Ediția Oradiei.
Precedent:
Ediția Oradiei.
Precedent:
Am fost de prea multe ori în orașu ăla, neironic doar în zonele de margine, nu cred că am văzut centrul niciodată.
Ce făceai în zonele de margine?
La rude, care de fapt locuiesc la sate în afară orașului și apoi ca să mergi pe scurtătură te plimbi pe autobanda de margine. Am avut și meci cu FC Bihor Oradea în liga a doua, eram galerii înfrățite, au un stadion nașpa lângă gară
Salut, sătmărene. O frumusețe la voi acolo!
Ce frumesețe, la zona de nord-vest a României de referi?
Care de aici mai e din Oradea?
Zona împădurită și muntoasă.
Ioi ci friumos pișa-mai pă inima primariului de să zacă trei metrii sub biserica aia.
S-o mănânci din cur salata’n Ioșia cu toți moldovenii.
Biharia și Tămășeu îi plin de bozgori. Ce bine că te prefaci român.
Firul asta e plin de vasluieni ciudosi.
Stai acolo în Velența cu țiganii?
În Satu Mare numa în Țara Oșului dai de zone montane, în Oradea ai Munții Pădurea Craiului și zone mai ok gen Șuncuiuș unde merg toți tinerii de 1 mai. Tre mereu să ai grijă ce tren iei din Satu Mare spre Oradea că sunt tot felu de sate de țigani care se înghesuie în tren. Ultima oară am avut noroc că eram cu galerie uniți acolo, cam sîngurii oameni din tot trenu.
De parcă mă tem io de unguri serios.
Nu stau in Velenta.
>Ultima oară am avut noroc că eram cu galerie uniți acolo
V-ați luat la bătaie?
Mulți de aici se înghesuie să meargă la voi la facultă, am fost de cîteva ori și eu la bibliotecă din campusul universitar
Fix plm că ai și tu sombrero.
>clujeanca asta borata vrea sa fie presedinte
uuuaaiii cee??
Da tu unde esti, ceva catun din Loldova?
Faculta din Oradea e naspa.
Nu dar nu eram departe,
Am fost de multe ori pe acolo numa, sunt vecin sătmărean
Diploma contează oricum, nu și efortul depus, prieteni de ai mei care s-o dus acolo la studii, primu an o lăchit numa, beții și femei.
*micul Paris de lângă Pețea à la fabrica de diplome
La noi faculta se face pe manevre, nu pe invatat chec
Stau în Balta Blondă cu bronzații. De unde știai?
Nu știam, ce acolo în spre Sătmărel lânga batalionul de geniști?
Politehnică, medicină, IT sau de vrei musai umaniste, istorie sau drept. În rest totul e o memă.
Eu sunt la istorie si litere, va rog sa radeti de mine.
Nu râdem că ești fată
Dai bani pe chirie căt un apartament nou în 6 ani și mai și pierzi timpul. Ești prost, să mori de foame.
Da...fata. Daca imi trimiti bani pe Paypal, iti dau niste poze cu picioare.
Stau in Oradea. Initial voiam sa merg la Cluj, dar am ajuns la concluzia ca e prea multa bataie de cap.
Împlicând faptul că nu o să stea în cămin cu căte vreo 5 pe camreă pe 100 lei lunar unde pute a ghiug și hoit
Ce se cere la IT irl nu se predă pe la noi. Max faci medicină și paralel înveți totul pe engleză, franceză, germană, etc ca să pleci după ce ai terminat.
Să vezi tu căminul prima dată.
Ce drecu, vrei să îți fiu șugăr dedi și nici măcar nu am fetiș cu goioabe
Oricum șomer o să fii că nu mai e nevoie de dascăli nicăieri și iei munca numai cu șpagă.
Iti dau si cu altceva, numai sa imi trimiti bani.
Profului de pe fir pare sa ii mearga bine, nici nu cred ca se streseaza foarte mult. Asa ceva as dori si eu.
Hmmm okey, postează o poză cu fața și o foiță pe care scrie /ro/ -firul nostru și îți trimit un onecoin, dacă vrei acoperăți ochii
Dar nu vreau sa fiu doxata, user.
Ai de plm, gata-s cu siteu ăsta de varză. Nu există adjectivul în dex.
Te-a lovit autismul?
e aproape imposibil pe Jow Forums să fi doxată, dacă nu dai da-te personale. Crezi sau nu Jow Forums e mai sigur decât facebookul în materie de anonimat și doxări. Plus de îți acoperi ochii cine dracu mai își dă seama cine ești
Io și îs singuru orădian de pe Jow Forums în afară de ăla de face ipurile de digi banate și îmi ia 15 minute să mobilpostez ceva.
200% că tu ești “profu”. Asta-i tot siteu pulii, fanteziști virgini izolați de tot.
Da ce faci tu acolo ești la furat în Austria? și io vreau
Mi-am pierdut virginitatea în Csengersima
Fur ip-uri să postez pe firul /ro/ de când e banat mereu turnu de 4g.
Ce, profule?
Nu mai esti virgin? A fost minora macar?
>o singura sansa la viata
>nascut in romania
>nascut in moldova
>intr o fundatura numita botosani
cum plm scap de aici
Ia-o pe urmele lui Bobo, s-o dus în Cluj, s-o pus bine pe lînga un adrogin lesbiancă și acuma cântă chestii penru drogați
>Republica Moldova
Ne vedem mai târziu, ies pe afară pîn Satu Mare
>Botosani
Tara paielor
Urcăm!
Si coboram.
Doar după 310 mesaje.
ce pula mea ati facut ma de am primit range ban pe Jow Forums?
Ce a mai citit /ro/ in ultima vreme?
peretii din buta
Vreau să o citesc pe asta.
Arata interesant.
>Ramona Bruynseels este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – România”, care susțin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată și rigidă.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Thanks for this, Moldavia
I hope AN AL and the FGT never crash on each other
There were dozens of hilarious combinations, but they are banned now.
FGT isn't and I laughed a lot seeing it. The car was a Dacia, pretty new.
Nice having you lads and gals around, in the recent years the plates I see from former USSR countries are multiplying.
Well, it isn't because it's English, not Romanian/Russian. Yes, we visit Greece a lot, though I have never been there.
nu mai primesc pula
would
Brrrrrrrrrăila în clădire, cățea!
chec, nu-i braileanu
sunt aici doar in vacanta
Ai venit cu prietena/prietenii?
nah, de nebun
am fost in vizita la un prieten din Milano dar e ocupat cu munca si acum o ma plimb putin solo prin nord
Recunoaște că ești la furat, adică na eu numa pentru asta m-aș duce în Occident
as fi un hot de cacat, sunt prea gras
Sună frumos! Nu fura biciclete, te rog (he-he).
Data trecută italianul era un român care a emigrat în copilărie. Câți români o să posteze aici? Da toții! Cât de autist și deplorabil trebuie să fii să ai prieteni imaginare pe un site de zdreanță?
În josul paginii poți să vezi că deocamdată suntem 13 postaci în firu ăsta
despre ce plm vorbesti boss
A scris mai sus că nu este el. Lasă negativitatea la tine acasă.
O luat prea mult benzol unguru bulan
combini ceva p-acole, cum sunt italiencele ?
Rău mă dor ochii mă doooor
De la stilul futabil mooor
Și mă doare inimaaa
C-am setat pe tomorrow aicea
>Da, am personalități multiple și joc personaje diferite pe un site de zdreanță, cum ți-ai dat seama?
in medie, mult mai faine decat ma asteptam, nu cred ca am vazut vreo italianca nasoala pana acum
astea din Milano sunt cam arfiste dar odata ce iesi din mema aia de oras, nota 10 si la atitudine
alea nasoale ies în weekend, sâmbătă seara pân Roma cel puțin ies toate las creaturas din bârloguri
Mamăă, ce îmi vine să merg acolo să le fur banii
Distrugeti kohlchan-ul, ba!
Distrugeți kohlchan.int!
Te-am invocat ieri în firu antecedent unde ai fost?
Marș afară, râsule!
E proastă de râgâie vaca asta. Se întrece în gafe cu Dăncilă. E fostă pesepizdă apropo.
>guvernele corupte
>membră a unui partid soios
>ex-psd
Iată singurele dovezi de care ai nevoie că votatul e o pierdere de vreme și că toți politicienii îs într-o cloacă regizată.