/tr/

öğle oldu tirad nerede PİÇLER edisyonu

Attached: 15062019.jpg (363x478, 51K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=DGnMhogybF0
m.yansiklopedi.org/wiki/Hurdacı_Muharrem
youtube.com/watch?v=cw-5GN-Z9YM
twitter.com/NSFWRedditVideo

First for tenşi

Attached: Screenshot_20190411-013742~2.png (749x540, 391K)

sınavdan çıktınız da tatile mi gittiniz lan 2001 piçleri

seçimde AKP geRiLLam (sayın ÖCALAN ın desteklediği parti) t*Rklere bi soksada rahatlasam

Attached: Capture.jpg (936x396, 65K)

sisi mi daha iyi apo mu

BaBaNı SiKeYiM

youtube.com/watch?v=DGnMhogybF0
AHAHAHAHA şunun tiradını açsanıza gavurlarda gülsün

MASA İDİM

ne matriki lan onlar benim tansiyon haplarım

ben buranın yerlisi miyim kardeşim? o zaman benim buranın yerlisi gibi muamele görmem gerekiyor ya! yok bunun toprağını alayım yok bunu şey yapayım.. benden boncuk al ateş suyu ver, sahte ateş suyu verdi herif ya sahte! oğlanın gözler gitti, kör oldu, bak? ağaçla konuşuyor, nehirle konuşuyor diyorlar, çocuk göremiyor ki kardeşim kimle konuştuğunu?

Reis en büyük ortak bölen olduğunu bölücü PKK’yı bile bölerek bir kez daha ispatladı.

Ğecep Ğayyip Ğerdogun .dddd (çilivri çoğuktur çimdi)

ne mal adamlarsınız

ne mal (m)adamlarsınız amk

hurdacı muharrem bir iç anadolu yiğididir (muhtemelen niğdeli) ve ses kaydındaki küfürleşmenin tartışmasız galibidir.

(m)adam m(adam) değilsiniz mk..

hırsızsınız lan hırsızsınız ve bunun ülkenin durumu senin kazandığın parayla ilişiği yok düpedüz emek hırsızısınız. ulaşılabilir makul bir hizmeti sömürüyorsunuz. korsana talep bütçe değil erişim problemidir diyorduk ama siz direkt hırsızsınız.

KAKAM VAR AMA TUTUYORUM:)

şimdi bırak

Türkoların gavatlığı sınırları aştı.

Attached: Screenshot_20190621-124436(1)(1).jpg (1080x203, 86K)

>t*rk İngilizcesi

Attached: bob.jpg (229x200, 8K)

Muhafazakar bok çukurlarının amınakoyam

Ben de senin.

T*rkiye'nin %70'i muhafazakar bok çukuru qnq.

ulan BIKTIM yuvarlacık memelerin, upuzun bacakların, dümdüz göbüşlerin, sımsıkı götlerin sergilendiği istanbuldan çıkıp eve, çomaristanın göbeğine gelmekten.

Nereymiş ora?

ananınamı

internet cafeye polis baskın yapar ve counter strike oynayan çocuklardan birinin yanına gelir:

+ver bakim kimliğini.
-abi kimliğim yanımda değil valla.
+ulan kimlik olmadan ben ne biliyim terörist misin nesin?
-yok abi. ben kantırım zaten.

28 yaşında mezun olmak iimi???

Bu ne lan? Hablayın beni bu konu hakkında. m.yansiklopedi.org/wiki/Hurdacı_Muharrem

yerli ve milli apo

youtube.com/watch?v=cw-5GN-Z9YM

sikermiydiniz :DD

sahteci user burada mı alamanyanın göçmen yasası değişmiş ITcileri direk alıyolarmış doğru mu? feyk IT diplomatı(Dış politikayla uğraşan ve ülkesini temsil etmekle görevlendirilen kimse) ile gidilir mi?