kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
index.hu
disszidensblog.blogspot.hu
i.4cdn.org
hu.wikipedia.org
youtube.com
twitter.com
a kígyók elkezdtek kígyózni hől
hol a körte
Írjon ánon 3 dolgot amiért holnap reggel érdemes lesz felkelnie.
AAAAAAAAASSSSSSS
dopples
BRAAAAAAAPFT
...
ezzel kicsit elkéstél de értékelem a széndékot
Örülök, hogy a Fidesz 2/3 visszahozta a Budapest Parádét a köztudatba. Kellett már egy jó utcafesztivál Pestre...
Korcs
BRAAAAAAAAAP
>haha kurva anyatok haha but it actually means ur whore mother haha i am le so funni i am le hungarian haha ive been posting this meme on int for years haha i have no life haha like all hungarians i am a subhuman low iq brown asiatic mongoloid creature haha
Svájcigány.
>t. nem ismeri a prím számokat
Azok nagyon szép almák
faszom
tegnap hajvágás után fél órát tekergettem a nyakam a tükör előtt hogy biztos ne hagyjak ki egy helyet se, most meg végigsimítok a fejemen és a forgó csak hosszabb maradt
World of Warcraft
Csoki
Maszturbálás onaholelal
(láttam)
agyacska vagyok ezt a viccet magyarázd el légyszi
Inkább kötelet tekergess a nyakad köré lol
Aztakurva azok a számok
a 3 jó fiú pont, ami még hiányzik
Kurvasok sírás és nyávogás eredménye, hogy a körülütted lévő emberek megsajnálnak, és biztos tuti 100 % h nem fognak egy botrány, reménytelen, menthetetlen, savanyú szánalmas embernek látni, SŐT, mindig keresni fogják a társaságodat.
sör
cigi
xanax
kek, ez, olyanok itt néhányan mint anyám, folyton rinyál, kerülöm is
>bázisolt Führer
ánon átmenne a korcssági teszten?
tele vagyok gázzal :S
>hurr szarok vagyunk durr
el ne sírd magad
Csanádok vezetik az országot.
._keruleti_ujsag_az_ellenzeki_keviselojelolt_szexualis_impotenciajarol_ir_a_harom_lanya_miatt
nem jó a link
Na még egyszer: Csanádok vezetik az országot.
VONA SZÓLÓTT:
Sokan kérdezik, hol vagyok, mit csinálok. Jelentem, nem pihenek. Szinte folyamatosan ülésezik az elnökség, én pedig alapszabály szerint ügyvezető elnök vagyok az új elnökség felállásáig. Vagyis vezetem ezeket az üléseket. Amúgy pedig csendben vagyok, ez az időszak most nem rólam szól, és ez így van rendjén. Közben persze figyelem az országos eseményeket is, de erről majd később.
A Jobbik tisztújításán - ez sem titok - a Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton párost fogom támogatni, méghozzá több okból:
1. Mert régóta ismerem őket, bízom bennük és tudom, hogy a Jobbikban nem uralkodni, hanem szolgálni akarnak.
2. Mert a néppárti Jobbik velük őrizheti meg az eddig elért eredményeit, és kerülheti el a “hátraarcot”.
3. Mert ők képesek fenntartani a Jobbik egységét, ami most a legfontosabb ennek a közösségnek.
Hosszú éveken keresztül mondtam: az élet lényege a változás, csak az nem változik, ami már nem él.
A Jobbik mindig változott, mindig fejlődött, most is fog. De a lényeg ugyanaz kell maradjon: minden magyart képviselünk.
mit kapsz ha meg lesznek a pontok?
Anyu rendel KFC-t és különleges időt a pukizós cicalánnyal
>legyél én
>anyu 193 kilós szemefénye
>éppen a vécén ülök is kitolok egy nagy kakit amit egész nap érleltem
>végre kijön egy nagy BRAAAAAAAPPPP kíséretében
>a csészében meglátom a mesterművem, a féknyom hosszabb mint az autópálya
>"ANYU, ANYU NÉZD MIT CSINÁLTAM"
>Anyu kinyitja az ajtót kívülről a vészhelyzet esetén használható kulccssal
>büszkén a csészére mutatok
>"váó!nagyon jót csináltál és az egész a csészébe ment! Ez 10 jófiú pontot ér
>tapsolok mert hetek óta gyűjtöm már a jófiú pontokat és végre összegyűlt a 150
>beváltom mindet egy különleges órára a macskalányommal
>anyu felhívja az embereket akik a macskalányt kűldik és beszél velük
>hallom amint a lány megérkezik, ekkor az ágyam szélére ülök és leveszem a nadrágomat először 2 nap után
>hallom amit lent mondanak
>Istenem, már megint ő? Kezd túl nagy lenni nekem, nem tudok semmit sem csinálni vele"
>hallom amint anyu azt mondja "Kérem, van egy rendszerünk és ez az egyetlen mód, hogy bármire is rávegyem"
>a lány sóhajt és megkérdezi "nálam van a macskafüles fejpánt, megint fel kell majd vennem?"
>tapsolok mert tudom, hogy a különleges idő máris kezdetét veszi
>a lány feljön a szobámba, nyávog és doromból
>eljött a különleges idő ideje, gondoskodik róla hogy a kukim jól érezze magát
>a lány végez
>a következő 58 percenben a videójátékaimról és a képregényeimről beszélek neki
>teljesen le van nyűgözve
>amint lejár az óra búcsút vesz tőlem
>anyu feljön a csirkefalat uzsimmal amiért ilyen jófiú voltam
>"élvezd a csirkefalatokat drágám, most mennek kell az éjszakai műszakra"
>megeszem a falatokat az ágyamban és a menyecskémről Mikasa-sanról álmodozom
ez még mindig jó :D
>Maga a szellemiség egy válasz, az elnőiesedett társadalmi elvárásokra, a nő domináns párkapcsolatokra, amit főképpen olyan férfiak fogalmaznak meg, akik az úgynevezett „béta osztályba” sorolhatóak. A kialakulás oka nem más, mint az a reális tény, hogy a jelen körülmények között ezeknek a férfiaknak semmiféle megbecsülése sincs az elszabadult, beképzelt, határtalan női vágyak előtt. Kialakult az a természetellenes egyensúlytalanság, hogy csak az „alfa osztályú” férfiak képesek maguknak jobb szó híján, pinát szerezni. Ez abból adódik, hogy a modern nő túlértékeli magát, egy gyenge 5-6/10-es kinézetű nő sem adja alább egy 8/10-es pasinál. És mivel a modern nő célja fiatalon általában a szex, ezért természetes hogy ezen magasabb pontszámú férfiak is egyből ugornak az adott alkalomra, így ezek a gyenge 5-6-os nők sem maradnak kielégítetlenül. Rájöttek ezek a béta férfiak, hogy akár mennyire is teljesítik az általánosan elvártakat, hiába kedvesek, hiába hűségesek, hiába önállóak, mindig a bunkó, aljas, de szexi pasikra ragadnak a nők. Ők általában mindig a „barát zónában” ragadnak. Pedig ugyan úgy vágynák azt, amit nem kaphatnak meg, míg alfa társaik igen. Ez a beteljesítetlen nemi vágy a frusztrációjuk fő kialakítója. Úgy érzik feleslegesek, selejt egyedek. Ha valaha is lesz nőjük, az is csak már egy kiégett könnyűvérű lesz, aki kiöregedett a nagy szabadosságból és önállóságból, és így negyven környékén már szeretné megélni a női oldalát is, úgy hogy most már jöhet az eltartottság, a gyerekcsinálás, majd a megjátszott orgazmus. Aztán örüljön a férfi, ha a nőci nem unja meg, és nem lép le a gyerekkel és gyerektartással.
>disszidensblog.blogspot.hu
Majd ird le a legujabb alkalom hogyan ment. Bar amit leirtal multkor lehet hogy most nem fog jonni :(
ez mi?
bárcsak igazat postáznál te korcs
i.4cdn.org
bázisolt arab
holnap hát és bicepsz nap lesz a kondiban
láthatom a helyeskét a munkahelyen és álmodozhatom a vhaskoss picsájáról a faszomon
egy nappal közelebb leszek a fizunaphoz
dehát vityusnak csak 1 fia van a sok leány mellett, mi ez a sorosista böfögés
kek
>88668000
Van itt valaki aki avé is szokott nyűgni? Mert én szó szerint soha senkinek nem mondom el még azt se hogy fáj a lábam, nemhogy azt hogy kilátástalan az életem és csak idő kérdése hogy megölöm magam.
én néha hangosan mondom ki a gondolataimat, anyám egyszer meghallotta mikor az mondtam, már csak pár év és felkötöm magam
erre meg azt mondta, hogy eszembe se jusson ennyi erőforrás után amit rám fordítottak
ez
Lol meg kéne prankelni az anyut, nem?
hu.wikipedia.org
Mutasd meg neki ezt és kösd fel magad!
>pénzt költöttünk rád ezért a mi tulajdonunk vagy
nem így értette, azt mondta, hogy idegösszeomlást kapna ha meghalnék
Nem baj.
nigger here
will i get beaten to within an inch of my life for stepping foot into the 7th Hungarian republic? (orban's reich)
...
i want to ask real hungarians not americans with a hungarian grandfather thank you
how do you feel about non-whites in your big cities? i just want to do tourist things
...
>muh non whites
kurva anyád
>legyél én anyu 24 éves 193 kilós életvidám szemefénye
>éppen az 5 órai utó-reggelim közepén voltam, MLP forumot és 4chant olvasgattam a 2011-es Lenovo T420 freeBSD-s Thinkpademen (dögöljenek meg a linuxos csicskák)
>valaki kopogtat
>anyu az
>"A KURVA ISTENIT, NEKEM ÉS LUNA HERCEGNŐNEK NINCSEN IDEJE AZ OSTOBA NORMI ÜGYEID THE HÁLÁTLAN TEHÉN"
>Anyu megszakítja a REEEEEzésemet és azt mondja, hogy a normi húgom haza jött a kollégiumból karácsonyra és hozott nekem ajándékot
>"Rendben, Elfogadom az ajándékat bocsánatkérésül amiért félbeszakította a délutáni szörfölésem"
>Felemeltem az egézsséges negyed tonnás Jow Forums testemet a versenyautós ágyikómból és elindultam lefelé a lépcsőn
>A kibaszott normálszar egyszerű picsa rostélyos nővérem a nappaliban várt kezében a névre szóló ajándékommal
>"Szia Ánon! El sem hiszem, hogy már 3 éve ne...."
>"A NEVEM ÁRNYÉKFELHŐ! NE MERÉSZELJ A PÓNISZÓNÁMON KÍVÜL MÁSHOGYAN SZÓLÍTANI!"
>"S-sajnálom Árnyékfelhő, Szerintem ezt tetszeni fog neked. Félre tudtam tenni egy kis extra pénzt a starbucksos munkámból, úgy gondoltam, hogy jól jön majd neked"
>tipikusrosti.jpg
>Kitéptem a (valószínűleg) gecitől ragacsos kezei közül a dobozt
>Ezer narutó erejével vettem magam a csomagra
>SZÓRAKOZOLVELEMBAZDMEG.jpg
>EGY MACBOOK
>EGY KIBASZOTT MACBOOK
>"A-azt hiszem, hasznát vennéd egy új laptopnak, a tiéd már régi és kopott"
>A HÜLYE KURVA EZZEL TÚL MENT A HATÁRON
>"HOGYAN MERÉSZEL ÁRNYÉKFELHŐ ŐSFELSÉGÉT INZULTÁLNI EGY ILYEN PLEBEJUS SZINTŰ TECHNOLÓGIA SZEMÉTTEL"
>Anyu minden erejét beveti, hogy megállítsa olthatatlan dühömet, de már késő
>ezer Thuu'm erejével REEEEEEEEEEEEEEEEEztem nővérem irányába (nem mintha valaha is játszottam volna normálszar játékokkal mint a skyrim)
>a földre hajítottam a macbookot és rávetettem izmos farpofáimat
>"AZ APPLE KIBASZOTT SZAR, EZ MÉLTÓ BŰNTETÉS LESZ HALÁLOS BŰNEIDÉLT ROSTÉLYOS!"
>összeszorítottam a hasamat és kieresztettem egy diadalmas fingot amit egy hosszú kakacsík követett, olyan ereje volt, hogy kiszakította az animés pizsomám fenekét
>tovább folytattam a REEEEEEEEzést miközben űrítettem a végbelem tartalmát
>anyu rámveti magát és megpróbál visszatartani
>felvettem egy darab kakit és felé hajítottam
>*BUMM FEJLÖVÉS*
>A nővérem sírva szaladt az autójához
>kibaszottnormikésakocsisbuziságuk.jpg
>Még több kakit hajítottam felé, de gellert kapott és a karácsonyfát találtam el
>Felugrottam a díványra és kieresztettem egy hatalmas győzelmi üvöltés, ezután kimunkált 200 kilós testemet a macbook maradványaira vetettem, hogy kivégezzem az apple által gyártott kreatúrát
>Visszavonultam a barlangom mélyére és elfogyasztottam 2 liter kólát győzelmem örömére Lunával az én egyetlen és tiszta menyecskémmel
>Anyu 2 órával később zokogva érkezik a szobámba, hogy eltűntesse a szaros ruháimat és egyúttal felszolgál nekem 2 kilónyi csirkefalatot, még 2 liter kolával hogy legyen mivel leöblíteni
>3 órát töltöttem a wc-n amíg anyu a szobámat takarította
short answer: you won't
so you guys ARE racist
i guess ill just go to czechia then
There are many groids living in Budapest. Just go to Morrisons 2 and get your dick wet
amúgy milyen gáz már, hogy még vidéken is ráhívják a rendőröket a migránsnak hitt emberekre, nem odamennek aztán megverik őket
olyan igazi kádár feljelentgetős feelingje van
I saw a black qt on the tram today
If you stay in the cities you'll be fine desu
If you go to villages, you might get the police called and you bc people will think you are a migrant
nice
fuck off nigger
de még gázabb hogy az első betévedő korcsnak leállsz külföldiül válaszolni
wtf OP isn't using an apple? ? ?? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? !!!!!!
is that a club? and im not a sex tourist, i just want to see the architecture and stuff, budapest looks pretty and doesnt have as much cancerous modern architecture as london
>you might get the police called and you bc people will think you are a migrant
yeah i look like a turk, i was wondering if this would be a problem
i love rural life, so that kinda sucks
"no"
majmot láttál a villamoson?
szóltál az állatkertnek?
ez
általában nem zavar ha valami külföldi ideböfög valami fasságot de ez egy rühes figyelemkurva szar, az életben nem fog idejönni, nem is tervezi csak teszi itt magát a válaszokért
legalja fajta
loooool peti ez kurva jó volt
milyen finomságú fenőköven élezted ezt a postát?
hitler vagyok
>amúgy milyen gáz már, hogy még vidéken is ráhívják a rendőröket a migránsnak hitt emberekre, nem odamennek aztán megverik őket
>olyan igazi kádár feljelentgetős feelingje van
Ez.
T-thats a nice vegetable
ez milyen gyümölcs?
mindenképpen dícséretet érdemelsz ánon, de a második résszel kicsit túllőttél a célon
Milyen cuki orra van
>this would be a problem
we're a private country, we don't learn languages, we only watch foreign shows and movies translated at max and don't care about other people. Always if someone wanted to see other people, see the world, he could leave, the only reason anyone would remain here, even though he could move to Wien, Austria, when it was the era of Mozart and Freud, to Germany and the West before, and especially now with the EU, the only reason people still remain here, in this poor, tiny country is because they absolutely despise foreign cultures, foreign people, and just want to live as he accustomed to.
So you can all fuck off, there are tourist destination countries, there are open, welcoming countries with interesting history and culture to share, we aren't one, we are our own people and don't care to share anything with you.
szó szerint nem látom a relációzott képpel a problémát
mondjuk az a spanyol is elég kínos
miről beszélsz analfabéta korcs
A nagy felirat azt jelenti, hogy az EU-n belül az egyes országok lakosságának hány %-a tud normálisan angolul beszélni. Magyarország a maga 20%-ával az utolsó. Ez rossz. Ez a probléma, petike.
i don't really care if people don't like me, i just wanted to know if i would be left in peace (not harassed by locals or police etc.)
i am an EU citizen, so i can just whip out my passport if police hassle me I guess, i'm just wondering how likely that would be to happen
just fuck off nigger or learn hungarian
ezt mondom, hogy nincs ezzel semmi gond
>amit a fidesznyik valójában hisz
im not learning your asiatic language to spend 1 week in your country taking photographs you delusional hohol
you will fit right in, half the countryside is turkish rapebabies
BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPP
nem vagyok fideszes, csak xeno(((fób)))
>büszkének lenni arra hogy az országod szar valamiben
Ez biz' jenki színvonal
>police hassle me
why the fuck would that happen
worst thing that could happen is that you get stared at, but if you can't deal with that you really shouldn't come
judging by your attitude you'd probably find something to compain about anyway
>szégyenkezni csak azért mert az országod nem felel meg vélt külső elvárásoknak
nem is az az user de top kakukk vagy
miért lenne jó az ha sokan tudnak angolul? akkor sokan jönnek ide, és az rossz
>bentmielőtt haha bedőlt a zsideszpropagandának
már akkor is ezen a véleményen voltam amikor orbánc papa még bőszen dörgölőzött erdogannak és az araboknak, de vonacicánál is a turánizmus volt még a fősodor
zenét hallgatok
youtube.com
>szégyen
Inkább undor, hogy ti ennek még örültök is, hogy a lakosság ignoranciában tesped.
>why the fuck would that happen
because the entire jew media of the western world is saying that hungary is nazi germany 2.0 and i want to know if this is true or bullshit from the mouth of a hungarian
your country seems to have similar attitudes to the rest of eastern europe though so my worries have been assuaged
and being stared at is fine as long as people arent aggressive or rude unprovoked
na csalizd már szegény gyereket ilyen későn