/polska/

Edycja słowiańska

Attached: slavic-union.jpg (1006x720, 138K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=3X2wAVq3koI
twitter.com/SFWRedditGifs

AAAAAAYYYYYYYYYY

bump

takie se mogłeś lepszą tapete znaleźć

saszka?

O nie kurwa. W pedo nie bede postowal. Znowu sie napierdalamy

to daj taka dobra nie umiem szukac anime widocznie

Tutaj prosze postowac

jak chcesz taką dosłowną Jow Forumscore tapetę to musi być skąpo ubrana loli

anoni nk zrobi ten temat na tv bo sie pomylilem

...

Scinac dupe i postowac

to ale nie zapominaj że prawdziwi hakerzy wolą trzy de

gram w meda 2 i bede napierdalal tylko wsiokami

Attached: 1534844329137.png (1341x624, 43K)

ANONI WROCILEM Z PRACY

ale kampera bym sobie kupił i jezdził ognisko palił jadł grila sobie grał na gitarze czasami pił piwko gadał z innymi januszami

SLAVA

Attached: 1973265_a6533d0c.jpg (928x672, 247K)

>panslawizm
najgorszy mem

uff smocza loli

Attached: 2018-08-21-165729_1920x1080_scrot.png (1920x1080, 903K)

Wiedzieliście, że na wycopie też są anony?

Attached: Bez tytułu.jpg (925x454, 83K)

smocza loli to gówno dla telejofili

>to jest szara myszka
a anony sa wszedzie

>szara myszka

#anonimowemirkowyznania
Ja pierdole mirki, ale #tinder to gówno XD Laski, ktore są tak nudne, ze 99% rozmow konczy sie po kilku zdaniach, ewentualnie po jednej dluzszej rozmowie. W dodatku musisz sie starac jak cie ksiezniczka olewa, bo jak to tak olac piękną dame. A jak juz bedzie wiecej rozmow i jakis kontakt (co u mnie zdarzalo sie srednio 1 na 100 dziewczyn, i jestem szczery z tą statystyką), to te laski mają tak trudny charakter, ze przygotuj sie na opierdalanie za byle co i fochy. Zaluje ze zainstalowałem to gowno i chcialem znalezc tam milosc zycia XD Teraz bym sie cofnal i zajebal sobie liscia. Jak dowiecie sie ze laska ma tindera, to nwm olejcie ja bo na 90% jest pojebana XD
Pozdro i z fartem, prawdziwe milości znajdziecie w autobusie albo w kinie, a nie w jakiejs gownoaplikacji do ruchania, gdzie laski mają parcie na atencje i są pojebane
#gownowpis #zwiazki #milosc

masz sfw lolis na /w/, wycinasz to i wklejasz na tło o jednolitym kolorze dajesz to na prawo i na lewo trzy okna kafelkowego terminala, w jednym screenfetch, w drugim mpd+ncmpcpp a w trzecim to już co tam chcesz np Jow Forums w lynxie.
po takim zabiegu gratulacje masz najbardziej Jow Forumscore desktop

Attached: 1533929535121.png (707x500, 585K)

ja pierdole alzheimera dostaje
poszedłem do kuchni zrobić herbatę
otworzyłem lodówkę, popatrzyłem co w środku po czym wróciłem i przypomniałem sobie po co tam poszedłem

troche chujowo mi dziala to gentoo w tej vmce, musze jakos akceleracje wlaczyc czy cos

czemu polacy traktuja tinder jako apka do znalezienia milosci i zwiazkow przeciez to bylo zrobione tylko po to zeby znalezc wyruchac i zapomniec

przenies obraz na ssd

To.

a zainstalowałeś open-vm-tools?
ps. wyjeb vboxa i spirać VMware Workstation Pro, dużo lepsze jest i ma lepszą integrację

te słowiany :D wódka pierogi kurwa :D

duble decydują co będzie moim avatarem

Attached: __letty_whiterock_touhou_drawn_by_joniko1110__2bf3f05b84942352fad36ce62ce2abcd.jpg (674x1200, 94K)

przechodziłem wszystkie konfiguracje. Pojscie zrobic herbaty i nic nie zrobic, wstawic czajnik bez gazu, wlaczyc gaz bez czajnika, zapomniec o czajniku i w chuj go spalic, zalac herbate i zostawic ja w kuchni

youtube.com/watch?v=3X2wAVq3koI

czy to jest ten słynny słowiański sajberpank

mam tylko nvme ssd w laptopie i nie o to chodzi, firefox laguje bo nie ma akceleracji 3d
nie tylko zainstalowalem i tyle, zaraz zobacze nie chce mi sie niczego poza virtualboxem sciagac

bo polacy to orangutany, które dopiero uczą się używać smartphonów i widząc taką apkę od razu myślą, że znajdą tam miłość swojego życia

Adam Asnyk

gnije że ze słowian na zachodzie sie cisnie beke a słowiańskie śmiecie jeszcze sie z tego ciesza a z bałtow którzy osiągneli absolutnie nic nikt sie nie śmieje

pierogies :D
pretty women :D

Attached: 9g.png (669x889, 632K)

yukari

Attached: 1503519863011.jpg (883x957, 66K)

było zakop

How do I become Polish?

bo polacy to naród no fun allowed i tutaj one night stands są zabronione tak samo jak jakakolwiek forma rozrywki, na pierwszej randce se taki Mirek oświadczy

Attached: 1459375612367.png (498x688, 25K)

no to od dzisiaj ćwok awataruje Yukari, pięknie.

Attached: 1505868452289.jpg (850x1050, 793K)

ale bym takiemu ułomkowi pomagał

on już kurwa myśli o ślubie i przyszłości zanim jeszcze stworzy se konto na tinderze

Bo Polacy to debile, szkoda, że Hitler nie dokończył dzieła.

one night stands to nie rozrywka. Krzyżówki to jest rozrywka

o i zapomnialem o dosc czestym zalaniem kubka bez torebki i wypicie przynajmniej polowy bez orientacji ze pije goraco wode

56%

Пpивeт. Кaк дeлa.

ups i co teraz? po prostu chce ustawic akceleracje dla vm, jakis passthrough gpu musze robic czy cos?

Attached: 2018-08-21-171041_1920x1080_scrot.png (1920x1080, 334K)

kill yourself and respawn

bazowani polacy poland the best husaria wódeczka pierogi nasze witaminki :D

całe linuksowe doświadczenie użytownika w jednym poście

ale myszka dla szczurka

Attached: DlI4KVNU4AMwxJS.jpg (1044x1200, 209K)

ostatni raz uzywalem debiana jakies 5 lat temu od tego czasu nie tykalem linuksa

lmao, nie. gpu passthrough to jak przekazujesz całe GPU vmce a ty tego nie robisz, możesz spróbować wybrać opcję "install guest additions" w vboxie, może oni mają swój własny plugin.
mi w VMware od razu wszystko działa i jest skonfigurowane po instalacji

kurwom

fajna opinion mój czarny brother z another matka

nie dziala bo to jest cloveros, ta opcja vboxa z addonami to moze w ubuntu dziala i tyle

chujowo. A u ciebie?

piecze prawiczka

kurwy jebane ale wageniewolnictwo to mem wracam o tej 19 i nie mam na nic czasu nawet kurwa do dentysty nie pojde bo juz nie pracuja xD tylko ja pierdolony zwierzak pracuje xD

Nie
Ja Polak

nienie, nie o to mi chodziło, miałem na myśli jak to zawsze linuksiarze prują się że nojakto przecież wszystko działa i to proste jest i ja nawet babci zainstalowałem i nic nie dzwoni z żadnymi problemami a najważniejsze że gimp i emaks jest
i tak, wiem że to kwestia vm a nie linuksa jako takiego

>tug prawie nasikałeś do butelki bo bałeś się wyjść z pokoju bo goście byli

taki wygląd sekciarzy linuksiarzy

open-vm-tools powinien działać wszędzie bo integruje się z xorgiem

ale za to chodzisz do roboty na 11

>le Słowanie mej mej

Dosłownie wszyscy Słowianie poza Polakami i Serbami to podludzie. Sram na wasz słowiański mem, słowiańskiej jedności nigdy nie było, Słowianie traktowali siebie nawzajem jak gówno.

mieszkasz na green poincie ?

siedzę z moją gyaru gf i robimy se z was bekę prawiczki

>polacy
kurwa chuja warty naród
>serbowie
>nie podludzie
XD

>"powinien dzialac"
doslowny stan deluzji linuksiarzy, prawie nigdy "po prostu dziala"

polak mieszkający w chicago?

I am churka, cut off fucking Kuban from this shit

bo musisz na kolankach do szefuncia przyczłeptać i poprosić o mozliwość wyjścia na dwie godziny z kołchozu, oczywiście ogłaszając że odrobisz

Where are you from m8? Why do you want to be Polish?

anoni mój wyimaginowany chłopak chyba mnie nie lubi

nie podlizuj się

tug nasikalem kiedys bo sie balem wyjsc z pokoju

chcialbym doslownie zapierdalam nadgodziny bo inaczej zarabialbym minimalna

to zrób se nowego

ja też nie i co

nawet mnie nie obrażaj, nie jestem linuksiarzem, sram na ten cały system i na wszystkich freetardów
czysty przykład "works on my machine"

Attached: 1524482347624.jpg (960x985, 222K)

>to kolejny epizod z cyklu zagraniczniak laruje polaka chodź rodzina nie przyznaje się do swoich korzeni

I’m Ukrainian diaspora and would prefer being Polish diaspora

same shit desu

kys fucking hohol

dżizas fucking krajst, idź i nie wracaj

Give me a Karta Polaka, oppressor

patrz ruski
znalazłem ci kolege

xohol

At least you have your priorities right.

>Ukrainian

My Polish great grandfather was a Jew who got killed in the Holocaust
Give me reparations