kurva anyátok
Kurva anyátok
Szia, hogy vagy?
heló jól
Jó reggelt. Remélem ez a nap lesz a lehető legjobb az eddigi életetekben
Köszönöm
jó reggelt buzifazs
>MGSV for PC has been out for ages
>no mods that turn it into a decent game
>many good mods have already been deleted again
>literally dead in the water
fuck kojimbo and fuck konami, this fucking game plays like a Handheld game with Konsol graphics.
it plays great, the second half is shit tho
törökülésben ülök :D
lol buzi
szorítok user
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaapppppppppppppppp
index.hu
bázisolt nyuggerek megoldják a nyuggerproblémát
miért viselik a rizs lányok ezeket a hülye kerek szemüvegeket?
mert cukin néznek ki benne
kaptam reggelire lángost, remekül indul a nap
play Into the Breach
game of the year, easy
de hiszen üres gyomorra az az olajos szar nem valami jó
szarul indul a nap
felbuzdulva azon hogy nem kell ma irodába menni fent maradtam négyig
tízkor keltem föl álmosan
be kell mennem Butapestre
határozottan úgy érzem hogy dohosodik a matracom. kidobtam az udvarra szellőzni de nem tudom elég lesz-e
szója pocak
t. szubhumán
Nem, kurvára felbasz
Dehogy lesz.
Azzal kezdődött a nap h arról álmodtam hogy a zuzásommal együtt voltunk és egész álmom alatt csak csókolóztunk, aztán felébredtem és még mindig egy kudarcot vallott normi csicska vagyok aki mehet a munkába bér kakkulolni
Kazahsztán, mi a szar?
Apuka vakációra megy
a_grafikai_desing_a_szenvedelyem.jpg
én egy Punci nevű barátommal álmodtam akit évek óta nem láttam
mármint függetlenül attól hogy igazi puncit sem láttam évek óta ez nem allegória, van egy fiúbarátom akinek az a beceneve hogy Punci
>már 7 hónapja haszontalan NEET vagyok
>média tegnap: magyarországon munkaerő hiány van
na a lófaszt
Pedig az van. A mezőgazdasági szektorban pl akkora, hogy a kormány napszámosnak akarja küldeni a közmunkásokat, más szektorokban meg 40-50k diákmunkással számol hogy pótolják a munkaerőhiányt.
why are yanks so fucking dumb? Building a strawman to extort money from your allies so they pay for their oen occupation is beyond ridiculous.
Does Mogiar have US bases? Why would you switch one cuck shed for another.
A robbantókat nem lenne szabad gép közelébe engedni
>amikor szorít a frissen mosott nadrág és még dagadtabbnak érzed magad
Bárcsak dagat lennék
ha nagy akarsz lenni nagyot kell enni
they used to have a small airbase in bumfuck nowhere, Somogy county, but it's abandoned now
when the army decided they needed heavy airlift capabilities, there were talks of re-opening it, but in the end it turned out that it was cheaper to rebuild one of our old MiG-29 bases
we were always gud boys when it came to NATO participation and people hoped it'd get us free shit from the Americans, but it never happened. a few hum-vees was all the free shit we ever got, guess the US is still mad Orbán didn't buy F-18s back then
there used to be a CIA blacksite in Buda too, I'm slightly asshurt about that
e-el fogok kezdeni gyúrni és akkor nagyon jól fog jönni a férficsöcsöm meg a lengő háj a karomon. u-ugye?
nem, olyan leszel mint a denevérember
de majd levágatod
which capital doesn‘t have CIA blacksites though?
The Eurofighter contract is currently under review in Austria and we might replace our defunct Eurofighter fleet.
I‘m slightly mad the news only named the Gripen and F-16 as a viable alternative, when in fact some old ass Mig-29 could do the job we need it to do just as fine for half the price. We don‘t need a bomb truck, and we could certainly update radar and avionics on the Migs domestically just fine instead of buying overpriced Yankjunk.
The main problem with the MiG is its short range bc they could only fit a small fuel tank between the gigantic electronics
what's wrong with Eurofighters?
>We don‘t need a bomb truck
o this. in the unlikely event of a conventional war, we'd need interceptors, not these weird ass all-rounder fighters.
close air support can be done much cheaper from helicopters and turboprops, we don't shit kerosene to use supersonic fighters for that
ánon szeretné hogy preparálják a holttestét és természetesen környezetében helyezzék örök nyugalomra?
thesun.co.uk
szerintem le sincs szarva a hatótávolság, ha egy magyarországnyi / ausztriányi területet kell biztosítani
Baltikumot féléves váltásban szintén NATO tagállamok biztosítják
>az ázsiaiaknak nincs mell-
yeah range wouldn‘t be a Problem in Austria. if you set the Base up at Zeltweg where the Eurofighters are now, it‘s only 500km to either corner of the country.
they are basically good aircaft, but our Army got scammed in the 2000s and recieved used and defective ones mostly, so now they have extreme problems keeping them running at all.
And I agree, we could build close Air support aircraft with props domestically perfectly fine, we don‘t need a 300 million dollar toy that needs a complete resking on every 3rd sortie like the F-35
a korsók shóppèd látszottak
here is genuine hapa qt
hitler vagyok
teszt
nem megy a prokszid család
Mi a faszt jelent az, hogy hől?
Hkurva Őanyád Lköcsög
H - nagycsöcsű
Ő - gót
L - bn
testvérem :)
11/10 would breed
Labanc anyádat.
hülye ősparaszt lefosva
jönnek a cigányok
user Erepublikozik még?
lol
Egy időben toltam Gyula Imre néven
én korcsler néven
13 évesen hadügyminiszter voltam erepen csak leváltottak mert jobban érdekelt hogy haverokkal lemenjek focizni és vizibombázni fasznak volt kedve egy szar irc chaten meg tsen tárgyalgatni egy virtuális világnak egyáltalán nem fontos történéseiről
Én csak képviselő voltam Dél Afrikában.
De aztán amiatt hagytam végül abba a játékot mert rájöttem hogy jobban érdekel az RL politika mint a fiktív virtuális illetve játékból meg vannak sokkal jobbak mint az erep.
teszt
nálunk jelenleg 4 betöltetlen hely van, de nem sokára 5 lesz mert itthagyom őket, ha nem lennél neet látnád hogy most először a fordul elő nálunk hogy a boltokra ki van írva eladót felveszünk, pár ezer tanár hiányzik, orvos, kódmajmokról nem is beszélve, aztán ott az építőipar, pincéreket lasszóval kell fogni, éttermek zárnak be mert nincs szakács
>soha nem látott munkaerőhiány van az országban
>még így sem talál munkát
lol, mennyire értéktelen, haszontalan semmi embernek kell ehhez lenni?
ez, nálunk is folyamatos felvétel van kódmajmoknak
>dolgozni
>a fonálban vannak naplopók, burzsoák és egyéb szennyek
>ő nem volt elnök
pleb
>tumblr static
na takarodj vissza a redditre
milyen szar lehet nőnek lenni
amikor unatkozom csak benyúlok a gatyámba és játszom picit a kukkerral
a nőknek meg csak egy ragacsos nyílás jutott lol
Na de mi a helyzet a nőies pénisszel?
újbuzi vagyok nem redites csicska.
postáztad már a fiúpuncidat?
nálunk ezt a beavatási szertartás
postázd
would your kids be one or three quarter asian?
three quarters ofc
Az csak azoknak jár akik elvisznek vacsizni nem ingyen van.
ne kéresd magadat te kis ringyó
Az a baj, hogy a legtöbb munka szart se fizet, ami meg eleget fizet, ahhoz meg NEET-nek nincs elég skillje.
szóval te vagy fos nem a munkaerőpiac, köszönjük
a munkaerőhiány mind ilyen nevetséges szar szakmákból vannak amik nem fizetnek lófaszt se. Lásd: pincér , lakatos , utcaseprő, buszvezető,stb
ha nem tetszik akkor éhezz
>not 5 quarter
typical korcs
az a vicc hogy azokkal is éhezni fogsz te agyatlan kis korcs pöcsarc
Tess, nekem van munkám. Nem magamról beszélek, hanem az ilyen átlag Janikról. Akik nem fognak nettó 100ért kasszázni, de a kódoláshoz már túl hülyék.
hát a munkaerőhiányos szakmákban kurvára nem éhbért adnak te korcsadék
kétszer annyit keresnél buszsofőrként mint a bölcsészdiplomások kedvenc állásával a call centerekben
user emlékszik még a Hospinvest Zrt.-re?
ki nem szarja le a mémdiplomás "filozófusok"-at?
és a buszvezető kap mennyit most már? 200 000 ? abból rohadtul max magát tudja a kurva minimumon eltartani
bkvnál most asszem 270 nettó az abszolút pályakezdők bére
hát ha neetkorcs vagy akkor amúgy is a szüleid tartanak el, ha ahhoz hozzájön pluszba nettó 200 azzal mi a gond?
az budapesten jónak számít?
aldiban 250 körül van
mikor lesz már rizs bn?
Geci aki akar az így is úgy is fog dolgozni és megfog élni aki meg nem akar az úgysem fog.
>neetkorcs
mit jössz nekem az autista kivetítéseiddel?