/mämmi/

Moskovaa parempi -painos

Attached: 1565562848644.jpg (1949x1400, 816K)

Other urls found in this thread:

yle.fi/uutiset/3-10977035
trollfactory.yle.fi/
youtube.com/watch?v=xWqSz0yE3A0
en.wikipedia.org/wiki/Internet_Research_Agency
fort-russ.com/2019/06/fbi-agent-accidentally-reveals-own-KASIchan-posts-in-attempts-to-redirect-white-supremacist-rage-against-russia/
twitter.com/NSFWRedditImage

paska

Attached: pori1.jpg (470x615, 27K)

nyymin paska kakka...

viva Peron hermanos

täs aamun mämmi

Attached: 1487933550435.jpg (690x487, 122K)

Edelliseen ketjuun viitaten meni aika pahasti yli hilseen. Tarkoitin, että vammainen uushomo pepepostaaja käyttää meemejä vuosikausia niiden vanhentumisen jälkeen, mikä pistää yhtä pahasti silmään kuin kyseisen kuvan Buscemi esittämässä teiniä. On joko autisti, joka ei ymmärrä lautakulttuurin muutoksia, vaan kopioi vaan näkemäänsä tai jostain paskasivulta tullut, jonne nämä meemit on valunu vuosia jälkikäteen.
Tajuatko miksi et näe enää shoop da woopia, ragefacea, "le" toistoa, ynnä muita? Samasta syystä ei pitäisi enää näkyä tätä syöpäistä wojak/pepe toistoa, mutta joko autistit tai uushomot sitä jatkavat iänikuisesti.

jaa tää vai

Attached: maxresdefault[1].jpg (1280x720, 149K)

Silmistä näkyy et on murtunut mies, lepää rauhassa Hermanni.

yle.fi/uutiset/3-10977035
>Ylen Trollitehdas-peli palkittiin kansainvälisessä journalismikilpailussa – kiinnitti myös Wikipedian perustajan huomion
>Trollitehdas-peli pureutuu mielipiteiden manipulointiin sosiaalisessa mediassa. Pelin avulla voi kurkistaa somepäivitysten pinnan alle ja nähdä, kuinka valeuutisten, meemien, salaliittoteorioiden ja bottiarmeijoiden avulla yritetään vaikuttaa ihmisten tunteisiin ja käytökseen.
trollfactory.yle.fi/
Olisko nyymit hyviä röllejä?

Hermanni on kyllä aika hieno nimi jtp

>Your task is to spread anti-immigration content
Jaa, tämäkö on nyt sitä "trollausta".
Osaisivat edes käyttää sanoja oikein, mutta ei. Varmaan loputkin tästä paskasta on vaan tätä samaa, missä erimieliset ajatukset on kaikki vaan jotain ryssien järjestämää mielipidevaikuttamista, koska eihän toimittajien mielipidekuplassa mitään tällaista ikinä näe.

Attached: 1559998389173.gif (500x279, 127K)

Juu ei tarvii kovin kauaa ihmetellä mikä mahtaa olla agendana kun kyseessä on Yle.

Millä tavalla tilastot ja faktat ovat "trollausta"?

Attached: 789049.jpg (288x499, 24K)

Niitä ei sais levitellä koska se on trollausta ilmeisesti

Jos tilastot ei tule autenttisilta valtavirran toimittajilta, niin ei niihin voi uskoa. Auktoriteettiin vetoaminen ja uutisten kopiointi USA:n propagandajulkaisuista on paras :DDD

Hyvin meni Ylen palkittu peli tunteisiin ainakin. Eihän se voi olla trolli jos olen sen kanssa samaa mieltä

>Hyvin meni Ylen palkittu peli tunteisiin ainakin.
Samoja aatteita edustavat, samalla alalla töissä olevat palkitsevat omia arvojaan edustavia asioita jollain pilipalipaskapalkinnoilla? Vautsi vau.
Tietäisit edes mikä trolli on. Niin laadukasta journalismia, kun ei edes sanojen merkityksestä saada pidettyä kiinni.
youtube.com/watch?v=xWqSz0yE3A0

>Jaa, tämäkö on nyt sitä "trollausta".
Se voi olla, riippuen mikä siinä on taustalla
Pelissä tuli itellä vastaan lähinnä meemejä ja valeuutisia, mutta ei noiden trollitehtaiden toiminnan tarvitse aina nojata pelkkään valheeseen. Sehän on tehokkaampaa jos siellä seassa ainakin on totuutta.

menen nyt nukkumaan

Ei helvetti mitä mädätystä. Ois mukava nähdä se koodari joka tämän paskakasan joutui väsäämään.

>Pelissä tuli itellä vastaan lähinnä meemejä ja valeuutisia, mutta ei noiden trollitehtaiden toiminnan
Miten erotat trollinyymin paskapostauksen Twitterissä jostain venäläisestä mielipidevaikuttamisesta? Jos minä VPN:llä huijaan idiootteja uskomaan valeuutisiin huvin vuoksi, miten erotat sen VPN:llä mielipidevaikuttavasta ulkomaalaisesta?
>Sehän on tehokkaampaa jos siellä seassa ainakin on totuutta.
Onko siinä sitten mitään ongelmaa, jos kertovat totuuden? Miksi ylipäätänsä ne haluaisi nostaa ihmisten huomiota maahanmuuton ongelmista? Kaikilla mittareilla maahanmuutto on helvetin ongelmallista, niin sosiaalisten, rikollisten kuin taloudellistenkin aspektien puolesta. Miksi meidän valtioiden vakautta vastustavat haluaisivat estää tätä vakautta heikentävää toimintaa?

Attached: 1565050518328.png (433x298, 95K)

Voiko pari viikkoa vanhaa puuroa syödä?

>Miten erotat trollinyymin paskapostauksen Twitterissä jostain venäläisestä mielipidevaikuttamisesta? Jos minä VPN:llä huijaan idiootteja uskomaan valeuutisiin huvin vuoksi, miten erotat sen VPN:llä mielipidevaikuttavasta ulkomaalaisesta?
ts. lyhyemmin sanottuna;
>mitä eroa on "trollilla" ja mulla jos alan "trolliksi"
Ei mitään. Ei "trolli" ole mikään normaalista ihmisestä eroava laji joksi synnytään, vaan aktiviteetti johon jokainen pystyy.

siis että olet keittänyt sen pari viikkoa sitten vai

Tietenkin. Eri asia sitten, että oksennatko autopesurin paineella ja paskotko suolesi pihalle jälkikäteen.

juu

en söis vaikka olis ollu jääkaapissa koko ajan

ei puurohiutaleet pilaannu. vaan jos sinne pääsee kosteutta mut sen huomaa sit kyl.

>Tietäisit edes mikä trolli on
Tässä tarkoituksessa sellainen joka yrittää aiheuttaa eripuraa yms, alaryhmänä valtiolliset trollit ja trollitehtaat, kun nimessä mainitaan.
>Miten erotat trollinyymin paskapostauksen Twitterissä jostain venäläisestä mielipidevaikuttamisesta?
Se koko tarkoitus on että niiden (normaalin trollaavan ihmisen ja jonkun laskuun toimivan trollin) erottaminen on hankalaa ja siksi pitää suhtautua asioihin skeptisesti. Mutta esimerkiksi seuraamalla ip-osoitteita, katomalla mihin asiaan kohdistuu hyvin samanlaista ja organisoitua vaikuttamista jne.
>Onko siinä sitten mitään ongelmaa, jos kertovat totuuden?
Se totuus on sekoitettu valeuutisiin sun muuhun vastaavaan, siinähän se isoin ongelma on. Myös faktoja ja tilastoja usein käytetään tässä tarkoituksessa harhaanjohtavasti. Toki siinä vielä lisäksi se, että jos tällä ajetaan jonkun vieraan vallan asiaa niin onhan se aika helvetin ongelmallinen juttu.

Huomentu :3

Muuten ihan asiallinen peli, joskin pistää tuo eka tehtävä silmään. Ikävästi yritetään maahanmuutovastaisuus yhdistää suoraan (valtiotason)trollaukseen ja maistuu mielipidevaikuttaminen.

Montakohan vuotta mielipidevaikuttamista menee ennen kuin tää ajatus kaiken takana olevasta mahdottoman voimakkaasta ryssäläisestä trollitehtaasta alkaa kuulostaa normaalin ihmisen korvaan täysin normaalilta ja järkeenkäyvältä asialta eikä psykooseilta?

>Ei mitään. Ei "trolli" ole mikään normaalista ihmisestä eroava laji joksi synnytään, vaan aktiviteetti johon jokainen pystyy.
Miksi sitten uutisoidaan jatkuvasti venäläisistä trollitehtaista, varsinkin USA:n vaaleihin liittyen, jos mitään erillistä todentamista ei ole tehtävissä? Samaa olen lukenut maahanmuuttovastaisista viesteistä, mutta mihin perustuu se olettamus, että nämä viestit tulevat poliittisesti organisoidusta, ulkomaalaisesta, valtion ja sen kansan etua vastaan toimivista ns. trollitehtaista?

>Tässä tarkoituksessa sellainen joka yrittää aiheuttaa eripuraa yms, alaryhmänä valtiolliset trollit ja trollitehtaat, kun nimessä mainitaan.
Niin, eli sanan korruptoitunut muoto siitä johtuen, että valtavirtaan tuoneet eivät ymmärtäneet sanan "trolli" tarkoitusta. Propaganda ei ole trollausta, eikä trollaus propagandaa. Tai no, tietenkinhän se nykyään on kun sana on korruptoitunut ja pilattu.
>Se totuus on sekoitettu valeuutisiin sun muuhun vastaavaan, siinähän se isoin ongelma on
Saatan mennä aiheesta ohi, mutta eihän peli tätä selostanut lainkaan, tai ylipäätänsä edes yrittänyt saada ihmisiä kyseenalaistamaan lukemaansa. Esitti vain maahanmuuttokriittisyyttä propagandana ja näytti muutamia naurettavan paskoja valeuutisia, samalla vedoten auktoriteettiin, että "autenttiseen" journalismiin tulisi uskoa. Riippumatta siitä, että toimittajilla on omat poliittiset agendansa ja kopioivat joitain uutisia vain ulkomaalaisista uutislähteistä, jolloin saattavat vain tarkoituksetta levittää propagandaa todellisuutena.
>Toki siinä vielä lisäksi se, että jos tällä ajetaan jonkun vieraan vallan asiaa niin onhan se aika helvetin ongelmallinen juttu.
Olisi sitten kannattanut valita joku helvetisti parempi aihe, kuin maahanmuuttokriittisyys. Massamaahanmuutto on epävakauttava, rikollisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti ongelmallinen ilmiö, jonka edesauttaminen olisi nimenomaan meidän "vihollisten" eduksi. Peli näyttää itsessään propagandalta.

Attached: 1562405210649.png (507x507, 197K)

ranet ja lihapullat uunista 10:40

Se taitaa olla se isoin tapetilla oleva aihe mihin sitä vaikuttamista kohdistuu niin sinänsä järkevä alottaa sillä, vaikka se toisilla särähtääkin.
Kyllähän normi tallaaja tuntuu tietävän aika hyvin trollitehtaista sun muusta piilotellusta mielipidevaikuttamisesta. Tuskin kukaan kuvittelee että tuollaista ei tapahdu.

Vaikka (ja suurelta osalta koska) maahanmuutto on ongelma niin se on myös todella voimakas työkalu kyseisenkaltaisille "trolleille" ja tietynlaisten agendojen pakottamiseen. Maahanmuutto ja maahanmuuttajat on niin voimakas aihe että silla saa pakotettua lähes mitä tahansa kansaa tai näkemystä kenelle tahansa.

>Niin, eli sanan korruptoitunut muoto
Sanojen tarkoitus muuttu ajan sekä asiayhteyden myötä.
>Propaganda ei ole trollausta, eikä trollaus propagandaa.
Trollaus ja trollitehtaat etenkin ovat yksi propagandan muoto nykyään. On myös trollausta ilman mitään varsinaista agendaa.
>Saatan mennä aiheesta ohi, mutta eihän peli tätä selostanut lainkaan, tai ylipäätänsä edes yrittänyt saada ihmisiä kyseenalaistamaan lukemaansa.
Eikös tuo juuri käyttämällä oikeaa materiaalia somesta saa ihmisiä havahtumaan siihen, että materiaali mihin ovat saattaneet törmätä ja joka voi vaikuttaa viattomalta (meemit) voi olla osa mielipidevaikuttamista?
>Olisi sitten kannattanut valita joku helvetisti parempi aihe, kuin maahanmuuttokriittisyys.
Kts.

Pidän sua ihan vitun tyhmänä jätkänä. Näinkö mutkin paljastettiin taas venäläiseksi?

hieno nollapostaus

Olen herännyt nyymit. Nyt kahvia

Attached: 1563995478248.jpg (719x1224, 390K)

Kiinnosti

lennän dronella teiän ikkunasta ineen jos ette ala kunnioittaa mua, mul on Puuttinin lupa

mikä vitun lobotomianormo täällä taas levittää sinipillerisontaansa
meeppä sinne feissariin

>Miksi sitten uutisoidaan jatkuvasti venäläisistä trollitehtaista, varsinkin USA:n vaaleihin liittyen, jos mitään erillistä todentamista ei ole tehtävissä?
On oletettavissa sen agendan perusteella mitä koitetaan ajaa. Samaten vois esimerkiksi osallistua mielenosoitukseen ja ulkopuolisen on helppo todeta sinun olevan mielenosoittaja mielenosoituksessa, vaikka omasta mielestäsi olet vaan "naamioituneena sekaan". Se ei poista mielenosoituksen olemassaoloa vaikkei kaikkia siihen osallustvia voikkaan erikseen todentaa mielenosoittajiksi, tai edes vakaumukseltaan samanmielisiksi, on vaan kohtuullista olettaa niin. Ei ole kohtuullista tai tarkoituksenmukaista takertua semantiikkaan.

*kihisee*

Mulla on itse asias pörränny drooni tos pihalla, ollaan ilmeisesti naapureita siis

>Miksi sitten uutisoidaan jatkuvasti venäläisistä trollitehtaista, varsinkin USA:n vaaleihin liittyen, jos mitään erillistä todentamista ei ole tehtävissä?
>Mitään todentamista ei ole tehtävissä
Onhan niitä selkeitä ja vähemmän selkeitä tapauksia missä on vaikutettu tai pyritty vaikuttamaan. Ja Venäjästä varmaan puhutaan siksi ett se on se (etenkin meillä) näkyvin länsimaissa toimiva valtio tämän suhteen. Oletettavasti Venäjä joutuu käyttämään trollitehtaita siinä missä jenkit ja britit voivat piipahtaa Facebookin ja Twitterin toimistoihin ja hoitaa vaikuttamisen näin. Se on sellaista mielipidevaikuttamisen sissisotaa.

>Sanojen tarkoitus muuttu ajan sekä asiayhteyden myötä.
Eikä se aina ole järkevää tai hyödyllistä. Sanojen merkitys voi hyvinkin korruptoitua, heikentäen kielen monimuotoisuutta ja järkevyyttä.
>Trollaus ja trollitehtaat etenkin ovat yksi propagandan muoto nykyään. On myös trollausta ilman mitään varsinaista agendaa.
Trollaus nimenomaan on alunperin tarkoittanut ihmisten huijausta ilman minkäänlaista tarkoituksenmukaista agendaa, huvia lukuunottamatta. Sanalla oli oma täysin sopiva niche, joka tuhoutui siinä, kun valtavirtamedia alkoi käyttää sanaa propagandan vastineena. Tietenkin lautakulttuurin reagoiminen korruptioon alkamalla käyttää sanaa "syötti" trollauksen sijasta lievensi ongelmaa osittain, mutta samaa korruptiota tapahtuu muidenkin termien suhteen ja se on joka tapauksessa aina yhtä vastenmielistä. Luulisin toimittajien kannustavan kielen monimuotoisuutta sen entropianomaisen korruptoitumisen sijasta.
>Eikös tuo juuri käyttämällä oikeaa materiaalia somesta saa ihmisiä havahtumaan siihen, että materiaali mihin ovat saattaneet törmätä ja joka voi vaikuttaa viattomalta (meemit) voi olla osa mielipidevaikuttamista?
Jos materiaali rajoittuu ainoastaan hassun hauskoihin kuviin, ei se luo missään määrin tarvittavaa mediakriittisyyttä ihmisiin. Varsinkin kun pelissä itsessään puhutaan "autenttisen" journalismin uskottavuudesta verrattuna muuhun materiaaliin. Todellinen mediakriittisyys mukaanlukee kaiken median ja jopa valtiolliset tiedotukset.
>Se taitaa olla se isoin tapetilla oleva aihe mihin sitä vaikuttamista kohdistuu niin sinänsä järkevä alottaa sillä, vaikka se toisilla särähtääkin.
Varmaankin, mutta miten se maahanmuuttoa puoltava vaikuttaminen? Miksi tässä yksilöidään sitä vastustava puoli, kun maahanmuuton haittapuolet ovat niin selvästi tiedossa, että valtion vakautta heikentävät toimitsijat pyrkisivät samalla edistämään maahanmuuttoa ja kärjistämään ihmisten mielipiteitä. Pelin näkökulma on selvästi poliittisen kuplan rajaama.

Attached: 1568434655668.jpg (548x548, 64K)

lopeta kihiseminen ja ala käyttää älyllistä säilääsi ryssätrollien tuhoamiseen. Ne yrittää vaikuttaa meiän aivoihin mielipidesäteillä

Kokeilin uutta codia. Kun sen avaa niin iskee cpu 100% ja kaikki taustalla olevat sovellukset kaatuvat. roskiinhan se meni

ootteko pamauttelija, suhahtelija, tuomioija vai mällääjä

>On oletettavissa sen agendan perusteella mitä koitetaan ajaa.
Eli vedetään lonkalta omien fiilisten ja agendan perusteella? Ala-arvoista toimintaa, jossa ei edes pyritä minkäänlaiseen neutraaliuteen.
>Samaten vois esimerkiksi osallistua mielenosoitukseen ja ulkopuolisen on helppo todeta sinun olevan mielenosoittaja mielenosoituksessa, vaikka omasta mielestäsi olet vaan "naamioituneena sekaan". Se ei poista mielenosoituksen olemassaoloa vaikkei kaikkia siihen osallustvia voikkaan erikseen todentaa mielenosoittajiksi, tai edes vakaumukseltaan samanmielisiksi, on vaan kohtuullista olettaa niin. Ei ole kohtuullista tai tarkoituksenmukaista takertua semantiikkaan.
Aivan naurettava oletus, että poliittiset viestit ovat pääosin ulkomaalaista mielipidevaikuttamista ja paikkallisten osallistuminen siihen on ainoastaan jokin marginaali-ilmiö. Ei ole mitään perustetta tehdä tällaisia oletuksia, muuten kuin omat kognitiiviset vinoumat.

>Onhan niitä selkeitä ja vähemmän selkeitä tapauksia missä on vaikutettu tai pyritty vaikuttamaan
Siitä vaan esimerkkejä jakamaan.
>Ja Venäjästä varmaan puhutaan siksi ett se on se (etenkin meillä) näkyvin länsimaissa toimiva valtio tämän suhteen. Oletettavasti Venäjä joutuu käyttämään trollitehtaita siinä missä jenkit ja britit voivat piipahtaa Facebookin ja Twitterin toimistoihin ja hoitaa vaikuttamisen näin. Se on sellaista mielipidevaikuttamisen sissisotaa.
Paskat ole. USA:n tiedusteluelimet ja aakkosjärjestöt vaikuttaa ihan täälläkin sivustolla omien poliittisten etujensa mukaisesti, jopa EU:lla on "trollien vastaista toimintaa" sosiaalisessa mediassa. JOKAINEN super- suur- alueellinen- ym. valta harjoittaa propagandaa sosiaalisessa- ja muussakin mediassa. Kilpailevat valtiot toimivat pitkälti peliteorian mukaisesti, eivätkä voi vain jättää tällaista aluetta huomiotta.

Attached: 1538624389433.jpg (700x700, 58K)

Ja koska unohdin spammifiltterin, niin voit pistää Googleen "FBI (8)chan" nähdäksesi esimerkkiä siitä, minkälaista propagandaa länsimaissa ajetaan.

suhahtelija

>Eikä se aina ole järkevää tai hyödyllistä
Ei niin mutta niin kieli toimii.
>Jos materiaali rajoittuu ainoastaan hassun hauskoihin kuviin, ei se luo missään määrin tarvittavaa mediakriittisyyttä ihmisiin.
Olihan tuossa muutakin, meemit varmaan suuressa osassa kun ne ovat sellaisia mitkä ihmiset ottavat vitsillä, ehkä osaamatta ajatella että niitä käytetään vakaviinkin tarkoituksiin
>Miksi tässä yksilöidään sitä vastustava puoli
Taitaa sitä puoltavat osapuolet käyttää erilaista vaikuttamisen muotoa, lähinnä varmaan siksi

Vieläki korvat ihan lukossa eilisen uinnin jälkeen. Onkohan tää venäläistrollien aikaansaannoksia?

äiskä haluaisin tulla kylään

Attached: 1465457245997.jpg (400x400, 43K)

Syön aamu palaksi karkkeja.

>Siitä vaan esimerkkejä jakamaan.
en.wikipedia.org/wiki/Internet_Research_Agency
>JOKAINEN super- suur- alueellinen- ym. valta harjoittaa propagandaa sosiaalisessa- ja muussakin mediassa
Totta kai, mutta se millaiseen somevaikuttamiseen toiminta keskittyy ja miten räikeää se on eroaa. Siinä huomaa yleisesti eron miten vaikkapa Kiina ja Venäjä toimivat vs. länsimaat

vantaa...

1. Vuoden tai pari sisään trollaus laittomaksi.
2. Internet-trolli sanan merkitys on jo unohdettu ja saatu hyvin epämääräiseksi
3. Jos joku pitää saada pois tieltä niin sanotaan että ne on tehneet trollausta

En ole lukenut yhtään viestiä jossa on sitaatti toisesta viestistä

Attached: 1538674611694.gif (500x250, 999K)

tuplilla ostan classic wow ja pelaan erittäin kasuaalisesti

>En
Hyvä

>ostaa
>ilmaispelin

Pelaan classic wow 12 tuntia päivässä erittäin kasuaalisesti

no joo 12 euroa kuussa ei ole sinänsä mitään

>Ei niin mutta niin kieli toimii.
Ja vastustan sitä aina kuin mahdollista. Turhaa toimintaahan se on, niin kuin huomaa tästä sinun "meemi" sanan käytöstäkin.
>Olihan tuossa muutakin, meemit varmaan suuressa osassa kun ne ovat sellaisia mitkä ihmiset ottavat vitsillä, ehkä osaamatta ajatella että niitä käytetään vakaviinkin tarkoituksiin
Ja jos ne otetaan vitsillä, niiden vaste on heikompi kuin esimerkiksi oikeilla uutisilla, jotka yhdellä artikkelilla saattavat saada aikaan huomattavasti suuremman propagandavaikutuksen. Ei tämän perusteella ihminen opi oikeaa mediakriittisyyttä, mikä tietenkin on ymmärrettävissä, kun media-alan ihmiset sen ovat tehneet. Omien agendojen ja vinoumien avaaminen kansalle ja niiden luoman epäluotettavuuden esittäminen ei oman kokemuksen pohjalta ole kovinkaan yleistä. Tiedä edes, tunnistaako suurin osa ihmisistä omiaan.
>Taitaa sitä puoltavat osapuolet käyttää erilaista vaikuttamisen muotoa, lähinnä varmaan siksi
Mikä on varmuusaste tässä "taitaa" oletuksessa?

>Totta kai, mutta se millaiseen somevaikuttamiseen toiminta keskittyy ja miten räikeää se on eroaa.
Mistä sinä muka tiedät tämän?
>Siinä huomaa yleisesti eron miten vaikkapa Kiina ja Venäjä toimivat vs. länsimaat
Mitä pirua? Oletko sinä joku CIA:n analyytikko, jolla on pääsy laitteistotason takaoviin ja siitä propagandan todellisiin lähteisiin? Mistä sinä muka tiedät mikä on kenenkin vaikuttamista? Ihan yhtä räikeää propagandaa on nähty esim. USA:n sodissa, viimeisimpänä vaikka Syyriassa, jossa sunni-islamistiset taistelijat esitetään vapaustaistelijoina ja hallinnon joukot pahiksina. Venäläismediassa sitten juuri toisin päin. Kurdit ovat länsimaalaisi arvoja edistäviä itsenäisyystä kamppailijoita, mutta sitten luetkin sotilasjulkaisuja USA:sta ja samat ihmiset ovat apartheidistisiä rasisteja, jotka syrjivät paikallisia arabeja minkä kerkeävät. Yhden terroristi on toisen vapaustaistelija.

Attached: 1568675908736.jpg (800x512, 70K)

pitsa uunista 11.30

Attached: 1555612704621.jpg (1136x981, 120K)

Minulle se on lihamureke ja pottumuussi

Oispa tyty, ansa, poju, tai nyymi, ja pitsua

*ripustaa nyymin kuivumaan*

Pitsu

>Ja vastustan sitä aina kuin mahdollista. Turhaa toimintaahan se on
Niinhän se on, Kotuskin sitä yrittää mutta aika vaihtelevalla menestyksellä.
>Mikä on varmuusaste tässä "taitaa" oletuksessa?
Hyvin
>Mistä sinä muka tiedät tämän?
Meidän eduksi nuo kilpailevat valtiot yrittivät paljastaa toistensa vaikutusyrityksiä niin niistä tulee toisinaan oikeaakin tietoa päivänvaloon. Sitten on lisäksi erilaiset paljastukset organisaatioiden sisällä toimivilta tahoilta.
>Oletko sinä joku CIA:n analyytikko
Joo

ketä pitsaa?

tein huntterin

Mille servulle?

razorgore alliance

huutia pelaa vieläkin wowia voiko lammas näyttää tyhmemmältä

en oo pelannu 10 vuoteen

>Meidän eduksi nuo kilpailevat valtiot yrittivät paljastaa toistensa vaikutusyrityksiä niin niistä tulee toisinaan oikeaakin tietoa päivänvaloon. Sitten on lisäksi erilaiset paljastukset organisaatioiden sisällä toimivilta tahoilta.
Mutta näidenhän perusteella molemmat puolet ajavat samanlaista propagandaa ja mielipidevaikuttamista, eikä sitä räikeyseroa ole nähtävissä. Yhtä lailla uuden sukupolven sotaa käydään Syyriassa kuin Ukrainassakin, uutisointi vain on kummallakin puolella puolueellista, mikä antaa valheellisen kuvan todellisuudesta, USA:ssa jopa Obaman vaalikaudella laillistettiin propagandan syöttäminen omalle kansalle, mikä heijastuu Suomeenkin, kun toimittajat kääntävät uutisia ulkomailta.
Meidän ymmärrys ja tiedon määrä aiheesta on selvästi erilainen.

Attached: 1547700299948.png (540x633, 167K)

Ite en koskaan edes alottanu koko paskaa ja näköjään en ole mitään menettäny

Persianlahden sotaa ei tapahtunut t. Baudrillard

Attached: kkk citymarket hunter.png (835x973, 944K)

pelaan epäironisesti wowia ensimmäisessä persoonassa. niin tein vanillassa ja niin teen nytkjin

onko hyvät immersiot

Attached: f5.gif (500x375, 393K)

Pitäisköhän mennä nukkumaan

Väsyttääkö? Onko syytä olla hereillä?

>Mutta näidenhän perusteella molemmat puolet ajavat samanlaista propagandaa ja mielipidevaikuttamista, eikä sitä räikeyseroa ole nähtävissä.
Itse olen pistänyt merkille että painotus on erilainen, Yhdysvallat käyttää hyväkseen vaikutusvaltaa hakukoneyhtiöihin ja sosiaalisen median yhtiöihin niin ei ole yhtä tarpeellista panostaa yhtä suurta osaa vaikuttamisesta trollitehtaisiin. Venäjällä sitten enemmän sellaista sissitoimintaa että trollit tekevät ylitöitä.
>Meidän ymmärrys ja tiedon määrä aiheesta on selvästi erilainen.
Ei siitä kannata liikaa itteään ruoskia

>postaas nyt :3

Oispa ______.

>Yhdysvallat käyttää hyväkseen vaikutusvaltaa hakukoneyhtiöihin ja sosiaalisen median yhtiöihin niin ei ole yhtä tarpeellista panostaa yhtä suurta osaa vaikuttamisesta trollitehtaisiin. Venäjällä sitten enemmän sellaista sissitoimintaa että trollit tekevät ylitöitä.
Mistä sinä tarkalleen ottaen tiedät, että USA ei panosta aktiiviseen propagandan levittämiseen sosiaalisessa mediassa? Mitä aiheeseen liittyviä julkaisuja tai paljastuksia olet lukenut?
Juuri hiljattainhan FBI julkaisi kuvia omasta propagandatoiminnastaan tuplakaanissa.
fort-russ.com/2019/06/fbi-agent-accidentally-reveals-own-KASIchan-posts-in-attempts-to-redirect-white-supremacist-rage-against-russia/

juu mutta omat musiikit (80 luvun synthpop) rikkoo hieman

>Mistä sinä tarkalleen ottaen tiedät, että USA ei panosta aktiiviseen propagandan levittämiseen sosiaalisessa mediassa?
Vahvasti uskon että panostaa enkä missään ole väittänyt että ei näin tekisi. Puhuin siitä mihin panostetaan ja kuinka paljon suhteessa etenkin toisiinsa.

nyymi!!!! :3

>Vahvasti uskon
Minä uskon Jumalaan,
Isään, Kaikkivaltiaaseen,
taivaan ja maan Luojaan
ja Jeesukseen Kristukseen,
Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme.
Kukin uskokoon mitä haluaa.

Attached: 1541555233256.jpg (800x701, 113K)

Me tuhotaan vitun Jeesus Kristus uudestaan! Eikö näin?

Attached: loputon-gehennan-liekki-satanachia.jpg (1323x768, 91K)

>Näyttävä ja harvinainen mandariinisorsa ilmestyi lähiöpuroon Vantaalla
voidaan varmaa vähitelle unohtaa se "vantaa höhö" meemi täällä on muitaki ku nistejä ja neekereitä

oon nisti ja asun neekereiden keskellä vantaalla

Onko tämä alkusoittoa Nick Landin ennustukselle Uus-Kiinasta?