>imaš li kakvu želju za doručak anone ?
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
ispovesti.com
youtu.be
youtube.com
twitter.com
dobro jutro dobar dan
pet jaja na oko, rovita
Vrati Vojvodinu Turčine.
pa... mogao bi polizati malo supka za pocetak
Pretjerujete, kao i obicno
daj mi prvo žganicu da splahnem zube
pedofilko?
Jutroooo
vaistinu baza
legenda!
where do you find these black goddesses
Ubij se mongolu
haahha odo da se ubijem
mislio sam da vecina riba gotivi trendzu, ono, agresivno i tako to
žalosno je što su ljudi nekad davno znali koji je smisao života i svemira, al su kršćani uništili tu stari religiju i pobili sve koji su znali
i sad smo zarobljeni u mraku zauvijek
gledaj manje Varga
VRATITE AJVARA
ajde reci da nisam u pravu
vreme je za jutarnju eksju kaficu
u 2018. svi smekeri nose uske farmerke, polo majicu i air max
ma jebo im ja pas mater
pa i nije neki argument, nekada su znali- sad ne znaju jer x ili y se desilo
mada realno ovo nase drustvo nema smisla vise, nebitno do religije
opet ovo
ovo ali iskreno
zasto uvek vi drustveni otpadnici kenjate o drustvu o kom ne znate nista niti imate ikakvog iskustva, ko devci o devojkama
a vi ste jos oba zajedno
>posta na čenu
>nije društveni otpadnik
gust mi je da shitpostujem dok sam na poslu, doslovno sam placen za ovo
pa kako nemam iskustva kad zivim u njemu
pa upravo mi kojima ovo društvo nije prirodno smo ga najviše proučili i znamo najviše o njemu
gledanje parova i vlogova miroljuba petrovica se ne vazi kao proucavanje civilizacije
vreme je ravna kruznica
ne gledam to ali p*rovi su vjerojatno dobar primjer prosječnih balkanaca
vreme je spirala
vrijeme je kurac na bicikli
vrijeme kontrolišu ruski vremenski magovi
MAKEDONIJA MAKEDONIJA MAKEDONIJA
vrijeme ili vrijeme?
sladjo moja, sladjo, oci bajine
*Republika Sjeverna Makedonija *Republika Sjeverna Makedonija *Republika Sjeverna Makedonija
proucavam vincansko pismo preko vikipedije kao pravi laptop naucnik
JA PROUCAVAM PICKE TVOJA STARA
TO JE KAO PESTERA KO NEMA KRAJA
to je drevna čirilica bre
strah me ostavit post da me ne uvrijedite
Fukso!
U PICKE STARU KOD SMERDIAN user BIO SAM I VIDEO SAM BATS
POSTAO SAM BATMAN
ma samo postaj, ja ću braniti tvoju slobodu govora makar se ne slagao s tobom
ma mala sala bre tee i meni seraju i prave memove od moje slike na fb na /balk/
Why do Eastern europeans lust after sexy black women so much?!?!
If you want them so much, then why not just let all the blacks come into your countries?!?!
because people actually try to get the fuck out of eastern europe
deport bubble butt queens here, you'll cut the population rise of blacks over there
bjelica u sakramentu woop woop
Ovu knjigu posvećujem svim dosadašnjim i budućim neprijateljima, svima koji su me napadali i
otežavali mi življenje, njima zahvaljujem najviše. Jer bez njih ne bi nikada doživio ovakav buran
život, niti sakupio toliko loša iskustva koja su bila neophodna da napišem ovu knjigu. Neprijatelji
i zlo su najvrijednije što nam život daje, oni su sol bez koje bi svaki život bio neukusan i bljutav,
a borba čini čovjeka čovjekom jer on zrije samo u nevoljama. Nije važno koliko udaraca podijeliš
i koliko puta padneš, nego koliko udaraca možeš podnijeti i koliko puta ustaneš da bi se otresao i
krenuo jači dalje. Jer samo to je preduvjet našeg preživljavanja u teškim vremenima koja se
javljaju redovito, a dokaz da sada postojimo je uspješna borba naših predaka, njih sada ne
smijemo iznevjeriti. Inače su svi njihovi napori, žrtve i muke bile uzaludne, ako ih ne znamo
cijeniti i ne slijedimo njihov put na ovoj nam sudbinom danoj djedovini. Preuzimam sve
posljedice na sebe nakon objave ove knjige, i velika mi je čast budem li sakupio još više
neprijatelja, jer je to samo dokaz da posjedujem nepokolebljiv stav bez obzira na posljedice. Pred
nama su teška vremena u kojima računam izginuti u vrtlogu događaja, pa je jedan od najvažnijih
motiva bio da sačuvam i prenesem svoje znanje dalje kako se ne bi izgubilo. Ovime želim
minimalizirati žrtve i štetu koja prati kolaps svake civilizacije, i one kakvu je sada poznajemo,
više od ovoga ne možemo učiniti jer je sudbina domovine u vašim rukama! Dajem osim znanja, i
hrabrost onima kojima najviše treba, neka bude ovo štivo zarazno i iskra koja će zapaliti plamen u
srcima svih ljudi željnih spašavanja naše rase. Svejedno jel znaju jezik na kojem je napisana
knjiga, jer je preduvjet našeg preživljavanja sloga arijevskih naroda Slavena i Germana na
europskome tlu, samo zajedno možemo odbiti sve napade i pobijediti sve neprijatelje! Neka
postanemo opet složna braća a ne posvađana obitelj, v
because we have never seen one in person
Pricaj u svoje ime, ja sam blagoslovljen genima Kara Boge licno i osobito
pricaj u svoje ime, ja sam licno putovao i dodirivao crne andjele nekoliko puta
isto dbi
pricaj u svoje ime, ja sam cranc
Ovo
Plus ne samo sto su totalni otpadnici bez ikakvog zivotnog iskustva nego su jos i najgori od svih po kojima seru
Samo hocu da sam bled, visok, mrsav, utegnut, plavook i zutokos sa jakom izdefinisanom vilicom savrseno simetricnim licem, kurcem od 28cm i IQ-om od 140, zar zaista trazim previse
>If you want them so much, then why not just let all the blacks come into your countries?!?!
If you do that, only men arrive.
sve ovo bato, samo da mi je iq 80
jos bolje
pa ajde pomozi nama jadnima i pričaj nam o svom životnom iskustvu
Opisao sam prosjecnog Hrvata
da bar
But the second generation will be both men and women and since they are usually raised by white mothers they will also be rather civilized
zamisli ozenis ne-devicu
rodi ti cerke
mislim da bi se ubio kad bi ovako nisko pao
uzas
Moras ga steci sam
Skontaj postoje ljudi koji neironicno dijele takav svjetonazor
bazirani Robert
Ovo sam inače ja
Jel cito ko ovog ishigura, isplati li se
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjabadabaduuuuu
isplatim ti mamu
t. fred kamenko
HH hhhhhhhhhhhrhrrrrr4aaaaaaaa
krishtulja
vrisssssssss
većina ljudi ođe a nikad pičke viđeli nisu
dal je ovo realno jebote
smrdljiva rupa iz koje cure razna sranja, mislim da bi povraćao da je vidim
sto bi teo da vidim picku? Fuj! Odvratno
26kv
kapsulirano
ljudi su totalno demonizovani
←Caucasian face
>razbijem jaje u činiju da ga ispržim
>pogledam malo bolje, ono ima dva žumanceta
>škk.bmp
>razbijem još jedno
>isto dva jebena žumanceta
>bacim lagano sve u đubre i doručkujem leba i salame
jebeni gmo otrovi, kako sam ispizdeo
izeš mi kurac mao ce dung
ove su savršeno izmixane
hokosh bokosh prdne kokosh
ubite se redit intelektualci, govorim o jebenom balkanu bosni crnoj gori i srbiji, nije ovdje idalje kul i otvoreno bit peder, niti su ti koje vidim otvorene pedercine nego se vidi po njihovom ponasanju, setam neki dan i 14 godisnjak na velikom odmoru se vracaju iz pekare i mali ide sa djevojkom (naravno pederi su uvjek sa zenama) cereka se pada preko sebe i zadaje izfeminizirane pokrete rukama
sudrzao sam se od toga da mu nesmrskam lobanju o plocnik kajem se sto nisam