/polska/

Męska, powtarzam MĘSKA edycja

Attached: 1500595191_giphy.gif (480x360, 2.77M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=vYG8HU_Zyrc
youtube.com/watch?v=J7FORMf-MfQ
youtube.com/watch?v=FC0C8oXqCPE
youtube.com/watch?v=D2uqpqrYmMY&index=69&t=0s&list=PL6HWv8KDh7kpEt7SPB_gtPddK8wOop3Vc
youtube.com/watch?v=LuCTFQrQRwY
billboard.com/articles/news/international/7957149/japanese-rocker-nano-genderless-anniversary-tour-interview
youtube.com/watch?v=D2uqpqrYmMY&list=RDD2uqpqrYmMY&start_radio=1
twitter.com/SFWRedditVideos

pierwszy za żydów

F

co to miłość, anomalie?

czemu tak ciezko znalezc dziewczyne?

jak to sie u mnie w zydowskiej rodzinie mowi
czas to pieniadz

po polki to x i chcą y

prawdziwy strażnik teksasu

banda kurwa owoców
youtube.com/watch?v=vYG8HU_Zyrc

znowu mam depresje

znowu mam erekcje

o chuj zaglądanie w komentarze to był błąd
dosłownie ironiczny prawakposting, tyle, że chyba nieironicznie
youtube.com/watch?v=J7FORMf-MfQ

Uwaga podaję wam pełną instrukcję znalezienia dziewczyny czytajcie:

1. jak macie brudną mordę tudzież dupę to umyjcie
2. jak chodzicie w szmatach co wam mama kupiła to je spalcie i kupcie se lepsze
3. jak macie jakieś spierdolone okulary to se zróbcie soczewki
4. jak nie macie fryzury to sobie w męskim powtarzam męskim zapłaćcie wam zrobią

tutaj załatwiliśmy już kwestię cywilizowanego wyglądu a jak wiadomo jak cię widzą tak cię piszą teraz pora na charakter

5. jak masz jakiegoś aspergera czy inną obsesję anime/polityczkową to udawaj że nie masz
6. jak masz skłonność do mania wyjebane co ludzie mówią to udawaj że nie masz
7. jak ktoś coś mówi to nie przerywaj
8. jak ktoś coś opowiedział to pytaj o ciąg dalszy zamiast mówić "a ja X"

tutaj załatwiliśmy już kwestię cywilizowanego charakteru a jak wiadomo bycie dobrym rozmówcą to podstawa teraz pora na tzw. posturowanie

9. jak nie masz hobby to kurwa znajdź (jedno sportowe jedno jakieś kreatywne jedno może być zjebane ale nie anime/polityczka)
10. jak nie słuchasz muzyki na koncertach to zacznij (nie żadne dark ambienty tylko normiecore gówno)
11. jak nie masz kolegów to zapoznawaj w robocie/na uczelni
12. trenuj picie alkoholu
13. trenuj palenie papierosów

oto koniec fazy wstępnej tj. ogarnięcie się
faza zasadnicza tj. zdobywanie gf podam gdy zobaczę $50 miesięcznie na moim patreonie

nie dzięki wolę być sobą

Thread theme:
youtube.com/watch?v=FC0C8oXqCPE

jak męska to tylko powiem że ogoliłem brzuch xDDD

Attached: xD (6).jpg (681x659, 95K)

zrób tldr dla ludzi z depresją (dla mnie)

>wojsko
o kurwa smroot

mamusia daj mleczko

masz gyno

Księga rodzaju [I Mojżeszowa], rozdział 17:
>9 Nadto rzekł Bóg do Abrahama: Ty zaś, a po tobie wszystkie pokolenia, dochowujcie przymierza mego.
>10 A to jest przymierze moje, przymierze między mną a wami i potomstwem twoim po tobie, którego macie dochować: obrzezany zostanie u was każdy mężczyzna.
>11 Obrzeżecie mianowicie ciało napletka waszego i będzie to znakiem przymierza między mną a wami.
>12 Każde wasze dziecię płci męskiej, po wszystkie pokolenia, gdy będzie miało osiem dni, ma być obrzezane; podobnie też wszystkie inne dzieci, zarówno urodzone w domu jak i nabyte za pieniądze od jakiegokolwiek cudzoziemca, który nie jest z potomstwa twego,
>13 Obrzezany ma być; zarówno urodzony w domu twoim jak i nabyty przez ciebie za pieniądze. I będzie przymierze moje na ciele waszym jako przymierze wieczne.

Attached: 1496779333733.png (600x708, 409K)

ksmt

>polska "wytrzymała" kilka rozbiorów dzięki armii
dobrze się zaczyna

no wreszcie dobra edycja

Attached: 1514567288186.jpg (1000x1460, 179K)

Ale że Jezus zniósł obrzezywanie to ty wiedz

dosłownie po chuj
>jak nie odetniesz kawałka skórki to będziesz się smalił w piekle skurwysynie
no ale
>muh symbolizm

Tak se myślę. Kto normalny by wziął i uciął sobie napletek?

Tylko ze strachu przed Bogiem można zrobić coś takiego - znaczy że Biblia mówi prawdę.

Attached: 1530993204626.jpg (400x400, 38K)

>zrób se człowieka
>nagle mutują i wyrasta im kawał skóry na chuju
te kurwy co one se myślą czeba obcinać

nie mam, po prostu jestem ulany

potwierdzam, sutki jak u 15latka szkieleta

ale wiecie że wszelkie te zjebane żydowskie reguły z pięcioksiągu to dosłownie wskazówki jak ma społeczność przeżyć w miarę spoko na pustyni
obrzezanie to wskazówka higieniczna jak nie możesz marnować wody a nie chcesz żeby ci chuj pleśniał to usuwasz napleta

Skorpion1991
2 lata temu
ty socjalista powiedz że jesteś trolem bo pomyślą że jesteś idiota, Polska ma piękną historię i wiele czasu była potęgą w europie, nawet Ruskich prali w czerep nasi przodkowie, rozbiory były deklaracją polityczną i sprzedażą polskich ziem nieudacznego ostatniego króla polskiego który popadł w długi,a nawet po odrodzeniu się 2 RP Polacy wykazali się wyjątkową sprawnością gdzie 200 żołnieży na westerplatte broniło się przed 2 tysiącami przez tydzien do czasu az się im skończyła amunicja, a Belgijski fort gdzie było 700 żołnieży poddało się w 1 dzień jak ich zaatakowało 60 żołnieży wehrmahtu

>absolutny stan debili

po rozmowie z moją młodą ładną psychiatrką czuję się po spowiedzi - lżej

jak ci nie dała benzosów na drogę to zmarnowałeś czas i pieniądze

Generał Kuj
Generał Kuj
2 lata temu
+Tomasz Martusz
Też jestem za dostępem do broni, ale to nigdy w Polsce nie wejdzie! Człowiek po wojsku już ma zaprogramowane pewne działania, dyscyplinę i umiejętność oddania się dowódcy w razie wojny. Nie jestem gejem, ponieważ nie patrzę na tyłki facetów, rzucam okiem na ubiór, a tu rurki, obcisłe koszulki, fryzurki ala bieber... Sądzisz, że tacy ludzie będą bronić chociażby swojej dziewczyny przed atakiem dresiarza? Już nie mówiąc o czasach jakie nastały, czyli wojna z Islamem. Takie mameje prędzej będą bronione przez mamusię, a nie odwrotnie.
Dawniej na WKU zaglądali w tyłek, jak okazało się, że, za przeproszeniem, brałeś w dupę, to miałeś taką jazdę, że szkoda gadać. I to było dobre! Trzeba przywrócić obowiązkową służbę, bo ktoś ten kraj musi bronić w razie ataku. Skoro urodził się i żyje na ziemiach Polski, to niech pokaże jej szacunek jaką ją darzy, a jeśli nie darzy, to w wojsku skutecznie odwrócą twoje myślenie o Kraju.

to samo z jedzeniem świni i innych nieczystych zwierząt oraz z zakopywaniem odchodów

nic nie płaciłem, a pogadałem z młodą ładną kobietą za darmo

Jedna z trzech cnot Bożych, której uosobieniem był Chrystus.

lole

najlepiej jak za 100 zł przepisują ci tramadol + benzodiazepiny + neuroleptyki

taki wygląd lekarzy w tym kraju

skórka na naplecie była spoko w ogrodzie Eden jak facet sobie biegał na golasa i jadł z drzewa życia, a w momencie gdy ludzie znaleźli się na pustyni stała się źródłem nierządu i chorób

Attached: 1488044704380.jpg (200x200, 27K)

ty wiesz

Attached: mSQQvAw.gif (320x240, 1.51M)

BetterDead ThanRed
3 lata temu
Dziś już byłoby wielkie oburzenie.Kurwa potem rosną same pizdy niezdatne do samodzielnego życia.

o kurwa wiecie anonki że ludzie sprzedają banknoty 500zł na necie?
nie wiedziałem że aż takie rzadkie są

kup se

nie są rzadkie, moja mama w banku pracuje i często się trafiają całkiem

bitch czy mieć?

za ile
kupie to może podskoczy wartość i sprzedam z profitem

nie są rzadkie ale mało jest ich w obiegu detalicznym bo 500zł powstały głownie dla banków

są różnie ceny, najtańszą jaką widziałem to było 550zł

deja vu

kurwa dosłownie idziesz do banku/kasyna/kantoru i mówisz, że chcesz banknot 500 zł
jak można je kupować za wiecej xdddd

oj wej

t. oskar

Ale bym chciał takom, ehhh nie dla spierdona to

Attached: 1531436429259.png (750x1334, 1.73M)

gruba świnia

ja bym chciał z powrotem moją gf

Jezus zostając ochrzczonym przez Jana Chrzciciela w Jordanie, jednoznacznie ustanawia chrzest jako akt przymierza z Bogiem. Po drugie Jezus swoją krwią płaci za wszystkie krwawe ofiary, a więc obala obrzezanie, które jest obrządkiem krwawym. Po trzecie Jezus, jako mesjasz żydowski wypełnia proroctwo i uwalnia żydów z pod opresji nieżydów, zbawiając wszystkich ludzi którzy żyli przed nim, żyli gdy On żył i żyli po nim. Anihiluje wszystkich nieżydów, bo od tamtej pory wszyscy ludzie to żydzi w biblijnym rozumieniu. M. in. kobiety które nie mają napletków.

Attached: 1494170646689.png (950x1050, 956K)

Przypominajka, że Jezus jest Bogiem w ludzkim ciele, który umarł za nas na krzyżu, mimo że nie musiał tego robić. Żeby być zbawionym wystarczy uwierzyć i poprosić.
[s]kościół katolicki to sekta[/s]

>KWIIII

Chciałem pograć w gierki i mi prąd wyłączyli

Attached: No_fun.png (512x512, 361K)

chuje zydy pierdolone

oglądać guilty crowna?

no elo wstalem

Attached: 1515176454878.jpg (1500x2389, 796K)

ludzie którzy nigdy nie byli na strzelnicy najgłośniej pierdolą o dostępie do broni
t. strzelec
wstawiłem kiedyś na gojbuka na jedną grupkę "strzelców" zdjęcie z zawodów i 99% komentarzy to było
>"też bym chciał ale nie mam pleców w policji aby mi dali"
dosłownie jedyne co potrzebujesz to być w klubie i brać udział w zawodach pozwolenie i promesę aby dostać zjebie

chuj mnie to euras

dosłownie Nikt nie pytał

To niezły euras here

>KUUUUURŁA broń powinna być legalna ale bym szczelał do tych lewakuw i pedałuw

A to nie jest tak, że co kilka lat trzeba płacić za licencję?

HOPAKI MAM BROŃ I WOGULE MUWIŁEM JUSZ ZE MAM GLOKA BO MAM GLOKA I LATWO JEST DOSTAC BRON ALE CZEBA PIENIONDZE WYDAC BO CZEBA SEJ FI WOGULEL

zostaw go

bo co

ty też bo Cię o to proszę

to powiedz swojemu chłopakowi żeby sam poprosił i przeprosił

ale to akurat wynik wieloletniego ksztaltu ustawy. Ludzie nadal myla pozwolenie sportowe z do obrony osobistej

trzeba zapłacić raz kiedy dostajesz samo pozwolenie a potem co rok musisz płacić za badania lekarskie

wg nowej ustawy technicznie możesz nosić na sobie broń jeżeli masz pozwolenie sportowe. Nie jest to zabronione (technicznie) ale to już takie chwytanie prawa za słówka i czytanie między paragrafami.

ale leje

Attached: 1459219763125.jpg (1200x1500, 681K)

>*mlask mlask* kuuurła kiedyś to byli mężczyźni nie to co tera jakieś pedały w rurkach nie to że jestem jakimś pedałem ale lubie umięśnione męskie ciała

nie projektuj i wyjdź z szafy

To niezła subskrypcja, na każdym kroku chuje jebane zdzierają kasę.

>podziw i szacunek dla męskości
>pedalstwo
ale że jedno=/=drugie to ty wiedz

szkoda słów na was

no wiem. I to jest bez sensu ze istnieja dwa tryby nabycia. Powinni wypeirdolic ten z obrona i dzieki temu byloby tylko tryb sportowy

>sluchaj sobie youtube.com/watch?v=D2uqpqrYmMY&index=69&t=0s&list=PL6HWv8KDh7kpEt7SPB_gtPddK8wOop3Vc
>no niezle fajne intro, jakby opisywalo moje zycie jakby bylo depresyjnom animkom
>zaciekaw sie kto to ta nano
>pewnie jakas szara myszka dla anonka
>znajdz jej filmik tutajyoutube.com/watch?v=LuCTFQrQRwY
>no fajna mala myszka tylko cos dziwną twarz ma jak micheal jackson
>szukaj wiecej info
>billboard.com/articles/news/international/7957149/japanese-rocker-nano-genderless-anniversary-tour-interview
>moja maska wtenczasz

Attached: 1500703301465.png (483x470, 185K)

>podziwianie mężczyzn którzy pchają ich ciało do granic możliwości = bycie pedałem
tak działa wasz mózg na pedalstwie

Attached: socrates.png (1854x280, 47K)

>który umarł za nas na krzyżu, mimo że nie musiał tego robić.
Nienawidzę siebie za to, że sam bym tak nie potrafił. No dosłownie Jezus tylko na tym traci, że zbawia ludzkość, nie zyskuje niczego, a i tak to robi. Przyjmuje na siebie najstraszliwszą z możliwych śmierci, której nikt nigdy nie zrekompensuje, abyśmy my mogli żyć, bo nas kocha i nasze dobro przedkłada ponad swoje. A ja całe swoje życie kieruje się własną korzyścią, nawet gdy bezinteresownie pomagam innym, to tak naprawdę robię to, bo czynienie dobra jest korzystne,a nie dla tego, że chcę dla tych ludzi dobrze. Kurwa dlaczego jestem takim gównem jebanym?

Attached: 1497647094826.jpg (2774x1993, 714K)

takie prawo, trzeba mieć ważne badania lekarskie aby pan policjant widział że nie masz psychozy
ale badania nie są super drogie więc kij z tym

>I to jest bez sensu ze istnieja dwa tryby nabycia
jest jeszcze trzeci czwarty
pozwolenie kolekcjonerskie i łowieckie

a o co pytają na takich badaniach? Wykrywają autyzm?

ale te sa od czegos innego. Jak mozesz tak samo nosic sportowe i do obrony to na chuj.

>co pan sądzi o polkach?

>nie zyskuje niczego
a fanklub?

no oprócz podstawowych badań jak u normalnego lekarza ja jakieś choroby np serca jest pan lub pani psycholog i pytają czy zaczął pan jakieś leki brać, jak się pan czuje, jak się panu życie układa
patrzą czy nie zmieniasz się w robota z Jow Forums

czemu jestem taką miękką kluchą?
w przenośni i dosłownie

tak chuju przepraszaj że żyjesz a najlepiej to zrekompensuj swoje gówniane istnienie zapierdalaniem dla pana żyda

Zamartwianie się to też grzech. Żyj dla Niego i mów innym ludziom, o tym, co dla nas zrobił, to dostaniesz nagrodę w niebie. Życie bez Boga nie ma sensu.

Attached: 1530207851950.png (1342x1940, 800K)

youtube.com/watch?v=D2uqpqrYmMY&list=RDD2uqpqrYmMY&start_radio=1

Attached: 1493705229741.jpg (216x250, 14K)