edycja lekarstwa
/polska/
zostawiam zdjęcia chomiczka i idę spać
chuj
Iść na spacer po Poznaniu?
>chomik
>gowno co zeby dostac atencje musi postowac swoja splesniala morde i to ze jest femka
>karol
>baza dostaje atencje za to ze ma olbrzymi autyzm
zesrał się
Komaeda to nie jest dziewczyna debile.
poka cipe
>0
czemu zdeh?
bo noc
czemu karol zdeh debilu jezuuuu
karol to jest kurwa baza BAZA mowie i powtarzam
inteligentny, zabawny i przystojny
studiuje informatyke i wozi sie cackiem takim ze uhuhu
a wasi kurwa idole z dupy? wasze KURWA PIZDY
znani tylko z tego ze pisza ze sraja i postowania swojej mordy
tym kurwa jestescie
waszymi idolami sa kurwa cwele z jebanego discroda którym staje kutas jak sie o nich mowi
a karol? karol to jest ktos. Karol to jest czlowiek z klasa, honorem ale co najważniejsze z misja
karol to czlowiek pasji i celu. On wie czego pragnie i wie jak to zyskać
jeszcze tylko 6 miesięcy i będzie można powiedzieć że karol to atencjusz z poprzedniej dekady
o kurwa chyba przysnąłem na chwilę
łyson - taka baza że dalej mieszka za darmo w waszych głowach po tym jak na zawsze wypierdolił
karol - jakiś cwel którego ten zjebany chuj z kara co chwilę musi forsować bo inaczej każdy by o nim zapomniał
zamykam temat
>euras
>tworzy specjalnie nowe nitki ze swoim avatarfagiem zeby kazdy wiedzial ze to on
>kazdy post jest o tym samym ale i tak dolacza swoj avatar
>lubi mowic jak to "wprowadzil polske na nowy poziom" albo "jak to rozrkecil nitke"
>ogolnie jest obrzydliwy
>karol
>ma 666 person bo nie obchodzi go atencja
>kazdy jego post tworzy olbrzymi ból dupy, nie musi spamowac zeby ktos mu odpowiedzial
>czlowiek wielu talentow
>wyksztalcony
>czlowiek pokorny, nie sra sie o to ile you dostał, albo o to jak rozkrecil nitke
>8
siema czina
o kurwa lecimy na księżyc
e cwele żyjecie?
chyba znowu sam zostałem
Słoneczko wstaje kurwa no to se pospałem
czas wstawać
Ratuje te chujowa nitke
Fajny chatroomik i fajne atencjokurwy, Polaczki.
dzięki cwelu
elo wstajem
spać proszę dać
co to
ja
ale zjebane poślady
sam jesteś zjebany zjebie
Kto to karol? Nie wchodzilem na /polske/ przez miesiąc i znow jakis atencjusz sie zalęgl?
Widzę że ulubiona Polska też przyjechała dlatego żeby trochę popatrzeć na Europejski gry. Czy w ogóle coś słyszałeś o tym zdarzeniu?
nie. co to?
>przez miesiąc
chyba przez ostatnie 4 lata
Też o tym by w ogóle nie wiedziałbym jeśli by tylko nie działa to codziennie:
pl.wikipedia.org
Wczoraj ty gry rozpoczęła się i nawet nie słuchałem by i nie wiedziałam o tym jeśli by nie mieszkałem w tym mieście.
Komuchy który rządzi tym kraju robią wszyscy dlatego że by to wyglądało fajnie. Białoruśiny żyć bardzo biednie, ależ ty gry wygląda trochę za drogie.
Możliwe, tak z ciekawości, oglądać odkrycie na YouTube:
youtu.be
Mieszkam nie zbyt daleko od tego stadionu. Wiedziałem ognie reflektorów wieczorem.
>gry
*zawody
idz robić kripszoty
komu
ładnym białorusinkom
w jakim wieku
wypierdalaj
>łeb nakurwia już od tygodnia
>prawie się zrzygaj
>kupa typu sraka
>chce się spać
to chyba umieranie
Chcę powiedzieć że następny gry europejskie będę prochodzić w Krakowie, Rzeczpospolita Polska. To zdarzenia będzie w 2023 roku.
Być może jeśli otzymam tej Karty Polaka otrzymam to trzeba mi z ciekawości pojechać do Krakowa. Wszyscy piszą o tym że to najlepsze polskie miasto, może, być może lepiej niż Warszawa.
Czy poprawnie zrozumiałem ze stoł że oprócz Polski nikt nie chce to super zdażenie prowadzić?
>najlepsze polskie miasto
wypierdalaj
>może, być może lepiej niż Warszawa.
obsrany chlew jest lepszy od Warszawy
Pamiętacie jak ten jeden user powiedział, że fjani atencjusze to są ci którzy się wyróżniają stylem pisania albo pisaniem fajnych rzeczy, zamiast flag, awatarów lub tripów? Tak się w nocy nad tym zastanawiałem, i doszedłem do wniosku że to się tyczy Pedona
>zdażenie
*zdarzenie. Lepiej brzmi wydarzenie
>że oprócz Polski nikt nie chce to super zdażenie prowadzić?
takie czasy
W tym razie dlaczego Warszawscy tak bardzo drogo kosztuje mieszkania?
Oczywiście bardzo zajebiste miasto!
bo to stolica. Warszawe nalezy bombardowac co 50 lat
co się zalicza jako creepshot?
wystarczy że się komuś zrobi zdjęcie bez pytania?
Tak
aha czyli nie musi być zdjęcie majtek żeby był creepshot
No nie
miniej wiecej, ale bardziej z ukrycia
Te skurwiele spróbowali to robić w 44. Ależ Polacy nie poddali się.
Zniszczyli rozpierdolę wszyscie miasto ale polskości nie da się zabić.
Może tobie Warszawa nie bardzo podoba z tego powodu że niezbyt dobrze pobudowano na nowo...
Na przykład w ST Petersburga w 2019 jeszcze nie z mogli a odremontować a zrujnowany kulami ściany w 1943.
Najprawdopodobniej Rosja nam brakuje pieniądze bo wszyscy kradłi tak zwany oligarchi.
Skończ jeść mięso
ale mnie wkurwia jak jakiś ukrainiec jest bogaty i jezdzi dobrym samochodem
ale mnie wkurwia jak jakiś cygan jest bogaty i jezdzi dobrym samochodem
ale mnie wkurwia jak ktoś kto powinien być śmieciem jest lepszy odemnie
dobra nie zesraj się
lol. Widziala
ktoś musi stracić żeby ktoś mógł mieć takie prawa natury
nie do końca, sprawdź sobie w jaki sposób rząd usa finansuje swój budżet
Dlaczego ja mieszkam w polsce a nie w czechach słowacji, na bałkanach?
Tam są same góry a u nas same niziny poza pasem granicznym na południu
I jakuś włosku. Czytałem kiedyś jednego Ukraińca, który zrobił bułgarski passport i uciekł od swojej żony i dziecko z Ukrainy. i Znalazł dla sobie milfu z włoski 40 poziomu.
To jest normalne podejście k życiu, moim zdaniem. Czy trzeba przedzielić przypinkami "moim zdaniem" - w języku polskim. Bo to jest "wyjaśnienie" i w języku rosyjskim to trzeba robić.
rząd zawsze mógł robić co chciał bo jest rządem ma wojsko i policje a ty jesteś robakiem i masz skakać jak ci zagrają ewentualnie napierdalać się z innymi robakami o ochłapy które rzucił ci rząd, życie to walka gladiatorów
>doszedłem do wniosku że to się tyczy Pedona
ale czy wg ciebie jest fajny?
na góry fajnie sie patrzy ale w chuj komplikują życie
na przykład koszenie trawy jest dużo trudniejsze na stromiźnie, w zimie jak jest gołoledź to nie dojedziesz do domu, cały czas napierdala ostry wiatr halny który czasem zrywa dachy, itp. itd.
No może nie fajny, ale który atencjusz tak naprawdę jest fajny? Pedon przynajmniej wykreował swoją personę tylko stylem pisania
załóż polski taliban i żyj odrębnie od rządu a jak ci wjadą z czołgami to ich rozjeb
opinie o ludziach którzy się cenią tylko dlatego że tak uważają? rozumiem doktor jest cenny bo ratuje życie ale jak jakiś ukrainiec uważa się za króla to cyngluje żbsz
ci wszyscy wyborcy PO z tego samego g00wna są ulepieni co jakub a. wielkomiejscy pedofile marzący o masturbacji 4-letnich dzieci. a ich whores w togach ich uniewinnią jak jeeeebbaanego Najsztuba
>załóż polski taliban i żyj odrębnie od rządu a jak ci wjadą z czołgami to
>tak i tylko tak skończysz
en.wikipedia.org
niech się szanuje, jest to bardzo ważne
przestań srać się o ludzi których nie znasz
>czad Davidian vs virgin US army
ale nudy
ameryka to ameryka, ale czy polskie wojsko by sobie poradziło?
polskie wojsko by nawet nie negocjowało tylko ustawiło pare starych gradów i rozjebało wszystko w popiól chuj ze rakiety trafiły by też w dom jakiegoś dziadka BOLZGA
jem sobie ostrą picę
co tam wschodni bracie?
>pieniądze nie są najważniejsze
>nikt za darmo ich nie rozdaje
ja zawsze daję żulom jak ich widzę
elo wstałem
o kurwa ale się nażarłem ostrą picą ale mnie morda picze i się pocę uff boskie :)
siema jestem starociotą, siedzę tu już rok
ama
spoko euras
>Czy trzeba przedzielić przypinkami "moim zdaniem" - w języku polskim
*przecinkami
nie, nie trzeba. Piszesz tak: Moim zdaniem to jest chujowe. Na koncu raczej sie to nie spotyka. Jak już to bez przecinka
>życie jest najważniejsze
>prokreacja dosłownie na ulicy, idzie się potknąć o seks
Myślę że polskie wojsko nie tak źle jest bo trochę lepiej niż z Niemiec. I jeszcze w Stanach Zjednoczonych trochę więcej demokracji i dlatego trzymali oblężenie 50 dniej... Bo życie ludzi i własna prywatność.
Na ten temat obecnie obejrzałam i polecam to co na obrazku ten serial... I żeby być szczerym dla mnie to bardzo wygląda dziwnie, bo moje życie na Białorusi i moja własność nikogo nie obchodzi i nie kosztuje niczego nie dla kogo. Jeśli komuś trzeba mnie będzie zabić lub zrobić tak żeby trafił za kraty to możliwe zrobić bardzo łatwo.
Myślę że sytuacja w Rzeczypospolitej Polskiej jest trochę inna Ależ nie kardynalne.
>czy polskie wojsko by sobie poradziło?
Tak i bardzo szybko, dlaczego nie?
Postrzelali by z armat. A potem pan Andrzej ze swoim batalionem poszedłem w ataku!
youtu.be
Nikt nie czekał bo ja 50 dni i nie trzymał obłędnie tak długo.
Dziękuję bardzo, bo w języku rosyjskim trochę inna sytuacja.
nie on, ale tak haha pamiętam eurasa od samego początku, taki jestem stary
>tug jebiesz potem
macie tak?
tak
(check)
tl;dr
loszki podobno lubiom ten zapach
nie lubio
>ten kolega od którego jebało dosłownie gównem miał cały harem w gimnazjum