Ex yu

Hibridno izdanje
youtube.com/watch?v=3GG40OCn26U

Attached: Screenshot_20180719-235859.jpg (720x1440, 287K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=JRWox-i6aAk
twitter.com/NSFWRedditVideo

samo AZG

Attached: AZGANG.jpg (820x340, 64K)

Tko su ovi ljudi doslovno?
t. staropeder

cekaj jeli to hibrid

Je, neironično.

ma pre je bilo bolje, pricali smo o no gfs

e a jel se secate kad smo... ma nismo nis, lol

tvrdis da si staropeder a ne znas ko su osnivaci ex-yu threada?

SVE DEDE! AHAHAHAH ALI SVE DEDE! PA SVE DEDE, JEBEM VAM MAJKU U PICKU

astralno se projektujem u fioku u kojoj bojanica drži svoje gaćice i čarapice dbi

Egzju je mrtav
Ubili ga srpski cigani

djocko je moja tulpa

srpski cetnik srbenda dzocko vas pozdravlja sve

Attached: djocko i thotovi.jpg (960x950, 66K)

ma prije je bilo bolje...
sjećaš se ono kad su fićko i džokson 91e napravili prvo /ex-yu/ klupko preko commodora 64, pa su došli deki i FCF i svađali se cijelo vrijeme?
a jel se sjećaš tek ono kad bi došao hibrid pa rekao nešto preko vocarua? hahahahahahaha pa ljudi moji koji je to kralj bio! HIBRID!

sjebao si ime konca novopederu letnji

damir je sad manje retardiran od hibrida

youtube.com/watch?v=JRWox-i6aAk

Attached: 1531821565735.png (267x320, 22K)

pravite novi picka vam materina, blam me da postujem u ovom novopederskom koncu!

>sad
uvek

Attached: t h i c c.jpg (1006x560, 62K)

Evo ga vic ahah..

Raspisala Osjecanka konkurs za novog decka i postavila je stand u gradskom vrtu.
Svaki od kandidata se morao predstaviti nekim svojim talentom ili kvalitetom koji bi je trebao privuci.
Prvi se za mikrofon dohvatio Taksista nakon sto je izgurao par momaka.
"Dolazim iz Beograda i moj najveci kvalitet je iskrenost. Moja zivotna prica je jak.." tu ga prekine Osjecanka i kaze mu da smara i da je ne zanimaju zivotne price.
Sledeci je Djocko, krenuo je da svira gitaru i neku literally who /mu/ related pesmu i Ona ga prekine i kaze da je padavicari vise ne zanimaju.
Nakon njega dolazi Nebojsa, krene da peva "Kad sam bio jednom u Osjeku otiso sam da upoznam gra..." kad ga prekide Ona i kaze da me voli cajke.
Zatim je dosao Somi obucen u rvacki triko i kaze da je bodibilder sa dusom leptira, Osjecanka kaze mozes da me imas ako me dignes iz bencha. Somi nije uspeo da je digne i Osjecanka mu je odmahnula rukom i rekla dalje.
Neko zadihan dolazi iz daljine, ko je to? Pa to je Majmunko. Kaze da je stigao sa aerodroma i da je zurio i rekao je da planira da otvori prodavnicu anime merchandajza, ma sta prodavnicu, lanac u celoj Hrvatskoj sa centrom u Osijeku, medjutim Ona se grohotom nasmejala i rekla merchanduj si mater u 2D formatu.
Vec je poceo da pada mrak, mnogo momci su popili korpe i dolazi Hercegovac.
Osjecanka kaze, ajde jos i ti BRATE pa da idem doma.
Hercegovcu zastaklise oci i izusti "Brate? Mmmmm sestrooooo!!"

AHAHAHHAHAHAHHAHA

E a fakat planiram da otvorim prvu anime radnju u CG

Dakle, sastali se Fredi, Dante, Somi, Hibrid i Splicanin.
Fredi i Dante se prepiru ko je najbolja picka na estradi, Fredi kaze da je to Goga Sekulic a Dante ne moze da se odluci. Fredi mu kaze da li ti Dante volis da slusas Zeru? Dante kaze koji Zera? Pijes sok od jabuke a ne znas ko je Zera hahahhaha.

Hibrid i Somi stoje sa strane i vec su se smorili a Splicanina nema vec dva sata jer je rekao da ide da nabavi klopu i pice.

U to Dante dobacuje njima dvojici, vi ste kao ona pesma, volele se oci plave, oci plave i zelene, volele se oci njegove i njene, samo ne znamo ko je on a ko ona od nas dvojice, a Fredi ce, pa bosanac je ona jer je Hibrid uvek ZENSKO u nasim odnosima!!!!

I tako se njih cetvorica sale i smeju, i ne primete da ih neko sve vreme gleda i posmatra. Siluete, jedna muska i jedna zenska se polako otkrivaju i cuje se

"HAHAHAH JAOJ ŠTO STE SMIŠNI MA BIŽITE LUĐACI"

splicanin doveo severinu i rekao jebite se momci sve sam pare dao na nju, a vi radite sta hocete hahahahhahahaha

Evo ga vic:

Krenuo Ni-Chan nazad za Austriju autoputem Beograd-Zagreb i naidje on na guzvu u saobracaju negde ispred Zagreba.
Kako je kolona bila dugacka, ugleda Ni-Chan prodavnicu blizu i krene ka njoj kad vidi auto i ispod kog curi gorivo.
Pridje Ni-Chan i kaze "Curi vam gospodine iz automobila nesto, izadjite da vidite".
Izlazi covek srednjih godina i stvarno vidi da nesto curi, ali to nije gorivo.
Ni-Chan primeti nekoga na zadnjem sedistu i kaze "LMOA pa to je vas sin Fredi, i verovatno curi jer se upiskio u snu!"

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Kolona je krenula polako, ali se vozilo Fredijevog tate ne pomera jer je krenuo da jeca zasto ima upisanog sina. U to se pojavljuje Sandra Afrika koja je krenula u Benkovac na nastup i pocinje da se dere. Frediju zaigrase oci, ali ga preteknu Ni-Chan i rece joj:
"BRUHHH Sandra, ladno se tvoj NAJVECI FAN UPISKIO I PROPUSTILO KROZ POD AUTA HAHAHAHA". Sandra pridje Frediju koji je vec uveliko poceo da place i kaze "SRAMOTA ME TE JE UPISANKO!" i vrati se nazad.
Fredi uplakan istrca napolje iz kola i baci se pod prvi sleper koji je isao iz suprotnog pravca i pregazi ga. Njegov otac u ocaju izusti "Sta ti je zivot, celi vek kaci onu zabu po zidovima sobe, i skonca zivot kao zaba, na sred autoceste".
Ni-Chan mu odgovori: "LMOA BRUH, NIJE ON, JA SAM KRIV"

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Sedeli Teša Tešanović, Miroljub Petrović, Radovan Damjanović i Tačkasti u kafani. Pita Miroljub Tešu: "Je li Tešo, ko ti je ovaj buzdovan ovde?" pokazavši na Tačkastog. Teša kaže njemu sa blagim ali nesigurnim smeškom dok gleda krajičkom oka ka Tačkastom: "Pa dobro Miroljube nemo.." tu ga prekide Tačkasti i reče Miroljubu svojim piskavim glasom:" Razboli se od raka izrode!!".
Radovan Damjanović krene da se zarazno smeje i dobaci "Auuu ideš pod mač prijatelju hahaha" kad u to ulazi Majmunko i razdra se "SMIIIIDOOOOOO JEL TE DIRA KO", a u to Miroljub usta, razrogači oči i kaže ushićeno: "VELLAI IM ALBAN BOGDANI!"!!!!! AAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHHA

sedeli fredi hibrid damir taksista i profe$$or u pizzeriji marija u hercegnovom. hibrid i damir su se incestuozno zvalavili profe$$or je drzao predavanje frediju i taksisti i bas kada je dosla marija i pitala ih kakvu picu zele da naruce taksista je ustao i rekao "Retarde porodicna kosta 1100, ostavi baksis 50 i eto to 1150, ova me je izasla 880, 820 kosta i dao sam 60 baksisa a ova je 45cm dijagonala a porodicna je 50-52cm zavisi, negde cak i 55cm ali je ta tipa 1300-1400. Drugo putujem na odmor ujutru i podgrejacu sta mi ostane od ove jer 2 do 2,5parceta pojedem i bude mi dosta."

...

>Tvoja faca kada te probudi pauk koji ti silazi niz dusnik

Attached: dj.png (591x526, 388K)

Umro Tahista od predoziranosti i skupila se cela ex-yu ekipa, na celu sa Djockom i Fiksonom.
Zavrsila se sahrana i krenuse obojica sa groblja kad eto ti ga Govnarko, kasni i zvera unaokolo.
"Pa gde ste bre braco servi" uzviknu Govnarko baziranom Djocku i Fiksonu
"Pa evo brate sad bili na parastos"
kad Govnarko njima "Aaa jeste pravoslavni orkovi, Parastos, Grcka ovo ono" AHAHHAHAHAHHA

Odjebi smrdine

Desilo se prošle godine.

>Vracam se iz grada, kupovao knjige neke
>Mrsko mi tramvajem, krenuo pješke (picture)
>Naiđem na drugaricu iz osnovne (vracala se iz škole)

Ona : aaaa pa gdje si Anone
Ja : oo dšefšmbeao (promucao dramaticno, htio kazati nešto između zdravo, kako si, njeno ime itd .. znaci bože sacuvaj)
Ona: ermm molim ?
Ja: maaa slusam muziku nešto pjevam
(slusalise su mi u džepu)
Ona: na šta slušaš haha :D ?
Ja: maaa slusao maloprije pa nešto ..
Ona: ahha dobro.
Ja: hehe ...
Ona: vracam se kod Amine
(njena sestra)
Ja: Idem isto tamo
Ona: šta bolan ?
Ja: ma mislim idem kuci također haha (upickumterinu)

>Vraćamo se kad odjednom ona skrene ljevo
Ona: idem tortu uzeti za nju, završila fakultet, haj samom neće dugo trajati.
>Nakon 10minuta izađemo
Ona: de pridrži ovo (kutija sa tortom) samo da vratim pertle zavežem.
>Držim u rukama i nešto se zamislim kako moram na trening sutra
>Kutija joj padne na glave
>Torta ispadne i padne joj na leđa
>Cokoladna torta sa premazom
>Ona postaje sve u smeđe

Ona : aaaaaaaa
Ja: Fug
>Krenem da kažem u isto vrijeme "Kako sam ovo mogao" i "Jebemu ne mogu da vjerujem" , i na kraju kažem "Kako si jebena".
Ona: aaa
>Stojim tako i gledam u nju, sve je umrlo u meni, da sam imao bilo šta oštro kod sebe jednostavno bih se ubio ali eto.

pa di nam je uopce nestao hibrid?

ispravan

>Zatim je dosao Somi obucen u rvacki triko i kaze da je bodibilder sa dusom leptira, Osjecanka kaze mozes da me imas ako me dignes iz bencha. Somi nije uspeo da je digne i Osjecanka mu je odmahnula rukom i rekla dalje.
ahahhaahhaha ovo sam vizualizovao i vristim od placca

>otvarao kutiju
>maknuo naljepnicu, ne znam gdje da ju stavim
>ko idiot zalijepim si za celo
>zaboravim na nju
>odem van do ducana
>svi me gledaju
>paranoja
>krenem trcati doma
>vidim u zrcalu da sam hrvat
>spageti.exe

neironicno sam se pokidao od smijeha
odkud ti to srbendo

>>>>>koji kurac ti uopće radiš u hrvatskoj? i zašto pričaš o njoj ko da živiš ovdje od rođenja? koji kurac uopće želiš postić tu na 4chanu? idi u tri lijepe pičke materine četniče krvavi.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>otvarao kutiju
>>>>>>>>>>>>>>>>>>maknuo naljepnicu, ne znam gdje da ju stavim
>>>>>>>>>>>>>>>>>>ko idiot zalijepim si za celo
>>>>>>>>>>>>>>>>>>zaboravim na nju
>>>>>>>>>>>>>>>>>>odem van do ducana
>>>>>>>>>>>>>>>>>>svi me gledaju
>>>>>>>>>>>>>>>>>>paranoja
>>>>>>>>>>>>>>>>>>krenem trcati doma
>>>>>>>>>>>>>>>>>>vidim u zrcalu da sam hrvat
>>>>>>>>>>>>>>>>>>spageti.exe

>ja i user iz hrvatske se nadjemo na slaviji
>zapalimo ka vladi draskovicu