/polska/

edycja WISITA HARI RANTA
youtube.com/watch?v=12vh55_1ul8

Attached: maxresdefault.jpg (1280x720, 32K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=YBfh1C6ZOcY
twitter.com/NSFWRedditImage

PIERSZY

>jaka sytuacja jest w Polska?
indywidualna prostytucja jest legalna
stręczycielstwo nie jest legalne

/cm/

Attached: 1509837794256.png (765x1241, 237K)

pierdolona jebana polska

wypierdalaj z gównem

Czemu wszystkie rosyjsko języczne imageboardy są martwe?

Animki?

Attached: 1517950660325.png (1131x635, 1.11M)

czemu muszę robić tylko rzeczy których nie chcę robić

nie

Attached: 1509915484836.jpg (595x824, 55K)

>umięsniony
>cute

bo odzwierciedlają ducha rosyjskojęzycznych społeczności

od kiedy 2ch jest martwy

>ludzie pytają sie mnie czemu jestem małomówny
>ludzie pytają sie mnie czemu sie nie usmiecham
>ludzie wytykają że odpowiadam jednym słowem jak w wojsku
nie ma dobrej odpowiedzi na te pytania, jak nie odpowiem to będzie dziwnie jak odpowiem to też wyjde na spierdona

Boże

ty chuju

Attached: wojak.jpg (1600x900, 53K)

2ch hk jest martwy... bynajmniej nie mogę się z nim połączyć.

bo jakbyś robił te tylko co chcesz to byłbyś jak w niebie, a my trafilim do piekła...

Attached: 1518693691675.png (1600x1327, 494K)

bynajmniej nie znaczy przynajmniej ty małpiatko pierdolona

>tug nigdy nie zaznasz prawdziwej przygody
Boże ty kurwo niebieska

czemu ona się tak uśmiecha?

>te puste przestrzenie
wracaj już

Attached: 1512257721924.png (684x660, 418K)

>>jaka sytuacja jest w Polska?
>prostytucja jest dozwolona, ale burdele teoretycznie nie
Ile kosztują uslugi tych kobiet? kobiety płacą podatki? czy jest dobry web-site?
Wiem o roksa.pl/
to aktualnie?
W Polsce jest wielu katolików. Co mówi o tym kapłan w kościele?

Attached: 15064975455490.jpg (219x230, 7K)

no w sumie ja tez

Sorry wstałem jakies 30 min temu.

bo widzi że patrzysz

Attached: 1514219172892.jpg (2098x3031, 1.86M)

Nigdy nie zostaniesz piratem na morzu południowochińskim. Już zawsze będziesz tylko niewolnikiem skazanym na pracę u Janusza do końca swoich dni.

Attached: Revy_Reload_Guns.jpg (1280x720, 71K)

>HURR PISZ TAK JAK JA CHCE, POLAK ROBAK KRÓL INTERNETU!

>Ile kosztują uslugi tych kobiet? kobiety płacą podatki? czy jest dobry web-site?
drogo, bo placisz za seks i lokal.
>roksa.pl/
no roksa to glownie
>kobiety płacą podatki?
nie placą.Pobieranie podatkow jest nielegalne
>W Polsce jest wielu katolików. Co mówi o tym kapłan w kościele?
No wiekszosc. Walcza glownie (i skutecznie) z tirówkami - czyli dziewczynami, ktore stoja przy drodze

This blocked in Poland, maybe. Use VPN

zostań Januszem

Attached: Black Lagoon 18 Mr. Benny's Good Fortune (BDRip 1080p AC3 10bit).mkv_snapshot_12.27.png (1920x1080, 2.45M)

REEEEEEEEEEEEEEE
KURWA
Ten świat jest zwyczajnie zbyt stabilny...
Jakie mogły być potencjalne zyski z napaści na ciężarówki rozwożące towary?

BigNig jestes???

tłumaczenie kiedy?

>tug robisz nielegalne rzeczy nie dla pieniędzy ale z przekonania

>W Polsce jest wielu katolików. Co mówi o tym kapłan w kościele?
weź ty przestań sie tak odwoływać do tego kościoła bo nawet jeżeli 90% ludzi w kraju jest katolikami to zdecydowana większość ma w dupie co mówi ksiądz i co można a czego nie

youtube.com/watch?v=YBfh1C6ZOcY

Fajnie byłoby rozjebać sieć elektryczną w takich Niemcach.

Tak samo tu, po prostu jestem chujowy w smalltalku. Jak się mnie ktoś o coś pyta to odpowiadam krótko i na temat a nie pierdolę od rzeczy. Takiego mnie tatuś zrobił, nic nie poradzę.

hmm

Attached: smutas.png (673x760, 79K)

ja chciałbym rozjebać most gdzieś

kurywa tak przegladam instagramy tych ukrainek co przyjedzaja do polski i wszystkie z dzieciakami

ja w sekunde po wstaniu nie zrobiłbym takiego błędu więc to nie wymówka jestes po prostu kurwa debilem i jakbym miał cie na wyciągnięcie ręki to bym cie dusił i patrzył jak w twych zamglonych polackich oczach gasnie swiatło wegetacji bo życiem tego nie nazwe, ciekawi mnie jakie jeszcze rzeczy masz do powiedzenia, jakies chujowe kalki z angielskiego typu
>krindż
bo ''zażenowanie'' jest już niemodne? ''Cute'' zamiast ''uroczy'' bo ''PAAANIE ja kurwa kraju nie opuscił ale za to żem na Youtube filmiki oglądał, swiatowiec jestem hehe''? Aż taki zły jest polski język? Aż tak sie go wstydzisz? Ty chuju.

Attached: o-DAMIAN-CHLYWKA-570.jpg (570x583, 45K)

oddziel linią ziarno od plew

Attached: __hachiroku_hayase_fukami_hinai_paulette_houshou_kisaki_migita_hibiki_and_others_maitetsu_drawn_by_c (2560x1821, 1.54M)

roksa jest najlepsza ze wszystkich stron tego typu

a polacy katolicy to hipokryci, chodzą do kościoła tylko żeby potem obgadywać sąsiadów kto jak był ubrany i w dupie mają jakieś katolickie zasady typu nie upijanie się alkoholem

ja/reszta

jak ludzie wytrzymują stres i lęki bez używek?

ta, a co? ID juz zem dał w zeszłym fredzie

Siedzimy na 4chanie, to nasza używka.

co robisz

cokolwiek na lewo do gazu

Attached: 34.jpg (2560x1821, 1.49M)

dlaczego nie zapytasz mnie tam?

wstydze sie

brałbym z miejsca ślub z tą pszeniczką żbsz

Attached: 1524401218201.jpg (2560x1821, 1.47M)

Rosjanie, Niemcy, Włosi, Indianie wszyscy mówią swoim akcentem bo nie wstydzą sie pochodzenia a ta słynna patriotyczna polska to co? Polacy silą sie na brytyjski akcent i łapią w zęby sline Jasona Smitha.

ale beciak haha

>user anon user jestes z nami ? wydajesz się jakis nieobecny

Attached: 1523464369015[1].jpg (556x344, 42K)

nie ugryze cie, zresztą sam jestem dosyc niesmiały więc będziemy sie wstydzić po równo. Mam nadzieje że moze chociaż pod wieczór sie przełamiesz.

co jest złego w poprawnej wymowie? Japoński też byś wymawiał z polskim akcentem? Przecież o to chodzi by mówić jak najpodopniej do rodzimych użytkowników. No i z resztą łatwo się nauczyć tego...

Attached: 1524244574657.jpg (1520x1746, 1.61M)

ale bym ci wypierdolił w ryj za to pozerstwo smieciu jebany z polski, jak zagraniczny mówi z błędami to sie go nikt nie czepia ale już rodak to musi być perfekcyjny co?

jak polak widzi wykrwawiającego sie polaka oraz Niemca który ma problem niesieniem zakupów to on przejdzie obok rodaka objętnie ale z chęcią, zapałem, werwą pomoże Hansowi doniesć swoje Cheetosy do bagażnika

naród który nie trzyma sie razem umiera razem

>on nie umi mówić po angielsku w 5 akcentach
kurwa śmieciu umysłowy zajeb się xD

Attached: 1500739840140.png (1280x720, 818K)

Minimalny plus gwarantowany gwałt we więźniu bo na pewno szybciutko by cię złapali. Znasz jakiegoś pasera co kupowałby od ciebie skradzione towary?

>ale już rodak to musi być perfekcyjny co
tak

Attached: 1508185437537.png (1070x1194, 1.16M)

>on umie cokolwiek poza polskim
dlatego tu siedze

>tug kiedyś myślałeś że może ci się uda w życiu będziesz sławny bogaty i zajebisty
>im dalej od ukończenia 18-tu lat tym bardziej tracisz nadzieję że cokolwiek osiągniesz w życiu

user teczkarz widzę znowu w akcji.

niezlym zjebem trzeba byc zeby po kilkunastu latach spedzonych w internecie nie umiec angielskiego perfekcyjnie

o kurw

Attached: __hayase_fukami_maitetsu_drawn_by_cura__28861a0764f24bbf07b481af302b0c6d.jpg (2220x3107, 1.24M)

oh nie nie nie nie
*wdech*
HA HA HA HA HA HA HA

Attached: ne.png (1848x243, 46K)

Najpierw przyjeżdżają faceci a jak sytuacja jest dobra to sprowadzają swoje kobiety i dzieci.

z chęcią przeczytam ten esej napisany małym druczkiem smieciu wcale nie powinienes sie zapierdolić młotkiem do mięsa

ech do chuja aż mnie trzęsie że takiej nigdy przenigdy nie dadzo ech

ale piecze prawiczka

>moja rozrywka jest szukanie obrazkow i tekstow na temat murzynow i wklejanie ich na anonimowym forum o anime

Attached: 1516553955100.png (645x729, 40K)

gardze LGBT movement

gardzę tobą bo zjebałeś dostanie cyferek

gardze ludźmi którzy mają ból dupy o rzeczy które nie mają żadnego wpływu na ich życie

uff dajcie takiego krecika ślepego

powinienem cos robic ale pisze teraz z wami
opinie ?

gardzę ludźmi

ehh myślisz że tak słodko mruży oczy jak mu się okularki zdejmie?

ech dobra Panowie, na razie spierdalam. Wrócę wieczorkiem więc dozoba mordy.

ech żeby więcej anime miało taki artstyle

Attached: [Akiba]_Touhou_Musou_Kakyou_A_Summer_Day's_Dream_2.5_[DVD-480p_Hi10P_AAC][Ger-Sub][6F058FCE].mk (854x480, 77K)

ptaszki spiewaja i slonce ladnie swieci, chyba na pole wyjde

t. HIV od matki która miała Dżamala w akademiku

ty debilu oczywiscie że zmruże oczy jak jakis idiota sciągnie mi pingle ale i tak zobacze go na tyle wyraźnie by mu porządnie zajebać w ryj

ale bym takiego pobykował okularki mu schował

urocze

Attached: [Akiba]_Touhou_Musou_Kakyou_A_Summer_Day's_Dream_2.5_[DVD-480p_Hi10P_AAC][Ger-Sub][6F058FCE].mk (854x480, 74K)

*zabiera okulary i podnosi gdzie nie dosiegasz*

hehe wcale nie mam obsesji na temat murzynów to lewaki mają obsesje mimo że to ja spędzam cały mój wolny czas na czytaniu tekstów o murzynach

Opinie o pójściu na dziwki aby stracić prawictwo? Z miejsca wspomnieć kurwie że się jeszcze nigdy w życiu nie ruchało czy lepiej nie?

nie jestem uroczy
mam 195 wzrostu moge cie rozdeptać

lepiej jej nie mówić bo i po co? A co do opinii no w sumie troche smród i troche powinienes skoczyć pod pociąg ale przynajmniej nie jestes PISowcem

ty rozpoznaje cię
ty jestes tym lewackziem który spamuje obrazki z korwinem i ironicznie postuje jako prawak
co u ciebie mordo

*chowa się pod nogami*
owo whats this

słodziutki z ciebie tsundere anonku~

odpierdol sie ode mnie

pudło nie mam ani jednego obrazka z korwinem
>każdy kto uważa mnie za idiote to jedna osoba

>Matka ciśnienie krwi 180, nie może wstać z łóżka
>zrób jej placki ziemniaczane
>pierdoli że mało soli dałem

Attached: [Elysium]Katanagatari.EP08(BD.720p.FLAC)[48A7753D].mkv_snapshot_42.48_[2014.06.14_15.55.20].png (1280x720, 574K)

>udawanie kogoś innego kiedy się wydało kim jesteś
aż tak się wstydzisz siebie?