Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (364x347, 36K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=ojSLp2aMAM8
youtube.com/watch?time_continue=2&v=EsNhCWsDVQI
youtube.com/watch?v=qIocWEO8a5Y
youtu.be/CvH2dGhbtZ0?t=16s
youtube.com/watch?v=oyBj2hYCs60
twitter.com/SFWRedditImages

nap kérdése:
jó reggelt?

nem

Halott generál

Igen

Attached: 08DEC17E54524766930B5711F63892E9.jpg (2527x1440, 216K)

És most fúrni kezd el a panelproli

jó reggelt, cigány.

és?

Megyek paintballozni a robbantó családommal

Kinek az ötlete volt?

anyu tegnap hozott vacsira KFC-t, én meg együltő helyemben betoltam vagy tíz strips-et, két adag sültkrumplit, meg két tálka kápsalit, és azóta már háromszor fostam :$

A káposzta saláta lesz a hunyó

Én csak hashajtónak használom a KFC-s káposztasalit (meg a strips-et is, de a káposztasalit főleg). Olcsóbb mint bemenni a gyógyszertárba és szerintem hatásosabb is.

>kfc
legalja

ánon megnézte már a babylon berlint
van egy zsidó karakter benne aki a rendőrségnél a politikai osztály feje és a legfőbb szívügye a versaillesi béke betű szerinti betartatása és a németek tartós lefegyverzése
lmao ez költészet

>sorozatot néz
top agyacska

ratyi

Meleg van

A legnagyobb baj nem a meleg, hanem a páratartalom

Ama érzés, amikor bezárt a káposzta és már nem tudok ukrángyűlölő szálakat nyitni. Már senki nem hiszi azt, hogy orosz vagyok Magyarországon.

Kohlcsenen nem hiszik el?

Nem tetszik az az oldal, nem postázok rajta. Szerintem van vagy 30 postás összvissz ott. Káposztán meg volt egy ilyen kényelmes pár száz ember.

piroskapszulázzatok a weimari köztársaságról
tényleg akkora buzizsidó utópia volt?

milyen cukin demonstrálja a csajdőlést

Attached: 36932275_693742594351875_2335571617490403328_n[1].jpg (1080x1351, 90K)

Cukiiiiiii

>agyacska
épp ellenkezőleg
ha nincs egy szolid fogásod a kriminológiáról, a kor szocio-politikai kontextusáról és a szerves kémiáról akkor a történések nagy része elrepül a fejed mellett
>tényleg akkora buzizsidó utópia volt?
igen

>már vagy két napja olyan furán kényelmetlennek érzem a fotelt
>áh, biztos csak beképzelem
>ma gémelek
>egyszer csak valami nagyon keményet érezek a seggem alatt
>lenézek
>a párna alól kikandikál egy vastag műanyag nyél
>kihúzom lassan
>egy 30 centi hosszú csavarhúzó, amivel az ajtózárat szereltem csütörtök
bassza meg

Attached: 1521805065376.png (817x443, 34K)

csíra

CSAK VICC!!

KÉT EMBER BESZÉLGET!!
-HOGYAN HÍVJÁK AZ ŐRÜLT TÜNDÉT?!
-HÁT HOGYAN?!
-BOLROND!
-MICSODAAA?!
-ÉS HOGYAN HÍVJÁK AZ ŐRÜLT TÖRPÉT?!
-ORBÁN VIKTOR!!
-MIT BESZÉL?!
-ÉS HOGYAN HÍVJÁK AZ ŐRÜLT EMBERT?!
-MONDJA!!
-GYERE IDE?!
-ÁTVERÉS!!
-ÉS HOGYAN HÍVJÁK AZ ŐRÜLT SÁRKÁNYT?!
-KI VELE!!
-HÁT AZT, KOMÁM, NEM HÍVJA SENKI!! MERT FÉLNEK TŐLE!!!
-ÚGY IGAZ!!!

Attached: viccmondo-paraszt.jpg (700x466, 97K)

>igen
és ez miben nyilvánult meg?

reggel a 3-as metrópótlón láttam két normálisan kinéző 40-es csávót, a népligetnél lesmárolták egymást és az egyik leszállt

Attached: b75bu2kv2p211.jpg (1076x1600, 101K)

buzulus, kurválkodás, zsidók, nihilizmus

és ki a faszomat érdekel?

félelmetes hogy retkes buzik vannak mindenütt és már nem is szégyenlik az undorító degenerált viselkedésüket a nyílt utcán mutogatni

>33 posta fél hatkor
ezaz haldoklik végre ez a kibaszott fonál

Te szennyember! Te nyomorult kis vinnyogó, levedző koszladéklakó féreg, te SENKI!! Most örülsz, most boldog vagy, mint amikor este a rühes, retkes cigánykurva anyád felböfögi neked a nap során lenyeldekelt disznógecit, hogy kedvedre vacsorálhass, a penészlepte szennyes kis odúdban? Remélem szivárog a sárgás, gennyes, viezelettel kevert "geci" most az örökpetyhüdt kis nyomorult, deformált farkincádból a nagy örömtől, hogy segítettél tönkrebaszni a fonalat. Remélem most a kis fehér, megereszkedett pocid boldogan a nagy örömtől, hogy ismét bajt és nyomrúságot hoztál a világba. Gyűlöllek és gyűlölöm az egész fajtádat, ti alattvaló rombolásra születetett alantas tetvek! Egy nap még felkél a Nemzet a hozzád hasonló ocsmány képződmények ellen, és eljön végre a Kötél Napja, de attól félek még a varjak sem akarják majd leszaggatni az angolkórságtól elgörbült beteg csontjaidról a fertőtől nyálkádzó petyhüdt kis husidat.

whadda fug ddi u jus fugging zaybout me u liddle bish???? :DDDDDDD i have ur nose i guaranteed tob of my glass in ze naby zeals XD XD an I bin in numberis segret reds on al-gaida :D :D an I hab over NIN DOUSAND!!!!! :DDDD cobfirded gills :-DDD i am train gorilla warfare and the tob sniber in the ndire us arbed forzes xD :)))))) u are nuding to mi but jus anudder targid :DDD i wil wibe u the fug oud wid percizion de liges of whish haz neber bon zeen inb4 on dis eard >:DDDDD :D :D :D marg my fugging verds :D u dink u gan get awy wid zaying that shid to spurdo over the indernet :DDDD??? dink again, fugger xD xD as we speek i ag commutactink mi segret >:D nedwork of asspies agross the usea and ur isp is being draced righd nao so u bidder brebare for the sterm, maggid :DDD destorm dat wibes oud the batetic litel ding u gall ur life >:DDDDD u're fugging ded kid i gan b anyspurdo anysparde an I gan gill u in ober NINE DOUSAND!!!!!!! :D :D :D ways and das jus wid my bear hands >:D not onli am I eggtensily train in mortal kombat :)))) :DDD :-DDD but I has excess to the endire arsninal of the unided stays moron core :DDDDDD and i vil us it to iss full excess to wibe your misirabil azz off the fase of the windshield u liddle shit D:< D:< D:< D:< D:< ib onl u gould hav none wat unoly reprehenshin ur liddle "spurdo" gomment was abut to brink don ubon u :DDDD u may b hab held ur fugging dungs :DDDDD but u gudden DDDDD: u didden :DDD and now u're baying the brice u gotham idit >:(((((( i vil shid furry al ovr u and u wil dron in id :DDD ur fugging deds, giddo. :DDDD

Attached: 1400932342001.jpg (419x249, 66K)

lenne kedvem bebaszni de amikor legutoljára akartam beálmosodtam egy sör után
lefeküdtem aludni, aztán kótyagos fejjel teljes betompulva leledzettem egész este, fujj de rossz volt

hitler vagyok

nekem baszni lenne kedvem :3

bázisolt

Attached: ACzhLYc.jpg (750x823, 55K)

kivertem négyszer a pénisznek most pihi van

>csak négyszer
béta

youtube.com/watch?v=ojSLp2aMAM8

olyan keményet szartam, hogy majdnem szétrepesztette a segglyukamat

ezt sasoljátok tökik, én már erre verem három napja
youtube.com/watch?time_continue=2&v=EsNhCWsDVQI

Attached: 55333.jpg (320x320, 8K)

elbasztam

és ezt eddig ki nem tudta?

a kékpirulások

na befejeztem a babylon berlint :D
legmagasabb kino volt hől
az utolsó részre meg természetesen előrántották a gonosz barnaingeseket hogy meggyilkolják a jóságos zsidó bácsit és a 6 éves kislányát

családbarát gecc

buták vagytok mind

alacsony tesztó vagyok sajnos
jobb is, hogy soha nem lesz bn
nem tudná boldoggá tenni és arra kényszerülne hogy megcsaljon

haha igaz

ha zsidót öltek nem lehettek gonoszok
hejj hitler

ez két évad?
legalább lehet benne röhögni a buzizsidókon?

>ez két évad?
ja eddig 2 de nemrég bejelentették a harmadikat
>legalább lehet benne röhögni a buzizsidókon?
mire gondolsz? tele van a sorozat tipik dekadens buzizsidóságokkal de zsidó csak egy van benne aki természetesen egy tisztaszívű talpig becsületes aranyember

bázisolt kiki megint pinában fürdik én meg itthon verem a faszomat
youtube.com/watch?v=qIocWEO8a5Y

igazából arra vagyok kíváncsi hogy mennyire szánják korrajz-szerűnek és mennyire állítja be toleráns tündérkertnek Berlint

maga a kor és a város korhűen volt bemutatva, már maga a cím is berlin romlottságára utal
de az is igaz hogy a főszereplő színésznő arról áradozott hogy milyen jó lehetett a szekszuálisan felszabadított berlin és hogy milyen nyomasztó a gondolat hogy a sorozat cselekményét követő negyedik évben a nácik ezt az egészet megfordították
ez a színésznő egyébként a sorozatban egy szó szerinti kurva és épp azt követően fejtette ki ezt a véleményét hogy az újságíró felemlegette azt a részt ahol egy nyugdíjas korú ribanc felajánl a főszereplő nyomozónak egy kis punciöklözést

berlin már egy évszázada toleráns tündérkert

can some magyar bro roughly translate these couple of seconds from this song? also what is the product they're selling?
youtu.be/CvH2dGhbtZ0?t=16s

hello leó
hello leó
hello leó
hello leó
in winter, in summer
only leó
hello leó
hello leó

its an ice cream commercial

hello Leo x15
during winter
during summer
only Leo
hello
hello
Leo

that's really it

thanks.
a couple of days ago i watched an almost 2 hour long video of hungarian commercials from the 70's and 80's and that song got stuck in my head like a motherfucker

i remember this one
youtube.com/watch?v=oyBj2hYCs60

How do i convince Enji to let herself get bred by my BWC?

be a cute blonde german twink boi

buy a tanning bed

katartikus rejszolás lesz ha ezzel elkészül
nagyon ügyes amúgy :)

Attached: 37038159_1513216185491194_3470419349959868416_n.jpg (1080x1794, 147K)

a sok keringője igazán megtaníthatná végre angolul

ez jobb

Attached: PointlessMetallicFrigatebird.webm (1280x720, 870K)

megvolt az ötödik

alfa

Egesz jol nez ki az uj Gojira film

>anyu KFC-bõl eteti a családját
Hol tévesztettünk utat? Léteznek még rendes, fõzni képes és hajlandó családanyák?

ONNYEEEEEEE
LEEEIIIGGEEEE
KEENFEEEEEE
IIIIIIIIIII
ÁÁÁÁOOOOOCS
LEEEIIIGGEEEE
UMMÁÁÁÁEEEE
ONNYEEEEEEE
LEEEIIIGGEEEE
KEENFEEEEEE
IIIIIIIIIII
ÁÁÁÁOOOOOCS
LEEEIIIGGEEEE
UMMÁÁÁÁEEEE

éjszak kérdése:
ánon megbaszna egy 50/60+ éves hölgyet?

Attached: 1438228926453.jpg (2090x1390, 368K)

ha jól karban van tartva akkor persze

Itt csak meki van, de elég egy párszázas valamelyik burger (főleg az a csípős) aztán meg is van a hashajtás

Őőőőő....
Nő, és tud cuki is lenni

Igen, minden további nélkül

a chillis whopper se rossz hashajtónak, egyszer próbáld ki
Legjobb szarásom valaha

Már csak azt nem értem, hogy a trockisták miért éljenzik Stalint.

t. Megnéztem 3 részt

Nah, van màr munkátok, vagy még mindig a zorbàn tehet mindenről?

Nem, de miatta nincs bn.

>85 posta a nap végére
lmaooooooooo

Mièrt?

Nekem lett munkám
10/10, a bankszámlám elkezdett hízni és az se kizárt hogy nemsokára elköltözök otthonról

Anglia?

szerintem reménytelen, akinek ennyi év után sem áll rá a nyelve annak fölösleges erőltetni

van valamim amire rá állhatna a nyelve, ha érted a célzást :)

Nem, Budapest

ne nekem mondd

ebből van magyar verzió?

Attached: mong1.png (1196x636, 211K)

kérted már egyszer, nincs

ja a buta kakabőr még a dzsizját sem tudta rendesen leírni

Gondoltam, hogy azóta csináltál.

nem vagyok a jobbágyod te cigány

összeöntöttem az almalevet és a fehérbort
pont olyan íze vant mint az almalének és a fehérbornak
úgy értem tök fura, külön érzed a bort és az almalevet is