/ex-yu/

bh superiornost

Attached: 53f0f616-2294-4836-adb6-73215bfa64d2-zastava-bih-preview.jpg (651x468, 84K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=Xto-gcPzcSw
rs-lat.sputniknews.com/politika/201804031115139320-helikopteri-srbija-rusija/
youtube.com/watch?v=ifXalt3MJtM
youtube.com/watch?v=uYiXShZTPFE
twitter.com/SFWRedditImages

Пpви зa бaзy

Attached: baza.jpg (1192x758, 132K)

slovenci ne pripadaju ovde
obicna su raspala govna koja kriju svoje pravo lice
ne zaboravite da su oni najzapadniji """sloveni"""

youtube.com/watch?v=Xto-gcPzcSw

>bh superiornost

Attached: 1483376645631.jpg (179x250, 6K)

Inače došao sam do zaključka da su Bosanci daleko najpametniji posteri u koncu, i da su Hrvati i Srbi toliko iskompleksirani da nas prozivaju glupim.
Razmislite malo, bosanska svijest je u četvrtoj dimenziji, dok su Srbi i Hrvati još uvijek u trećoj, stoga smo im nerazumljvi jer smo intelektualno sposobniji pa nas zbog tog i mrze.

To su Bosanci koji su navikli na četvrtu dimenziju, pa su im fizički zakoni u trećoj čudni i treba im vremena da se priviknu.

OBO
B
O

Attached: images (1).jpg (225x225, 7K)

Ovo je pravi konac.

Ehh kad je neko jadan u dusi nema leka....da ti vise nista ne pisem ovde. Jadnicku jedan....verovatno te i rodjena majka ne voli takvog a ni sam sebe ne mozes voleti. Umreces sam.

Imam 29god.....jebao sam vise od svih zajedno na exyu moguce dva tri puta vise. Radim i imam poslove....danas trenirao blejao malo ovde na exyu...ucio nesto. Odvezao se na sastanak neki gde sam zaradio 140evra i par ugovora nekih napravio. Trebao da se vidim sa devojkom veceras ali sam umoran previse pa sam svratio u pab u blizini kuce na kafu sendvice neke jer sam gladan i sok. Pivo je od drugara....sedim sa tri ortaka i ribom od jednog. Stavili smo po 10evra na celsi veceras i gledali utakmicu ovi pili pivo itd...pukli smo dosao je x. Vutru dunem ponekada ali samo uz teze droge jer ne volim cisto ovako samo to. Za razliku od tebe imam ama bas sve u zivotu....naravno da nemam idealan zivot daleko od toga ali mnoogooooo daleko od ljudi poput tebe sam na svakom nivou. U svemu si pogresio kada si me opisivao ali bas u svemu

>bosanska svijest je u četvrtoj dimenziji, dok su Srbi i Hrvati još uvijek u trećoj

oj ja kad vozim joj ja kad vozim
ti mijenjaj dimenzije
ti mijenjaj dimenzije

999 moguce

/ex-yu/ u zadnje vreme

>pojavi se taxista i nastane ludilo
>lik shitpostuje kada stigne svi polude
>lika nema na bordu ljudi pricaju o njemu
>poceli svi da se trude da lice na normije jer ih je taksista smorio da su neetovi
>random postavljanje slika taksiste i njegove paste
>jadno prepucavanje srba i hrvata
>bosanac i kroasan a trudi se da bude u tandemu sa taksistom
>svi mrze taksistu i baituju se medjusobno
>tredovi sve gori, ne vrdi dolaziti
Iz svega ovoga sto sam videla je taksista koji objektivno ima zivot i ispricao je i ostavio vise stvari za mesec dana nego prosecan user za ceo zivot, opet i sve ono sto radi i sto je radio je nenormalno.
Ima sigurno i bogate roditelje pa mu se moze.
Opet, od sexa, dopisivanja sa devojkama, drugova, audio snimaka gde prica dozivljaje sa drustvom, drogirani na lsdu do nekih poslova, auta skupih, neke njegove tehnike i drangulija sa ajfonima, zadnjicom od devojke.....je zanimljivije od obicnog posta, samo preteruje, vidi se da je arogantan.
Da ne ulazim u to sta radi ali sigurno je da ima poprilicno bolji zivot od vas a i za svaku glupost napisanu kaci slike, drustvo, snimke, "dokaze", zanimljivo neobican tip, ne znam otkud ovde takav.
Kolicina guzobola koju je napravio vama je van granica normale, na svaki nacin neko pokusava da ga uvredi i spusti ali nekako ne ide, vise ispada detinjast i nezrelo.
Vidi da vas boli i da vam je pogodio ego, cak je i nas CROanon toliko preterao da proziva decka zato sto mu je najbolji drug ili kum poginuo zajedno sa njim u kolima. Koliko sam procitala njegov napad kuckanja par puta taj decko je umro njemu na rukama a ovaj ga je pri tome jako voleo, tezak je post bio.
Jow Forums je pa sam svega videla mada da ti je neko trn u oku u toj meri da se takvim "forama" koristis je bas nefer i deprimirajuce a vise govori o tebi i to je zabrinjavajuce anone.
Muska sujeta je cudo!
Ponestalo mi je teksta i samo da kazem da taksista izgleda kao premija!

Rokni se.

>svega ovoga sto sam videla
Пocтaј нoгe

Idem na šetnju dbi.

Attached: 1522833830689.jpg (700x381, 83K)

ajmo svi postajte svoje najdraže /ex-yu/ paste, bonus bodovi ako nisu taksine.

Хaхaхaхa КAКO ЋE CE ЗЛOBEHCКИ ЖИДOBИ ИКAД OПOPABИTИ

ne znam, nova sam

PREVISE NAS JE
A SMECE SMO

VRIJEME TECE DEGENI

Attached: 00.gif (500x395, 378K)

postaj noge ili mrs van kurvo
moze i sise eventualno

Mapш oдaвдe пpдyљo.

>PREVISE NAS JE
>A SMECE SMO

sve deo (((njihovog))) plana

Ko je taksista?
Šta znače dbi i >t. postovi?

Savin izbacio novi CoC 2, oprezno sam optimistican

Attached: 1522002529078.jpg (604x604, 99K)

tako je jedi lubenice nigeru kupi si l KFC jebeni balkanci, to je americka for a da svi nigeri jedu lubenicu I KFC.

пocepeм ce ycтa cвaкoм кo нe знa ћиpилицy

Kako da ja, prosjecni Jow Forums autist, nadem djevojku bez da mi ispadnu špagete? Da li je to ikako moguce, trebam li se truditi ili da jednostavno odustanem i prihvatim da cu provesti cijeli život sam?
Studiram na FER-u, ako išta pomaže.

Oди y Злoвeнијy oнe нe биpaјy

Malo odem na /lit/ i gledam dosta podcasta, imam nadprosjecno znanje o literaturi u usporedbi s prosjecnim normanom i serem po stvarima tipa Harry Potter i zbog toga normanima djelujem koliko-toliko "pametan", ajmo rec. Idem s ekipom tu i tamo van pa se pošteno odvrnemo i nije mi toliko problem voditi i održati razgovor s odredenom djevojkom, koliko nemam iskustvo s umetanjem jezika unutra i ostatkom posla što se fizickog djela tice. Da li alkohol ozbiljno pomaže glede toga ili je to mema?

Jao kako mrzim trgovacke centre, sve puno normija odvratnih, multikulturna glazba svugdje, degenerasta odjeca bez imalo kulture. Nisu ni svijesni u kakvom nam je stanju civilizacija, niti su ikad culi za rat rasa koji je uskoro pred nama.

Ubi se arhivko

Sve ja

Evo me. Unusually windy desu.

status: vozim helikopter u kupaoni

Pozelite mi srecu momki

Attached: IMG_20180404_115646.png (720x1280, 232K)

БPДCКE ЖИДOBE У ГACHE КOMOPE
PAT PACA CAД

status neke le intelektualke sto je umetnicki faks : "I tako u krug dok krug ne postane tacka..."
ahahahah wew tako duboko

Keep this alive so it is the next ex-yu general after this gets bomp limit'd.

bazirana albino srna

vidi

Tucao bih je ne bi ziva ostala

izgleda kao glodar neki brate
taj ciganski ten i plava lose osisana kosa

jesi ju jebao?

nisam,moj drug je

zašto niste skupa?

Znam brate
Prelepa je, boze

t. guzobolni b0s0n0c

>ook nemas gf da ju vodis na letovanje i hladnu nes kafu

Attached: 26266880_139488416736955_6223482322860113920_n[1].jpg (1080x760, 133K)

drolja!

koliko treba da jedem da imam onakve ruke?

mnogo
i teretana jos vise

trebas da dodjes kod mene na hranu i lifting dbi

Tužno!

ahahha gde su mu noge

ili kod moje keve

Onu nakazu Jelenu Milic treba zaklati

balkan c.2078

kakav manlet, plakem

MIMO!

noge ko u pileta

>mnogo
ajde dajte koji savet jebemu zivot
ua zadnje vreme sam se navadio da jedem musli+ovas+mleko... ali ne znam koliko toga dnevno da uzimam

prijavljen

>oн ce пoнocи вapтa зacтaвoм

lolach

Attached: 7bdab320d96bd6f1af021e42fe862775.png (733x142, 12K)

t.ljubomorko

tuna, sardine i riba općenito ti je bogata proteinom

t. drugosmrdijanac

sperma isto

brate mozes da jedes kao svinja ali ako genetski nemas velike ruke, neces ih nikad ni imati samo od hrane. ja imam 190 i 100 kila i ruke ko devojcica. mora tegovi za to nazalost.

lazes sebe patuljko haha

odjebi bosanska kugo od mene

ko je ova lijepa djeva?

>rs-lat.sputniknews.com/politika/201804031115139320-helikopteri-srbija-rusija/
brmbrm jebemumater

Attached: maxresdefault[1].jpg (1200x800, 115K)

*protrlja hrvatoida*

I ZA KRAJ DANA HTIO BI NAPISATI NESTO O CEMU RAZMISLJAM VEC DUZE VRIJEME DOK SAM DALEKO OD MADO.IMAMO TAKO KVALITETEN JEZIK ZA REP,TAKO KVALITETNU PRODUKCIJU,TAKO JEBENE RIME,DIVE NAM SE NA DALEKO I SIROKOA DOPUSTILI SMO DA NAS JEDNA CAJKA PROGUTA.DA SE RAZUMIJE I JA ODEM NA TU CAJKU,JER I CAJKA MOZE BIT JEBENA ALI SA DRUGE STRANE SAM TUZAN DA NA MOJ KONCERT ILI KONCERT NEKOG DRUGOG DOMACEG REPERA DODJE DVADESET LJUDI,OK PEDESET.DI SU ONA VREMENA KAD JE CJELI GRAD ISAO NA REP PARTIJE,KAD SU SE MCIJI NA FEESTYLE SESIONU REDALI JEDAN ZA DRUGIM,KAD SI ZIVI ZA STAT NA BINU PRED EKIPU I ODREPAT NOVU RIMU.JAAAKOOO SAM TUZAN JER SMO FAKAT JEBENI U TOME.E PA DRAGI MOJI KAF SE VRATIM POKRENUT CU AKCIJU OZIVIMO HRVATSKI HIP HOP,OKUPIT CU NAJBOLJE MCIJE, DJEVE, GRAFITERE, BREJKERE I PLACENE UBICE DA ROKNU SVAKOG KO MI NE ZELI POMOC U TOME.HRVATSKI HIP HOP MORA OPET STATI NA NOGE,DOCI U MEDIJE I NA TOP LISTE.SUSJEDNE ZEMLJE UBIJAJU KONCERTE,SURADNJE,RESPEKTIRAJU RAD DRUGIH,PA STO I MI NEBI TAKO.NAPRAVIMO STRANICE, PROFILE, PLAKATE, TRIBINE,NOVE PARTIJE PO PREVISE NOVIH KLUBOVA,USMJERIMO MI STARIJI MLADJU EKIPU NA PRAVI REP PUT.KO SMATRA DA SAM U PRAVU NEKA MI DA RUKE I SVOJOM IDEJOM DOPRINESE PONOVNOM OZIVLJAVANJU HRVATSKOG HIP HOPA,ON JE BLAGO ZEMLJE BAS KAO I FOLKLOR,TAMBURICE I KLAPE. NEDAJMO DA HRVATSKI HIP HOP UMRE.

tempus fugit youtube.com/watch?v=ifXalt3MJtM

Attached: pokorjeniBosanci.jpg (410x214, 26K)

ovo i alice in chains

prijavljen

sta si guzobolan pederko

prijavim i tebe za homofobiju

>23 khv
>184 cm
>89 kg
>14 cm

20
187
74
19

Pa zavisi sta oces da dostignes i kakav ti je metabolizam
ako si ektomorfan onda si bas u kurcu , jer bi znacilo da jedes 4000kcal dnevno , hrpu granole , muslija , jaja , pecuraka , mesa !!!mozes i crveno u ovom slucaju , ovas naravno , avocado i sve sto ima proteine.
I lifting ! pa barem 4 puta nedeljno

ako si mezo /endo ( ja sam na nesrecu zivota ovo drugo ) , onda ne premasuj 3500/2000 ( corredpondingly), i AKO SI ENDO , NIKAKAV BRZI CARB. SVE CE TI SE OCRTA. kardio dodaj 2 puta nedeljno ako si endo i musko

Ovo sam inače ja

27
190
100
19

19
195
90
19

Skinny

27
khv
NEET
165 cm
120 kg
bez vozacke dozvole

moj omiljeni poster

lifting 3 puta i cardio 2 puta tjedno + 2 dana odmora je dovoljno

22
195
85
17

18 nisam virgin
199 (nekada 202)
91 (mišićna masa)
vozačka C i CE kateogrije (vozim kamion)
u braku već 2 godine

>khv
Šta je mislio sa ovom?

youtube.com/watch?v=uYiXShZTPFE
LAKO JE VOLJETI LJILJANE

kraljino!

20
186 cm
85 kg

>199 (nekada 202)
visina ne funkcionira tako

>sentimetre ni ne spominje