finale, finale
whoop whoop
/ex-yu/
>tata ja ne želim više da budem dječak
>ja želim da budem curica
>...tvoja curica
auuu anone, šta sad?
Prvi za Džordana B. Petersona
crnoanjelko , ti si moj omiljeni poster
Ko je napravio piramide?
pa dobro majku mu. zasto trazis da te opet kacimo na aparate?
Kvalitetan konac
mmm
Doslovno sranje sezone sem grand blue i attack on titan
Mozda i asobi asobase
Vec dvije godine otkako sam zavrsio srednju nista ne radim
Niti citam niti gledam animu niti igram vidya, ne drogiram se niti pijem, jedva da osjecam fizioloske potrebe ukljucujuci jela, nuzde, uzbudenja i drustvene interakcije
Zudnja za koherentnim smislom me svakodnevno presteze u plucima kao legitimni fizicki bol
U pohodu da poduzmem nesto protiv svoga stanja me sprecava defunkcionalan mozak, da konsultujem psihijatra nemam hrabrosti jer mi je intelektualno unazadenje otpocelo konzumiranjem terapije antipsihotika, bio sam relativno ambiciozno dijete ali su mi se svi potencijali razrusili kada mi je data terapija o kojoj do danasnjeg dana smatram da je bila sasvim neprikladna za moje tadasnje stanje, koliko god da mi je mucno trenutno jos mi je gore bilo dok sam je uzimao
Toliko sam ocajan da razmatram cak i u vehabije preci
dobar macor dbi
lolara
Da je NEET biti lako, nitara bi bio svako.
>8th july 1998
>2-1
>Lilian Thuram
>Great match
>Both teams had better wears than today
>See you in 3 days for the revenge
>France will get the 2nd star.
kaj si rekel crnec jen???
>srbima je zabranjen ulaz u DNR osim ako ih neko lokalan ne ode pokupit na granicu
I to, nemam autismbucks, mislim da me roditelji uzdrzavaju samo iz sazaljenja i jer sam povoljan
zasto
zamisli oze...
rodi ti dec...
kupujete zajedno u mark... ona vidi lika... srednja skola/faks... svrsavanje...sve rupe...
žlsn brt
Ovo je mema lošeg kvaliteta aći
jer su pocuca i ekipa pravili sranja tamo po nalogu vucica
Who is this fine landy
Dobar dan svima .
Danas sam se heroski borio sa porukama i uspeo odgvoriti na mnogo ali nema sanse sve pregledati tako da se izvinjavam svima cije jos nisam uspeo pregledati i odgovoriti.
Uglavnom najvise pitanja u vezi zdravlja , ponude pomoci i kako doci na Donbas i prikljuciti se armii.
Probacu ukratko da odgovorim
Sto se tice zdravlja , hvala svima koi su nudlili finansku pomoc i lekove.
Novac nisam nikada od nikoga uzimao , jer je to nepravilno.
Samo jednom je pomogao covek iz Amerike nebih ovde pisao njegovo ime da nebi imao problema.
KOji je finansirao prevod moje knjige sa srpskog na ruski.
Tako da hvala i iskreno sam pocastvovan time sto hocete pomoci.
Sto se tice lekova i lecenja iskreno receno imam sve najbolje tako da ce se sve srediti u roku tri cetiri meseca koliko je moguce
Nebih da radjem neprijatelje pa necu pisati kakvi su porblemi ,ali u principu nista nije strasno i nemam prava zaliti se jer oni koji su izgubili noge i ruke imaju mnogo veci problem.
Mnogo puta sam pisao , ali hajde da ponovim jos jednom.
Bazirani Ćomson sa kvalitetnim postovima
>po nalogu vucica
lol?
Kod nas nema vise dobrovoljaca i nepostoje placenici.
Oni postoje samo u srpskim medijima.
Ako hocete da dodjete kao placenik a o tome prica Vucko , Dacic, tv Pink najpravilnije je bilo da njih licno pitate gde se to moze prijaviti a da se placa.
Nema toga to je fikcija ,koju su izmislili ljudi na vlasti .
Placenika ima u Siriji , Libiji ,Iraku tamo gde su veliki interesi.
Placenika ima na Ukrainskoj strani , ali uglavnom svi izginu, jer te koji dodju za novac salju u borbe a protv nas su im sanse nikakve.
Ako neko uspe da dozivi platu tesko da ce izaci iz Ukraine jer tamo pljackakju svoji svoje , pa se lako izgubi glava.
Koga nemrzi moze da nadje na internetu placenike iz Gruzije koji pricaju o tome.
Procedura dolaska je sledeca:
Treba se doci do Rostova na Donu i tamo ima regularna autobuska linija za Donjeck ili Lugansk.
U DNR nemozete uci kao gradjanin Srbije ako neko nedodje na granicu po vas i da garanciju za vas, mozete pricati da ste profesionalac , rambo sta god da kazete bez coveka koi ce doci na granicu po vas i garantovati za vas nece vas pustiti da udjete na teritoriju DNR.
Za eto mozete zahvaliti nekima koi su se predstavljali kao profesionalci a ispalo je da su lopine i izdajnici.
Po dolasku u naprimer Donjeck obratiti se vojnom odseku.
KOliko znam starije od 40 godina neprimaju.
Trebaju se proci procedure kod doktora.
testovi na :
Narkotike
Polene bolesti
Tuberkulozu
Psiholog
Zatim vas opredeljuju u jedinicu u zavisnosti od vaseg VESA
Ranije je bilo lakse sada traze i dokumenta o skoli , bracnom stanju i krstenica.
Sva ta dokumenta treba da budu prevedena na ruski i overena kod advokata.
Ponegde moze i bez tih dokumenata ali tamo gde prmaju to su uglavnom jedinice gde imaju velike gubitke ceste , ili zbog nekoga razloga ljudi nece tamo.
Los odnos oficira prema vojnicima, salju na liniju sa minim municije i bez protiv tenkovskih rucnih sistema ...
Ali ako hocete u normalnu jedinicu onda je sve to potrebno.
Takodje neznanje ruskog jezika dovoljno za prostu komiunikaciju takodje je problem i mnoge jedinice koje su boljeg statusa nece da prime.
Plata vojnika je 15000 rubalja oficira od 20000 do 30000
7000 rubalja = 100 eura/
Ima se i ratni dodatak 100 rubalja dnevno za vreme provedeno na frontu.
Uniforma, oruzje, hrana i smestaj su obezbedjeni .
To je otprilike to .
a ko bi ih drugi slao tamo nego vucic i njihove tajne sluzbe? pa sam vucic je slao oruzje i municiju ukrajincima i pobunjenicima u siriju, i jedni i drugi neprijatelji rusa.
>KOliko znam starije od 40 godina neprimaju
da ovdje je u krivu pogledao sam na njihovim stranicama, vecinom primaju od 18 do 55.
jel itko čita ove zidove teksta?
prvi put cujem da je iko odavde slao oruzje ukrajincima. a za sirijske pobunjenike znam, to rade sve balkanske zemlje
Ne
uzmi pročitaj Dostojevskog
zamisli otmes neku i drzis je zavezanom dok joj se ne krene skroz pisat znaci do limita
onda je silujes i ona dok je jebes u picku ne mogne vise izdrzat i krene pisat na sve strane
hot
ja i tvoja keva
da ima nas par koji uvijek citamo
znaci jebeni bosanac
Inače i mi bosanci smo ljudi.jpg
nastavi
Hope you guys win, you deserve it
ne slušaj hejtere ovo je vrlo dobra erotična priča
Cвaкa чacт. Зacлyжeнo.
na to sam zadnje drko kontam neku varijaciju na temu skontat samo me ne ide
mozda da u dupe da jebes a da se ona ukaki
nekako mi to nije
ni ne lozim se na pisu inace samo mi ovo gore bas sjelo valjda je vise stvar u ponizenju moracu analizirat detaljnije scenarij
nisi pravi muskarac ak nemas dlake oko anusa
ja sam svoje obrijo zbog hemoroida
ja imam dlake svezane na anusu da mi raščetvore govno na izlazu
sta je ovo?
nisi pravi alpha ako ne silujes druge muskarce
Vrsaljko (igrač utakmice) i njegov novostečeni tamnoputi sluga
možda tu nađeš inspiraciju
odjebi odsekanko
tako je bilo u anticka vremena no sad smo odbacili sve dobre tradicije
n-nisam okek, muško sam
jebo bi te nebi trepno
ja sam slavoljub iz slagalice
joj sam zelim da stavim benis u vagene vec jednom...
cak i igram basket :(
>kad neko spomene osjecanku
bukvalno ti
Poserem ti se u usta incelska pedercino
ali ja sam volcel
krindj
razocarat ces se i shvatit da je drkanje bolje 100 puta
ako te to muci nadji si kurvu da se rijesis toga, i batali zene
lanklet klosarkas devac
svaki put
ne samo jebanje nego voleo bih da me neka klinka zeli
ko ti drma kavez?
youtube.com
uu uu
uu uu
francuzi sljedeci!
Before the fall je prava chad manga
nisam nesto viso de be i
izdrkao sam i sad mi je lakse
da li je nofap meme? krenuo sam da vidim sta ce biti
mislim moramo priznati da zvuci logicno da ako ne drkas da ce te biologija terati da stupis u kontakt sa devojkama u potrazi za vagene
Jedno od ovo dvoje je Eren
mislis eren(gabi)
Brisi ovaj post odma
Trovach
i onda kad krenes plesat s njom u klubu dic ce ti se do neba
Koljach
Lolara
evo jos
Gabi zasluzuje sporu i bolnu smrt doslovno najgori lik ikad, samo se bojim da ce mutavi Isayama napisat Erena kako je brejnvoshuje i daje joj AT za grim reminder na Marley DOSLOVNO NEBITAN LIK CE DA POSTANE BITAN BRISI OVO
>nisu znali rembrantovu nocnu strazu
To je prozor moje stare majke
mislimo ono. uzhas
>MAJMUDIN KRESTI NESTO NA ZIVOTINJSKO-KAMENOLOMSKOM
vocaroo.com
samo preko tebe mrtvog
bojim se da se isayama ne slaze