/ro/ - Firul Nostru

Ediția: Moliftelnicul

Ediția antecedentă:

Attached: Arsenie-Boca-Sfantul-Ardealului-Foto-colorata-de-Florin-Rostariu-Istoria-in-culori.jpg (677x960, 80K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=Meb2IVWCVfU&t
youtube.com/watch?v=dRsjHjZyask
youtube.com/watch?v=lyKJZGLRSPM
youtube.com/watch?v=bp3zDtzS1CM
youtu.be/sYbGugKvy1o
twitter.com/NSFWRedditImage

sunt Hitler

Doctore, eu sunt autist. Ce recomandati?

punani

youtube.com/watch?v=Meb2IVWCVfU&t
De ce fac clujenii asta?

Imi scot femeia la terasa. M-am imbracat ca un zumar. Sunt /fa/ sau nu?

La cifrele alea as recomanda un streang

Attached: zumarbumar.jpg (405x720, 27K)

Rade parul ala patroane.

Bă da frumos ești dottore, să pișe fetele dupa tine cănd te văd

Tot vreau sa il rad dar mi-e frica ca am alunite in cap. Daca ma duc la frizer, ma poate face chel?

Nu ma intereseaza altele, b0ss.

Da, zi-l la frizer sa te rada. Cati ani ai avut cand o inceput sa cada? Ca eu am 19 si deja se duce pe pula.

Eu ma tund asa din anul 2. Deci de acum 2 ani am observat ca e asa, dar nu prea bag in seama/nu ma deranjeaza.

Bină mă dottore ești mai smerit ca și Arsenie Boca, vorbește acolo tu cu pretena să te lase să mai duci una acasa

Al meu inca nu e asa rau ca al tau, dar dupa ce plec de acasa si scap de gura alor mei o sa il rad.

avem doi pe fir care îs la medicină?

Nu vreau eu sa ma duc. Viata sexuala e perfecta asa cum e.

Nu stiu ce sa zic de al meu inca. Avand alunitele alea pe capatana e aiurea, trebuie sa ma duc si la plastica sa mi le scoata ca-s in relief, nu-s ca si niste pete.

Habar nu am. Eu-s ala care face practica la pediatrie si care trece in anul 5 de faculta. Daca te referi la poza aia cand eram boboc, asta sunt eu acum si am mentionat ca nu mai arat ca si in poza aia.

Daca primesc duble, iau 10 in bac la biologie.

Poza cu scheletul tot tu ai postat-o?

MULTUMESCU-TI, DOAMNEEEE

Da. Diferenta mare intre anul 1 si anul 5, nu? Ce face facultatea din om...

Da sa vad poza din anul I

Fir cu Arsenie, ăsta o fost făcut cu credință și evlavie. Toți cei care vor posta în acest Fir își vor lua examenele, bacu și virginii vor avea prietenă în curând

Attached: bumarzumar.jpg (960x960, 163K)

Întradevăr de asta mă miram. Areți mult mai bine fizic acuma

Da, am capatat piele, organe, etc.

Am un prieten care s-a lăsat de medicină după anul 4 din nefericiri financiare, are exact aceeași formă a capului și început de chelie, toți doctorii pățesc asta?
Semănați un pic, el la Cluj a fost

Mai am ceva colegi care au inceput de chelie, dar nu cred ca e de la stres, mai degraba din cauza ca nu am castigat loteria genetica. Forma capului, nu stiu, nu m-am uitat.

Sunteti tiganusi

Mutra negricioasa de tigan

8.5/10
8/10

Multumesc. Eu deobicei imi dau rating pe la 6/10, deci cred ca depinde de fiecare, chec.

asa este la moda
cum esti imbracat zici ca esti infantil la cap

Attached: moda-uomo-estate.jpg (339x400, 44K)

Si eu, si eu

>pantaloni albi
>espadrile
Mda, lasa ca-mi trece, chec.

Tot te astept sa postezi un ochi,frunte si par, pekka

Ești la Sorbona?

Ai cumva genu valgum?

Attached: IMG_3498.jpg (800x1200, 274K)

Nu, n-am. Genunchiul drept a fost operat si poate de asta ti se pare, dar buna observatie.

Nu, sunt acelasi care a postat asta
Facultatea mea e in Bretania

Bine îți merge fecior, ai planuri să revi în tară?

Rade capu si apuca-te de sala. Moda o rezolvi tu dupa

>sala
Nu mersi, chec.

Sincer nu, se fac in curand 10 ani de cand am venit in franta (impreuna cu familia), am si obtinut cetatenia de un an si ceva

Francois medibro. Ce specializare vrei? Sau e prea devreme sa te intreb? Din cate imi amintesc, ziceai ca esti anul 2? sau 3?

Treaba ta, dar ti se vad țâțele prin bluza

si la voi la facultate se urasc profesorii intre ei?
vorbeam astazi cu un profesor despre tema de licenta si cand a venit vorba de alt curs a inceput sa-mi spuna ca ala care o preda are retard mintal dupa care l-a injurat direct

Attached: 1543095121659.jpg (2544x4000, 906K)

>tate
Sunt extrem de slab, imitatiile mele de pectorali se vad din cauza ca mi-am pus mainile i buzunarele din spate.

Mai am 4 ani pana la rezodentiat deci nu sunt sigur, de la anul o sa incep stagiile prin servicii care cred ca o sa ma ajute
Trec in anul 3, tu esti in anul 4?

Eu acum trec anul 5. Am trecut prin cardio, pneumo, diabet, orto, uro, chir generala, medicina muncii si radiologie dar nu m-a impresionat niciuna in mod special.

Sus!

Nu uita sa te hidratezi, user

Attached: .png (1500x1200, 338K)

All Romanians I’ve encountered in Sweden are either beggars or medical doctors. Pretty funny.

Cănd ai fost ultima dată fericit user?
Eu cred că prin 2009
youtube.com/watch?v=dRsjHjZyask

Attached: pepe rising sun.jpg (539x349, 15K)

2012

2012.

Me and the frenchie are future MDs ITT. It's usually a hit or miss with Romanians, my friend. Further education and get out of this shithole, do some manual work that doesn't require superior education or just be gypsy and beg. Most romanian MDs go to Germany/Austria/France, had no idea you had them there.

Ce sa întamplat atunci?

Life happened.

ca adult nu cred ca am fost vreodata. Dar sunt asa de obisnuit sa nu fiu fericit incat sunt nefericit cand nu sunt nefericit.

Attached: 1267035279400.png (493x402, 8K)

Duble și vara asta fut o THOATĂ ZOOMERIȚĂ!

Attached: 8603ec3949152775815901d289498ded.jpg (1242x1585, 218K)

Eu niciodată nu am reușit să mă adaptez la un regim liber, am libertate și nu am știut niciodată ce să fac cu ea în afară de muncă. În adolescență eram autist și credeam că o să vină razboiul si mă "pregăteam" de război în particular, cănd am văzut că războiul nu vine, am încercat să intri în armată, am eșuat, am terminat o memă de facultă. Și acuma stau pe patruchan fără chef să mai trăiesc

youtube.com/watch?v=lyKJZGLRSPM

Ce ascultati bazatilor?

Ce faculta ai facut? Si vine razboiul oricum.

youtube.com/watch?v=bp3zDtzS1CM
Drudkh - Only the wind remembers my name

e normal, unii oameni prefera un regim cazon in care sa li se spuna ce sa faca si cand. Nu ca porunca, dar ca sa aiba o structura bine definita care le aduce satisfactie atunci cand o respecta. De aia sunt foarte multi care se duc in armata de buna voie. Ar trebui sa mai incerci daca simti ca asta te-ar putea face mai fericit.
Ar fi mai usor ca la mine unde e exact opusul, in momentul in care imi spune cineva ce sa fac chiar daca e ceva nevinovat, ma apuca nebunia si vreau sa le dau cu ceva in cap. Bineintles ca viata normala nu merge asa si trebuie sa fac multe compromisuri.

Războiul poate să vină, eu îs în contiție fizică scăzută și moral slab, din moment ce beau și fumez

Ce razboi ma? Din cate imi amintesc e USA vs Iran, nu ne priveste.

Din păcate așa e, de aia e bine să ai un tată puternic în familie, să te învețe chestii, inclusiv adaptare.

suntem aliati SUA, o sa trimitem trupe. Si s-ar putea sa supere Rusia ca se baga SUA acolo. Iran e tara extrem de importanta. Si daca Rusia declara razboi SUA am belit pula bine de tot. Aici o sa fie razboiul

Da ce faculta ai facut?

:)))
Rusia nu poate sa faca nimic, inca se chinuie sa anexeze partea aia din Ucraina
Daca USA vrea sa le-o dea in gura, le-o da

>o sa trimitem trupe
Pai nu mai e cu armata voluntara sau cu oameni luati de pe strada, pusa o arma in mana si gata. Acum ai personal si aia e, ne-o luam, nu ne-o luam, plecam.

cum as putea calca niste zoomeri pe trotineta cu masina fara sa fac puscarie?

XTC - Skylarking
youtu.be/sYbGugKvy1o

Attached: c9241ed4ee910f2ee56ac056ed400956.jpg (1700x2339, 1.27M)

le-o da, dar pana atunci ne bombardeaza pe noi.
In Ucraina nu vor sa anexeze, au anexat ce au vrut repede, Crimeea au luat-o fara sa traga un foc.

Duble si iau 10 si la romana in bac.

Rerulez, macar un 9.90

9.80?

daca duble o sa pici si nu o sa futi nici o zumerita vreodata

daca triple tre sa te faci femeie

9.70????

Gata esti user, poti sa-ti iei la revedere de la BAC.

Eh, asta e

Duble si ma fac femeie

Rerulez pentru tine

Pai au inceput sa tot dea alarme de razboi in ultimii 2 ani pe la mine, vad din ce in ce mai multe avioate, aud numai chestii rele despre lume. user, eu cred ca ai avut dreptate, doar ca nu ai nimerit perioada.

Numai ce folos, omul bun n-are noroc

uite asa se face

Asta țin pentru mine, profil uman, atît zic ;)
Am exagerat nu e chiar memă, dar dacă ar fi să o i-au de la început, aș face fizică

Ah, tu esti ala cu istoria? Chec
Si fizica e mema.

totul în jurul tău e fizică și mate inclusiv calculatorul de pe care tastezi

>totul în jurul tău e fizică și mate

Attached: 1559192998330.gif (380x400, 197K)

giful care l-ai postat e facut doar din formule matematice si apare pe ecran din cauza fizicii

>totul in jurul tau e fizica si mate
N-nu chiar. Biologia in sine nu foloseste fizica. Fizica aplicata = inginerie , biologia aplicata = medicina, matematica aplicata = fizica si cam atat. Chimia e ceva combinatie intre fizica si biologie avand in vedere reactiile chimice (cu sau fara eliberare de caldura, etc) dar ca sa zici ca totul in jurul nostru e fizica si mate, (x) dubiu.

cunny

Ști că Da Vincii folosea pentru masurători matematice membre umane?

Si ce legatura are biologia cu asta? Putea la fel de bine sa aleaga orice altceva, chec. Din moment ce dispozitivele inventate de el erau facute ca sa fie folosite de catre oameni, de ce ar fi folosit tulpini de trandafiri, de exemplu?

Dacă nu ar fi existat cel puțin la nivelul subconștientului pragmatica, semiotica și dialectica, fizicienii și fabricanții de calculatoare nu s-ar fi putut înțelege între ei ca să elaboreze formule

Attached: dab.jpg (900x600, 88K)

>"stiintele" umaniste sunt pentru a tine prostimea in frau, nu e nici o difernta fata de religie
>stiinta adevarata nu tine cont de prostime

Attached: ngbbs4bca5098cef6d.jpg (456x599, 64K)

doar fun fact nimic mai mult.
Nu-s absurd stiu că fiecare materie îș are locul ei mai mult sau mai puțin important. În 2012 era să escaladeze un mare conflict între China și Japonia. SUA a trimis pentru negocierea păcii 2 profesori universitari de istorie de pildă

Ai un yikes de la mine