca janny imi da ban o fut pe masa-n cur dar mai bine nu ca poate nu se sterge dupa ce se caca

t. www.securitateanula.ro.biz

Păi eu sunt. Codul interzice explicit relațiile cu elevii și implicit chestii gen care ar putea genera corupție sau favoritism. Intră sub incidența legii fiindcă învață la școala unde predau.

măcar împrieteniți-vă și zi să te lasă să ii masezi picoarele

>învață la școala unde predau
Atunci, se schimba foaia, profule.
Totusi, iti spun, avem o singura sansa la viata. Sa nu o irosesti. Tine totul ascuns.

Băi profule de muzică tu tare chipeș tre să fi, ieri ai zis ca te sună demi-fetele azi minorele. Bine cumătre, rupele fusta la eleve.

>se plictisește într-o zi de mine
>îi zice directorului că am violat-o
Mai bine mi-ai spune cum să o refuz politicos. Încă nu i-am răspuns. S-o las așa?

Română. Mersi, dar nu sunt ciad. Mai degrabă arăt ca un soios stereotipic absolvent de Litere.

Hamburgers

Fii perspicace. La orice semn ca se departeaza, lasa-i semne ca nu e de joaca cu tine.
Raspunde-i, vezi unde duce discutia. La urma urmei, or fi si ele oameni...

Ia pune-o tu o poză-n coace, poate primești un feedback constructiv, nu ești tare sigur pe tine dacă ceri sfaturi de la virgini de pe 4ch.

>cum să o refuz politicos
nu fi cuc dinala ma... zii doar direct ca nu ai chef sa faci inchisoare si sa caute pe altii cu varsta ta care nu is profesori daca vrea pula asa de tare

Nu am de gând să mă postez vreodată pe patrucean, dar sunt scund, nonatletic, am părul șaten și ochii verzi și port ochelari. Poate de aia "trag" la mine doar elevele și demi-fetele.

numa cu tupeu omu, radu medic, hapa și visarion s-au postat și nu au murit

Attached: bmcj.jpg (960x540, 39K)

Acum am iesit de la engleza. Cand mergeam spre ora, era sa fac accident ca m-am uitat la thoatele cu pantaloni de o palma si nu eram atent la drum.

ce plm tu nu faci ore de dimineata?

La ora in particular am fost

Mmmmmmmmmmm, thoate cu pantaloni de-o palma,,,,,,,

Attached: 1552674579834.png (788x699, 21K)

>ce drăguț sunteți domnule profesor că mă duceți până acasă
>vai dar ce cald e, nu vă supărați nu?

Attached: 1560966312380.jpg (612x612, 82K)

ti-ar sta mai bine cu degetel alea bagate la mine in gura

I-ați goioabele de pe parbriz că-ți spar omoplatu'

Vrea cineva sa joace?
skribbl.io/?vRlU0KjmeA

Attached: .png (268x268, 111K)

Dc are uniforma de prizonier pe ea?

A-user, nu-mi face asta...

Marș pe reddit zumăre

vreau pula

Attached: 1549906971489.jpg (1000x1000, 660K)