Ediția berii.
Precedent:
Ediția berii.
Precedent:
>nici mie nu-mi plac termenii de specialitate in medicina
Sincer sa fiu, nici mie nu-mi plac, in special cand proful ne cere sa facem anamneza...
>Pacient in varsta de 45 de ani, fara antecedente fiziologice/patologice semnificative se prezinta in clinica noastra acuzand dureri in hemitoracele stang cu iradiere in bratul stang si pe gat, etc.
Nu era mai usor "Il doare-n piept" in pula mea.
Da, ai dreptate.
Foarte bună ideea. Tu ești cel care a fost aici în 2016?
>On 13 August 1934, Iorga donated half of this territory to the Romanian State, thus granting Romania an overseas territory and a coast on the Adriatic
en.wikipedia.org
Mulțumesc, n-am știut.
>Nu era mai usor "Il doare-n piept" in pula mea.
Mai bine asa. Daca ii scrii bosorogului nepriceput in fisa medicala "dureri in hemitoracele stang cu iradiere pe gat", mai repede ti-l rapune frica de boala decat boala in sine.
DSM-ul spune ca suntem autisti
>daca dau 1000 de euro
Adica vrei sa-ti dai tu salariul pe 3 ani doar ca sa-ti sug eu pula? Nu stiu ce sa zic, user...
Faza e ca ala nu se uita in ea, el doar primeste scrisoare prin care arata ca a fost in spital si trebuie bagata la dosarul pacientului de catre MF.
Permiteti-mi sa postez o capodopera postmoderna
De parcă erai român și-mi scoți glume și aliterații ce nu există în limbi latinești. Abdul du-te-n pizdă acasă, n-ai ce căută la medicină la Iași.
Triplele confirma talentul artistic al capcaunului
Chec, frustrarea te face sa scoti chestii din cur, stimabile? Daca tu esti un frustrat pe viata, nu inseamna ca si noi trebuie sa fim.
Oricum, imi place ca incepi sa aberezi cand nu mai ai replici. Bravo!
Te rog să arăți Jow Forums la un român și să vezi ce spune.
>aliterații
Intreaba-ma de unde stiu ca nu ai habar ce inseamna termenul ala.
Doc, voi studiați din DSM 5 sau ICD 10? sau lucrările respective intră stric la psihologie?
bis
>nu!!!
>NU ȘTIU CE SĂ ÎȚI ZIC AȘA CĂ EȘTI UN STRĂIN
>V-VREAU SĂ AM ULTIMUL CUVÂNT PENTRU CA MAMI M-A ÎNVĂȚAT SĂ FIU PUTERNIC
cred că ai 17 ani
Psihiatrie fac abia în anul 6, dar din cate știu eu, depinde de prof și ce ii place lui mai mult. DSM sau ICD
ba cum stiu daca am cancer sau nu?
nu cac sange, nu scuip sage, nu am tumori din cate stiu. dar tot imi apare o frica dinasta ca poate am ceva din cauza ca parintii mei nu m-au dus niciodata de cat sunt eu pe lume la un control dinasta general doara sa vada daca am sau nu ceva.
>E foarte rau, imperialist, insensibil, retrograd si anti-social sa grupezi mai multe etnii intr-o sigura tara cand trasezi granitele !!!! Este genocid daca trec prin metisaj !!!!
>E foarte bine, multicultural si progresist sa ai imigranti din toate rasele si etniile pamantului la tine in tara, rasistule !!!! E bine sa te si futi cu ei sa te corcesti, si ei e oameni !!!
t. idiotii utili si vesticii europeni
Nu uita sa te hidratezi, user
Macedonia v-a intra curând în EU, adică peste 10 ani dar îs mai săraci decât Ucraina și o să avem o grămadă de albanezi care au acolo cetățenie dublă.
Scrie și macedonu versuri de pulimea lumii, da culmea a fost cât de izolați îs de fapt. Macedonia a avut un prim ministru de gen de Dragnea. A plecat din țară cu o grămadă de bani când era să fie arestat. E acum în Budapesta sub protectoratul lui Orbán fără glume. Macedonu de aci nu știa. Bag eu pula ce scrie unu’ de Etiopia că regele din Suedia e soios.
bbc.com
Cancerul în sine e o boală care are un debut insidios, latent. Doar în forme avansate îți dau simptome necaracteristice (hemoptizie, hematemeza, hematochezie, melena, febră, etc)
Ca să fii sigur ca ești ok și că nu vei avea surprize, fă-ți un CT full body cu substanță de contrast la fiecare 5 ani. Doza de radiație e mare dar se merită.
Ești și tu filolog care-i muncitor calificat la LIDL? Că chiar e unul exact așa pe firul maghiar și nici pe bozgorește nu știe, habarnist de dialect vechi din sec XIX, nu vorbește engleză în afară de setări pe telefon. Deci să stai și tu la rând la muie.
Macedonia sa intre in Europe, dar sa arunce gunoiul albanez peste granita.
Apoi albanezii din judetul sarbesc K*sovo sa fie deportati in Albania, toti albanezii trebuie convertiti la crestinism ortodox albanez etnocentrist
Tu pari șomer, sigur nu vrei să te iau la mine la cabinet să-ți dau și ție o pâine? Doar trebuie sa faci curat, atât.
Taie pula. Crește înapoi? Ai cancer mai bine să te sinucizi. Nu crește? Ești sănătos!
>fă-ți un CT full body cu substanță de contrast la fiecare 5 ani.
>cu substanță de contrast
>Doza de radiație e mare
vai de pula mea nu. nu m-as lasa injectat cu prostie dinaia cat traiest eu, sau ma rog, ingerata? nu mai stiu exact cum se admnistreaza dar stiu ca nu as vrea sa am prostie dianai baga in mine.. mai ales ca am doar 20 de ani acum, poate mai tarziu dupa ce am facut deja copii, nu ma risc sa faci cine stie ce radiatii la varsta asta si apoi sa imi iasa copii handicapati.
>17
de fapt 19 dar ai fost aproape.
Acum ca am reinviat din morti, hai ca-ti spun.
Substanta de contrast e organica, sa nu crezi ca e ceva sintetic, din cate imi amintesc, majoritatea e iod. Ei bine, substanta asta impreuna cu razele iti fac organele vizibile mult mai bine pe CT. SDC este eliminata prin urina dupa 24 de ore sau mai putin. Doza de radiate scade treptat, deci nu ramai cu ea toata viata. Sper ca e momeala ce ai scris.
chec, ești penibil
What’s the best Romanian beer?
Ce Asculți?
Eu aseara am avut ceva arsura la stomac sau cum pula mea ii zice. Mi-a tot venit prostia aia de suc gastric sau ceva pana in gat si ma ardea tot pe acolo pana am ajuns sa vomit, acum de cateva ore de cand sunt treaz tot simt ca parca am ceva care imi sta in gat si nu vrea nicicum sa se duca senzatia. Ce plm? O sa mor?
You must ask same shit every fucking second?
M0ama, ce as fute-o pe fosta colega cu care am fost la mate in particular.
PARINTE AVRAMEEEE
I never got a good answer, just some faggot saying Argus.
Din pacate, nu
Reflux gastric. Nu mai manca noaptea. Senzatia de arsura se numeste pirozis.
Noroc.
Gamer girl pee
>not drinking based Servus
Pacat... Nu mor nici daca ma inec cu mancare?
Am mai avut faze in care pur si simplu mi se bloca mancarea in gat, nu mai voia sa mearga in jos pana nu o fortam eu cu apa.
Just take omeprazole.
I said Zaganu last time you asked this question.
Fa-ti in pula mea un control. Daca nu poti sa inghiti, e nasol, se numeste disfagie. In mod normal, la inceput e pentru solide iar apoi pentru lichide. Poate fi un polip, cardiospasm/acalazie, hernie hiatala (nu prea cred), sau poate doar BRGE. Nu ai cum sa pui diagnostic de acasa fara niste analize si in special imagistica. Du-te la MF sa-ti faca trimitere la o radiografie cu bariu pasaj sa-ti vezi esofagul.
pic rel.
Silva is top
other tops are: Nenea Iancu, Ciuc, Neumarkt and anything craftmade
For moneyless students decent-tier: Timișoreana, Ciucaș, Ursus.
For alcoholic hobos shit-tier: Bucegi, Noroc, Stejar
Never ask about beer again emigrant
I must have left the thread by then.
The only good answer, don't mind the other faggots.
Eu am hernie hiatala si reflux naspa, sa ma sinucid?
I never got all the hate Stejar gets. It's made by Ursus and they make decent beer. Does the extra alcohol trigger people?
>sa ma sinucid?
Daca pui asa problema, da.
Cum recomanzi sefule?
Duble și vara asta fut o THOATĂ ZOOMERIȚĂ!
Slovenia și Belgia e plin de ei. Ratații de belgieni au avut-o așa până în 2014 ianuarie
>adresă de 3 ani în Belgia
>loc de muncă 6 luni
>fără antecedente penale
>știe o limbă din Belgia pe nivel de A1
Da frate semnează hârtia pulii și ești și tu belgian. Ce s-a schimbat? Adresă de 5 ani pentru cetățeni din afara UE, 4 la cei din UE și loc de muncă 18 luni. Foarte greu de rezolvat.
ma tu nici pe ma-ta nu apuci sa o futi..
Duble si o fut pe colega de la matematica.
Știu română
Nu io-s prostituat homosexual. Iau muie și-n cur pe bani.
Duble și futem toți
Ai tu 13 de fapt zumere.
Da-i drumul la aragaz, si lasa sa se raspandeasca monoxidul de carbon pana ti se face somn. Apoi culca-te.
Da, poate are trebuii... Ma rog, nu se intampla chiar tot timpul dar deobicei cand mananc snitele si chestii de genul si inghit prea mult, prea repede, se mai intampla.
Reroll!
Duble si ma bag pe colega aia. Triple si o violez.
Are you student or work something?
Nu mai fii nehalit si mesteca si tu ca doar nu te grabeste nimeni. Stiu ca e sfat de mamica, dar chiar asa e. Si eu mancam ca un nehalit pana am borat toata noaptea bucati intregi de mancare.
Măi zumere, aia-i de la soba cu lemne de la țară.
aaa daa? sa inteleg ca tine dinastea iti plac ma pula?
Aia-i de 10-11. Fetele de 13-14 au cur deja.
STERGE REPEDE CA NE PUNE IOHANNIS PE LISTE
I’ve graduated. I work now.
si de ce ma rog te holbezi la curul minorelor?
MAMA MAMA
DA-MI!!!!
What did you study?
if you are not engineer or doctor, you dont matter at all
Pol sci lol
Fuck off, nigger
asa si voi?
vai ce as vrea o pula in cur
Fair enough.
>s-a dus femeia la Mall
Uitați ce cumpără. Acum vrea să ne jucăm.
Timișoreana.
>Am fost violat de o fata de gimnaziu cand eram student
Eu sunt înconjurat de fete de gimnaziu. Cum se face că lucrurile astea li se întâmplă numai redditorilor?
Fucking based. Where are you working now?
As vrea eu.
Profule, nu merita sa iti risti viata si cariera pentru o pizda de 15 ani
Dar dacă nu aș risca să mi se întâmple nimic, e grav că nu aș avea rețineri? (Din motive legale asta e doar o glumă, aviz agenților SRI din fir)
in situatii de genul chiar ma bucur ca am o familie cu destule legaturi intre oameni mai importanti care m-ar ajuta chiar usor sa scap din cacat de genul.
>tata e ceva mare b0s la anaf
>are cunostinte pe la politie, parlament etc
>stie si pe unii de prin invatamant, directori si inspectorii dinastia de se caca toti cand aud de ei
asa am si scapat odata sa nu repet clasa a 9-a.. cand 3 curve de profesoare au facut ceva pac intre ele ca sa ma faca sa repede anul pe buna stiinta. doua au scapat usor doar cu ceva avertizare sa nu mai faca, a treia a fost trimisa inapoi sa ii invete pe aia de clases 4~8 si nu mai are voie sa predea la liceu pentru nu stiu cat timp.
>pol sci
>based
In Romania pol sci are maybe the most blue-pilled faculty, just think of Sweden
Nu, atunci sunt femeile in floarea varstei, dupa 15-16, incepe declinul (domnule agent SRI, aceasta conversatie este doar o gluma)
Bagă pe italiană sau spaniolă.
VEAU PIZDA MINORA
VEAU PIZDA MINORA
VEAU PIZDA MINORA
VEAU PIZDA MINORA
VEAU PIZDA MINORA
(EOOOOIII IVEAU PIZDAAAAA)
(CA MEEIEEMII PLACEEEE)
Ai de larp de plm, nu așa-i codu penal da zumerii-s oricum naivi și aroganți așa că toții o să-și merite soarta.
Nu-i minor numa dacă-i tâmpită.