Edycja Slavoja Žižeka
/polska/
Chujuuuuuuuuu
ta legalna i prawilna
A ta dalej wisi xD
>Slavoj Žižek (ur. 21 marca 1949 w Lublanie) – słoweński socjolog, filozof, marksista i krytyk kultury.
>marksista
>wszystko co z lewej to złe
wew lad
Wiadomo
A ja mogę zapostować ten stary wywiad z jakimiś szwedkami czy kimśtam które zapywane czy chciałyby być z czarnym mówiły w znacznej większości że nie. Racemixing to mem i dobra przynęta, w praktyce większość ludzi nie dość że paruje się z ludźmi tej samej rasy to jeszcze ogólnie sama segreguje, stąd wszelkie getta, rasowe gangi, słynny "white flight" itp. Ot taka biologia, i to u wszystkich organizmów, nie tylko zwierząt. Przejściowa opalenizna to nie naturalny kolor skóry podyktowany genetyką.
Wiem. Szkoda, co?
pope is a guy who live in rome
lives* you slavic nigger
wypierdalaj nowokurwo
Jak to jest kurwa mozliwe? Jakby sam podbijał to by i tak jebła, nie?
for what purpose?
>hurr durr I'm a polish peasant and I suck cocks
no tu ci przyznam racje, ze szkoda. Chociaz wolalbym klacz z umyslem czlowieka
ale mi krindż dajesz pisząc po angielsku
for the sole purpose of showing those mongrels their place
>using english words while speaking polish
Literally a fucking chav
seems futile but ok i will play along
>he didn't knew who Žižek is until now
>le serb playing accordion meme
cringe
>mfw polacks can't understand us
ale musi teraz cringować jakiś brytol albo amerykani co patrzy na ta nitke
>bogatsze słownictwo oznacza inny język
o kurwa mati idziemy jakiś słownik opierdolić
>inna konstrukcja zdań
podaj przykłady bez archaizmów
based and i truly mean it
Imagine being this assblasted
ale piecze komucha
>taki nowy
kara jebie smrodem i kurwami ze snapem co dostały moda za stópki ale takie rzeczy są znane na wszystkich polskich henach, również tych mniej zjebanych
W sensie 100% klacz co nawet po ludzku nie potrafi mówić, jedynie myśli po ludzku?
He shat himself xD
moze mowic po ludzku
nie mowcie po aniglesku to ja nic z tego waszego skomplikowanoe jenzyka nie rozumime, wasze bogate slownictwo sprawia ze czuje sie zagubiony i nie mam pojecia o czym piszecie
to jest ta słynna
>ZNAJOMOŚĆ, ale kurwa ZNAJOMOŚĆ
angielskiego polaków w tej nitce?
could someone explain to me what post-irony is?
posting here in eigo actually does feel fucking weird
let's stop
>zapytał, wnosząc do dyskusji dosłownie chuj
Why aren't you sleeping, little kurwie?
jak widze post po angielsku kogoś z zagraniczną flagą to mam wyjebane ale jak widze taki sam z polską flagą to mi flaki skręca z żeżuncji
what a shitshow
to
dosłownie jak małpa co chodzi na dwóch nogach i każe się nazywać człowiekiem
Feminism has destroyed white women/white men pairings. Black women have historically been at the bottom of the ladder in terms of financial resources and choices, therefore they've been shielded somewhat from the destructive effects of modern feminism. As black women gain more leverage in society they too might fall into the false belief that men are expendable, even good men.
No ale to by dziwnie wyglądało bez ludzkiej głowy. A ludzka głowa by dziwnie wyglądała bez ludzkiego tułowia. Centaurzyce to najbliższe klaczy rozsądne rozwiązanie. Potem kolejne rozsądne to konio-dziewczynki jak obrel. Wyobrażasz sobie uśmiechniętą klacz?
i fucked up my sleep schedule long time ago
usually i start to feel tired around 3am
>widze
taki oskar co dostał 4 na angliku nie musi chodzić już do szkoły bo lato to może się tu chwalić że umie sklecić proste zdanie
Firstly, you should learn how to properly speak in polish
a ty sie naucz kolejności słówek niedojebie, chociaż to w liceum dopiero chyba jest więc jeszcze przed tobą
mam pytanie czy to tylko jakiś fanart tych degeneratów od fapania pod tycie czy w tym anime naprawdę tak jest?
weź się nie kompromituj bo żenua trochę
user a widziałeś wirtualną konioyoutuberke?
>false belief that men are expendable
>false
youtube.com
i potem takie gównie pisze
>hehe ale buldupisz ze ja umiem angielski a ty nie xD
Easy (You)'s
baiting for (you)s is a pointless af
Kurwa mac... A jak ona sie nazywa? Obczaje konia, na ktorym jest bazowana
I'll translate for him
>user, have you ever seen a virtual horsetuber?
>h-hehe tylko udawalem ze j-jestem kretynem no wiecie dla (you) hehe
Dlaczego Holendrzy (specjalnie z dużej) to nadnaród?
przecież holendrzy to podludzie a ich kraj się rozpadnie za max 20 lat, jak szukasz nadnarodu to niżej masz Belgię
Dzięki
>belgia
>prawdziwe państwo
master meme koleżko
bo nie byli nigdy monarchią z prawdziwego zdarzenia
niby czemu nie prawdziwe?
ma dłuższą ciągłość historyczną niż polska
polska ma ponad tysiącletnią historię
belgia to wynalazek anglików który nie ma nawet własnego języka
coś robiłem i dopiero teraz wbiłem na nitkę ale idę spać czyli innymi słowy dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy
Powiedz to Holendrom, Anglikom, Francuzom i Niemcom to cię wyśmieją typie xD
>polska ma tysiącletnią historię
ta to przecież dokładnie ten sam kraj co przed woją z zupełnie innymi granicami przesuniętymi przez okupanta,
kraj w którym wybito lub wypędzono ludność cokolwiek znaczącą
Główna bohaterka (ta po prawej) ma co kilka odcinków problemy z tyciem. Ta po lewej jest w większości odcinków gdzieś w tle i wpierdala jedzenie + odegrała trochę ważniejszą, 2-planową rolę w dwóch, również powiązane z jedzeniem. A ponieważ ciążowe brzuszki są podniecające to poza pojebami od tycia wykorzystało to więcej osób. Obrel to wycinki z bajki.
Ogólnie cała baja jest zasakująco przyjemna do oglądania. Bardzo dobra animacja i kreska ze spadkami jakości tu i tam i wciśniętym CGI czy jak to się tam zwało, ale daje radę. Masa materiału na reakcyjne. Wyścigi mimo że krótkie to są w chuj dobre i czujesz się jakbyś naprawdę oglądał jakiś sport i ci zależy. No i chińskie bajki z uroczymi dziewczynkami standardowo sprawiają że wszystko jest lepsze. Jedyny mankament to obcięta historia - zabrakło czasu na rozbudowę charakterów i relacji między nimi, oraz wszystko skupione jest za bardzo na 2-3 dziewczynkach. Człowiek chciałby też zobaczyć resztę chociaż jednej z 2 głównych drużyn w wyścigu. Ogólnie polecam, 8/10 jako rekreacyjna chińska baja.
A i prawie bym zapomniał. Lore jest w chuj głębokie. Cała masa rzeczy bazowana na realnych wydarzeniach i koniach co do najmniejszych detali jak kolor butów pokrywający się z łatami w okolicach kopyt czy zachowania typowe dla konkretnych koni. Tematy na /a/ były pod tym względem zajebiste.
Widziałem. Lubię postać w animcu ale tego YT olewam ciepłym moczem. Krindź w chuj bo animacja 3D jest chujowa a japoński humor jest dziwny. Albo naprawdę dobry, albo chujowy. Nie podobają mi się te gagi na YT.
Gold Ship
Ma całkiem dobra, chwytną piosenkę.
youtube.com
>belgia to wynalazek anglików
kraj założony przez polskie plemiona ponad tysiąc lat temu
przez plemiona które mówiły tym samym językiem co my i są naszymi przodkami
kraj który wtedy miał bardzo podobne granice jak teraz, które z czasem przesunęły się bardziej na wschód a potem znowu na zachód
kraj z własnym językiem, własnymi osiągnięciami, własnymi obyczajami i toższamością która nie jest zbudowana na nazwie państwa
jest wiele krajów lepszych niż polska, ale przynajmniej nie jest ona sztucznym krajem - nie to co belgia, ukraina czy słowacja
dobranoc anonki
ta, już se znalazłem, ale i tak dzięki.
kuraw jakiś cień się rusza za zasłonami którymi zakryłem okno
Ale że Ukraina to spadkobierca Rusi Kijowskiej to ty wiedz pacanie i nie łykaj wszystkiego co ci prawiki gadają.
>ask Polacks to speak English
>the thread goes slow as fuck as if everyone had to think for 5 minutes before writing a simple sentence
>everyone gives up after like 10 minutes because it's too inconvenient for them
the absolute state of Polacks' fluency
ruś kijowska była o wiele wiele większa i dochodziła do północnej części europejskiej rosji
wprawdzie po części znajdowała się w ukrainie, ale jej mieszkańcy nie uważali się za ukraińców... tylko za rusinów
toższmosć ukraińska została wynaleziona przez austriaków
>przynajmniej nie jest ona sztucznym krajem
w belgii nie było komunistów przez co jest o wiele mniej sztucznym krajem niż powojenna polska
I would continue, but they got assblasted, so I stopped, benc.
nie są bardziej spadkobiercami niż rosja albo białoruś
the thread is slow as fuck i has to think before writing głąbie pierdolony
wystarczy sobie obejrzeć fry and laurie
>toższmosć ukraińska została wynaleziona przez austriaków
To wiem
Ruscy to są co najwyżej spadkobiercami wikingów i mongołów
>m-moi źli komuniści wybili polski naród
aha spoko
teraz jeszcze zapostuj memy o tym jak w naszych sądach pracują same, te no, komuchy XDD
buu
n-no ale j-ja znam angielski, p-ewnie mi envy stupid p-polack, i-i got 70% on my matura!!
Naprawdę nie rozumiesz efektów wydalenia ludzi ze wsi do miast
分かりません草
to idzie ręka w rękę z industrializacją
>teraz jeszcze zapostuj memy o tym jak w naszych sądach pracują same, te no, komuchy XDD
ale to prawda, o co ci chodzi
zapraszam do boomerskiej
to pisowska propaganda mająca na celu spranie ludziom mózgów żeby uwierzyli że reformy sądownictwa są potrzebne
Na co jeszcze czekacie Polaki? Do roboty
youtube.com
>hehe papież xd
no epicki ten karachuj jest, wspaniała strona
można by to zedytować i zrobić gifa w którym nagle wyskakuje przerażająca twarz czy coś, to by była beka
I got a 75% on my mature and I have a magister extent in English philology
Cum at me
ja nie chce pisowskich reform a wiem że w sądach jest mnóstwo komuchów
i co
Najlepiej cowiek maupa xdddddd
youtube.com
to jest sztuka
Prawdziwi murzyni są dużo ładniejsi od mieszańców
Tych amerykańskich to nawet się nie powinno nazywać murzynami bo właściwie każdy ma jakichś białych przodków