kurva anyátok
Kurva anyátok
Ánon milyen zenét hallgat munka közben?
Valaki meg tudja mondani miért ilyen geci fos ez az ország? Most voltam kint pár napot Ausztriában és minden gyönyörű, tiszta volt. Az emberek nyugodtak és kedvesek voltak. Nem voltak össze hugyozva az utcák. A kis faluk százszor szebbek voltak mint bármelyik kis városunk. A boltok is jobbak voltak. Nem volt szét szemetelve az utcák.
Amint át jöttünk a határon tegnap és meg álltunk a benzin kúton suttyó parasztok már is ott kiabáltak.
Nem fer hogy ide születtem REeeEEEEE
Tulajdonképpen mehetsz dolgozni oda de csak fele annyi fizetésed lesz mint egy osztráknak és a hátad mögött mindig gecizni fognak veled még akkor is, ha a fosadék nyelvüket megtanultad rendesen ami nekem se sikerült 5 kibaszott év alatt a der/die/das miatt. És kb ugyanezt kapod majd a németektől is.
túl sok a barna alember
Na de mi van Miskolcon, Salgótarjánban, meg Nyíregyházán? Több a cigó, mint itt.
Cigány gének
>Magyarország nem volt, hanem lesz!
akkor miért nem maradtál ott?
40 év kommunizmus + a rohadt tetű geci határontúli "magyarok" keményen berakták a lőcsöt az alapból is individualistákból álló komplexusos kis fos országnak.
A kivándorolt magyarországiak nem szavaznak, meg ha akarnak is nagyon nehéz nekik adminisztratív okok miatt. A határon túl született magyarok nagy része nem szavaz, annak ellenére, hogy nagyon könnyű most. A legutolsó parlamenti választásnál volt összesen 300 000 diaszpóra szavazó minden létező országból per totál és a legfelsőbb bíróság mindet érvénytelenítette. Mégis a Fidesz nyert 2/3-al vagyis a magyaroknak Orbán kell tűzön-vizen keresztül. Nem az Erzsébet utalványos nyugerek, hanem a vidéki 40-50 évesek képezik a szavazótábort. Még 20 évig a Fidesz fog dominálni. Létező legrosszabb esetben átkeresztelik más névre, de ugyanazok az emberek lesznek a parlamentben 90%-ban mint most.
Te kurvára nem értesz semmit ebből a kurva országból
>hogy őrjöng a szűz
Aham.
>k-kommunizmus tehet mindenről
Mennyire kell demens parasztnak lenni ahhoz hogy azt hidd 2/3-al nyer a fidesz? Kevesebb szavazóval nyerik szarrá magukat már 10 éven keresztül, mint amennyivel 2002-ben kiszoptak, ez az "ómájgád a választók 2/3-a" a legszarabb mém, még szarabb mint a "közpénz"
Nem írtam, hogy mindenről te ostoba hülye fasz. Nyilván multifaktoriális probléma, amiben az egyik faktor a kommunizmus, de a döntő az ilyen kibaszott hülye idióta alemberek, mint te.
Hillary is többségi szavazatokkal veszített. Ha nem tudtok tőlük megszabadulni akkor a Fidesz kell nektek. De csak akkor nyavalyoghatnál ha 20% ment volna el szavazni, közben meg a magyarok 70%-a vonult az urnák elé.
en.m.wikipedia.org
Tehát direkt írsz zöldségeket, hogy az emberek válaszoljanak rá, hogy a fonalad meg ne dögöljön, mert kb ennyi kontrolod is van az egész életedben, hülyeségeket írni meg ugratni vadidegeneket miközben a 15 centis vékony pucádat mereszted a kijelzőre, már ha egyáltalán még feláll az antidepresszáns után amit hiába szedsz.
Nehogy egy tetves félszerzet alember oktasson ki arról, hogy itt mi zajlik. Pont ez a baj, hogy azt hiszitek van releváns véleményetek, miközben mindenkinek jobb lenne, ha nem léteznétek.
Van egy régebbi térkép amin az derül ki, hogy a skandináv térség évszázadokon keresztül szegényebb volt, mint a balkáni zóna ami megmagyarázza az igénytelen ételeiket.
>és a szűz még mindig őrjöng
>nézzétek, kivetítem a magam paranoid skizofréniáját random idegenekre a neten, hogy ne érezzem magam akkora selejtnek 5 percig, mint amekkora vagyok
Hogy a faszba jön ide Hillary? Mivan?!
ez valami elmegyógyból őrjöng az biztos
te amúgy voltál szavazni?
hú de mérges a puczérkorcs
tolmácsot kérek
Csak ezt a szart tudod ismételni, mutatja mennyire 1 bites szar vagy. Az összes kurva határontúlit meg vidéki fideszes alembert ledaráltatnám a családjukkal együtt és beszórnám velük a földeket, hogy legalább életükben először valami hasznuk is legyen.
Libsik szét verték a kultúrát.
Igazságtalan vagy, mert a vajdaságiak közt van sok jófej is
pl a bazsi
Asszongyja a vikispédia J1 meg J2 van bennem. Magyarázni a fanarióta tempót a szlávoknak lehetetlen.
És a szűz még mindig őrjöng.
Leszarom a szerb spanodat, kivéreztetném, mint egy disznót. De nyilván te is valami vidéki szartúró előgerinchúros lehetsz, ha egyáltalán szóba állsz ilyenekkel.
HAJRÁ FIDESZ CSAK A FIDESZ
GYERÜNK FIDESZTESIK MUTASSUK MEG HOGY IGENIS MI VAGYUNK TÖBBEN
Ebben az a legszarabb, hogy nem hülyeség, a "mélyvidék" tényleg színtiszta teher
nyugdíjasklub és a segély az nem itt van
user mit gondol szempilla billről?
Indul a vonat.
Kurva anyád
Nemtom srácok én most voltam vidéken a rokonoknál és elég erős a kontraszt Budapesttel. Ott tiszta utcák, rendezett udvarok, kultúrált emberforma emberek vannak. Visszajövök Pestre és egyből az őrjöngő csövesekkel teli összehányt aluljáró, a retkes nagypofájú cigányok és számtalan idegroncs beteg ember vár.
Butapesten megyeszékhelyeken nemigaz nem tudják eltakarítani a csöveseket bazdmeg, elképesztő
Én egy kezemen megbírom számolni azokat a vidéki "városokat", amiket nem gyújtanék fel a bennük lakókkal együtt és hinteném be utána sóval.
Paraszt-proli háború mikor? Nézőnek jelentkezek, még fizetnék is bazdmeg!!!
Biztos szász faluban voltál
Jó reggelt kívánok tesik!
És a kurva anyját annak, aki telekomos netről szarpostázik
Ja igen meg kérdezem mamámat hogy itt ugye nincsenek cigányok. Erre az meg bőszen mondja hogy dehogynem és elkezdi mutogatni hogy hol van a 16 ezres kisvárosnak az egyetlen cigány családjának a háza.
Én nem néző lennék. Személyesen rontanék be a vidéki "kórházakba" és taposnám szarrá a csecsemők fejét a szülészeti osztályon.
>16 ezres kisváros
>1 cigány család
Jól van Lacika, elég lesz a hülyeségből, még a végén a pesti prolik beszopják a szar lárpodat
a kivétel erősíti a szabályt, a cigányok nagyobb arányban élnek v*déken mint pesten
És a puzsinyali undarázs még mindig nem tudja, hogy az ellenzéki sajtó is Fideszes, falcs lófax meg strómanlárpi mert átvették a Netanyahu féle módszert ami itt már lejárt lemez Ceașescu óta de a bugyuta pannonisztániaknak még újdonság. Ha nincs ellenszél a Fideszes migrizés sose kap szárnyra. De amikor itt ugyanaz a vodafonos előfizetés 10 euró az a pesti népnek meg 45 juró és vannak annyira ökrök, hogy kifizetik, mert tulajdonképpen máshol nem is tudnak megélni, akkor én mit csináljak? Emlékszem a magyarországi lakótársaimra annó. Az egyik asszondta számitógép zseni meg mérnök, közben a wifi pass meg unirónikusan “password1234” volt, a másik amelyk meg plakátokat tervezett, ha a laptopon nem voltak magyar billentyűk meg magyarul a menü le volt meredve, meg bárhogy magyaráztam neki miért tudom román mobilszámról hívni Magyarország területén nem fogta fel. De nem számít, mindenki mindent megérdemel.
Hát pedig így van. Én gyerekkorom óta minden nyáron le szoktam járni oda és tényleg sose láttam még cigányt. Sváb város amúgy.
El fog hízni, de nagyon.
Proli-előválasztással mi van? Olgácska ledarálta már a faszba Karigerit?
Plótviszt. Minden magyar cigány.
Akkor maradj is ott, ha annyira fasza.
Vidéken is ugyanannyi hülye van, csak ott kevésbé viszik ezt az utcára.
De abban igazat adok, hogy sok szempontból a vidék (5-10000+ fős települések) jóval élhetőbb. Nálam is tervben van, hogy ha már lesz egy pár éves gyerek, akkor zsa vissza dunántúl.
Miért lehet 6 napig szavazni? Ennyire elkeseredettek?
Ja, fos perifériaterületeken. Budapesten meg a belváros közepén, és a legsűrűbb vonalak környékén.
útálom a dunántúliakat
nem is magyarok
egyik fele cigány somogyi másik meg német sváb vagy mittomém milyen náció de nagyon fennhordják a zsidó orrukat
Kisebb a jövedelem mint Romániában, de az árak vetekszenek a nyugati szinttel. Mindenki a nyugat-Magyarországon nem akar éhendögleni az az osztrákoknál dolgozik és az asztal alatt fizetik meg szarabbul, mint a helyieket, úgyhogy magyarban költi a pénzt.
>a pofázmányom amikor Puzsit látom a júhbukon
dögölj meg cigány paraszt
mert nem érdekel annyi embert, hogy 1 nap alatt összejöjjön értelmezhető mennyiségű szavazat
Pista bá' nyerni fog ősszel
'22-ben Gyurcsányra szavazok, ha megígéri, hogy visszaveszi az állampolgárságot és a templomokra+fociklubbokra elszart phéztet
Ánon tudja-e a választ, hogy a magyarországi magyarok 98%-a miért nem képes még társalgási szinten sem megtanulni angolul?
PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG PUZSI GANG
ennyire a meszesgödör aljára szeretnél költözni?
Megálmodtam, úgyhogy így lesz
Mondja ezt egy románcigány xdddddddd
t. röfiképű svábbogár egy kis cigó vérrel megspékelve
t. nem zavar, ha aktív vulkánba öntik az adóforintjaimat
nyerni fog egy utat a kriptába XD
t. "kun" meg "magyar" de igazából csak cigány
Hogy őrjöngnek a szüzek.
Alacsony iq
A legviccesebb amikor a belpesti kozmopolita libsikről derül ki hogy annyit nem tudnak kinyögni hogy hóvarjú
m.youtube.com
Magyarcsenen megmondják, szal takarodj már vissza a putridba bazdmeg „ánon”!
nem vagyok kun csak magyar, a kunságiak sima buta parasztok de legalább valamennyi jóindulat szorult beléjük
Én azért nem cserélném le Romániára. Egy szar infrastruktúrájú gettó az az ország négy nagyváros környékét leszámítva. Sajnos gazdaságilag kezd beérni minket, de ténylegesen még jópár évtized, mire beér minket.
Arról nem is beszélve, hogy egy kibaszott kulturális zsákutcává vált az az ország. Elbaszott konzervatív székelyek és undorító mentalitású, nacionalista románok. Ismerek pár érdélyit, és többé-kevésbé pozitív az ő mentalitásuk, de gondolom ők azok, akiknek volt annyi eszük, hogy elhagyják a süllyedő hajót:
Itt a vég.
>Kisebb a jövedelem mint Romániában
t. gyurcsótány ferenc
Maccabi játékok ezaz CSAKAFIDESZ
Az a pár erdélyi akit ismerek hagyja a főnökének a fogdosást, hogy ne kelljen munkát végeznie egyáltalán
>hogy csalizik a proxis szűz
a momentum miatt nem lett olimpia, úgyhogy ez van, ez csak 5 milliárdról indul, de lesz az több is
>Közel 117 millió forintos kárt okozott egy pécsi férfi, aki otthonában és egy helyi sportlétesítményben is lopta az áramot, írja a police.hu.
d*nántúl
>hadd mondjam már meg milyen az ország ahol élsz
Kevesebb itt a jövedelemi adó, kevesebb az áfa, egy fokkal magasabb fizetés is. Nyomorban vagytok és a tönk szélén is az EU-s pénzek meg a bayeri svindlerek nélkül. Ezért lett az aranytartalék most feltöltve.
Mmmmmm. Bárcsak én lennék az.
Csinálok belőle OC-t nektek. Mit rakjak bele puzsiról?
Kinek szeretnél bizonyítani román??? XD Anyáddal együtt röhögünk rajtad, te csöves troll. De szorakoztass még minket pls, mutasd meg mennyire szarok vagyunk! XDDDDDDD
bárcsak engem is fogdosna a barna hajú kolléganő...
fogd be a mocskos pofád te hazaáruló féreg vagy letépem a töppedt faszod!!!
>Mit rakjak bele puzsiról?
Anyádba rakd a faszodat inkább!
>románia 41,5% jövedelemadó, magyarország 33,5%
jah azért lép le átlag három percenként egy bocskoros az "országából" mert olyan jó ott élni lmao
Azt hogy szétkúrja Paprika Kingát a nagy ogre faszával!!!!!
nem volt még szeksz? lesmároltad már egyáltalán?
ez hől
Talán nem kéne gázmaszkba fingós postát küldeni telekomos netről