kurva anyátok
Kurva anyátok
Hitler vagyok.
A magyar büszke turáni nép.
punszi pun-szi pu-pun-szi
Èn vagyok a fingostarr
DÖGÖLJ MEG KÉSFORGATÓ NORMÁLFÉREG!
Ánon tud-e divatosan öltözködni?
Szekszeljj incel!
>a sz*kely azt hiszi hogy vicces
Pupákok a hétvégén fogok harmadjára randizni a kolleganőmmel, nagyon izgulok. Mit csináljak, hogy jól sikerüljön az egész?
Tudtok egy jó pizzériát Jászvásáron?
A fingòm budöset kakilok.
PUZSI!!!
SZAAAAAAAARRRRRBBBÁÁÁÁÁNN!
Ki jön minecraftozni?
DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG DÖGÖLJ MEG
Itt a vég.
mind én
Higgadjal mar le kurva anyad
rizsvalóság
are you by chance having issues with a mentally ill szekeli?
nem hittem volna h ennyire szívbemarkoló látvány lesz egy alma mellett egy román zászlót látni
mi a fasz van itt, tesik?
It's székely. And yes, he is our designated retard.
no, he's just a proxying attentionfag retard, he was there with an american flag before
Bázisolt
egyáltalán nem bázisolt
Kurva anyád.
Miért etetitek a figyelem mániáját?
Zsálya minden mezőbe
Csak akkor jó a lárpi ha ti csináljátok, ha más akkor az kakis, pedig ugyanaz a fos. Én vagyok én, te vagy te, ki a hülye én vagy te?
Az autizmusod kínoz, hogy kidöccent minden a megszokottból.
Chiar că ești geani, futu-te-n gură.
Szekszeltél már incel, vagy túl pocsék vagy?
Lárpizás mint mindig. Hol a probléma?
na jó most már tényleg mondja el valaki hogyan lehetne szűrni ezt a tetves román cigányt
hát szűrd ki a zászlót
>meg akar tőlem szabadulni
>tovább sérteget
Mehetsz a diszkordra meg a redditre seggfájni.
ne válaszoljatok neki
Valaki csináljon már egy kibaszott bálna fonalat. Kurva gáz ez az alma..
ha bálna kell, ott az anyád, te utolsó féreg
szeretem a szekszet
öm
mármint csak szeretnéd :D :D
szomikák :(
a csávó a Katka bikája amúgy
a másik amúgy is jobban tetszik
Puzsér valóban incel lenne?
egyik rondább mint a másik, ömm
te ömm
mint egy szakadt drogos lmao
Bázisolt pucér
puzi vagy ha nem szopatnád le
ez jó volt xD
jól mondja
Van egy ismerős család, ahol a kislányt kb 4 éves kora óta ismerem, most már 17-18 körül lehet, és olyan képeket tesz fel, hogy csak na.
Fura érzés, hől
Ezek lennének Magyarország megmentő ifjú politikusai?
>berg
mutass már képet
incel már olyan menő szó, jobban szerettem, amikor anonymus név alatt futottunk.
hogyhogy?
Hát, amikor anonymus néven nyomultunk, akkor mindenki szerettet és félt minket, most meg csak utálnak minket, mert szüzek vagyunk.
de hiszen csak az elején, aztán mindenki csak kinevette és kiparodizálta
Csak a 4chanen nevettünk rajta. Szerintem normik még hisznek az anynomousban.
UI: Azért egy kicsit örülök a militáns inceleknek, mert távol tartják a normikat. Beszéltem egyszer egy ilyen Redditor gyerekkel és ő előadta, hogy az incelek elmebetegek és az alpháknak akarják adni a nőket.
Jow Forums X még mobilpostásoknak is megy Firefox alatt. Hét elején egyszer egész értelmeseket írt, de ez már lassan már nálam is az utolsó szöget üti a koporsójába.
HÁT EZÉRT ÖLTE MEG MAGÁT NYOMORULT KÉSFORGATÓ user?????
nekem sok ilyen van, a legtöbb barátomnak van húga és 12-13 éves koruk óta körülöttünk keringenek
érdekes módon csak egy lányról tudok akit valaki a baráti körböl megdugott volna, ott is egyik haverom bátyja dugta meg a másik haverom húgát
ugyanez a lány összeverte a bátyja barátnőjét mert összevesztek egy házibulin
igazi csöcsös-segges alfarosti pedig amikor először találkoztunk talán a térdemig ért
KIKAFFANTVA
őszintén szólva szerintem a román elég művelt meg okos csak mellé autista és rosszindulatú
kell hozzá 4chanx
én feltettem de le is töröltem mert lassú kénylemetlen szar volt
mondjuk lehet hogy a greasemonkey hibája és valami másra kellett volna rátelepíteni
>majd 4 órája nem postázott a románmi történhetett?
és elég "régóta" itt leselkedhet
amikor pun-szi ánon postázgatott még nem volt itt
Ánonnak van valami káros szenvedélye?
Ez! Megsűűűűlt a kis incel.
Anyám szerint a szeksz olyan mint a keksz.
>lő enklávé dű lá intellektűel
Max 200 magyar ember fogja tudni az “incel” szót.
Ilyen osztálytársnőm volt de barátnőm nem. Most akkor ez a Dorka vagy én vagyok incel?
Plóttvíszt. Én vagyok a dögöljmeganon. Itt a vég.
Van reddit és diszkord, ott sokkal több ember van. Ráadásul mint afektáltak is. Vagy beszélj anyáddal telefonon. Az illik meg nem illik az ovodás szubjektív meseszerű manipuláció.
Asszem az még volt két hónapja is én meg legalább egy éve itt vagyok.
A strandon voltam.
Fizetős szeksz.
irónia nélkül bázisolt
Ne beszéljetek "róla"
Ne válaszoljatok "neki"
Itt a vég, a pixelek, jujj.
Tesik, még a héten kitörhet a jenki-perzsa háború?
index.hu
itt a jó alkalom elmenni katonának, jelentkezni békefenntartó misszióba, majd ott beszerezni egy perzsa helyeskét, aki frissen szabadult fel a vallási diktatúra alól
és meghalni izraelért
neked minderről izrael jut eszedbe?
még mi másról?
a fideszről például
>zsidó dolgokról izrael jut az ember eszébe
megdöbbentő
Én úgy tudom, a rakétákat már ki is lőtték, de Donald még a karibi térségben befogta őket.
Úgyhogy még Európa partjait sem érték el, nemhogy a Közel-Keletet.
Más hírek szerint a rakétákat rosszul konfigurálták, és cca 1500 km-rel korábban csapódtak volna be.
Ezt észlelte Donald és még idejében lépett.
Valakik ugyanis irtó dühösek lettek volna és nem hitték volna el, hogy mindez Trump megbuktatására megy ki, mint a Müller-jelentés...
" Légvonalban mért távolság Tel-Aviv-Teherán: 1585.5 km (=985.2 mérföld) irány: 75°."
ez azt jelenti hogy bukik a szarbán?
Ez a testvére lehet vagy a szeretője?
bohócpirulázott asszonyság :DDD
>dolgok amiket a nők hisznek
>a valóság
válassz egyet