službeni /ex-yu/ soundtrack izdanje
youtube.com
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
youtube.com
ispovesti.com
youtube.com
discord.gg
yuchan.boards.net
vimeo.com
youtube.com
twitter.com
stari
treći za inselčine autistične
>misica posetila seike
nema zvjezde danice
drugovi odose aja ostah
momki ja...
sao roma babo babo sao krajina
koju posluku porati, kome?
kladim se da su barem pola tih ocena dali sojadini i bugmani
mislis ovi youtube.com
ovo ali zalosno
zvjezdice danice ne zalazi rano je rano je rano je zlato moje
napadaju me komarci sa svih strana
taj tip mi izgleda jako depresivno, ima neki paćenićki izraz lica
hecegovac pobego posle vocaro blama HAAHHAHA
uhh sutra cetri comfy tekmice, bice kino
Zene su doslovno najgora bica koja su ikad postojala na planeti zemlji. Znate zasto zene vole djecu? Ne zato sto su one sele malo na sekundu i razlislile malo o tome sta to znaci, pravljenje dece, odgovornost, sirenje ljudske rase, sirenje svojih gena u buducnosti. Ljudi zive jako, jako malo. U space time continiumu sto godina je nista, ljudi zive jako brzo, i kad mi pravimo svoju decu, kad sirimo svoje, to je isto kao da se kloniramo, putujem kroz vreme . Sva ta odgovornost, zamislite vi sada stojimo na jednom jebenom kamenu koji vrvi od zivota i oko nas na stotine tisuca svetlosnih godina nema nista, nema zivota, ne da nema zivota, nema sastojaka za zivot jebeni spojenih za zivot, i mi imamo ovde sansu da svtorimo nesto... Zamislite vi, zamislite sta sve mi mozemo iskusit, sta mozemo stvorit, kako je ovaj zivot zapravo caroban, i stvaranje dece je najveci oblik, najveca mogucnost da se zblizite sa drugom osobom, da napravite nesto od svog zivota i da budete sto blizi bogu sto je moguce, jer stvarate, jer mi ljudi smo napravljeni na sliku Boziju, imamo mogucnost stvaranja. Zene... nikada nece razmisljati otome, niti su ikad razmisljale. Zna te li zasto one vole djecu? Zato sto to u njima trigeruje okidac...... njihovih jednostavnih bioloskih impulsa. Zene vole djecu zato sto to trigeruje u njima majcinski instinkt, ali pazite sad ovo, one kroz povjest nikada, nikada, nikada, ni ti ce ikada samovoljno praviti djecu i sirile svoje zajednice covecanstva i tako dalje.. Sjednu u park i gledaju decu kako se igraju, tudju, zato sto nece svoju jer odgovornost, znaci zena sve samo odbacivanje svake moguce odgovornosti, i to unjima trigeruje hemikalije i pizdurine tu, se navlaze na klupi, sede gledaju, fermentiraju u 28 godini i misle da su zanimljive a nesvataju da su zanimljive kao jebena mokra mrkva na podu i da im muskarci daju jebenu paznju zato sto oce napraviti nesto vise od njih, napraviti decu sa njima.
postuj ovo na ispovesti.com
u redu je sizofrenko
ovovovovovovovo
ali cijelu verziju ne samo pola
ispovesti.com
Ali nece sve stati.
prvi post - najbolji post
25 post najbolji post
ev jesam al nemogu naci jel treba cekat da odobre il sta
messi uzima boginju mmw
nece ti nikad odobriti
ispovesti.com je srpski redit+tumblr+1:38
kad se ovo dogodilo
youtube.com
evo vidim strah me citat jer necu da dobijem rak zeludca
Nekad me ovakvi stavovi razbjesne, ali sada se samo pitam koliko jadan, neispunjen i na svakom polju ogorčen moraš biti da imaš ovoliku potrebu za osuđivanjem nečega što te se ne tiče i što ni na koga ne utiče loše. Daj prošetaj, pročitaj knjigu, pogledaj dokumentarac, otiđi u pozorište, bavi se sportom, satraće te dokon um
uzima kurcinu, gledaj sutra kako ce da kiksnu protiv islanda
hahahahahahha krvav si
daj nam link kad odobre
Ja mislim da si ti pederjednostavno, nakon svih tih tvojih napada na zene iz dana u dan.
kako cu znati ako odobre i stave hmmm
prosle godine valjda, lik izdominirao
*urla na orkovskom*
U BREE STO JE OVAJ IZDOMINIRAO
ovako je za sada, a uskoro cemo ih klati na ulicama
*orkovanje intensifies*
=U=bi se hercešće
hercest bespovratno izblamiran svojim sizofrenim maloletnim fedora govorom pa je opet usao u guzobol mod
to nije ista osoba lolara
daj herc kad će ta knjiga više baci koji redpill javnosti možeš čak i s yt karijerom početi
>slusam albansku tribinu u beogradu
>rasprava o protjeranim srbima sa kosova
>spustim se u sjediste i zaderem, "KOSOVO JE SRBIJA"
>neki debeli ork pocme urlat
>svi popizde i sve se pretvori u sranjofest
>on ne zna da su sve bosancuge u tajnoj zaveri protiv ostatka /ex-yu/
debujem sa po zapaljenom cigaretom u obe ruke
vizualiziro sam ovaj post
>baci koji redpill javnost
u vezi koje teme
knjiga ce bit jedna, dvi maksimum, do 30te, strpi se jos, ima 9 godina, imama prvih 15 stranica
Zene su najgora bica koja su ikad postojala na planeti zemlji. Znate li zasto zene vole djecu? Ne naravno da to nije zato sto su one sele malo da na sekund razmisle o tome sta to znaci, pravljenje dece, odgovornost, sirenje ljudske rase, sirenje svojih gena u buducnosti.
Ljudi zive veoma kratko. U "kosmickom vremenskom kontiniumu", sto godina je bukvalno nista. Kad mi pravimo svoju decu i kad sirimo svoje gene, to je kao da se kloniramo, putujemo kroz vreme, saljemo deo nas u bezkonacnost.
Velika je to odgovornost. Zamislite vi kako mi sada stojimo na jednom jebenom kamenu, i taj kamen vrvi od zivota, a oko nas na stotine tisuca svetlosnih godina nema nista, nema zivota, a same da nema zivota, nema sastojaka za zivot. Mi imamo ovde sansu da svtorimo nesto. Zamislite vi sta sve mi mozemo iskusiti, sta mozemo stvoriti, koliko je u stvari ovaj zivot zapravo caroban. Stvaranje dece je najveci oblik i najveca mogucnost zblizavanja sa drugom osobom, mogucnost da se napravi nesto od svog zivota i da budemo sto blizi bogu, sto je obicnim ljudima moguce. Svatate? Jer mi ljudi smo napravljeni na lik samog Boga, i podarena nam je mogucnost stvaranja.
Zene nikada nece razmisljati o svemu tome, a nisu nikad ni razmisljale. Zna te li zasto one vole decu? Zato sto to u njima trigeruje okidac njihovih jednostavnih bioloskih impulsa, zato sto to trigeruje u njima majcinski instinkt. One kroz svest nikada nece samovoljno praviti djecu i siriti svoje zajednice covecanstva.
Sednu u park i gledaju decu kako se igraju, tudju naravno, nece svoju jer to predstavlja odgovornost, i to unjima trigeruje kojekake hemikalije i pizdurine, pa se navlaze na klupi, i sede, i gledaju, pa i fermentiraju u svojo cvetnoj 28 godini, pa onda krenu da misle da su zanimljive itd... a ne svataju da su interesantne kao jebena mokra krpa na podu i to da im muskarci daju paznje jer hoce napraviti nesto vise od njih, napraviti decu sa njima.
Ocistio sam da bude lepo i citljivo.
daj mi ono moje mala što najviše volim
hvala na trudu, doradit cu vidim dvi 3 greskice
blam blam blam dodji da ti tam
nista, odoh na spavanjac caos
mali signali
bre bre bre kosovo bre bre bre
gdje je eksju koji je ostajao budan do 4 ljeti
aj mrs sa auobusa debili
ovo jebote, tek se otvara lokal
First thing first
I'ma gonna say all the thing in side my head
Im feed up and tired of the way thing have been, oh oooh
The way the thing have been, oh oohhh
Second thing second
Don't you tell me what you think that I can be
I am one at the sails, I'm the master of my sea, oh ooh
The master of my sea, oh ooh
postajte link diskorda reddit foruma whatsapp grupe i kolektivnog yt kanala
ja u 12 u krevet
mnogo zdraviji zivot
moj problem je sto se nalazim izmedju apsolutnih polarnih krajnosti, koje mi ne omogucavaju da zahvatim ono sto mi je kriticki zivotno potrebno
tldr,
>ook prepametan za normije
>ook prenormalan za sve drugo
Ovo smo inače mi
t.ustajem u podne
treba da rejdujemo neki sajt
diskord:
discord.gg
youtube kanal:
waldorfastoriaparkcity.com
evo npr ovaj i obavestimo ih da je bgnlbn bio rasista prema gostima hotela
rejdamo neki sajt druze, porpilicno cesto, obicno kad ti ides da kupis cokoladno mljeko na pumpi pa zalutas, taj sajt se nalazi u tvojoj kuci, odnosno to je tvoja keva, i vidis, cjeli eksju je rejda sa jazavcarskim karinama poprilicno cesto i ucestalo, cisto da te informiram o tome, poyyy iz srbskog dubrovnika
Dobrodošli nevernici i vernici, svi vi Homo sapiens sapiensi! Ovo je sajt otvoren za sve dobre ljude!
Ovo je sajt udruženja građana „Ateisti Srbije“, ljudi ponosnih na svoje jasno iskazano neversko opredeljenje. Jasno i glasno, kada god smo za to pitani, ističemo to što jesmo i to da nismo vernici nijedne denominacije. Humanizmom, iskrenošću i otvorenošću, suprotstavljamo se nerazumevanju, predrasudama i neznanju, udruženi da bismo bili složniji i snažniji. Otvoreno govorimo o svim primerima okrutnosti, nasilja i nepravde nastalih kao rezultat verskih dogmi, predrasuda i neznanja, zato što mi nismo samo ateisti – mi smo ateisti kojima je iskreno stalo.
Ateisti Srbije pružaju dragocene vesti, resurse i platformu za ateiste da dođu do izražaja na razne načine, uključujući forum, fejsbuk grupu, youtube tribine i tv i drugo.
Bilo bi dobro razjasniti nekoliko najvećih zabluda i predrasuda o ateistima:
ateisti su komunisti
ateizam je sekta
ateisti mrze vernike
>treba mi kompjuter za posao (video editing)
>dijelovi u SADu koštaju 1200 eura
>kod nas su 2200 eura
>amerikanac ima platu 3000 eura
>ja imam platu 700 eura
ahahahaha pa jebem ti život na balkanu
Prihvati da su absolutne polarnosti absurdi i pretpostavke najbolje/najgore moguce verzine necega.
Pragmaticnost u odlukama dolazi iz abstrakntog alaniziranja obe stranje spektruma i svega izmedju, cilj nije idealizacija i menjanje stvarnosti da se podudara sa idejom, vec pragmaticnost i menjanje ideja da se podudaraju sa stvarnosti za najbolji rezultat.
Prva stvar od koje bi mogao poceti je da svatis da ipak sve zene nisu kurve, i da mnoge koje izlgedaju da jesu rade svasta da bi bile prihvacene od drugarica ili od momka koji ih mozda iskoristava. Drustvo danas ponizava ne kurve ali one statisticki moraju da postoje, jer kurve jer ako opisujemo karakteristike kurve iz apsurda on se mora kontrastirati sa necim i to je cestita devojka iz cijeg koncepta vadimo smisao.
ovo je dobra prica
e zamisli postas pod ovog zuto-plavom kosovarskom zastavom hahahah
boze me sacuvaj i sakloni
fefara
>>treba mi kompjuter za posao (video editing)
>balkanski klinacki balavi youtuber #35054
Aj barem postaj kanal
Ovo je valjda ironicno postovano lol.
>vimeo.com
>ja sam pedja programer i ne verujem u Boga
odobriše li ti, sotono?
ne snimam ja ništa nego mi firma šalje materijal ili im radim motion design animacije u AE
Nevidim njegov komentar jos. Refresujem svakih 5 minuta. Verovatno nece odobriti.
>ne snimam ja ništa nego mi firma šalje materijal ili im radim motion design animacije u AE
Je si faks zavrsio ili visu?
pa idite u moderator sekciju retardi i glasajte da se odobri
t. samo se pomiri i idi linijom manjeg otpora
kladim se da imas kalendar na zidu
Every night I should be on my knees
Lord knows how lucky I am
I'll never say near enough
Thank God for this woman, Amen
youtube.com
ALFA CHAD MUZIKA
>on se mora kontrastirati sa necim i to je cestita devojka iz cijeg koncepta vadimo smisao
ta cestita devojka o kojoj govoris koja sluzi kao kontrast je danas samo secanje, to je ideja, to vise ne postoji ali kurve postoje i lako ih mozes opisati tako sto ih uporedis sa minulim secanjima tj. cestitim zenama
evo okacim nesto drugo, na ispovjedi, vidis nisam ni znao da to postoji, mogu se lelat sad tamo kad mi je dosadno
ništa, studirao sam njemački i samo prestao ići poslije druge godine kad sam vidio da ne vodi ničemu
Pusto tursko je srpska izreka. Prema tumačenju Mirka Đorđevića, izražava neku vrstu nostalgije za jednostavnijim vremenima Otomanskog carstva "kada je život bio jeftin i zajednički život ipak postojao":
„Robovalo se pod Turcima, ali su Srbi stvorili jednu izreku koja se i danas čuje kao uzdah i nostalgija – Pusto tursko. Žalili su za tim vremenima kada je život bio jeftin i zajednički život ipak postojao. Ko je čitao Boru Stankovića ili S. Sremca zna šta znači ova poslovica-uzdah, jer feudalna država je bila prostije ustrojena a ne ovako skupa i nepodnošljiva kao moderna država. Sa porezima i na đačke sveske i na pčelinjak i na pertle za cipele."
ovo
evo sta sam sad okacio
obecao sam mami da cu prestati pusit, naci djevojku i ic u teretanu do kraja godine
imam zebnju zbog mojih obecanja
cesto razmisljam o kupovini revolvera kalibra 357
taj revolver sam prvi put dotakao u zivotu kad sam imao 7 godina
bio je hladan jesenji dan, to je bio prvi put kad je moj otac dosao pijan u moju sobu, cjev njegova revolvera po pasom (moj otac je policajac) nije jedina sto sam osjetio te noci....... djecak bi trebao da spava na svom krevetu na ne ispod njega od boli koju jedino moze da nanese dugi tako pakleno dugi kais od zmijske koze, otrov od zmije bi bio puno pozeljnji od otrova koji je moj otac dao meni, poyy iz srbskog dubrovnika
nisam izgubio nevinost jer sam ceo život pobednik pa nisam navikao da gubim
>rejduju jebene ispovesti kao pravi leditori
>umesto da rejduju aLbanov hotel
>ta cestita devojka o kojoj govoris koja sluzi kao kontrast je danas samo secanje, to je ideja, to vise ne postoji
Tu gresis, cestitost postoji vise nego sto mi ljudi postojimo. Jer covek netreba da opaza cestitost da bih ona postojala nego ne ona kao koncept uvek tu.
Vidi platonov realizam.
Drugo ako svet moze da ima beskocacno mogucnosti, time zena moze da ima beskonacno razlicitih karaktera. U spektrumu cestitosti, nemoguce je da nepostoji cestita i da su sve kurve, jer onda ide kontradikcija beskrajnim mogucnostima. Cak i ako centar naginje vise za kurve, statiticki je nemoguce da nema cestitih zena.
To je samo logika, a posto ti verovatno vadis vidjenja iz prethodnih iskustava, a sigurno je bilo i losih i oni prevagnu i potisnu dobre, koristis to za upored sadasnjih opazanja. Tako imas confirmation bias sto se tice devojaka.
O V O
V
O
ovakve stvari sam ja piso u srednjoj za engleski i hrvatski ali sam atrofiro i ne volim tipkat ko majmun na tipkovnici
O V O
V
O
reko bih da rejdamo svedski tred kao sto smo nekad ali tek sad vidim da nas nema ni 15 ovde
da zelim