Pytanie do anonimus polska - w co inwestujecie...

pytanie do anonimus polska - w co inwestujecie? daliście się złapać w shillowane tutaj stinky linky albo w inny banyan network?

Attached: cwel.jpg (182x240, 9K)

Other urls found in this thread:

play.google.com/store/apps/details?id=com.wysker.app&hl=pl
twitter.com/SFWRedditGifs

Banyan wygląda spoko

no sam mam Banyana, ale tylko w małym %, bo i tak niedługo trzeba będzie wyskoczyć zanim wypuszczą tokeny z ICO

Jeszcze jakiś miesiąc, aczkolwiek price action raczej nie będzie do tego czasu i dobrze uciec na jakieś szybkie gainsy gdzieś indziej. Żałuję że holo nie ustrzeliłem, patrzyłem kurwa tydzień temu na ico ale nie wszedłem z braku czasu na reaserch

ja o holo pierwszy raz przeczytałem tutaj jak już było po ico i marketcap to było ponad $100M więc sobie odpuściłem, myślę ze jak wejdzie na kucoin albo inną większą giełdę to będzie dump

największą pozycję mam hpb branym po $1,7 więc czuje się bardzo komfortowo

VEN, REQ, ACT w to zainwestowałem

Hpb też mam trochę, sukces hpb będzie oznaczał sukces BBN i innych "chińskich" coinow. Ciekawe tylko ile trzeba będzie mieć na MN na hpb, ponoć maja być

vechain mainnet pump conajmniej x2

siedzę na ich telegramie i ostatnio widziałem posta jak ktos przeanalizował, że 5k powinno wystarczyć przy zakupie hardware'u, w ogóle tam hardware będzie konieczny do tego żeby postawić mn

w sumie byłoby zajebiście gdyby mn był taki "tani", nie mam co prawda pełnych 5k ale gdyby tyle wystarczyło na masternode'a to pewnie bym coś sprzedał i się szarpnął na ten słynny passive income xD

mnie ten vechain ni chuja nie przekonuje, niby projekt istnieje już w chuj długo, mają partnerstwa z naprawdę dużymi firmami, potwierdzone masternode'y, a nawet na tym ostatnim wielkim bull runie w styczniu cena jakoś znacząco nie wyjebała

Z drogi buraki, panisko idzie.

ADA
TRX
XLM
ZIL
ZRX
HOT
TOMO
LINK
ETH
SPHTX
ORI

TRX idzie pod koniec maja, kasę wkładam pół na konto pół na Smartlands, jak TRX dobrze napompuje to rent na 3-4 miesiące z głowy. Reszta umiarkowany hold. Nie wiem tylko jak długo ORI i HOT, bo to w sumie memy napompowane przez userów.

Siedzę za granicą więc sobię pozwalam, jebać skarbówkę.

Attached: 1509644959133.jpg (426x454, 45K)

Na to liczę, node stoi.

Ten hardware, nie wiesz ile ma kosztować? 5k za mn brzmi kusząco, myślałem że 10k trzeba będzie. Z drugiej strony, to nadal jest 2,5 btc normie i kryptojanuszy na to nie stać

długoterminowo trzymam ADA od listopada, bo kupiłem za parę centów i chuj, ostatnio nawet dokupiłem jak spadło do $0,15

z małych rzeczy to pojebałem w ico, sprawdź wysker, niemiecki projekt, produkt już na rynku, 3m marketcap, nawet nie wleciało jeszcze na cmc

a kurwa, przypomniało mi się, że mam też XLM

To jest to kocie gówno co anoni shillują?

dokładnie to.
appka obecnie lagguje jak głupia, ale pomysł jest sensowny

obiecana nowa appka na dniach

miesiąc temu postawiłem wszystko na linki kiedy były po 29 centów, czuję dobrze

Attached: EDFD99A9449B4210959FAD415E24625E.png (400x350, 33K)

btw oczy mi krwawią jak czytam te posty o wysker, widać na kilometr, że nie są stąd
tylko szkodzą projektowi imo

>wysker
o kurwa pierwsze słyszę, nie widziałem też żeby ktoś to tutaj shillował, a odswiezam Jow Forums kilka razy dziennie xD

nie wiem ile będzie kosztował hardware, ale widziałem dużo opinii, że nie będzie drogi, bo raz że będzie open source, a dwa że hpb powinno zależeć na tym żeby ludzie stawiali te masternode'y; zresztą, skoro asici kosztują około $1k, to nie sądzę żeby hardware hpb kosztował więcej

oby nie dojebali $10k na mn

sorry, 10k oczywiscie HPB nie $

>o kurwa pierwsze słyszę, nie widziałem też żeby ktoś to tutaj shillował, a odswiezam Jow Forums kilka razy dziennie xD

jak masz androida to możesz sobie sciagnac pierwsza wersje ze sklepu
play.google.com/store/apps/details?id=com.wysker.app&hl=pl

ale powtarzam, ssie jak na razie

Nie researchowałem, to się nie wypowiadam, znam z shillowania i fudu więc gówno wiem. Ja dumnie bagholduje nano od czasów bitgraila i jebanego bombera (na szczęście nie jestem debilem i nie trzymam na chujowych giełdach). Liczę że wszystkie dashe, litecoiny BCASHE będą obsolete

Nie jestem fanem whitepaperów za 10 M

Link działa, i ja założyłem ten bread 60% LINK
20% TRX
20% ICX

TRX i ICX spuszczam przed końcem maja. ICX nawet wczesniej bo mam co innego w planach.

>Nie jestem fanem whitepaperów za 10 M

*10 B

a ja i owszem

Miliardy nie biliony, chuj, wiadomo o co chodzi.
Wydaje mi się że z taką kapitalizacja dużych gainsów się już nie zrobi. Lepiej wybierać coś co ma mniejszy mcap i większy potencjał

chuj tam z moon missions, za miesiąc wracam do chujolandii na stałe co oznacza chwilowy koniec trade'owania
Wole to trzymać w czyms pewnym, co się nie zwinie za pół roku. Niech sobie rosnie i zapłaci mi za dom na 30stkę

100% link rasa panuw
nieironicznie