pusztulj el nyomorék
minden külföldi csak azért jár ide hogy polandball szintű mémeket nyomasson, ennek itt nincs helye
az öngyilkosságot fontold meg féreg
Kurva anyátok
Én visszasírom a jászvásári pizzázásokat és az értetlenkedő oláhokat hől
mondtam mán el lehet takarodni a kisebbségi komplexusoddal egyetemben
Te szennyember! Te nyomorult kis vinnyogó, levedző koszladéklakó féreg, te SENKI!! Most örülsz, most boldog vagy, mint amikor este a rühes, retkes cigánykurva anyád felböfögi neked a nap során lenyeldekelt disznógecit, hogy kedvedre vacsorálhass, a penészlepte szennyes kis odúdban? Remélem szivárog a sárgás, gennyes, viezelettel kevert "geci" most az örökpetyhüdt kis nyomorult, deformált farkincádból a nagy örömtől, hogy segítettél tönkrebaszni a fonalat. Remélem most a kis fehér, megereszkedett pocid boldogan a nagy örömtől, hogy ismét bajt és nyomrúságot hoztál a világba. Gyűlöllek és gyűlölöm az egész fajtádat, ti alattvaló rombolásra születetett alantas tetvek! Egy nap még felkél a Nemzet a hozzád hasonló ocsmány képződmények ellen, és eljön végre a Kötél Napja, de attól félek még a varjak sem akarják majd leszaggatni az angolkórságtól elgörbült beteg csontjaidról a fertőtől nyálkádzó petyhüdt kis husidat.
Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.
tessék skacok, még egy kis nosztalgia :)
NE VÁLASZOLJ, NE ÍRJ VISSZA, NE OKOSKODJ TE OSTOBA SZARPOSTÁZÓ, HÁT NEM ÉRTED MEG, HOGY ALULMARADTÁL AZ INTELLEKTUÁLIS PÁRBAJBAN?!
HÁT NEKED TELJESEN MINDEGY, HOGY MIRŐL VAN SZÓ, MI TŐRTÉNIK, MI AZ ÍROTT SZÓ, MINDIG CSAK VALAMI OSTOBA FÉLIG EMÉSZTETT MÉMVÁLASZT BÖFÖGSZ IDE AGYATLANUL?
HÁT MINEK ÉLSZ EGYÁLTALÁN TE ÁLLAT, MINEK LÉTEZEL HA NINCS SEMMI ÉRTELME A CSELEKEDETEIDNEK!
GYŰLÖLLEK ÉS MEGVETLEK MÉG IDEGENKÉNT IS, MERT NEM VAGY TÖBB A SÁRNÁL, A KOSZNÁL, A PISZOKNÁL, SÁREMBER VAGY!!!
szánalmas hogy az elizaféregnek ennyi idő jutott benne hől
Kínai.
Kell részletezni? Kultúra, rengetegen vannak, egész világon ott vannak, cukiiiiiiik, jó a kajájuk.
Ne ordibálj már te tanyasi őstulok, aludnék
kék almát én postáztam először
régi szép idők amikor még felkeltem azért hogy enyém legyen a fonál