Ediția caniculei.
Precedent:
Ediția caniculei.
Precedent:
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
picrew.me
youtube.com
twitter.com
Sus!
Neața firule.
Cum pot evada un ban pe patrucean? Acum sunt pe telefon cu 4g, dacă bag Wi-Fi iară îmi zice ca sunt banat.
test
Dormiti bine, anonimilor?
buna dimineata.M-am ars la plaja ca si un taran brailean
Schimbă IP-ul geniule. Dacă ești la Digi ai un modem cablu pe lângă router. Chestia neagră din imagine. Apasă butonol roșu în spatele modemului. Dacă nu ai intră pe meniul routerului
Bagă una din adresele astea
192.168.0.1
192.168.1.1
Va fi undeve ceva opțiune “release connection” sau reset connection. Dacă nici aia nu ai, muie psd.
futeti?
Eu am pete de culoarea roz pe partea bronzată. Da-i probabil de la apa termală.
>fi eu
>seara trecută
>bun ortodox
>urăsc homosexualii și lesbienele
>beau cu amicii
>vorbesc cu o minora
>"Anonescu sunt bi"
>La dracu'!.jpg
>la sfârșitul nopții ne mozolim și îmi lasă numărul de telefon.
>mă trezesc dimineața
>put a parfum de lesbience
>și postez asta pe fir și mă întreb...
De ce sunt atât de degenerat user?
Sunt la digi dar pana la urma am reusit fara. Doar am dat clear browser history din mozzilla si gata. NU stiu cum plm a mers dar e bine.
>vorbesc cu o minora
>ne mozolim
>bun ortodox
Esti mandru de tine?
Minoră zici?
de la 16 ani în sus e legal
calm, calm băieții
La 16 ani faza cu bisexualitatea e doar ca să atragă atenție
E de fapt 15.
lmao gypsies
ceausescu>codreanu
am văzut cum merge să combine tipe și are și comportamentul ăla daddy issue tipic lesbi, de mine i-o plăcut că are fantezii cu homofobi lol
>bun ortodox
>la sfârșitul nopții ne mozolim și îmi lasă numărul de telefon
măcar n-am făcut sex
Când o să ajungă la facultate o să viseze numai pulă
Bine ai venit in 2019. Aici avem relatia intimă adusă la un nivel public într-o maniera absolut normală.
Aici toți suntem anoni, user
Duble și vara asta fut o THOATĂ ZOOMERIȚĂ!
Triple si vara asta nu futi nimic.
Reroll.
Duble si raman incel pe viata
Opa....
Hmm...presupun ca nu trebuia sa se intample asta.
"To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour."
Extrem de incet pentru o zi de sambata. Wagecucii se odihnesc, zumarii fac laba, soialentii ca noi de ce nu posteaza?
Maxim 35 de români postează pe Jow Forums. Sunt vreo 1000 pe reddit.
am putea sa ne mutam pe reddit. sau sa mutam reddit-ul aici
>Reddit
35 da buni decat 1000 de zumari
Io zic sa nu, ci sa lasam asa cum ii.
youtube.com
Posteaza ce asculti. Alti user trebuie sa asculte la randul lor si sa dea rating de la 1 la 5 ( 1 e caca, 5 e bazat)
Păăă da și aci avem numa zumere.
>numa zumere
Gresit. Aici suntem bumarizumari.
Ai de plm ești dat afară în 10 minute de înregistrare dacă vorbești ca și cum stai la taifas irl. Nu ești lingău liberal cu virtue signaling? La revedere.
True
Ieri șitesc unu dă bacu. Da ce plm-i aia?
Sunt vreo 3 care au bacul acum, chec. Aia sunt viitori bumarizumari dar trebuie sa traca prin faza de tranzitie.
I am fully convinced that EU is just organization that represents Germany or France. The reality of Romania seems to be similar to northern China. More than half of all Chinese in northern region come to South Korea and work at construction sites, factories, and whorehouses. And the children in this region grow up with bad behavior such as drug or theft in the absence of parental care. And It is not entirely possible that an underdeveloped agricultural country with a national income of $ 10,000 would win a competition with an industrial country with a national income of $ 40,000. Isn't EU is just a human trafficking organization that supplies low-paid workers to Germany or France from rest Europe? Is EU really helping you guys?
Eu la 17-18 vroiam să dau foc la școală, stăteam la bar la fumat, trimiteam profesorii la mă-ta-n pizdă. Tot am trecut bacu. Iar acu junimea dă labă la desene animate chinezești și pică la examene.
Eu n-am fost rebel in liceu, doar ca fumam ca un turc pana am intrat la facultate si m-am lasat. In rest invatam ca un tocilar ce eram.
>Junimea
Ala e un fel de loc sigur al zumarilor iar copii nu invata din cauza ca-s idioti. Simplu.
t. Sherlock Holmes
it's a mirage for most of them. the majority regret leaving and many come back after they got enough to pay their debt/ buy a home
am un fratelo mai mic normie care foloseste reddit si se uita numai la povesti false de pe r/entitledparents
acum ce plm fac ca pare ca nu mai poate fi salvat
Am si eu un coleg la facultate care sta pe r/theredpill si e cringe maxim cand incepe sa-mi zica de ce sunt logodit si ca nu ar trebuii, etc.
thoughtful video.. humans are really sucks. what is money?.. i liked the sound of romanian language btw.
as vrea eu sa ma odihnesc
a trebuit sa trec pe la Compania Domnului Shekelescu Inc. ca au bubuit serverele
Basically this . Most of them are not happy and work shitty hours. We do have doctors and engineers that look for a better lifestyle and do settle in a more developed country but the blue collars usually are not satisfied and come back.
Mortii mamii lui Shekelescu. Acum ai timp sa te hodini.
I heard that during the communist period, Romanians lived better than the other communist countries. I do not know the history of EU or Europe, but I think that EU should make efforts not only to use the labor force of the former Communist countries in Europe but also to plan a practical strategy for national development in Ex-Communist European countries. You guys have experience of bringing the dictator into the power of the citizen. You can change the future.
Those girls are Gypsies
So I don't care
no, we didn't live better. the population had to starve for the country's debt to be paid. we probably would have been Commielight as China with economic freedom and less restrictions
Since when we care what low-minds and gypsies are doing? Natural selection, let them rott till worms celan their bones.
In every winter there's a different cold
In every winter I feel so old
So very old as the night
So very old as the dreadful cold
Prunce i-aș putea fi amant mamei tale
>trimiteam profesorii la mă-ta-n pizdă
Foarte urât din partea ta, user.
Ce amiază relaxată...până când polițistul de deasupra a început să urle. Mai întâi s-a auzit ca și cum ar fi căzut cineva și după își lua la rând înjurăturile. Abia aștept să scap din bloc și să fiu la casă.
Romanian != gypsy
It's even them saying that. They refer to us as "Romanians", while calling themselves "ţigani" or "Roma"/"rromi", depending whatever they feel offended or not. They self segregate and refuse to be regular, working citizens of our country.
To answer your question, yes, the EU barely helps us, but I don't think we need their help. I wish they could allow us to violently remove the political class, so that we could do something here.
Furthermore, we're often seen as second class citizens by Westerners, either doing menial tasks or wagecucking as doctors/ engineers/ code monkeys etc.
I CANNOT FALL IN LOVE
LOVE, IS FOR THEM!
FBI, open up!
Reroll pt tine Anton
Astept vremea de maine si poimaine. Caldura e de cacat.
Tfw zumăr. Ce purtați azi?
Vreau averse!!! Reci și frecvente!!!
Pantaloni scurți și un tricou vechi cu The Who
Ai de plm sunt mult mai bătrân, dar măcar am păr. S-a terminat copile.
M-am ars de la soare, mai aștept cu plimbatul.
Stau la casă, muie la proletari.
nu am mai deschis 4chanu de ceva timp, mai e autistul ala din finlanda aici?
>Tfw zumăr
arati ca un boomer totusi
Azi stau gol acasă.
Mai intră câteodată, dar nu prea e luat în seamă.
doar cand cineva il convoaca. felicitari, l-ai chemat
Asta e. Loteria genetică nu a fost bună cu mine..
picrew.me
Faceti-va un prieten/ o prietena si postati
Îl cheamă Perkele Pekkalles
kysf
chiloti si par pe piept
azi eram desbracat in curul gol si mergeam prin casa cu toate geamurile deschise. cred ca nu mi a vazut nimeni surubelul
frumos doctoru ca de obicei, ni ce față de boxer are
no bun
ups
iar eu pt tine
Roll pentru tine
daca nu dau roll acuma o sa mori virgin
postezi pe reddit?
Roll si fiecare din fir primeste o thoata.
lasa ca eu oricum sunt putin bisexual asa ca devin full gachi
youtube.com
Plm, bastan care sta la casa. Si eu vreau sa umblu-n pula goala prin apartament doar ca e prea cald sa tin geamurile inchise. (Stau la parter, deci m-ar vedea lumea imediat)
Triplele adevarului. Am doar nas de boxer ca e mutat putin in stanga de cand mi-a futut un tigan una in Traian (Traian fiind cartierul plin de tigani al Timisoarei)
Nu, nu postez pe reddit. Nici macar nu am cont.
Duble daca lucrurile se imbunatatesc
Multumesc user, sa inteleg ca o sa fut o thoata zumerita vara asta?
Inca o data duble ca sa anulez dublele tale.
puterea dublelor te va ajuta sa futi orice zumarita vezi mai intai pe strada
zoinks
Ce-s cu cifrele astea?