kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
m.kuruc.info
strawpoll.me
twitter.com
hitler vagyok
nap kérdése: Ánon csinált már befőttes üvegből, két szivacsból, gumikesztyűből és némi langyos testápólóból házimaszturbátort?
halál a magyarokra, kibaszott férgek
Á minek, ott van anyád
nem szoktam maszturbálni
Nem hiszem, hogy két szivacs elég nyomást fejtene ki, hől
vegyél már egy műpinát, pár ezer ft csak és jobb is mint szivacsot baszni
a normi mentes alma mennyire szokott pörögni? Jár oda valaki?
a bandi blogolni
MÁRAI SÁNDOR = PÉTERFIA JORDÁN
ki láttya?!
eljött a béka felkelés ideje
H A L O T T
aki nem szeretné hogy enji a faszlyukába taposson ebben a szerkóban az buzeráns
A csanádok és Szandik ideje lejárt. ELJÖTT A BÉKÁK IDEJE!
Mi az a faszlyuk?
dorka?
Igen
Mi az a faszlyuk?
A segged vendége
kéne pogány (nem kamupogány wiccakurva) bn kivel kefélhetnék az erdőben
Kéne hondoglaló magyarnak lenni és szláv szösziket rabolni lóhátról
AHHGAHAHAHAHA OH NE NE NE NÉZZÉTEK A PORSZÍVÓJÁT AAAHHHHH
m.kuruc.info
ez
Kurva anyád
Öreg feje van
buta pedofil
jó bőr
Ilyen az ideális nő, buzik
Szóltam a jánosnak
ittam egy kávét:D
a lányoknak kukijuk van a fiúknak meg punszijuk
ne emeljétek már az árakat buzi kapzsi magyarok hát mi a fasz van ennél galádabb népség? sose elég neki, sose sose sose már a macskájának is lakást vesz annyi pénze van de még még még
csak élelmesnek kell lenni tes, volt kolléganőm most azzal keresi a kenyerét hogy az albérletét hétvégente kiadja airbnb-ként külföldi turistáknak, egy hónapban négy hétvégével 300 nettót megkeres, a főbérlő meg erről mit se tud
büdös kurva a kolléganőd és rohadjon meg, szarok az élelmességre, utálom ezt a kibaszott mentalitást utálom ezt a szar népet hogy saját anyátokat eladnátok
hahaha, pusztulj el szegényember!!! a szegényt, a cigányt irtani ölni kell!!! ez az evolúció!!!
nem vagyok szegény te szellemi toprongyos a cigányok meg éppen kiirtanak benneteket
jól csinálja
>a cigányok meg éppen kiirtanak benneteket
lolnem
ha nincs saját ingatlanod, akkor szegény vagy, ha nem laksz albérletben, akkor meg mit őrjöngsz te buta szarházi?
lol időben kellett volna venni egy lakást
>cigányok
*bázisolt romák
jó étvágyat :)
van sajátom nem mintha bármi érdemem lenne benne, a cigók meg 20év alatt megduplázták a hivatalos népességüket itt, nem nehéz kitalálni mit hoz a jövő, de ti falusi örökszüzek csak fantáziáljatok csak a szebb jövőről, amúgy is minimum félcigányok vagytok barna alemberek
amúgy sem ingatlanról van szó konkrétan hanem a mindent átható kapzsiságotokról ami nyilván még a ti selejtes génjeitekben is ott van, hál istennek ez fog a fajtátok kihalásához vezetni
én őszinte leszek, rettenetesen megbasznám Vonát
Főleg ahogy így takarít, adnék rá egy csini köténykét (mást nem) és elnézném ahogy tesz vesz a ház körül, majd amikor a legkevésbé számít rá, hátulról a magamévá tenném
>kapzsiság a megfizetett legmagasabb árat kérni
tanulatlan drága szép tündérbogaram ezt úgy hívják, hogy kapitalizmus. Ha megfizetik a többet, akkor mi a faszért kérne kevesebbet?
Nagyon buta vagy sajnos.
Miért te mi vagy ha nem szargyar?
másutt nem így van és ott is kapitalizmus van
de sajnos nagyon is, de ellenállok és levetkőzöm ezen bűnös természeti adottságaimat
>reddit sorköz
simán lenyomna téged, aztán a seggedbe durrantana te kis ratyi
zsidólelkűek vagytok
én sosem üldöztem a pénzt,nem is akartam többet keresni mint amennyi ahhoz kell hogy életben maradjak, mégis valahogy összejött picivel több mint félmillió netto,amiből általában 400-at félrerakok. nem spórolok, egyszerűen nem költök semmire mert nem vágyok semmire, minden kütyüt, utazást, szert csak figyelemelterelésnek tartok,ideiglenes boldogság
red
dit
sor
köz
bázisolt reddit
>másutt nem így van
nem a faszt nem, minden főváros kurva drága, London sokkal drágább
ha minden korcs cigánynak osztanál, akkor neked se jutna nettó 500. A szegényt ölni, pusztítani kell, hogy az értékes embernek több jusson.
én abban is benne lennék. Vonának, mindent.
senki se beszélt fővárosról idióta, a szegény embert meg ne bántsd mert előbb utóbb úgy jársz mint a zsidók
>van pénze
>nem használja fel arra, hogy élvezze az életet, inkább továbbra is besavanyodott, tehetetlen kakukk és állat módjára viselkedik
vajon ki állhat ezen posta mögött?
>SZEGÍNY VAGYOK, SEGÍJT, SEGÍJJJT!!!
Nem "segíjt" fogsz kapni, hanem golyót. A szegény ember azért szegény, mert buta, lusta és értéktelen. Az egyetlen esélye az életben maradásra, ha másoktól elvesz, ezért mindig erőszakos és kapzsi, emelné az adókat, a minimál jövedelmet. Az emberiség egyetlen esélye az automatizáció, hogy az alantas munkát végző korcsokat ki lehessen irtani mindörökre!!!
A kommunizmus és szocializmus elleni végső megoldás a szegény emberek fizikai megsemmisítése!!!
bázisolt
Pirospirulázott
mentális retardáció, megalomán delúziókkal ötvözve
nyami
>reddit sorköz
téged kell kiirtani de ezt magadtól is elvégzed ugyanis sose lesz se gyereked se társad
>le automatizáció
pont a kapzsiság áll ennek útjában te agyhalott tanyasi szar, a magyar sose fog semmibe "befektetni" mert há az drága hö és nem tud még egy negyedik terepjárót venni magának
Ez! Szegénységkiirtásháború mikor?
Nem kell a magyaroknak befektetni semmibe, megteszik azt a külföldi nagy multik és szimplán idehozzák mint kb bármivel az elmúlt ~30 évben.
Ez sajnos
A m*gyar "ember" buta, a kisvállalkozók sose fognak értéket teremteni ha még egy számítógépet se tudnak kezelni
EZ
>másutt nem így van
nevető_kurvák.gif
zsidó
>a reddit sorközölő saját magának válaszolgat
elmao tehát örök vazallus státusz és rinyálás hogy há mi jobbak vagyunk csak ize, a számok nem ezt mutatják
milyen számok?
remélem a svédek rájönnek mielőbb mekkora rák vagy a testükben és feldarabolnak
termelékenység, életszínvonal, populáció, IQ, minden, ez egy SZAR FOSTENGER
hagyjátok a vinnyogó ratyit, megint kiröhögték a melóban amiért buzi azért őrjöng ennyire
de élvezem az életet, komolyan, nagyon boldog vagyok. egyedül egy bn hiányzik, de az sem rontja el. minden nap örömmel kelek fel és megyek be dolgozni, élvezem a munkát, az embereket. apró dolgoknak is nagyon tudok örülni, amikor melegben, fáradtak hazaérek meló utáni kondiból és lehúzok egy liter hideg tejet. komolyan,annál egy drog sem jobb. pedig aztán kb minden létező dolgot kipróbáltam anno. degenerált voltam, de még időben átestem a ló túloldalára. még 1 korty alkoholt sem ittam évek óta, nem dohányzom, semmi édességet nem eszek, csak főzök magamnak, semmi gabonadegeneráltságot, stb.
a boldog élet titka a a boldogság kerülése, olyanok, amelyek instantok és nagyon könnyen hozzájuthatóak
lól mekkora buzeráns
jólvan Peti
>komolyan,annál egy drog sem jobb. pedig aztán kb minden létező dolgot kipróbáltam anno. degenerált voltam, de még időben átestem a ló túloldalára.
na, ez egy tanulságos sztorinak hangzik, mesélj
>tanyasi tonyóka még mindig azt hiszi egy ember írogat mindent ami sérti a kis önérzetét
újabb bizonyíték a v*déki lét alsóbbrendűségére, gondolkodásra képtelen amőba
>megint őrjöngött a buzi
leszel a barátom? eltarthatnál
ilyenek a v*déki primitív alemberek
mondom én, ez a szénégető fartúró a /zs4/-ből
heti kétszer elpattan az agya amikor kiröhögik a buzisága miatt
>meglát egy buzi a fonálban
>semmi másra nem tud gondolni
>csak a buzi lehet az aki bármit ír
szerelmes a kis látens, homoanon szerintem vedd fel a kapcsolatot vele
Már megtette dehiszen.
lehet őket egyáltalán embernek nevezni, a nácik is itt baszták el, valami más kifejezést kellene használni rájuk, mondjuk hogy mások
lelepleztem a ratyis és most úgy csinál mintha nem is lenne buzi mert szégyenli a szekszualítását
>/ka/
az a baja, hogy itthon nem veheti el feleségül az afrikából importált kiskancsóját
sebaj majd az éc végez vele 10-20 év múlva
>/ka detektivek melegklubbja alsómocsoládról
ebben a generálban nem nehéz következtetéseket levonni hogy ki kicsoda
főleg, hogy 8 embernél több már nem jár ide
de akkor hogy van 22 postázó?
mobil, reggel postázik otthonról aztán a munkahelyéről stb
lássuk a listát akkor, van 22 postázó, hogy lesz belőle 8
nincs listám rólatok
akkor rohadj meg
tessék, akkor fonál népszámlálás
gombáztam párszor, aztán egyszer elbasztam a dózist mert nyersből csináltam, és még éretlenek voltak, viszont azok igaz negyedakkorák de kb ugyanannyi pszilocibint tartalmaznak, tehát az 5gramnak megfelelő erősségű trip helyett kb 15-20-asnak megfelelő lett
nem voltam rosszul am, durva volt, de rájöttem közben hogy kurvára semmi értelme egy drognak sem
valahogy újrahúzta az agyam, elmúlt a depresszióm, akaratom visszatért, szociális fóbiám is eltünt.
ez másfél éve volt, azóta még kiverni sem vertem ki
>szénégető fartúró a /zs4/-ből
ilyen van?
ő a nem vallásos zsidó?
nincs azzal semmi baj ha néha saját neművel szórakozol. természetes. mindenki megkívánhat valakit olyat akit nem lenne szabad