Edycja czwartkowa - nierozerwalnego sojuszu
/polska/
Other urls found in this thread:
-- coomer line --
znowu wczesnie wstalem i bede sie nudzil
jestem z toba
fajnie
razem raźniej
ale bez pedalstw
100% pedał
za każdym razem
nikt nie patrzy przeciez bo spia wszyscy
no fakt, ale przyjda
a tam przyjda, pozniej sie tym bedziesz przejmowal
elo wstałem, 15°C w pokoju. chyba pora zacząć przymykać okno na noc
gdzie ty mieszkasz ze masz 15 z otwartym oknem? w nocy bylo ze 10
no ja tez zaczalem zamykac bo kataru dostalem
dzisiaj o 4 rano się obudziłem z wielkim bólem z tyłu pleców nad biodrem po lewej stronie. nerka tam jest jakas czy coś? ide do pani doktór bo nigdy w życiu takiego bólu nie czułem
lumbago?
15 minut męczyłem się z przewlekaniem sznurka w bluzie żeby ją założyć, już wyciągałem z drugiej strony jak pociągnąłem i rozdarłem bluzę przez środek
dosłownie pierdol moje gówno do góry
brzmi jak kamien nerkowy
przejebane gowno
nowokurwy
błagam dajcie mi
nie dla żmudzińskiego śmiecia
wstalem zaraz jade do megakorpo w warszawie
to jak bedziesz piwo pił jak prowadzisz
tramwajem jade
jak można nie mieć samochodu lmao
>przypominasz se, że zagranicą przy głosowaniu na wybory głosujesz obowiązkowo na okręg warszawski
Jebla idzie dostać, trzymajcie się w tej Polsce.
dlaczego za starych czasów wiek zgody był koło 12-u lat mimo że wtedy pokwitanie średnio się zaczynało koło 15-u
mój ojciec tego dostał pewnej nocy a 24h później już nie żył bo się wewnętrznie wykrwawił
anneurhism po angielsku
nie pisze sie takich rzeczy
ZACZYNA SIĘ ZMIANA
czemu nie? gdybym był zadzwonił po pogotowie kiedy dostał tego bólu pleców to może jeszcze by żył
jak uslyszy o 4k minimalnej to zmieni zdanie
вы вce хoхлы ёбaныe
Znienawidzi jeszcze bardziej
co tam kurwy, znowu nudy w pratzy
nudy i tutaj
mysle czy jakiejs giery nie odpalic
>idź do pani doktor
>pierwsze co to się pyta o wzrost
>zauważa że zmieści ci się pod pachą
no kurdebele nawet szczególnie wysoki to nie jestem
czy dziewice jeszcze istnieją? czy powinienem czekać na tą jedną?
>Kochane Internetowe Buźki.
Od wielu godzin usiłuje się do mnie dobić pan korwin czy jakoś tak, który był łaskaw napisać w czasie moich cierpień (zobaczycie je dziś wieczorem) że Stonoga jest śmieciem wyrzuconym do śmietnika.Moja wina-byłem śmieciem w śmietniku, a do tego asystentem pana korwina czy jakoś tak.Faktycznie byłem śmieciem w śmietniku.
To będzie koniec Konfederacji
chyba będę oglądał sobie mindhuntera na netflixie podczas wrzucania firmware'u na karty sd
pedon...
aaa w pracy dyskutują kurwa capeshit i jakieś marvele dc
ja pierdole zamknąć ryje
konfederacja jest wieczna i niezniszczalna
śmierc wrogom ojczyzny
to desu
4kk od razu, zimbabwe.exe
ale nudy
umrzesz jedną
chuje jebane mieliście nie robić nowej, na chuj marnujecie przestrzeń deskową, jak chcecie smrodzić i postować gówno to wypierdalać na kara
cie kurwa jeszcze zatka jak lepiej niz na zachodzie bedzie nam sie zylo
> w pizde dostali tak mocno ż ledwie co wyszli w drugiey wojnie
>pojechali do Iraku pomagać skurwiałym semitom Irakowi dostać w pizde
> mój wielki anglo sojusznik
Powieccie , czemu p*laczki są takie wielkie pizdy?
ale o co cho
>chuje jebane mieliście nie robić nowej, na chuj marnujecie przestrzeń deskową, jak chcecie smrodzić i postować gówno to wypierdalać na kara
>Powieccie , czemu p*laczki są takie wielkie pizdy?
mozna marnować przestrzeń deskową jak sie chce
ale z głową
znowu jakiś pedał przyszedł? post mi ukrylo
haha patrzcie umiem używać FILTRÓW na anonimowym forum o gównie i filtruję posty które sprawiają że mi smutno, zupełnie jak na redicie
I got nothing.
you don't exist
lol ale poszło
>polak widzi ukraińską flagą i zaczyna mu lecieć piana z mordy
za każdym razem, tak samo reagują na was Niemcy
>lecieć piana
co to wono jest?
jak ja wami gardze wy polskie ścierwa
Aaa, stop, letet pena z mordy. I got it.
ide sie kurwa przejść bo zamulacie
Racja, moje jedne nadzieje jest że ten błąd zwany "polska" pod następny rozbiór pójdzie.
No nie jedną nadzieją, najpierw chciał bym widzieć i*rael pod rozbior, potem ten subludzki kołhoz.
istnienie polski jest kompromitacją narodu Niemieckiego. czas najwyższy skończyć bawić się w niepodległość i wrócić do domu, a patrioci z czerwonymi mordami do obozów pracy
wracajcie na vichuja
sojaki mają ból dupy o wszystko co nie podoba się kobietom
vichuja już nie ma
Kobiety to kurwy, a szczególnie p*lskie kobiety.
Wole być sam nisz z jakoś p*lską kurwą się złączyć.
Miej seks
sex is boring thing i've read so.
czy zrobilibyście TO kotu?
zesrać sie na klate? tego nie robi się kotu
robie to kotu jak sra
jak przekonać kolege żeby nie popełniał samobójstwa
zrób mu loda
reverse psychology
Ej wy pierdolone kotaczki.
Ja napierdalam koty z mojego Slavia z balkonu jak amerykański snajper kiedy tylko popadnie mi w oko.
Mało co nie mogłem powstrzymać śmiech kiedy *sąsiad się żalił że jego kot zdechł z pocisku w płucach.
Co wy na to?
fajny wykop spejsing
ja pierdole co ten dhl...
najlepiej, że dorzucili screeny listu przewozowego, no i w sumie sprzedawca zaniżył cenę XD chociaż zrobił to bez mojej prośby czy nawet wiedzy, ale no kurwa macie na paczce napisane co i jak to jazda z tym, a jak są jakieś zastrzeżenia co do deklaracji od PRODUCENTA kurwa, a nie ode mnie to napierdalacie z tym do producenta c'nie?
ja pierdole, mati weź nie rób problemów.
właśnie przestał być aktywny na fb
ciekawe czy pani anita znalazła adriana
>zamow z wypizdowa
>d-dlaczego som problemy
zaiste żyjemy w społeczeństwie
user z wolfkego jestes?
Ja też coś takiego dostałem.
Co to kurwa tych jebanych p*laczków debilów obchodI co jest w paczce?
Ostatni raz używałem z ich "usług", mam nadzieje że padną te kurwy.
>mieszkaj dosłownie gdziekolwiek
>zamawiaj coś z zagranicy
>paczka dochodzi bez problemu
>mieszkaj w chlewie obsranym gównem
>zamawiaj coś z zagranicy
>celnicy dosłownie zaglądają do paczki żeby i nie chcą jej wydać do dosstawy jak nie zapłacisz haraczu
to ich obchodzi że na różne towary jest różne cło i jak państwo się dowie że przywieźli ci smartfona jako słuchawkę bluetooth na którą jest niższe cło to oni mają przejebane
a ja sobie wziąłem zabezpieczenie na banggoodzie i jak celni się przypierdolą to zapłacą za mnie
nom wcale nie ma problemów na zachodzie w ogóle
niemcom do 90% przesyłek dopierdalają vat bo celnicy nic nie puszczają, u nas celnicy są wyjątkowo leniwi
w szwecji płacisz równowartość 30zł za każdą przesyłkę z chin nawet jak to jest gówno warte 10 us centów
protip, jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, chociaż polurkuj /csg/ jak chcesz się dowiedzieć jak jest
gdyby polaczki mieli coś takiego jak przemysł to ludzie nie musieliby kupować gówna z chin i wszyscy byliby zadowolleni
>PRAWICZKIEM?
p*lacy są na to za głupi
Czali kase wymuszą? Acha jusz rózumiem, stare p*lskie bolszewickie złodziejskie zwyczje cięszko się pozbywa,
Temu ten pseudo naród w wiecznym gównie będzie trwał asz ktoś wreście przyjdzie tu i zdecyduje poprawny porządek zrobić z tym syfem.
Tak jak pisałem, jusz z DHL nie korzystam i powinni paść tak jak te skurwiałe pseudo państwo.
wreszcie mi się plecy naprawiły, teraz tylko dalej leżeć i wypoczywać
Miej seks i mów po polsku
jakie leżeć, jakie wypoczywać. ZAPIERDALAĆ trzeba
Nie jest tak kolego. Najłatwiej będzie jak zamówisz coś z innego kraju UE, jeśli paczka przychodzi z kraju Azji lub Ameryki to wtedy mogą się czepić.
dhl w każdym państwie działa tak samo i dopierdalają cło więc nie dziwcie się że musicie płacić rogacze
dzieciaczki nic nie poczytały wzięły dhla i płacz, że jednak tanio nie wyjdzie
kto zapierdala ten zapierdala