edycja ukraińska
/polska/
Other urls found in this thread:
Podoba się dla mnie ta edycja
CHCE JEJ MIEDZY CYCE WLOZYC
ale zjebana śmierdząca edycja
spierdalaj vifony są spoko
Chcę mieć czarną żonę z białymi włosami ehhhhhhhhhhhhhhh
>Ukraińcy to jak Jamajczycy
wreszcie w tym kraju powstanie jakieś dobre reggae czuję to
>zdolny ale leniwy
to
Vifony nie są spoko
są wręcz chujowe
Ale że niepodległe polska i ukraina nie mogę istnieć bez siebie nawzajem to wy wiedzcie robaki xD Dalej łykajcie propagande hurr durr wołyń kurwa my byli i gówno
stul pysk psie
gdy widzi się na ulicy młodych ludzi którzy nie wydają się być już w wieku szkolnym to można bezpiecznie założyć że to będą ukraińcy
chociaż już nawet dzieci z podstawówki słyszałem szeleszczące po ichniemu szczególnie na bazarach warzywnych bo ich starzy kurwa zawsze sprzedają warzywa
sram
w dupie mam twoją opinię
youtube.com
opis filmu najlepszy:
>Whats your favorite McDonald's™ item? For me, it's the McChicken®. The best fast food sandwich. I even ask for extra McChicken® sauce packets and the staff is so friendly and more than willing to oblige. One time I asked for McChicken® sauce packets and they gave me three. I said, "Wow, three for free!" and the nice friendly McDonald's™ worker laughed and said, "I'm going to call you 3-for-free!". Now the staff greets me with "hey it's 3-for-free!" and ALWAYS give me three packets. It's such a fun and cool atmosphere at my local McDonald's™ restaurant, I go there at least 3 times a week for lunch and a large iced coffee with milk instead of cream, 1-2 times for breakfast on the weekend, and maybe once for dinner when I'm in a rush but want a great meal that is affordable, fast, and can match my daily nutritional needs. I even dip my fries in McChicken® sauce, it's delicious! What a great restaurant.
kurwa jak ten człowiek się na YouTubie marnuje
młodzi Polacy spierdalają na zachód, Ukraińcy spierdalają do Polski i balans zachowany
>dakuten przy n
rozsierdzony.png
nie przeszkadza mi obecność ukraińców w polsce
taguj #anime mangozjebie
ZESRAŁEM SIE I SMIERDZI
po vifonach w życiu by takiej dupy nie miała
jeszcze kiedyś /polska/ będzie mieć takie ocety
na pewno
filtruje anonymous chuj wam w dupe cwele
patrzcie wkurwiony weeb bo m-muh dakuten z ky na gy
To zabija gównopolityczkarzy którzy się naoglądali korwina i myślą że są mistrzami geopolityki
kiedyś miała ale turczynowi się zmarło
Sugerowanie ze wy jestescie do czegokolwiek zdolni.
zamknij ryj vitalij sram na twoj kraj mam go w dupie
ciekawe czy sminem zdaje sobie sprawe jak popularna stal sie osobowoscia nom bardzo mnie to ciekawi i chcialbym poznac odpowiedz
ja jestem takim polakiem jak i ty jesteś a nawet ja jestem lepszym bo znam cały hymn państwowy a ty może dwie zwrotki znasz 'polaku'
Która wirtualna youtuberka ma największą doope i tsytse?
ręce do góry łobuzy
tak
za każdym jebanym
Pal gume psie jebany przestępców puszczacie wolno a babcie ganacie po straganach za handlowanie jajkami
tak
t.eminem
czy na dole tego obrazka jest Sachiko?
Super Sonico
ZABIĆ
WSZYSTKICH
KOMUCHÓW
kurła kiedy mandalore cos wrzuci
soniko chyba po prostu jest gruba (chubby)
Chcielibyście taką?
Ja bym chciał
rozkurwimy ci łeb śmieciu obszarniku
pewnie ma kutasa
to nie wiem
może Luna
Chwała wielkiemu Izraelowi
na kolana przed Panem psie
Chciałbym mieć żonę żyduweczke
zawodowi sportowcy duzo zarabiaja czy tez malo? tak przegladam instagramy i nie wyglada na to ze biednie zyja
zależy jaki sport głupie pytanie
jak gra w pingla to chuja zarobi
jezu ale fajna krowa
Po co mieć brzydką albo przeciętną azjatkę jak można miec ładną azjatkę?
da się załatwić
naciągnij napletek - zaboli tylko trochę
przecież to jak sarna wygląda
a czy to nie jest byczek czasami?
nie wiem nie znam sie
a psy są blisko spokrewnione z niedźwiedziami i fokami
Z Windowsa 10 zrobiłem sobie z wyglądu Windowsa XP. Tylko zmieniłem klasyczną tapetę XP na Shinjiego, bo tamta była dla mnie za jasna. Chciałbym nie bawić się w pośrodki i po prostu zainstalować czy XP czy 95, ale potrzebowałbym do tego drugiego komputera. A teraz idę spać
o kurwa az mnie na wymioty
nie wiem o co ci chodzi wowik
milych snow
co Ty oglądasz anonie?
ale wy jesteś jebnięci na tym śląsku
chcialem zwalic i z ciekawosci wszedlem
ale po chuj nam to mówisz jebany insekcie kretynie debilu
Cienka pizda. Also SUPERMOCARSTWO DO 2050 ROKU
OBSESJA
ale cwela piecze
zostawcie go
myliście się wczoraj, jak co tydzień?
Karol Jarosinski to psychopata (nie ma uczuc)
fajna jest co chcesz
ja nie miałem czasu bo ZAPIERDALAŁEM
łane for allu
spierdalajcie kurwy, mam nadzieje że wasze matki zdechną na raka jak kurwy którymi są
jakbyś wowciu był przez mame kochany to by ci zrobiła snikersa by zrobiła dla ciebie w garku z olejem usmażyła na chrupko był smazonego snikersa zjad sobie dla kawalera dużo błonnika i witamin ale cie nie kocha głupia szmata p*lka i twuj ojciec słusznie zrobił że ją zostawił
sa wakacje wiec sie myje raz na tydzien przed niedziela zeby w kosciele nie smierdziec
a czemu pytasz? lol
Nie jestem wowik
Dziękuję
Możliwe
Czuję potrzebę rozmowy z kimś, więc swoje myśli wylewam tutaj. A czy jakiegoś spinacza zapiecze pupka to już nie moja sprawa
Dzięki misiu, masz buziaczka~
狼
ale bym ci w spodenkach szabrował
>mówi o ladnej azjatce
>postuje brzydka
jesteś śmieciem i odpadem najgorszego sortu, twoja matka kurwa powinna zostać skazana na dożywotnie blacked za wyplucie z pizdy takiej pokraki jak ty
Ja tam lubię Śląskiego
>nie jestem wowik
po chuj odpisuje w ogóle
masz discorda?
wracaj na kara krawedzlordzie nie pasujesz tu
Ale bym wieszał komunistów
>tfw jesteś boomerem
diskordziaku...
komuniści mają rację i chuja z tym zrobisz larperze
Mam, ale nie korzystam. Nie lubię go, kiedyś o tym pisałem
O kurwa, przegapiłem dobrą edycję widzę.
Anony, wiedzieliście że w Polsce się można normalnie żenić z kuzynkami?
wypierdalaj obrońco atencjokurew jesteś większym śmieciem niż oni jebana kurwo