Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: fitproli.png (376x413, 110K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/bdAiHSN8cPo
youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ
youtube.com/watch?v=rimzTl4L-Uw
twitter.com/NSFWRedditGif

minek, 14 posta ha lesz mielőtt mindenki elmenne aludni

minőségi posta

ugyan, csak valami jó kis őrjöngés kell

fogd be a pofádat nyomorék szójaféreg

>amikor a fonálba még jártak külföldiek és nem volt itt a sok tanyasi barom akik elbődülnek mint a marháik ha lemosták a kaput

régen is ugyanennyi külföldi járt ide mint most te nyomorék féreg

Az est kérdése:
Ánon ha egy csettintésre megtanulhatna anyanyelvi szinten egy nyelvet, melyiket választaná?
Én valami szlávot hől, azzal egész Kelet-Európa többé-kevésbé kinyílna. Vagy az oroszt, amit mégiscsak a legtöbben beszélnek, vagy a szerbhorvátot, mert sokat járok arrafelé.

menj vissza bőgni, csinálj tanyasi fonalat turulon vagy mit bánom én honnan szalajtottak

norvég és holnap mán itt se lennék

pusztulj el nyomorék
minden külföldi csak azért jár ide hogy polandball szintű mémeket nyomasson, ennek itt nincs helye
az öngyilkosságot fontold meg féreg

Én visszasírom a jászvásári pizzázásokat és az értetlenkedő oláhokat hől

mondtam mán el lehet takarodni a kisebbségi komplexusoddal egyetemben

Te szennyember! Te nyomorult kis vinnyogó, levedző koszladéklakó féreg, te SENKI!! Most örülsz, most boldog vagy, mint amikor este a rühes, retkes cigánykurva anyád felböfögi neked a nap során lenyeldekelt disznógecit, hogy kedvedre vacsorálhass, a penészlepte szennyes kis odúdban? Remélem szivárog a sárgás, gennyes, viezelettel kevert "geci" most az örökpetyhüdt kis nyomorult, deformált farkincádból a nagy örömtől, hogy segítettél tönkrebaszni a fonalat. Remélem most a kis fehér, megereszkedett pocid boldogan a nagy örömtől, hogy ismét bajt és nyomrúságot hoztál a világba. Gyűlöllek és gyűlölöm az egész fajtádat, ti alattvaló rombolásra születetett alantas tetvek! Egy nap még felkél a Nemzet a hozzád hasonló ocsmány képződmények ellen, és eljön végre a Kötél Napja, de attól félek még a varjak sem akarják majd leszaggatni az angolkórságtól elgörbült beteg csontjaidról a fertőtől nyálkádzó petyhüdt kis husidat.

Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.

tessék skacok, még egy kis nosztalgia :)

youtu.be/bdAiHSN8cPo

NE VÁLASZOLJ, NE ÍRJ VISSZA, NE OKOSKODJ TE OSTOBA SZARPOSTÁZÓ, HÁT NEM ÉRTED MEG, HOGY ALULMARADTÁL AZ INTELLEKTUÁLIS PÁRBAJBAN?!

HÁT NEKED TELJESEN MINDEGY, HOGY MIRŐL VAN SZÓ, MI TŐRTÉNIK, MI AZ ÍROTT SZÓ, MINDIG CSAK VALAMI OSTOBA FÉLIG EMÉSZTETT MÉMVÁLASZT BÖFÖGSZ IDE AGYATLANUL?

HÁT MINEK ÉLSZ EGYÁLTALÁN TE ÁLLAT, MINEK LÉTEZEL HA NINCS SEMMI ÉRTELME A CSELEKEDETEIDNEK!

GYŰLÖLLEK ÉS MEGVETLEK MÉG IDEGENKÉNT IS, MERT NEM VAGY TÖBB A SÁRNÁL, A KOSZNÁL, A PISZOKNÁL, SÁREMBER VAGY!!!

szánalmas hogy az elizaféregnek ennyi idő jutott benne hől

Kínai.
Kell részletezni? Kultúra, rengetegen vannak, egész világon ott vannak, cukiiiiiiik, jó a kajájuk.
Ne ordibálj már te tanyasi őstulok, aludnék

kék almát én postáztam először
régi szép idők amikor még felkeltem azért hogy enyém legyen a fonál

am azt a videót én csináltam még

kratorcsa

Attached: 1064.jpg (1200x1801, 283K)

Mi a faszt mondtál rólam az előbb, kisköcsög? Elmondom neked, a csoportom legjobbjaként végeztem a Magyar Gárda kiképzésén, számos titkos akcióban vettem részt a rohadt liberálisok, zsidók és cigányok ellen és több, mint 300 igazolt verésem van. Ki vagyok képezve a parmezánhadviselésben és én vagyok a legjobb orvlövész az egész Betyárseregben. Nem vagy nekem semmi, csak egy újabb célpont. Olyan precizitással foglak eltörölni, amelyet még nem láttak ezen a földön, meglátod. Azt hiszed, megúszhatod azt, hogy ilyen szarságokat mondasz rólam az interneten? Gondold át újra, szarzsák. Miközben beszélünk, épp felveszem a kapcsolatot a titkos, egész Kárpát-medencére kiterjedő kémhálózatommal, lenyomozzuk az IP-címedet, úgyhogy készülj fel a viharra, te kis hernyó. Arra a viharra, ami elsöpri azt a tyúkszaros kis dolgot, amit az életednek hívsz. Kurvára halott vagy, kölyök. Ott tudok lenni bárhol, bármikor és több, mint hétszáz különböző módon tudlak megölni csak puszta kézzel. És nem csak a puszta kezes harcra vagyok kiképezve, hozzáférésem van a TEK teljes fegyverarzenáljához, amit teljes mértékben fel fogok használni arra, hogy a nyomorult kis seggedet eltöröljem a kontinens színéről, te darab szar. Ha tudnád, hogy az „okos” kis kommented micsoda szentségtelen bosszúhadjáratot fog maga után vonni, talán befogtad volna a kurva szádat. De nem tudtad, nem tetted és most megfizeted az árát, te átkozott idióta. Dühöt fogok rád szarni és belefulladsz. Halott vagy, kisköcsög.

Cukiiiiiii

lófaszt csináltál te

rohadj meg

Attached: Screenshot_2018-08-27-22-21-26.png (1080x1920, 189K)

ömm, nyomorék szar

kurva anyád

ez csak annyit bizonyit hogy te postáztad ide te agyhalott fasz
youtube kezelőfelületet postázol azzal tudod igazolni

az oceiros kiszophatja a faszomat, a dancert elsőre elvertem, azt a varázslókurvát is elsőre elvertem ez a tetű meg már ötször megölt

verjem anyád faszát a te szádba kis BÚÚZII

kommenteltem is a videó alá te köcsög buzeráns

továbbra sem te töltötted fel te szarfaszú

persze korcs, most csak ezért feltörted azt a channelt
nyomorék

kussoljatok

inkább megyek is aludni burzumra

lól mekkorát őrjöng a szűz

>burzum
kívánom, hogy ne ébredj fel

Megörökítettem a Jow Forums új sztárjának a bemutatkozóját.

Attached: 1.jpg (1006x6771, 1.41M)

nekem ne merj parancsolgatni ratyi
bázisolt

postázd a fonalat légyszi

holnap tartok egy nap böjtöt
az elmúlt 2 napban minden olyat összezabáltam ami engem személy szerint megfingat most meg azon a ponton vagyok hogy fél percenként fingok és nem bírom elviselni a saját szagomat

kek

kek, besült a korcs

hm

Attached: d.png (1415x295, 61K)

igazán elgondolkodtat

youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ

most komolyan van olyan botfülű korcs aki ezt a fost unirónikusan hallgatja?

...

nem tudom, én csak patrícius muzsikát hallgatok
youtube.com/watch?v=rimzTl4L-Uw

Attached: 3.jpg (250x347, 21K)

de akkor minek linkeled a rákost?

bázisolt
dögölj meg

köszönöm ánon

Hogyha tényleg érdekel a dolog: igen, de általában nem egyből ilyesmivel kezdenek, hanem idővel egyre extrémebb lesz az ízlésük. Én például klasszikus rockkal kezdtem, s bár még a Burzumnál nem tartok, eléggé extrém dolgokat hallgatok.

Vááá ez a gitárszóló mindig megfog a végén, köszi ánon!

tegnap jöttem

*krákk*
*szip*

Rozsomák? Most ez egy X-Men!

kurva anyád

vannak emberek a fideszkakukkokon kívül akik unirónikusan ákorcsot hallgatnak?

nem kell a jó zenét egy párttal sem azonosítani attól hogy a telekom és az rtl klub azt mondta petike

igen, akinek jó az ízlése

t. alemberek

t. iligy mongol torokénekes

basznák

magadat

nem tudok aludni és felbasz!!!!!!

Megakarok halni

én is

nekem egy litván feleség ellene mivel nekik a legnagyobb a steppe admixük kit nászéjszakán első szekszen teherbeejthetek az éve halmozódó gecchymmel de a te vágyad sem rossz

szűrve

rohadj meg