stari okinute totare edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
ispovesti.com
youtube.com
youtube.com
sh.wikipedia.org
businessinsider.com
youtube.com
twitter.com
I ja se pitam. Sta su odgovori na to pitanje bili?
>nevidljiv si djevojkama
>nabildas se
>konacno pocnes dobivat paznju od djevojaka
>pocnes celavit
>opet postanes nevidljiv djevojkama
sad citam wikiju i ne verujem sto neko ne snimi film o ovom liku kad ono bazirani user kaze da izlazi baza.Pravimo stream
ne znam, ali trebao bi biti javno dostupan na internetu
cilj mi je nabildati se tako da se mogu preseravati na srednjoškolskom igralištu po traci i šipkama kako bi odma vrebo klinke.
Pitam se kako moze neko svjesno dovoditi jos dusa na ovaj kamen prenun paklenim duhovima.
Nekad me ovakvi stavovi razbjesne, ali sada se samo pitam koliko jadan, neispunjen i na svakom polju ogorčen moraš biti da imaš ovoliku potrebu za osuđivanjem nečega što te se ne tiče i što ni na koga ne utiče loše. Daj prošetaj, pročitaj knjigu, pogledaj dokumentarac, otiđi u pozorište, bavi se sportom, satraće te dokon um.
jebote kako sere gamad po liku a bio je ranjavan na frontu vec minimum 6 puta a takodjer je odlikovan vise puta
daj pogledaj ko je placenicko smece koje je uredjivalo tu stranicu
Vidi
Zatvormamci te nece ni pogledat ako nemas gustu nw0 kosu
>nw0
sta?
ja sam sirak tuzni bez nigdje nikoga
fala bogu imam i prevec gustu, nece ona nikam nestat do 80-te
...
poserem ti se u balava ustasca novopedercino gubava sakata
ma jebes izgled bitna je harizma i samouverenost xD
iz profila sam na 2 a od napred 2a
uostalom mozes ti pokupit picke i celav da nisi takva botina autisticna koja non-stop posta tu norwoodovu skalu ko razlog zasto nema uspjeha sa zenama ko da nas boli kurac lol
>Daj prošetaj, pročitaj knjigu, pogledaj dokumentarac, otiđi u pozorište, bavi se sportom, satraće te dokon um.
Ako nisi glup, i ako nisi majmun, na kraju zakljucis da ipak tvoj mozak tezi da zivot neprovede sam, tezi da ima neki smisao i da ostavi neku zaovstavstinu. Cak i najveci degenerici imaju to u dubini podsvesti. To potiskivanje i ljubomora koja proizvodi energiju koju ti trosis na dalje degenerisanje ili mrznju prema sebi il drugima te tera da mene mrzis, jer ja predstavljam tog koji te podseti na zivot, na potrebu za trudom i na zelje tvoje podsvesti.
Idi uci nesto i ne glumi nekog pametnog.
Ako hoces da se nastavljas meni je svedno i ovako volim pateticne idiote kao sto si ti da vratim na zemlju da vas uzemljim iz vasih zabluda.
kako su lepo svi pali pod degenerizam i sebicnost haahhaha
evo zasto izumiremo hahahaha
ubijte se, mater vam naprčim
AHhaahahah ja brate mislio ti ovo meni napisao a ovo na ispovesti bilo lol.
Kupio sam sestri vibrator za 18 rodjendan, hahaha. Jedva cekam da vidim reakciju!
tako razmislja svaka druga servkinja
21god I
ovo je proreceno u bibliji
pitam se samo da li cu biti blagosloven da dozivim Drugi Hristov dolazak
ne zaboravi da ga prvo testiras da vidis dal je ispravan
poludim kad vidim takva sranja a jos i kad se na fejsu oznacuju na ovakvim slikama
youtube.com
Sta je u mozgu ovim ljudima? Da li oni razumeju da nikakav argument nisu rekli, da nista od vrednosti i neceg da se uzme u obsir nisu rekli? Jednostavno samo seru i ismejavaju i ponizavaju ljude koji im govore da se upropascavaju a posto ih je vecina gubitnika onda se kao lajkovima i dislajkovima bore. Svarnbo zalosno.
kako su ranili snajpera da nije pao s grane il se spotako o kamencic hahaha
pukla nam je crna pogibija
bazirana
>le ništa prije braka
pa artiljerijom majmune balavi
>-22
e dokle je stiglo sve
hedonizam je zadnja stanica pred totalni kolaps civilizacije
iz hedonizma cemo uci u nihilizam i onda stize crna pogibija
Svrha su nam karijera, putovanja, uzivanje u vlastitom vremenu, samostalnost i minimalan stres. (+71)
Uživati i graditi sebe u drugim područjima. Kao da je jedina svrha života imati djecu. Pf (+47)
Što su se pronašle ove samozive i učmale osobe Ne mogu ih čak ni nazvati zenama, jer to i nisu. Izuzimam one koje ne MOGU imati decu. Šteta što vaše majke nisu tako razmišljale. Bilo bi više prostora za ostale. Ne biste nam dzabe trošile kiseonik. (-97)
aha bomba mu pala na glavu ajne seri
jebes mi mater isprogramiracu neko sranje da im rejdujem ovaj pogani drugosmrdijanski sajt
Zamislite kako je biti zensko i dobijati paznju 24 sata dnevno, pa nije ni cudo kako nemaju motivacije za nista kad su im receptori za sistem nagrada vec preoptereceni samo postojanjem
degenerizam pobedjuje
Nihilizam je prije hedonizma, ne moze se ni doci do hedonizma dok ti nihilizam ne pojede mozak.
ovo
zato sam ja izabro mgtow
>djevci okinuti
upravo ovo
lepo razmisljate momki, neironicno je /ex-yu/ zadnje uporiste normalne misli na internetu na ovim prostorima
po ovome sam ja onda još prije ovog prvog
>degneko projektorko okinut
da, srapneli lete na sve strane i mozes pogledati na njegovom profilu jer ima slika i medicinske dokumentacije
slika je pancir u koji ga je nedavno pogodio neprijateljski snajper i uzrokovao podljev krvi
ovo mi je zadnji put da ti odgovaram jer ili si glup ko kurac ili mislis da si super le edgy maloljetni troll xDDD
ubi se
Gospodin Vucic je objavio da je onaj novinar ziv i zdrav! Bazza spasio novinara jedan aplauz.
>jedini smisao je rađati još više derišta
u kojim se to pećinama svi vi skrivate?
>podljev krvi
to ti inace normalni ljudi zovu masnica i ne placu kad je dobiju nakon trece godine zivota osim ako su pickice onda zovnu mamu da poljubi
Cekaj i ja sam sad ostavio svoj komentar na taj usrani sajt, i sta sad treba da cekam? Milost?
šta je drugo smisao? ajde da te čujem egzistencijalisto
ovo lolara
jedini problem je sto se podljudi (aka muslimane, crnce itd) kote
trebalo bi ih ispoubijati kako bi ostalo resursa za normalne ljude na zemlji
tacno osecam guzobol kroz ekran okinutih totara polupanih hahahaha
ma tesko sranje od sajta, moras cekati da ti admin odobri komentar
Ne postoji univerzalni smisao, svako treba da ima svoj.
Ovo. Zalosni su ljudi koji misle da ako natrpaju 5 dece da su bogati ili sta vec.
što god hoćeš da to bude
a ti samo padaj na te židovske trikove i dalje
ahhaha jel me zezas? au kakva drugosmrdijanska cenzura hahahah da li je realno da neko pregleda hiljade mrtvih komentara na dan
ti si taj koja pada na zidovske trikove degenko
ahahahahahaha >oni su idealsti
vi ste one thotare glupe koje imaju live love laugh na zidovima i misle da to što imaju dredove i duvaju vutru da su nešto produhovljene
glup si crvatko
da je neradjanje dece jevrejska zavera onda bi svaki jevrej imao 10 dece
pa odobravaju oni svasta ali verovatno imaju to zbog spama koji bi nastao bez moderature
...
Okej. Ajmo ovako.
Da li ces ostaviti neko umetnicko delo? Neces.
Da li ces obanivi neko naucno istrazivanje? Neces.
Da li ces se baviti politikom? Neces ( i za ovo treba porodica, barem partner)
Da li ces otici u vojsku i biti poznati cinovnik? Neces ( a i da oces takav um bi sam osnovo porodicu)
Sta ti ostaje? Sta mali pateticni gubitnik kao ti moze ostaviti na ovom svetu? Barem podari zivot novi pa da neko drugi proba ako ti nisi sposoban.
Jedino ako nemozes imati decu, ili ako si svestan da si fizicki/mentalni bolesnik koji nebi mogao da odrzi porodicu mozes proci i nisi kriv. Ovako si samo gubitnik. I na tvom grobu ce moji potomci zaradjivati, odnosno manje konkurencije za mene i moju obitelj kako vi kazete za porodicu.
mislis ikonica avioncic hahahah
#young
#free
#wild
#crazy
#party
#nightlife
#sun
#beach
#beyourself
be your own guru
uzas, ismejavamo zlovence sto su rogonje a u reali smo gori od njih
>Okej. Ajmo ovako.
prestao da citam posle ovog degenskog uvoda
samo ti seri dečko ali se drži te svoje špilje
učini od života što oćeš i za sobom ostavi što oćeš jer djeca nisu jedino što možeš ostaviti a da ne velim kakva je zapravo njihova korist nasprem nekih drugih stvari koje možeš postići svim tim vremenom i energijom
Toliko divnih stvari u životu a vi se držite Jow Forums propaganda koju pišu srednjoškolci
>neces, neces, neces
a odkud ti to znaš? Puno ljutnje za nekog ko tvrdi da je tako pametan
Koga briga. To je Jow Forums bait tread koji ce neironicne ustase, shqips i srbijanski maloletnici svati ti ozbiljno
nije ovde samo stvar o deci
sve to sto si nabrojao muskarci bez problema uspevaju da urade i da budu od kako postojimo
ali sta ce zena? hahaha cemu ce ona da se posveti kad nizasta nisu sem za radjanje dece i neke bedne primitivne poslove
u svemu su gore od muskarca sem u radjanju dece i odgajanju
ali posto je i tome kraj mozemo komotno da otpisemo civilizaciju i buducnost
da čujem, šta je to još divno što mogu da ostvarim u životu?
>da je neradjanje dece jevrejska zavera onda bi svaki jevrej imao 10 dece
>Toliko divnih stvari u životu
t. youtube.com
zidove ne treba 10oro dece zato sto su oni vladajuca klasa t.j. uvek manjina
robovi t.j. stoka je ona koja se treba kotiti kako bi sluzili ta vladajuca klasa i izvrsavati prljave poslove kao zemjodelje na pr.
kad se sve to automatizira onda ce skociti da smanje na sami minimum kroz razne "programe" neki od kojih su vec poceli sprovodjivat u africi na pr
živim, pa šta
>Puno ljutnje za nekog ko tvrdi da je tako pametan
Zato sto pamet ipak vodi do logicnih zakljucka. Ti neprikazujes reci nekog ko se trudi i bori uzivotu, vec samo nekog ko glumi i oce da se opravdava.
Vidi ja ti cinim uslugu, vredjanjem mozda te trgnem iz tvoje gluposti. Meni je iskreno u interesu da u ovom svetu bude sto vise gubitnika kao ti, posebno ustasa, koji ce da odumru i stave vise meni i mojoj porodici.
Zakljucak: Crkni dbi, ja nemoram nista ni da ucinim ti se sam ubijas.
haha #rekt
jeste čitali onu knjigu
koju knjigu
>vise meni, meni, meni
prestani mi odgovarati sa ovakvik smećem, apsolutno nije vrijedno čitanja
ma znaš, onu
a tu, jesam
Odumri gubitnice pateticni luzer HAHAHHAHAHA
koji su ovo pseudokomunisti koji ne znaju ni tekst internacionale nego moraju citati s papira?
čekam na
SVI NA RTS1 GOSPODIN VUCIC DOMINIRA KONFERENCIJU
zar nemožeš sam promisliti
Sad ću ti ja dat listu a ti ćeš srati po tome i tvrdit tu neku superiornost pa ćemo raspljavat kome se što sviđa, ajde odjebi nisam ja od jučer
a ovaj srbin nek se žili stim radom u skladištu i napumpa neku fuficu pa kad mu sin ispadne autist bit će dobar damage control
>nije ovde samo stvar o deci
Stvari koje sam naveo sam naveo jer ce ti dati besmrtnost. Za pola toga porodica nije obavezna.
Ono sto ocu da kazem jeste da nemogu iskren razlog od ovih pacenika da dobijem sto se volonterski katriraju.
Znam da zene nisu savrsene, nismo ni mi uvek ali su tu. Nepostiji samo jedna krajnost, vec naci prakticnu sredinu i najbolje iz oba. Tezak je zivot naravno i svaki dan je svoja muka.
nije ni tužno koliko si jadan
kad te pita neko ti odmaš kreneš u autistične projekcije
ovo, apsolutno si u pravu, bukvalno pises sve sto mislim
bazirani hrvoje tjera suicidalne srednjoškolce na aparate
sta drugo ocekivati od EU drzave
Ala si ti jadan, majko moja hvala bogu sto si ustasa pa jebes taj jadni hrvatski narod.
Smejacu ti se, smeje tu se i porodica svi ti se smeju. Gubitnik u oblacima. Glumi pamet a nezna ni osnovno. Mnogo idiota kao sto si ti sam prosao, i samo njih nekoliko mi je objasnilo svesnost i zasto je to njihov izbor, ti? Ti si pacenik, izmisljas neke zablude. Sta ces za 50 godina? Da budes sam dok te drugovi iz skole gledaju i pisaju po tebi. I treba da budes primer da drugi ne zaostrane ko ti.
nije on kriv što nema djecu
ne diže mu se
Ne dize mu se sto je drka na japaske crtane filmove i sto je peder.