Ediție mă cac pe căcatul de la medicină și mă piș pe dobitocul de la litere.
Cacatul de la medicina e tipul de baiat care isi pune sosetele cu picioarele ridicate in aer.
Ediție mă cac pe căcatul de la medicină și mă piș pe dobitocul de la litere.
Cacatul de la medicina e tipul de baiat care isi pune sosetele cu picioarele ridicate in aer.
Other urls found in this thread:
ro.wikipedia.org
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
theapricity.com
ro.wikipedia.org
ro.wikipedia.org
theapricity.com
youtube.com
twitter.com
Sus!
Daca ai peste 3 pisici esti homosexual
si eu pe ala din maramures.
E ciudat cum in prima poza are ochii 100% ca de mongol futut in cur din suceava, dar in poza a doua (adica asta) are ochii cat de cat normali, probabil ca ii tine prea deschisi, asa fortat, chec. HAHAHAHA
Mongoli blonzi...
de fapt asta care zice ca este mare arian nici nu e blond, are ochii de asiatic si par drept si negru tun.
Nici nu se compara cu tiganca aia care avea parul mai deschis decat el, hahaha.
>cu tiganca aia care avea parul mai deschis decat e
adica asta despre care vorbea taranu de la coada vaci pe Jow Forums dandu-se mare alb, cand de fapt are mecla de asiatic.
Ce se mai lauda rahatelu asta cu ochii lui albastri, probabil ca are lentile, kek.
De ce nu iti arati fatza bah? Macar nasul + ochii combinat, sa-mi demonstrezi ca nu ai nasul concav ca la bebe.
acum astept mongolul de pe pol si int sa vad ce zice...
Asiatic prost... crede ca e alb :)))
trebuie sa te nasti in anglia 100% blond cu ochii albastri sa fii ALB, fraiere.
In prima poza rahatelu de mongol care cica, e oldfag din 2015, chiar spune ca e adevarat ca este pe jumatate bashkir din rusia. Si ca ma-sa mare a fost violata de unul in al doilea razboi mondial, si ca ia xanax sa se calmeze, kek.
bashkortostan stronk.gv
Si apropo tigane din maramuresz, suceava nu e bucovina, mai la nord gasesti adevarata bucovina, retardatule. Adica la cernauti (de unde is si eu, da, tocmai m-am doxat)
Cuvinte cam mari pentru unul care e dintr-o localitate plina de PSD-isti si tigani turci (cumani tatari nedeclarati)
ro.wikipedia.org
si mai e si pentecostal pana la urma(care sunt numai tiganii pentecostali in romania :))) pana si regele cioaba al tiganilor era)
hahahaha
ABSOLUTE
S
T
A
T
E
of romanian moldoveni poponari.
Hai sa te mai prind ca mai zici ceva in pizda ma-tii cand ma duc eu pe pol sa postez pozele astea.
al dracu de cretin.
>romanii din nord sunt cei mai albi si n-au tigani
>t. pentecostalul retardat din sholdova
pic rel
bah, da esti sigur sigur ca n-ai avut niciun tigan la tine in scoala?
imi pare rau ca postez astea, dar trebuie sa se afle adevarul, ca prostul din moldova posteaza minciuni despre cum ca nu are tigani la el in liceu, de fapt a spus ca a avut o tiganca cu "hazel eyes" , si a fost DOAR UNA. ceea ce nu cred. O fost mai multi.
Fir de rahat.
e dedicat unuia dintre CEI MAI MARI ARIENI DIN ROMANIA, care o studiat la stefan cel mare SV, ori, petru rares SV sau o alta fundatura din zona aia.
Si a spus ca umbla de cand avea 15 ani pe pol tot zicea "i am the oldfag now" pe aici cred
Acum beware prietenii mei, poponarul retardat din curu modlovei va sosi in curand sa spuna ca sunt pe aproape si ca sunt o "pizda proasta" (el facand de fapt ceva ce s.n in engleza "projecting") sau ca a mintit ca a avut 9.8 la info(ceea ce sunt sigur, nu a avut 9.8, e un prost care isi umfla nota si e nou-poponar kek)
Daca stii ca am gresit, ai curajul si zi-mi cat ai luat de fapt in bac, poate nici n-ai dat la info, poate doar vrei hahahahaha.
Hai ca am ras, nu uita sa dai reply, PIZDA.
>romanians
>not turks
Adica ma refeream la poza asta.
Imi bag pula si in familia aia a lui pentecostala.
stiam eu ca nici nu e crestin boul asta. Ma fut in secta lui de cacat, de fapt nici nu e religie, n-ar trebui sa folosesc cuvantul asta, e mai mult secta
>inb4
poponarul prost o sa zica, ca am stat toata noaptea sa-i gasesc porcariile, nu, am facut alte treburi dar apoi mi-am amintit iarasi ce de cacat zice omuletul asta pe pol despre maghiari,turci,romani si tatar.
Nu n-am stat toata noaptea, toata compilatia asta de poze mi-a luat 30-40 de min, la fel ca ieri(pe plancha aia mare)
dap, dar sa nu uitãm c-are rude-n canaedia, hahaha, ma fut in rudele lui.
Asta ii este tara lui de cacat de acolo din N, in urma cu 600 de ani, si se intreaba... de ce romanii au est-asiatic pe 23andme?
acolo la atelkuzu in pizda ma-sii XD
oricum am spus ca nu mai vorbesc cu prostul asta, doar il las sa stie, ca daca mai ma enerveaza cu porcariile lui false si nu accept fapte reale, voi posta de fiecare data astea. Asa ca-s al naibi, si sa-mi suga pula mea lunga si circumcisa de evreu.
Asa apropo boratule din suceava sau unde pula mea te mai duce tac-tu ala cu imobiliarele lui in pizda ma-sii sa-l ia,
harta cu haplogroup H e bazata de pe wikipedia, dintr-un atlas faimos de genetica.
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
acolo gasesti si haplogroup G si C si H si R1b, R1a
wtf de ce vorbesti singur
esti cumva autistul de pe kurva anyatok?
Stai c-am uitat picu.
Nu vorbesc singur, ii las "mostenire" sau "ultimele cuvinte" unuia care va sosi aici pe fir sa vorbeasca cu accent moldovensc cu "is" in loc de eu si foloseste frecvent cuvantul "pizda" candcolo probabil ca nici n-a terminat liceul.
si eu sunt moldovean si vorbesc cu is. nu vad nimic gresit cu asta
Din ce parte?
bacau iasi?
nu acceptã fapte reale*
Vaslui
romanians are turks
atunci esti in regula, nu esti prostul care face HUHUHU ""MUH BUKOVINA"" HUHU """MUH HOHOL HUNGARIAN NON-ROMANIAN PENTESCOSTAL NACESTRY"
>romanians
care? ala care sta pe /balk/ si linge-n cur pe sarbi si pe bulgari?
>romanii
pic rel chiar seamana cu un turc de abia sosit in anatolia, hahaahehe
daca zice ca e din maramures sau bucovina da, el e. E cel mai mare nesimtit pe care l-am vazut, bine ca e si autist. Nu vede cand pierde. Mereu crede ca nu pierde ci castiga.
Nu stiam ca sta pe /balk/ desi ma indoiesc, astuia caruia i-am facut compilatie linge in cur mai mult pe ucrainieni cumani si tãtari.
>romanians
why do romanians look so mexican>?
>northern bucovina romanians
I thought they were supposed to be less swarthy?
Oare de ce seamana ponta cu mehmet yusuf?
>mehmet yusuf
scz am gresit
de fapt asta (pic rel)
nu mai stiu cum il cheama, dar sigur e yusuf.
De ce exista pe portiunea asta DNA de est-asiatic? ciudat... hmm...
schimba-ti dioptriile
Ponta e acceptabil ca si look tbH. si e si inalt fata de insecta aia
>de insecta aia
de ce vorbesti urat? aman2 sunt cat se poate de romani.
Eurasian power everyone!
nu-ti plac oamenii hapa user>?
pozda alaturata e in de asemenea romanca si seamana a eurasiatica, oare de ce? ar putea sa treaca in turcia ca o femeie turcoaica.
Ce nas mic are, si falcile alea groase de mongolã... mongola :)))
Nu gasesti asa fenotipuri in franta sau anglia de exemplu. Nici in spania unde sunt mediteraneeni puri.
Dovada ca au fost eurasiatici cumani strong! aici
Americanii se lauda ca au sange de nativ american.
Romanii ar trebui sa faca la fel, numai c-avem sange de mongol ( e totuna, din moment ce mongoli si amerindieni au aceeasi origine)
rusnacă bunoacă > chinezoi corcit
ce comparatie. si la turci noroc de regiunea de vest unde sunt toti urmasii geanisarilor ca restul tarii e plina de kurzi parosi si urati ca pic rel.
theapricity.com
in firul ala spun ca sunt turanizi.
HAIL TURAN
(daca ati vizitat linku si inainte puteti sa nu mai faceti)
rusii au sange de asiatic majoritatea, nu ar trebui luati ca reper, nici vecinii nostri ucraenienii.
ro.wikipedia.org
atelkuzu - etelköz
Teritoriul din regiunea Atelkuzu ocupat inițial de pecenegi era străbătut de râurile Baruh, Kubu, Trullos, Brutos și Serelos. Ultimele 3 denumiri sunt identificate relativ ușor cu Nistru, Prut și Siret, iar pentru primele specialiștii înclină către Bugul de Sud și Nipru.
>108252007
looks turkish.
ba eu chiar nu inteleg pe Turcu Mutu. ce incerci mai exact sa ne arati? ca romanii, rusii, turcii si mexicanii seamana? chiar nu inteleg
Uite cum aratá romanii din N (cu care se lauda maramuresheanul prost)
exact ca ungurii
sabir hunor onogur
da
semanam din cauza influentelor asiatice, mexicanii au la fel, 30% sange amerindian si au ochii migdalati, turci , la fel, 15% sange asiatic, au nasul plat unii dintre ei.
Rusii, la fel, blonzi mongoli, 10% sange asiatic
apoi ajungi la noi, 1-2% sange asiatic, poate chiar mai mult, si aratam ca turcii ori ca rusii asiatic (daca esti din nord).
un exemplu de uraloid din romania
theapricity.com
bun, si cu ce ma ajuta pe mine asta domnisoara? sau pe tine? vrei un premiu sau ce? de ce tot spamezi in fiecare zi acelasi rahat fragmentat?
Te ajuta, sa stii de ce ti se par vest europenii diferit, ei sunt adevarati caucasoizi full.
Si probabil e si motivul pentru care unii arata de parca i-a lovit trenul in fatza(de exemplul mongolul ai carui ochii sunt la inceputul firului si crede ca e arian, dar n-are nici barbie), depinde de ce-au facut stramosii tai.
Oricum, misiunea mea aici e gata. Nici eu nu mai am chef sa mai stau aici :))) ((:
si ca bonus, cine descifreaza ce inseamna numele file-ului e adevarat din nordul romaniei. :))
Si sa nu uitati sa va inregistrati pe theapricity, sa le spuneti la prostii aia sa nu mai bage poze cu romani mongoli ca nici mie nu-mi place, mai ales pizda aia proasta de seya.
hai noroc.
barbia subdezvoltata vine de la genetica mongolilor, ochii la fel, parul negru si lins in de asemenea.
de o saptamana am si uitat ca exista /ro/
multumesc Jow Forumstarzi bolnavi mintal
sa va iau mortii in pula
Ce ați făcut azi fraților?
sinucide-te, bozgore ratat.
valeu pe pagina 10 va gasesc
pekka nu mai fa fire fututi mortii matii ca am filtru pentru finlanda
nvm abandonez firul asta
Fratilor, ce pula mea s-a intamplat cu firul asta? Nu am mai postat in ultima vreme ca am avut pe cap grija titularizarii, chec.
schizofrenici si desene chinezesti
S-a întâmplat să fie invadat de persoane cu grave tulburări mentale. Mesaje fără scop, foarte multe mesaje.
la început am crezut că e o tragedie............
dar acum am realizat......
CĂ E O COMEDIE
faci ceva cu studii europene sau stiinte politice?
ce mai ziceti?
cel mai bun prieten
eu nu ma las la greu
eu m-ajut pe mine
si ma iubesc tot eu
înafară de borș? Nu știu
bai la minoru' ala
youtube.com
uăi pulă, ești pedofil 'ăi?
te omor moldovene
de ce
blea hai sa ne pizdim fraiere
n-nu doresc
Urcăm.
ce cacat the thread
god i wished i sucked every guy in high school
and yet none from mine
oh god, oh god, i'm awake, please help me.
the last bit is from this btw
Ati trecut de coaiele mele sau mai aveti de urcat pana la cap?Numa rugati-va sa nu mi-se scoale ca dupa mai stati inca o luna sa urcati pana pe capu pulii
Cred ca era sa mor.. m-a prins ploaie in timp ce eram pe druma, ma spala tot pana la chilot si apoi vad numa ca incep tot sa tremur si mi se facea tot mai greu sa respir, parca era sa lesin dracului imediat... Cred ca am dat in inceput de hypotermie, macar am ajuns acasa in timp ca sa imi schimb hainele, sa ma usuc si sa ma incalzesc repede la radiator.
nu faci hipotermie de la ploaie user
mie imi suna mai mult ca probleme caridace
ponta e albanez in plm
astia doi sunt tigani
>sa mori de la o ploaie de vara
sa mori tu de la o pula in gura
A, clar, atunci eu m-am cărat de aici.
Noroc și sănătate!
du-te că autismu e contagios eu îl am deja așa că csf rămân acuma
Luati as neamu in pL de frustrat