/ro/ - Firul Nostru

Editia asistentului de farmacie finlandez

Precedent: Nu conteaza

Attached: fugg.png (680x568, 154K)

Other urls found in this thread:

en.wikipedia.org/wiki/Chromium_(web_browser)#Differences_from_Google_Chrome
youtu.be/qW_eoWGJCkI
twitter.com/NSFWRedditVideo

first

Based

bă da ce repede ai revenit acasă bă pecCcales

mai am doar o saptamana sa ma pregatesc pentru bac, nu am invatat nimic pana acum
am sanse?

Attached: q2355q32.png (688x708, 825K)

Daca nu esti brainlet, ai toate sansele.

dacă ai fost atent la ore și mai ales când se făcea recapitulare, da. în mod contrariu, te prezinți degeaba

am batut pula si am jucat jocuri video tot anul

Ce web browser folositi, anons?

Eu numai Brave.

Ce profil ești?

stiinte sociale
am romana pe 1, istoria pe 3 si geografia pe 4

Attached: 20md2xcavh331.jpg (867x589, 75K)

Si ce e asa de greu? La romana trebuie sa dai din papagal la subiectele 2 si 3 si vei fii bine.

La celelalte doua habar n-am, eu am terminat SN.

Bine ai revenit.

Attached: pekka.png (1068x884, 373K)

eu zic că e suficient să împarți datele tale doar cu joogle

chec, bazat.

Eu mi-am luat brave special pentru YT ca sa scap de reclame. L-am lasat asa si nu mai folosesc altceva, poate si din cauza ca imi e lene sa mai descarc altul..

dar adblock nu mai are efect?

Daca pici bacu la filo/socio, chiar ai 65 IQ

cine pula mea pica bacul? mie imi e frica ca iau mai putin de 9 daca imi pica subiecte la care nu m-am pregatit

La ce faculta vrei?

pai atunci jet d'aci si mars la pregatire, invata la romana subiectele, recapituleaza la istorie (e mult acolo) si ceva la geografie (unde e mai usor

Miss me yet?

Attached: q324tq23m.jpg (633x399, 53K)

Nu imi bagam addons pe mozilla, chec. Nu stiu de ce. Am vazut Brave si l-am luat direct.

Chromium daca ai 100+ IQ

Dupa bac si admiteri, sa ma apuc de FFXIV?

Joaca-te DOOM sau Wolf3D. Retro FPS = Cel mai bun FPS.

Te apuci de pregătit pentru o vară futută

cat costa 100g de borax la farmacie?

De ce?

Ai să bați o grămadă de drumuri după admitere, mai rămâi și tu cu o lună și ceva de vacanță să stai liniștit

Mi-e dor de ea, anoni. Poate dacă aș fi fost mai chibzuit nu aș fi devenit un incel ciudat care atrage demi-fete.

Attached: 1445754485097.jpg (645x773, 57K)

Profule? Despre cine vorbesti? Si tu ce zici ca pica la bac real?

Fă o labă.

>Despre cine vorbesti?
Prima și singura prietenă, care deși era albastru-pastilată îmi accepta toate defectele. Ne-am despărțit acum mai bine de un an, dar încă îi simt lipsa.
>Si tu ce zici ca pica la bac real?
Anonul cu triple a confirmat că pică Bacovia.

Cat ati fost impreuna?

Numai câteva luni, dar a fost o adevărată reușită pentru mine, în ideea în care până atunci fusesem paralel cu oamenii și de atunci continui să fiu.

Ah, si eu am avut o relatie de 1 saptamana anul trecut(chec). Cati ani ai?

23

Mai ai timp, lasa ca nu devii vrajitor.

Neața, /ro/
Ştiți povestea cu dublele şi THOATA ZOOMERIȚĂ...
Roll

Attached: Stockhause-Kontakte-1960-e1532948924957.jpg (1068x814, 135K)

Rerulez pentru amandoi.

Din nou.

/ro/ daca stiai sigur ca un om casatorit, cu 2 copii, isi inseala nevasta tu ce ai face?

Attached: 1537720702329.jpg (400x400, 27K)

Si unde ai gasit-o?

Profule? Și de ce nu vrei să o iei înapoi? Nu mai vrea ea?

Nimic, si nevasta face la fel

Nimic dacă e e vreun necunoscut sau apropiat. Dacă e din familie, nu știu...aș gândii ideea în sensul că nu vreau să o destram.

Din nou pentru amândoi...

Attached: dd8b67f7efbf394200c360aeb6f8ae7333653317.jpg (326x339, 20K)

Mi-a spus într-o zi că se simte detașată de oamenii din jur și că nu mai vrea să aibă de-a face cu mine. Ne certaserăm odată sau de două ori, așa că i-am înțeles decizia, dar tot îmi pare rău, fiindcă nu m-am mai apropiat la fel de vreo altă persoană.

Ah, si-o gasit un CIAD cu pula mare si multi bani, asa ca nu a mai vrut sa aiba de a face cu un incel ciudat.

Imi pare rau, profule. O sa-ti gasesti alta, nu merita sa-ti para rau dupa o femeie cu care ai stat cateva luni.

>O sa-ti gasesti alta
D-da, exact...haha

Rerulez

Profule, tu corectezi la bac?

Eu am facut rost de thoata zumerita fara sa rulez

Attached: confused apu.png (612x491, 106K)

CUM???

Poate reusesc si eu cu o zoomerita ucraineanca la toamna.

>44

Nu. Lucrările ajung în anumite centre zonale, iar eu nici măcar nu predau la liceu.

Ah, postam o poza cu scrisul meu de mana, sigur il recunosteai, la ce retardat ii.

am postat intr-un fir antecedent un text verde cu asta pe la inceput

Duble si ramai incel pe viata

Hahaha

Esti ala crestin ortodox care s-a mozolit cu o minora?

Zi pe scurt.

Da
is mai batran ca ea cu vreo 6 ani si asta cred ca a contat, plus sunt liceence cu fantezii ciudate, eu i-am zis ca urasc lesbiencele si pederastrii, ea e bi, m-am imbatat un pic si cu toate astea ne-am mozolit restul noptii, mi-o dat numarul sa o sun dar nu is atat de degenerat sa ma complic cu bisexuale

Și al meu e retardat, stai liniștit

Attached: IMG_20190623_130134_711.jpg (3120x1683, 702K)

D-dar eu am annvatzat.

Dublele confirmă.
Absolut bazat!

Chromium
lasa-l dracu de cryptobotnet, macar foloseste un botnet tried and tested

Sex cu nevasta, o las bortoasa si pe el sa raman incornorat

Bazat

salut, numele meu este csombi cszombor si doar voiam sa spun ca urasc la voi romanurilor foarte mult

Care e diferenta dintre chrome si chromium? Mananca la fel de mult RAM?

Orasul vostru are vreun nebun care iese in evidenta?

Galatiul e ca un sanatoriu in aer liber, dar tipa asta, "motata din troleu", este mult deasupra tipilor obisnuiti care se imbata, vorbesc singuri sau delireaza. Este cunoscuta de aproape toti cetatenii. Are probleme cu furia, urla, distruge obiecte cum ar fi scaune de autobuz sau cosuri de gunoi amplasate langa statii. Desi e relativ astenica are un mers si un comportament masculin, si niste maini aparent destul de puternice. Eu personal am vazut-o odata in timp ce dadea pumni unei carcase de telefon, de asemenea avand sange pe antebrat de la faptul ca se autoranise recent. A trait in orfelinat pana la 18 ani, si acum traieste intr-o casa abandonata din centru, in zona tiganilor.

Attached: FB_IMG_1560862525698.jpg (720x960, 56K)

Attached: FB_IMG_1560861563353.jpg (799x836, 75K)

Bruce Lee din Complex. Din care am inteles e de la mine din TM.

>probabil daca ar fi bine hranita cateva luni cat sa se ingrase cu 20-30 de kg, spalata si machiata, ar arata a 7/10

Attached: 11564130-6859833-image-a-2_1553772121215.jpg (634x382, 25K)

Are textura faina la par, daca si l-ar ingriji ar arata bine. Plus ca e destul de inalta, are atributii pe care unele thoate nu le au.

La noi ii unu, Lupul Oradean.

este o pagina pe Facebook care se chiama welcome to favelas, acolo poti sa vezi cei mai faimosi nebuni din roma.

E dezvoltat tot de Google si in principiu e acelasi drac, doar ca Chromium e 100% open-source. Ar trebui sa consume o idee mai putin pentru ca nu vine preinstalat cate atatea cacaturi.
en.wikipedia.org/wiki/Chromium_(web_browser)#Differences_from_Google_Chrome
Pe PC-ul meu se simte mult mai snappy decat Chrome.
Ai si ungoogled-chromium daca vrei sa fii palarie de staniol si sa scoti tot Google-ul din el.

manele craiova sau?

Attached: Screenshot_20190623-135722_Brave.jpg (1080x972, 213K)

in Craiova o avem pe Chichina, e o nebuna de face abdomene pe strada 24/7 si daca spui "coca cola" langa ea incepe sa urle

Plm, cred ca totusi raman pe Brave.

Eu atrag minore doar, pîna acuma vreo 3 la interval de 2 ani fară să misc un deget și cu mențiunea că rar ies la socializări (baruri)

E greu să fi bazat ce e drept, nu ai nici un căștig decăt satisfacția aroganței și orgoliului, și asta nu îți ține căldură la inimă...

Da, dar nu zic orasul sa nu fiu doxxat.
Era un transexual cu mai multe boli mintale care a murit acum vreo doi ani din abuz de droguri in Danemarca. Aparent arata urat rau, gen i se vedea barba dar se imbraca in haine de femeie si folosea pronume feminine. Se speriau babele de la biserica de el. Nu-i mai tin minte exact numele, mi-au povestit niste colege din oras de el.

Eram anu trecut la Gaudeamus, care se tibe in ceva cort mare, iar cortul ala avea parti transparente cu rol de ferestre. Lupul statea pe afara si se atragea atentia la fetele de 13-14 ani, prefacandu-se ca le linge si ca da laba pe ele.

Explica

mai exact ce să explic?

>Eu atrag minore doar, pîna acuma vreo 3 la interval de 2 ani fară să misc un deget și cu mențiunea că rar ies la socializări (baruri)

Și vrei să iți explic cum le atrag? sau de ce ies rar la socializări?

Cum iti dai seama ca o fata e atrasa de tine?

Cine ar vrea sa ma molesteze?

Amandoua si nu numai, plus ca de unde stii ca sunt atrase de tine si ca mai sunt si minore (inb4 FBI OPEN UP)

Umblu drept de spate, privirea arogantă capul drept, cănd mă așez la masă cu oricine să servesc o bere sau indiferent de motiv, stau drept pe scaun, vorbesc coerent fără să mă bălbîi sau să fiu timid, cum am mai citit pot menține un argument în diverse polemici dacă e să fie în discuție. Eu nu merg cu mentalitatea că oare e X sau Y atrasă de mine, merg unde merg pasiv și se întamplă cînd fetele cedează și vor ceva de la mine, nu zic poate dacă aș fi mai deschis mi-ar merge și mai bine, dar nu sunt așa open-mind, arată că ești stăpîn pe tine și pe situație indiferent ce se întămplă cănd te întâlnești cu fete. Nu știu eu așa fac, alții poate face opusul și le merge mult mai bine habar n-am, dar probabil cu așa oameni fetele sunt cele ce domină în relație cu așa om , ceea ce eu nu pot lasa să mi se întample mie.
De obicei fetele pe care le întălneam nu erau minore se întampla să mai fie și minore dar mai rar, astea mici fiind neexperimentate și în floarea vărstei, cedează mai ușor, mă ajută cred și vărsta, am deja 23, multe preferă băieți mai în vărstă.

+ oricum eu nu mă culc cu ele deși aș putea,
de obicei ne mozolim și a doua zi regret ce am făcut

Eu am 19 ani si mi-ar placea o prietena de 23-24, daca ar fi sa aleg. La 17 ani era ciudat sa o ai pe una de 21 ca era tensiunea sociala, ca sunt "minor" si toate implicatiile, dar asa am fi 2 adulti.

am cunoscut pe cineva care îi plac, baieții mai mici decăt ea, atăt la vărstă căt și înalțime. Dar asta vine cu un preț, fata are obsesii masochiste și îi place să domine pe cei mici.

Am avut pana acum 3-4 ani unu in Suceava
Pic, ii zicea Craiova, dc? Nu stiu
Tipu era destul de calm, chill avea un apartment dar mai dormea si afara

youtu.be/qW_eoWGJCkI
(Dap a murit din cauza tumorii aleia)

Attached: Screenshot_20180321-205332.png (1080x1920, 2.4M)

Sadiste vrei sa spui. Nu mi-ar placea sa fie mai inalta decat mine si mai rar s-ar gasi oricum. Dar inteleg unde bati, femeile sunt fiinte sexuale si se gandesc numai la sex majoritatea vremii, deci din orice fac o analogie la sex.