edycja matek polek
/polska/
opinie?
csesc
Bonjour, plz gib french gf.
no trzeba zostać tym programistą 15k
>mieszka w warszawce
>7k
>jakiekolwiek oczekiwania
now, to speak polish
szczszzszszscz . . ski
>badz programista
>pracuj w korpo
pff
ja od 3 lat robie swoje projekty i innym i kurwa zarabiam wiecej niz te marne 10k co wam rzucaja jak psom
ale pozdro kurwa polaczki dawajcie sie wykorzystywac
najtansi programisci na swiecie
baza
kupują pod wynajem prywatni i firmy inwestycyjne które potem sprzedają jednostki uczestnictwa w funduszu a zyski płacą z czynszu
stopy są niskie więc się opłaca biznesik ale pewnie kiedyś jebnie jak jebnął w 2008
jak pomogłem daj plusa pozdrawiam
ja kupiłem mieszkanie w Krakowie w nowym budynku 3 kilosy od centrum 47 metrów za 300k, a Kraków ma najbardziej pokurwione ceny po warszafce. nie wiem jak te debile szukają tego mieszkania.
pewnie mu dziewczyna szukala
wiesz, musi byc w odpowiednim miejscu ;))
No i proszę, ledwo zdałem mature i od razu zatrudnienie jako młodszy analityk w korpo. na chuj mi studia xD
firma ojca ale to nieważne, wystarczy chcieć
baza
>brak mieszkania - mieszkaj z matka
>brak dziewczyny - wal konia
>brak pracy - dostan stypendium dla biedakow
zycie sobie trzeba umiec ułożyć hehe ;))
nic za darmo nie dadza
chomik wygląda tak???
baza
Szanuje chomika od teraz.
Ok, any preference like hair color, tone of the skin ?
yfw one of local anons is porking french girl
jaki local debilu jak on w uk siedzi
as pale as possible, black hair, 170cm in height
chodziło mi ze z generala cwelu
White, slim, short, brown hair, brown eyes.
black with afro and big ass
Is it true that there's a constant glue shortage in Poland due to kids sniffing it like crazy?
hey
nie, to mateusz w jego skarpetkach programisty
no. You are exporting to Switz
my brother :)
no, there's shortage of soap due to lack of jews
nooo wy to macie humor
dlaczego jak jedzie się za granicę to ludzie w innych częściach kraju mówią inaczej, a gdzie byś nie pojechał w polsce to wszędzie tak samo?
komunizm
t. nigdy nie opuścił swojego powiatu
>47 metrów
Ale oni nie szukają klitki dla kawalera.
bo jak muwisz inaczej to jesteś wieśniakiem kwii
Jestem z rodziny szlacheckiej i nie wymawiam Ł bo to tylko wieśniacy robią, opinie?
chce kutasa do dupy
a piszesz Ł?
nie
>nie wymawiam ł
czyli mówisz
>ódź, pojecha, zo (zamiast zło)
ja to chyba jestem jakims ukrytym Chadem Chujogrzmotem jak widzę jak ludzie nie umieja negocjować. debil pewnie dał Januszowi do zrozumienia że to mieszkanie to jedyna opcja jaką rozważa i się dziwi że ten poczuł krew i podwyższył wycenę. jak ja się zdecydowałem na zakup mojego mieszkania przyszedłem na spotkanie z udając że zdecydowałem się już na inne ale przychodze z grzeczności, poprosilem o spotkanie z szefem zamiast z niższym w hierarchii Sebą od sprzedaży, cały czas rzucałem niby mimochodem teksty o tym że ich oferta wydaje mi się gorsza w stylu "o Panie Januszu, widze że tutaj ogrzewanie tylko z sieci, a w Inwestycji B mają jeszcze pompe głębinową, mowili że rachunki będą przez to znacznie niższe, nie będzie w tym waszym budynku za drogo?" i tak dalej. po godzinie miałem cene znegocjowaną o kilka procent i obietnicę że jak zorganizuję we własnym zakresie majstra od kładzenia płytek to ich ekipa zrobi mi resztę łazienki za darmo. a i tak czułem że mogłem ugrac więcej.
nie, mówię lódź, zlo itd.
chuj mnie to jak mówisz ale jeśli robisz to tylko dlatego że
>bo to tylko wieśniacy robią
to jesteś zjebany
wychlałem właśnie monsterka na hejnał bo chciało mi się pić, czuje się jakbym miał zaraz zejść na zawał
czyli po lwowsku
Parę procent to jest standard, tak jak i w motoryzacji.
ja mówię po staropolsku i ludzie mnie nie rozumieją co za debile
tldr
A brittany girl for you
One cutie corsican for mister
Ok, guyanese mulatress for this cheeky polak
biedak co pracuje poniżej średniej chce kupić mieszkanie rodzinne blisko centrum warszawy po cenie nominalnej
no wiem, nie mowię że jestem jakimś geniuszem negocjacji. jeszcze mi postawili ścianke działową za koszt materiałów, ale to też standard. chciałem zilustrować argument że jak w negocjacji z deweloperem udało ci sie ugrać podwyżkę zamiast obniżki to już jesteś niezłą spierdolina, większą od antysocjalnego anonka którego hobby to postowanie memów na białoruskiej stronie z przepisami kulinarnymi.
thank you kind sir
chuja do dupy dajcie mi prosze
ty
No wiem że nie jesteś, od Kowalskiego można wywalczyć sporo poniżej ceny rynkowej, a ty jak głupi od firmy kupujesz.
Nie uwierzyłbyś ile procent matka przyjaciela zeszła w zeszłym roku z ceny bo chciała szybko sprzedać (mąż zdradzał i mieszkanie się jej 'źle kojarzyło').
opinie o rosjankach?
>kupowanie używanego mieszkania w którym ktoś się ruchał
>nie myj chuja 6 dni
>japonka przyjezdza specjalnie z japonii z kluczem do japonskiego mieszkania i zaprasza do samolotu
dalej kurwa pracujcie w tym korpo xd
zahivione, nie podchodzić
W hotelu nigdy nie byłeś piwniczaku?
>kupowanie hoteli
nom to btw dajcie mi chuja do dupy uwu
kuuuurwa ale bym sobie już pograł w to nowe age of empires II
>kupowanie
ale cucki
>nie myj chuja 6 dni
kurwa ale bym zasadzil chuja w japosnka cipe
ale nie dadzo nie dadzo
Swoją drogą to gadam kiedyś z tym przyjacielem że pojebane że trzeba płacić alimenty za nie swoje dziecko o ile w te pół roku czy ile tam nie zgłosisz że nie twoje (sic!), a ten się na mnie wkurzył i wyszło na jaw że jego brat jest ze zdrady małżeńskiej i właśnie ojciec nie chciał alimentów płacić. Serio mnie zdziwiło że wspierał swoją matkę kurwę w tej sprawie.
ale nudy
CO KURWA MATKI NIE SZANUJESZ SMIECIU MATKE MASZ TYLKO JEDNOM TO ONA CIE NOSILA W BRZUCHU PRZEZ 9 MIESIECY
to możesz mi w dupe zasadzić : )
W hotelu śpisz w łóżku w którym ktoś się ruchał. W domku co najwyżej chodzi po tej samej podłodze (no chyba nie jesteś taką świnią żeby własnego materaca nie kupić). Zresztą możesz i podłogę zerwać.
Przejebane. Juz w dniu urodzenia jestes tym gorszym.
Ja tam matki nie obrażałem nawet, mówiłem tylko że nie fair płacić za cudzego gówniaka a ten się uniósł że jak wychowujesz to twoje.
Wybuch gniewu był niecharakterystyczny, więc po jeszcze paru podrążyłem i wyszło szydło z worka.
nie trzeba było się kurwić to by nie był gorszy
>nie ważne kto spłodził ważne kto wychował
życie pisze najlepsze memy
Także brzmi to na cope idioty który kasę przepuścił.
nienawidzę koni
>oni nie maja miasta do spalenia
O KURWA pfff
youtube.com
ale jak to placic alimenty za nieswojego gowniaka?? nie rozumiem co wy pierdolicie zjeby
Ale gówno
...
szczerze to racja
slucham tylko openingow do anime i polskiego rapu
ponad 90% sędziów w sądach rodzinnych to kobiety, a testy na ojcostwo mogą zostać odrzucone jako dowód w sprawie
debilu nawet nie zaczynaj
Kupiłem laptopa w preorderze opinie?
to ale nieironicznie
powinno się siłą przywrócić patriarchat opinie???
poka
i teraz mi powiedz że 90% z nich są odrzucane bo memy na wykopie tak mówią
...
jak zostać zgwałconym??
>testy na ojcostwo mogą zostać odrzucone jako dowód w sprawie
trochę inaczej, test który się samemu zrobiło się nie liczy i trzeba zrobić zorganizowany przez sąd, ale do tego musi się zgodzić matka, jeśli nie ma jej zgody to prokurator może zasądzić test, ale jest zobowiązany kierować się dobrem dziecka a bombelek musi mieć dojeńca
siema pracuje w cd projekt i robie gre nazywa sie cyberpunk 2077
ostatnio stowrzyłem model kobiety z kutasem
pozdro z mojego stanowiska w cd projekt
jutro mam nadzieje ze pozwola stworzyc faceta z cipa
t. pracownik cd projekt
otwarci na wspolrace z ikea
no w preorderze tzn jeszcze go nie ma w sprzedaży ale już kupiłem
lg gram 15 calowy
>kobieta z kutasem
chłód
>facet z cipą
smród