edycja cyngla diabełka
/polska/
Other urls found in this thread:
strawpoll.me
youtube.com
youtu.be
youtube.com
twitter.com
misie
JEB JEB JEB
macie tak że was dużo osób nie lubi ?
tak
>rodzina cię kocha
postujcie najlepsze
>kurła zjeby srają nitkę swoimi żalami
>sugerowanie, że cały ta strona to nie sralnik
>napływ zapomina że nie jest na wykopie
ZABIĆ WSZYSTKICH ŻYDÓW
>sugerowanie wykop
moje serce
w takiej ameryce to się kupuje strzelbę i zamienia łeb w konfetti a w polsce?
a w polsce jak w lesie, nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem
Wszystkie te gówniane polskie stronki z których debile przychodzą to dla mnie wypok.
boge ja życzę żebym to był ja
mnie raczej ignorują
jak coś to wyśmiewają
Jak można mieć ostatnie resztki godności i przeglądać polski internet? Bycie polakiem to już za dużo
po chuj mieć dzieci w ogóle, przecież to jak granie na loterii codziennie przez kilka lat
równie duże prawdopodobieństwo że gówno z tego wyjdzie i tylko przepierdolisz forsę
Ty mi powiedz, napływie.
>europejczyk dostal wczoraj zjebe i dzis go nie ma
czuje dobrze
przyszedlem tu z forum onetu
o kurwa jaki antyczny mem
przecież mówił że dzisiaj ma wolne więc postuje z normalną flagą
bo może ty jestes jebanym półmózgiem polaczkiem robolem robiącym za 400 Euro ale twój Alanek może będzie geniuszem chirurgiem rakietowym i nie będziesz musiał zapierdalać
>chirurgiem rakietowym
ale się teraz kielam
>jak coś to wyśmiewają
no to nie lubią
tooo
tylko trzeba powiedzieć że musi się uczyć żeby nie robił tak jak ja i mu powiedzieć, że jak dostanie pasek to bardzo dobrze i żeby tak było za rok :)
tęskniłeś?
>moja morda gdy normiki pewnie tak myślą
source on artist?
No nie wiem, na razie ty zachowujesz się jak sfrustrowany wykopek, więc sam chciałbym wiedzieć
nie, bo mnie wkurwiał
THE TIME HAS COME AND SO HAVE I
piecze
chyba jego
ciebie
mnie piecze
chciałbym, żeby mnie piekło
jego
I thought Poles were good catholic goys. What's with all the queer shit?
Polecam pitcę diabolo.
>he fell for the poles are catholic meme
Are you the burger from a few days ago?
it's all his doing
JEST I ON
that's just one or two faggots posting, besides that we are proud pedo nation
*sharts in mart*
Nope.
P A T R I O T S
I N
W O T
el goblino la creatura....
Good, he was an autist.
Most of the gay shit ITT is just loose shitposting, I don't think we have even a single proper faggot in here. We're definitely not catholic, though.
>gdy tak Ci się nie chce pisać, że zauważasz gety gdzie popadnie
przynajmniej skończyłem kolejny podrozdział, czas na obiad
Jebany.
brawo
>We're definitely not catholic
jestes tu w mniejszosci ateuszu
Jesteś kurwa tylko ty i ten debil od christ-chan, zakładając że to też nie ty.
KOLORKI NA JĘZORKI
nie zapominaj o mnie uwu
dobry gust
>marzenia lewaczka
DEUS VULT
ja pierdole kretynie...
żaden katolik nie będzie ci się chwalił że jest katolikiem w kraju gdzie katolicy są zdecydowaną większością w przeciwieństwie do gimbo fedor które budują na ateizmie swoją tożsamość
a z ateuszy jesteś tylko ty
plot twist: zdecydowana większość ateuszy też o tym nie pierdoli bez powodu
>bycie ateistą
dosłowie reddit, Jow Forums to dumna katolicka obrazodeska
>Matka nigdy nie kupowała alkoholu i przestrzegała żebym nie pił
>teraz codziennie są piwa w lodówce dla step starego
>dziś kupili wódkę
jak to się kobieta może zmienić pod wpływem faceta...
o jak się zesrałem z debila
zajebisty argument
Ten tak zwany nowy stary? Trochę współczuję, ale przynajmniej masz tryple.
poczekaj na nowego ojca może będzie lepszy
Ta, znając jego matkę to będzie całkiem niedługo.
elaboruj
jest tylko jeden sposób by się o tym przekonać
strawpoll.me
>step starego
za każdym razem kisnę tak samo bardzo
Jaka zjebe niby dostalem? Tak bardzo za mna tesknicie?
gdzie jest drużyna ruchania psa jak sra?
team furry
takie ankietki gówno znaczą, bo ktoś może zagłosować z telefonu, albo zresetować router, albo włączyć proxi itp.
stanou me
a znasz lepszy sposób?
>ten jeden gimboateusz głosujący z telefonu
ale kurwa kisne z desperata XD
próba ognia
papier do faksu mi się skończył nie piszcie przez moment
SZYPKO ZMJENIAĆ SZYPCIEJ AJPI
a po co to wiedzieć, szą jest jak sparta, prawdą jest to co słychać najgłośniej. Dlatego polska zawsze będzie animkowa, bo nasrane mamy od chuja animek.
a jak tam chcesz
Od postowania animek lepsze jest tylko pedalpostowanie.
a to nie jest czasem 2-3 osoby które po prostu się tym avatarfagują?
[spoiler]##################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################[/spoiler]
Codzienna przypominajka z najlepszą nutką
youtube.com
kurła nie wyszła czarna plama ;_;
▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮▮
*pedopostowanie
jemu nie mówcie
postowanie animek jest najlepsze
pedałpostowanie animek
poka cipe
>ten 30 letni boomer który dalej czyta lovercrafta
nie można pedałpostować animek, można animków co najwyżej
dzwoń po gliny
PEDAŁPOSTOWANIE ANIMEK