Edycja koników, temat przewodni - sztuka.
Powiązany obraz nazywa się: "Gimcrack on Newmarket Heath, with a Trainer, a Stable-Lad, and a Jockey" i został namalowany przez Goerge'a Stubbs'a. Jest on jednym z najdroższych obrazów, na którym widnieją konie.
Ciekawostka: w oddali można zauważyć wspomniane bestyjki galopujące w dziwny sposób (wykonują one swego rodzaju "susy"), wynika to z tego, iż przed wynalezieniem aparatu ludzie nie wiedzieli jak te zwierzęta układają nogi w galopie.
/polska/
a ty masz jakies swoje konie? pokazesz?
niezła próba
>Ciekawostka: w oddali można zauważyć wspomniane bestyjki galopujące w dziwny sposób (wykonują one swego rodzaju "susy"), wynika to z tego, iż przed wynalezieniem aparatu ludzie nie wiedzieli jak te zwierzęta układają nogi w galopie.
jakieś kopytne biegają w taki sposób?
Swoich nie, a nie swoich nie pokaże.
konie wypierdalaj fekalia
jelenie chyba
gazele i inne takie napewno
NIE MIŁO
Każdy wypierdala fekalia
Jeżeli chodzi ci o susy to jestem prawie pewny, że nie.
Jelenie i inne takie wykonują wysokie wyskoki, antylopy galopkują
To uczucie gdy kon user mnie nie lubi
A którym jestes, że cię nie lubię hmmm?
Codzienna przypominajka z najlepszą nutką
youtube.com
ale bym se zjad takom gume mamba sie nazywa
nie, nie, nie
nie to nie
mówię nie gdy myślę nie
czemu więc
czytasz nie
jakby nie
było tak
najlepsze gumy do żucia to te owocowe które można kupić tylko w aptekach
nic nie zrozumiałem saszka
Od anime konikow, ja po lewej, ty po prawej :3
ROZUMIECIE HEHE JEMU CHODZI O PREZERWATYWY HEHE N NIE MOGE KTO BY TO CHCIAL JESC XD
Panowie pic related. Przekroczyłem dzisiaj granice chyba trochę nielegalnie
Fritt?
Dobre były żbsz.
jak przestać być mentalnym czarnuchem?
Zjebalem
o własnie te bardzo mi smakowały.
patrzcie jaki kurwa debil
uwaga zamawiam
hej hej
youtube.com
polonifikacja przebiega zgodnie z planem. za chwilę wszystkie ruskie będą mówić jak ludzie. dobrze
Czy jest w ogóle sens posiadania 3D gf?
zdefiniuj mentalną czerń
idźcie złożyć swoim matkom życzenia póki jeszcze macie czas
jak chcesz poruchać to czemu nie
nie, co najwyżej 3D waifu, bo da dzieci
to te słynne mury rzymskie
pogralbym se w mroczne dusze
Ty już stond ić, ić jusz stond ić
siema co tam
iowa to najlepszy album slipgniota żbsz
Zloze twojej gdy bede wychodzil.
a co ja kurwa encyklopedia
na co ci te dzieci? mało masz ludzi na świecie?
ten znowu kiełbachy opierdala
ale mi smaka narobiles
masz rację. i co teraz, nie spodziewałes się tego kurwa?
o kurwa mać
to dzisiaj
Jak lubisz placic alimenty to tak.
masz dostepne dostarczenie w kilka godzin na amazon jukej? dla ilu produktow tak sie da?
gwałt + ćwiartowannie
postuje żonę
>parówki z grilla
uwazalbym z tego typu postami kolezko
ale to jest żart i ironia
>mało masz ludzi na świecie?
chce takich, którzy będą grali w mojej drużynie
oceńcie gf
>wroc spod prysznica
>juz caly spocony
wtf kocham lato plus zajebiste oczy bede mial przez alergie jak jebany szop pracz kurwa
>tug znowu gadales do siebie pod prysznicem jakby ktos cie sluchal
jestem jakis niedojebany
Trzeba by być upośledzonym, żeby się bać cokolwiek postować na szą, prócz czyde placków.
czasem robie se w myslach letsplej tzn. wymyslam komentarz na biezaco do gierki w ktora akurat gram
Koniki jednak sa smieszne
Anonki stacy czy becky?
mówiłes, że nie jestes pedałem
chce ktos pograc w arme3?
jesteś u pani
Mam Prime więc bez limitów, ale to tylko dla niektórych produktów.
youtube.com
więc napijmy się za to!
powołanie
oj som som
jakich np? wszystkie te co sa wysylane bezposrednio od amazon?
co z jej/jego kręgosłupem?
co z koniem?
czy przeżyli ?
jestes polaboo?
o kurwa, aż taK?
kto cię tego nauczył? mów prawdę
ja pierdolę, zapodaj psalm i będziesz w niebie
>>tug znowu gadales do siebie pod prysznicem jakby ktos cie sluchal
łeee nie jest źle mi dzisiaj sie tramwaj wypierdzielił i musiałem do domu isc jakies 5km i w tym czasie jak sobie szedłem wzdłuż torów przez łąke to darłem ryj jak moi ulubieni wokalisci metalowi
to dopiero spierdolenie
Bezpośrednio Amazonowe i od niektórych związanych z nimi sprzedających, nie wiem jakie wymagania musząspełniać, ale jak kupuję to jest oznaczone, jakie opcje doręczenia są możliwe.
>ulubieni wokalisci metalowi
>to dopiero spierdolenie
nie smiem zaprzeczać
co najwyżej ekscentryzm
mam tak jak gotuję, zawsze mi się przypomina program kulinarny i jakoś tak zaczyna sobie w głowie komentować. To chyba ten słynny autyzm żbsz.
pedale
Kto ogląda teraz piłeczkę?
>znowu we wlasnych myslach narzekales na sztuke
co ci sie nie podoba w sztuce?
Czyli byłeś z dala od ludzi i zacząłeś krzyczeć, bo jak byś był wśród ludzi to byś nie mógł? Nie potrafię określić co, ale coś tu jest zdrowo popierdolonego.
>Czyli byłeś z dala od ludzi i zacząłeś krzyczeć, bo jak byś był wśród ludzi to byś nie mógł?
tak dokładnie
debilu przecież to normalne że pewnych rzeczy się nie robi przy ludziach
>witaj, zgodnie z planem masowego zasiedlenia terenow nie-zurbanizowanych w polsce potrzebujemy twojej spermy
>oto twoja dziewczyna socjalna, dbaj o nia przez nastepne 9 miesiecy
dlatego nie ruchasz
Ech anonki co tam na /tv/ się wyprawia to głowa mała
Dzień jak codzień
moze sie zle wyrazilem, ale nie lubie tej sztuki "ladnej", wydaje mi sie byc zbyt sterylna w tym jak wyglada i jest efektem dlugiej kalkulacji a nie przyplywu emocji
trudno mi powiedziec ze cokolwiek czuje widzac te "ladne" obrazy, nie jestem w stanie nic o nich powiedziec oprocz tego ze sa ladnie namalowane i jakichs regulek, ktorych wyuczono mnie podczas edukacji, ze swiatlociem charakterystyczny dla rembrandta i ze to barok bo costam i ze wol symbolizuje przemijanie i kobieta w tle i rozmiar wola costam symbolizuje
moze to dlatego jej nie lubie, ze system edukacji wyuczyl mnie tych wszystkich slowek i mam dosc tych obrazow (ale czuje ze tak nie jest)
ale nudy
>1280x780
dlaczego
z wysokiej góry na której był 40 dni
widać było całe kurewstwo tej ziemi
najpiękniejszy zły wymachiwał je rękoma
mówiąc to moja własnosć moja i tylko moja
wszystko ci dam tylko padnij i złóż mi pokłon
i dam ci ogromne królestwo babilońskie
wszystkie prowincje rzymu łącznie z jerozolimą
dam ci hitlera, napoleona
dami ci posiadłosci dyktatorów w koronach
a to wszystko ci dam tylko padnij i złóż mi pokłon
poprawiłem mu skrzydełka
Niedawno skończyłem 40 lat. Jestem menedżerem w średniej firmie. Produkujemy pod Łodzią zabawki z azbestu. Naszymi pracownikami są 9-letni niewolnicy. Płacimy im w chłoście.
Zacząłem pracować w latach 90-tych. Zarobki były kwestią drugorzędną. Jedliśmy doświadczenie, piliśmy prestiż. Kurtek nie nosiliśmy w ogóle. Jeśli ktoś kiedyś marzł, to znaczyło, że za mało pracuje i był wyrzucany z miasta. Pracowaliśmy po 16 godzin dziennie, 22 godziny dziennie, 38 godzin dziennie.Przez całe dni, wieczorami, cztery dni w jeden dzień, bez weekendów przez 17 lat. Chłonęliśmy to. Czuliśmy, że otwierają się przed nami ścieżki dla wielkich karier. W McDonalndsach piliśmy fryturę na 70 zmianie, w Unileverze kolega przez dekadę jechał na amfie i nie przespał ani jednej nocy.
Nie będę się rozpisywał o nielojalności millenialsów, o ich lenistwie i roszczeniowości. O tym, że wychodzą z lokomotywy, kiedy skończy ims się czas pracy. Za moich czasów maszyniści w lokomotywach jeździli przez 4 miesiące non stop pijąc tylko własny mocz i żując liście koki. Jak się przytrafiła katastrofa kolejowa, to pasażerowie sami naprawiali skład i trakcję i pchali pociąg dalej.Millenialsi uważają, że firmy nie wykorzystają ich potencjału. My w 1991 w korpo sprzedawaliśmy powierzchnie reklamowe, po godzinach w tej samej firmie czyściliśmy toalety własnymi ubraniami, a nocą układaliśmy bruk, który sami pozyskiwaliśmy w kamieniołomach o 19.00 w Wigilię łupiąc skały pejdżerami. Millenialsi narzekają, że mają wolne komputery. My w 1992 sporządzaliśmy raporty przychodowów za pomocą patyczków do bierek, wyniki wycinaliśmy sobie na plecach spinkami do mankietów zrobionymi ze zszywek.
Millenialsi najmniej wymagają od siebie. A ich dzieci pewnie nie będą nawet chciały pracować bez wypłaty.
dlaczego polaczki tak sie jaraja fpsesami jak nawet nie wiedza co to jest i nie ma roznicy powyzej 60?
>HEHE A ILE FPSIKÓW W CSIKU DA SIE WYKRECIC
>NO 120 SPOKOJNIE
>a-a a-ale ile w fortnie
>nikt gimbusowi nei odpisuje bo nikt z januszy w to nie gra
to teraz popraw mu kolor skory na czerwony
>bajki wyzej niz 720p
pa na ulomka
DEBILU
jesli nie chcesz rzeczy ładnych to lucian freud zostanie twoim nowym przyjacielem
jesli nie chcesz kalkulacji i planowania a malowanie w natchnieniu to przytul eskpresjonizm albo inny nowożytny kierunek
za moich czasów to człowiek sie cieszył jak nie było pokazu slajdów
>Millenialsi
marcel daj ten tekst o pączkojadach
Przeczytalem cale. Sam to napisales czy zajebales z innej strony.
tyle to zdolalem sie domyslic, ale dzieki za polecenie freuda i przeczytanie tego belkotu