nas heroj
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
prd haha
kak bi bilo comfy zivjet nakon apokalipse
To ti je dobra priča, idem se i ja vozit bajsom nekud.
youtube.com
>KO ĆE POJESTI VIŠE LUBENICE?
youtube.com
KO ĆE POJESTI VIŠE LUBENICE?
>youtube.com
youtube.com
>youtube.com
youtube.com
>youtube.com
glupi balkanci to je americka for a da nigeri jedu lubenicu i KFC
a i jesu ovo poslednja vremena oseca se to u vazduhu
E OVO SAM ČEKO
Uh sta bih ja dao da ponovna imam 18 i da sam djevac
:slagiranazaba.jpg:
otac joil je duhovnik rokiju
youtube.com
bazirani roki uzima ovu sezonu
nimaju 60kg svi zajedno sa spota
nikola kavaja lel
tackasti live stream
youtu.be
lose je sto mu se nakacila ova polupana baba
Couple of years ago I was in a takeaway opposite a krčma with some random kurva and my Albanski drug dealer friend who is into trap's and shit (obviously) but also has some weird obscure tastes and shit who he likes as well (don't know how or why lol) and and some "turbofolk" faggots came into the shop and we basically asked them a few questions about what bands they like, and what their influences are because a few were playing live that night, and they were all dressed exactly the same like all "scene" retards do.
Anyway, cut a long story short they were all peasants so me and my friend started taking the piss calling them seljaks and saying they make shit music, etc, and they couldn't hack the banter so they started getting pushy, we ended up fighting and fucking them up, and there were like 4-5 of them and only 2 of us, lmao.
Not so "kremen" when you have your teeth kicked in and you're on the floor crying for mummy, are ya?
Think I told this story before when discussing turbofolk and the faggots within the genre to some other retard, but still... it's just funny to me because when I think of the memory I also simultaneously hear retards doing that typical ""mountain peasant"" voice like they do in turbofolk lol and then juxtaposed that mental imagery with the turbofolk faggot crying on the floor bleeding out crying to his friends for help... comedy gold.
Virgin freaks will say its larp but this really happened in South Krajina about 3 years ago. I will fight a cunt over music any day of the week even if I would lose
odjebace je
Odlican talk sou nebojse homosa dbi
Alooo dolazite
kaj
Ma neka brit pasta koju sam malo obradio
Normalno nikad ne postam na ex-yu ali sam ovo htjeo podijeliti sa vama.
pacenik prica sam sa sobom na strimu aj da da napravi mass shooting da nes bude od njega a ne ovo
ja sam musliman dbi
baki krindzara
koja je to vrsta kršćanstva?
Koji tablet koristite?
S3
baš šteta
šta te boli kurac, jesi me čuo? više se ne usuđuj da me gleadš u oči opće, ovo ti je zadnja opomena
HRVATI SU NAJSUPERIORNIJI NAROD, SVI MI BOSANCI, SRBI, CRNOGORCI SMO INFERIORNI PREMA JEDINOM CHAD NARODU NA BALKANU A TO SU DRAGI MOJ, HRVATI
DA DA, DOBRO STE ČULI
H-R-V-A-T-I
Koji browser ili umjetak rabite ne bi ste li bili na slikodasci?
Omnichan
ali ja volim tvoje smeđe oči
HRVATI SE KLANJAM, SVI MI NARODI SE KLANJAMO HRVATIMA, ČISTIM CHADOVIMA BALKANA, JEDINI CHADOVI NA BALKANU DAME I GOSPODO
HRVATI
ovo testiram bosanski proski, sad ću se pravit da sam balija hahahahah
nisi u krivu, zbilja jesmo superiorni
sve ja
alo uživo smo
youtu.be
ali doslovno
Boljeg naroda od Hrvata stvarno nema, najčišći na Balkanu daleko, ma svaka im čast, evo ja im se klanjam
nisi u krivu nikako, stvarno i jesmo najbolji a vi ste svi ispod nas haha
Teso picko stara,otisao si kod brace Hrvata u emisiju da pljujes po sopstvenoj drzavi i vojsci,hvalis se kako slusas Tompsona pa na sve to govoris kako njega slusaju i srpski nacionalisti?Gjnido mala bedna,daj javi se da ti platimo neku kurvu da pojebes,da skines konacno nevinost u 30-oj godini zivota.A sto se tice migova,da si iole realan znao bi da je to i vise nego dobra ponuda,za 185 miliona se remontuju+moderniziju na 4+ generaciju 10 aviona,plus stize jos 4 iz Belorusije po istom sistemu remonta i modernizacije.Sve ide svojim tokom i sve ide po planu,otac mi radi u Momi Stanojlovicu i zasigurno vise zna o tim migovima nego ti koji se bavis teorijama zavere.Popisam ti se na Balkan Info.
bosanci muslimani su najčistiji narod jer se nisu miješali s turcima ili ugrima (turskim plemenima) i tako smo zaparvo mi jedini bijeli narod ovdje
pored toga mi smo nasljednci zadnje osvojenih bosanskih zemalja i nezavisne crkve bosanske tako da nismo rogonje carigrada ili vatikana
sad se možete fino početi klanjati
kapitalisti, komunisti i nacisti su moji neprijatelji
moji su hrvati, srbi, crnogorci, slovenci, makedonci, jevreji, hercegovci, onda cigani, romi, bugari...
e i ti isto
uf ima odličnu vilicu, rodila bi mi dobre CHAD sinove!
koliko je samo predivna na thumbnailu
to je zato jer ima dobru vilicu
youtube.com
genijalno
dobar dan, poštar ovdje, stigla je žena koju ste naručili
tip sa aparaturom za rakiju pravi naftu
dzaba kad je mrche ciganin
nije da se hvalim al ode na cevape
pijemo lolarazepam na eksju tred rijaliti shou program plazi
ovi high test Bosanci će počistiti pederski h*vatski šljam iz ovih i budućih konaca
youtu.be
ženimo bosanke
trežr tu ju
javio sam se curi jednoj i ona mi je odgovorila, s njom sam izašao par puta prije osam devet godina jednom sam drkao ispred nje cura mi se dopada izgledom jako, šta da joj odgovorim dali da je pitam za kavu?
Predivno
>drkao ispred nje
ha?
ali nisam naručio tu skrnavu nego onu lepu
pa to što piše
drkao ispred nje
pa zašto ti ona nije izdrkala
m-molim te zadrži me anone, nemam kuda
pa nije htjela
koji kurac
i ti bi s time pred oltar?
>drkao ispred nje
kako to mislis
ma boli me uvo idi kod mudje, ko te jebe taj nek te izdrzava
pitan šta da joj napišen
bili smo otišli u garažu tu smo se grlili i ja san doslovno drka s jednon rukon dok san s drukon drža nju i ona je gledala
cecnuh
bas me zanima dal njen brat masturbira dok slusa kao debeli mudja mrka janu u susednoj sobi
jadni ste
nešto od ovoga:
>ej mala, bil mi dala?
>ej još si vruća, imam auto i kuću i želim te ženiti
>daj pičke znam da imaš
>daj mi pičke ili ću ti ubiti cijelu familiju
>daj pičke, jebo sam ti mater
>bok, ja sam Milivoj i bednik sam bedni
>se sjećaš dok sam drkao ispred tebe? hehe e to su bila dobra vremena
>svvvvvvvvvrrrrrrrršššššššššššššššš
jesi svrsio na nju
>ja san doslovno drka s jednon rukon dok san s drukon drža nju i ona je gledala
lolara jebote
e ovo je dobra muzika
roki dominacija
maric
player knowledge 19
youngster knowledge 20
ovo je shou program
potaj te tabane
Fukso!
ako joj ne bi dao pažnje barem jedan konac bi počela postati gole slike sama od sebe velim ti
okidach
da me ne briga za nju najradije bi poslao ovu:
>se sjećaš dok sam drkao ispred tebe? hehe e to su bila dobra vremena
nisan na nju
kako je lako prepoznati lažnu mimo...
pa reci joj to, da te je briga za nju i da želiš da se vidite ponovno ako je slobodna nakon 8 godina
lozim se na programere
dakako
moji drugari... NITARE!
vidiš ti si kralj evo upravo poslano
moji drugari ni ni ni NITARE!
ovo je nebojsha