pytanie do anonimus polska - w co inwestujecie? daliście się złapać w shillowane tutaj stinky linky albo w inny banyan network?
Pytanie do anonimus polska - w co inwestujecie...
Other urls found in this thread:
play.google.com
twitter.com
Banyan wygląda spoko
no sam mam Banyana, ale tylko w małym %, bo i tak niedługo trzeba będzie wyskoczyć zanim wypuszczą tokeny z ICO
Jeszcze jakiś miesiąc, aczkolwiek price action raczej nie będzie do tego czasu i dobrze uciec na jakieś szybkie gainsy gdzieś indziej. Żałuję że holo nie ustrzeliłem, patrzyłem kurwa tydzień temu na ico ale nie wszedłem z braku czasu na reaserch
ja o holo pierwszy raz przeczytałem tutaj jak już było po ico i marketcap to było ponad $100M więc sobie odpuściłem, myślę ze jak wejdzie na kucoin albo inną większą giełdę to będzie dump
największą pozycję mam hpb branym po $1,7 więc czuje się bardzo komfortowo
VEN, REQ, ACT w to zainwestowałem
Hpb też mam trochę, sukces hpb będzie oznaczał sukces BBN i innych "chińskich" coinow. Ciekawe tylko ile trzeba będzie mieć na MN na hpb, ponoć maja być
vechain mainnet pump conajmniej x2
siedzę na ich telegramie i ostatnio widziałem posta jak ktos przeanalizował, że 5k powinno wystarczyć przy zakupie hardware'u, w ogóle tam hardware będzie konieczny do tego żeby postawić mn
w sumie byłoby zajebiście gdyby mn był taki "tani", nie mam co prawda pełnych 5k ale gdyby tyle wystarczyło na masternode'a to pewnie bym coś sprzedał i się szarpnął na ten słynny passive income xD
mnie ten vechain ni chuja nie przekonuje, niby projekt istnieje już w chuj długo, mają partnerstwa z naprawdę dużymi firmami, potwierdzone masternode'y, a nawet na tym ostatnim wielkim bull runie w styczniu cena jakoś znacząco nie wyjebała