Edycja słowiańska
/polska/
Other urls found in this thread:
AAAAAAYYYYYYYYYY
bump
takie se mogłeś lepszą tapete znaleźć
saszka?
O nie kurwa. W pedo nie bede postowal. Znowu sie napierdalamy
to daj taka dobra nie umiem szukac anime widocznie
Tutaj prosze postowac
jak chcesz taką dosłowną Jow Forumscore tapetę to musi być skąpo ubrana loli
anoni nk zrobi ten temat na tv bo sie pomylilem
...
Scinac dupe i postowac
to ale nie zapominaj że prawdziwi hakerzy wolą trzy de
gram w meda 2 i bede napierdalal tylko wsiokami
ANONI WROCILEM Z PRACY
ale kampera bym sobie kupił i jezdził ognisko palił jadł grila sobie grał na gitarze czasami pił piwko gadał z innymi januszami
SLAVA
>panslawizm
najgorszy mem
uff smocza loli
Wiedzieliście, że na wycopie też są anony?
smocza loli to gówno dla telejofili
>to jest szara myszka
a anony sa wszedzie
>szara myszka
#anonimowemirkowyznania
Ja pierdole mirki, ale #tinder to gówno XD Laski, ktore są tak nudne, ze 99% rozmow konczy sie po kilku zdaniach, ewentualnie po jednej dluzszej rozmowie. W dodatku musisz sie starac jak cie ksiezniczka olewa, bo jak to tak olac piękną dame. A jak juz bedzie wiecej rozmow i jakis kontakt (co u mnie zdarzalo sie srednio 1 na 100 dziewczyn, i jestem szczery z tą statystyką), to te laski mają tak trudny charakter, ze przygotuj sie na opierdalanie za byle co i fochy. Zaluje ze zainstalowałem to gowno i chcialem znalezc tam milosc zycia XD Teraz bym sie cofnal i zajebal sobie liscia. Jak dowiecie sie ze laska ma tindera, to nwm olejcie ja bo na 90% jest pojebana XD
Pozdro i z fartem, prawdziwe milości znajdziecie w autobusie albo w kinie, a nie w jakiejs gownoaplikacji do ruchania, gdzie laski mają parcie na atencje i są pojebane
#gownowpis #zwiazki #milosc
masz sfw lolis na /w/, wycinasz to i wklejasz na tło o jednolitym kolorze dajesz to na prawo i na lewo trzy okna kafelkowego terminala, w jednym screenfetch, w drugim mpd+ncmpcpp a w trzecim to już co tam chcesz np Jow Forums w lynxie.
po takim zabiegu gratulacje masz najbardziej Jow Forumscore desktop
ja pierdole alzheimera dostaje
poszedłem do kuchni zrobić herbatę
otworzyłem lodówkę, popatrzyłem co w środku po czym wróciłem i przypomniałem sobie po co tam poszedłem
troche chujowo mi dziala to gentoo w tej vmce, musze jakos akceleracje wlaczyc czy cos
czemu polacy traktuja tinder jako apka do znalezienia milosci i zwiazkow przeciez to bylo zrobione tylko po to zeby znalezc wyruchac i zapomniec
przenies obraz na ssd
To.
a zainstalowałeś open-vm-tools?
ps. wyjeb vboxa i spirać VMware Workstation Pro, dużo lepsze jest i ma lepszą integrację
te słowiany :D wódka pierogi kurwa :D
duble decydują co będzie moim avatarem
przechodziłem wszystkie konfiguracje. Pojscie zrobic herbaty i nic nie zrobic, wstawic czajnik bez gazu, wlaczyc gaz bez czajnika, zapomniec o czajniku i w chuj go spalic, zalac herbate i zostawic ja w kuchni
czy to jest ten słynny słowiański sajberpank
mam tylko nvme ssd w laptopie i nie o to chodzi, firefox laguje bo nie ma akceleracji 3d
nie tylko zainstalowalem i tyle, zaraz zobacze nie chce mi sie niczego poza virtualboxem sciagac
bo polacy to orangutany, które dopiero uczą się używać smartphonów i widząc taką apkę od razu myślą, że znajdą tam miłość swojego życia
Adam Asnyk
gnije że ze słowian na zachodzie sie cisnie beke a słowiańskie śmiecie jeszcze sie z tego ciesza a z bałtow którzy osiągneli absolutnie nic nikt sie nie śmieje
pierogies :D
pretty women :D
yukari
było zakop
How do I become Polish?
bo polacy to naród no fun allowed i tutaj one night stands są zabronione tak samo jak jakakolwiek forma rozrywki, na pierwszej randce se taki Mirek oświadczy
no to od dzisiaj ćwok awataruje Yukari, pięknie.
ale bym takiemu ułomkowi pomagał
on już kurwa myśli o ślubie i przyszłości zanim jeszcze stworzy se konto na tinderze
Bo Polacy to debile, szkoda, że Hitler nie dokończył dzieła.
one night stands to nie rozrywka. Krzyżówki to jest rozrywka
o i zapomnialem o dosc czestym zalaniem kubka bez torebki i wypicie przynajmniej polowy bez orientacji ze pije goraco wode
56%
Пpивeт. Кaк дeлa.
ups i co teraz? po prostu chce ustawic akceleracje dla vm, jakis passthrough gpu musze robic czy cos?
kill yourself and respawn
bazowani polacy poland the best husaria wódeczka pierogi nasze witaminki :D
całe linuksowe doświadczenie użytownika w jednym poście
ale myszka dla szczurka
ostatni raz uzywalem debiana jakies 5 lat temu od tego czasu nie tykalem linuksa
lmao, nie. gpu passthrough to jak przekazujesz całe GPU vmce a ty tego nie robisz, możesz spróbować wybrać opcję "install guest additions" w vboxie, może oni mają swój własny plugin.
mi w VMware od razu wszystko działa i jest skonfigurowane po instalacji
kurwom
fajna opinion mój czarny brother z another matka
nie dziala bo to jest cloveros, ta opcja vboxa z addonami to moze w ubuntu dziala i tyle
chujowo. A u ciebie?
piecze prawiczka
kurwy jebane ale wageniewolnictwo to mem wracam o tej 19 i nie mam na nic czasu nawet kurwa do dentysty nie pojde bo juz nie pracuja xD tylko ja pierdolony zwierzak pracuje xD
Nie
Ja Polak
nienie, nie o to mi chodziło, miałem na myśli jak to zawsze linuksiarze prują się że nojakto przecież wszystko działa i to proste jest i ja nawet babci zainstalowałem i nic nie dzwoni z żadnymi problemami a najważniejsze że gimp i emaks jest
i tak, wiem że to kwestia vm a nie linuksa jako takiego
>tug prawie nasikałeś do butelki bo bałeś się wyjść z pokoju bo goście byli
taki wygląd sekciarzy linuksiarzy
open-vm-tools powinien działać wszędzie bo integruje się z xorgiem
ale za to chodzisz do roboty na 11
>le Słowanie mej mej
Dosłownie wszyscy Słowianie poza Polakami i Serbami to podludzie. Sram na wasz słowiański mem, słowiańskiej jedności nigdy nie było, Słowianie traktowali siebie nawzajem jak gówno.
mieszkasz na green poincie ?
siedzę z moją gyaru gf i robimy se z was bekę prawiczki
>polacy
kurwa chuja warty naród
>serbowie
>nie podludzie
XD
>"powinien dzialac"
doslowny stan deluzji linuksiarzy, prawie nigdy "po prostu dziala"
polak mieszkający w chicago?
I am churka, cut off fucking Kuban from this shit
bo musisz na kolankach do szefuncia przyczłeptać i poprosić o mozliwość wyjścia na dwie godziny z kołchozu, oczywiście ogłaszając że odrobisz
Where are you from m8? Why do you want to be Polish?
anoni mój wyimaginowany chłopak chyba mnie nie lubi
nie podlizuj się
tug nasikalem kiedys bo sie balem wyjsc z pokoju
chcialbym doslownie zapierdalam nadgodziny bo inaczej zarabialbym minimalna
to zrób se nowego
ja też nie i co
nawet mnie nie obrażaj, nie jestem linuksiarzem, sram na ten cały system i na wszystkich freetardów
czysty przykład "works on my machine"
>to kolejny epizod z cyklu zagraniczniak laruje polaka chodź rodzina nie przyznaje się do swoich korzeni
I’m Ukrainian diaspora and would prefer being Polish diaspora
same shit desu
kys fucking hohol
dżizas fucking krajst, idź i nie wracaj
Give me a Karta Polaka, oppressor
patrz ruski
znalazłem ci kolege
xohol
At least you have your priorities right.
>Ukrainian
My Polish great grandfather was a Jew who got killed in the Holocaust
Give me reparations