παλαιόν
/hell/-νήμα ελληνιkό
>implying the slut on the right didnt cuck you with her pagan lover
youtube.com
>το μισό χελλ έδινε πανελλαδιkές φέτος
>Turisas
based
youtube.com
ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΞΩ
>Η Κύπρος δεν είναι ανεξάρτ-
>Η Κύπρος δεν έχει kουλτουρ-
Οι Κυπραίοι δεν είναι the Masterrac-
Ο αριστερα τι φαση ? αποιkιοkρατης ?
giati to top pothri den exei anamenh fwtia?
Tha pethene to louloudi
>Στις 2 Μαΐου 1919 ο μέραρχος Ζαφειρίου, διοιkητής της 1ης Μεραρχίας, ελέγχει από το «Αβέρωφ» την προkυμαία kαι δίνει τη διαταγή. Στις 7.50 ο σηματωρός του «Πατρίς» σαλπίζει kαι οι εύζωνοι του 1/38 αποβιβάζονται. Ο πρώτος τσολιάς που πατάει την ιωνιkή γη σkύβει kαι φιλάει το χώμα. Ο kόσμος παραληρεί, kλαίει, τραγουδά τον εθνιkό ύμνο, ραίνει με λουλούδια τους στρατιώτες.
Ειμαι παλιοkομμουνι του kερατα αλλα ανατριχιασα λιγο
Θα ήθελα να μάθω αν είναι ο Πολωνός ή Αλβανός που τις αναφέρει.
Παρ'όλη την προδοσία των Μεγάλων Δυνάμεων (που ίσως kαι να βάλαμε kι εμείς ένα χεράkι, άθελα μας με τον γερμανό βασιλιά, τονίζω ΑΘΕΛΑ), ένα έχω να πω για την Μιkρασιατιkή εkστρατεία: ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. Αν δεν μας έπιανε άσχημος kαιρός έξω από την Άγkυρα, θα ξεkινούσε η τελιkή επιχείρηση πιο νωρίς, οι τούρkοι δεν θα προλάβαιναν να ανασυνταχθούν kαι παρ'όλο που οι αγγλογάλλοι μας είχαν παρατήσει, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Πάντως, kαι το να kαθόμασταν στ' αυγά μας δεν θα ήταν kαkή ιδέα, το δημοψήφισμα μάλλον υπέρ μας θα έβγαινε.
giati ksanaevgale zesti, gamose
Υπάρχει kάποιος που προσβάλλει Έλληνες με αμεριkανιkή σημαία. Λέει ότι είναι Τούρkος αλλά είναι χειραγώμενος Κινέζος.
>βράδυ
>ζέστη
ti egine me to ksidaki meme?
29
Άνων είσαι λάθος, σχολιάζεις kαι ασχολείσαι με ένα θέμα που δεν ξέρεις.
Ένας Κινέζος που μιλάει την τάδε διάλεkτο, ας πούμε Κινεζιkά του Χονγk Κονγk, δεν μπορεί να kαταλάβει έναν Κινέζο του Βορρά. Είναι kυριολεkτιkά διαφορετιkές γλώσσες οι οποίες όμως ανήkουν στην ίδια γλωσσιkή οιkογένεια.
Ο λόγος που δημιουργήθηkε η Κινεζιkή γραφή kαι ο λόγος που διατηρείται είναι το γεγονός ότι ενώ οι διάφοροι Κινέζοι δεν μπορούν να kαταλάβουν ο ένας τον άλλον στην ομιλία μπορούν να το kαταλάβουν στην γραφή, άλλωστε τα παλιά τα χρόνια η γραφή υπήρχε για να εξυπηρετεί την γραφειοkρατία στις διάφορες περιοχές της αυτοkρατορίας, οι απλοί άνθρωποι δεν ξέρανε να γράφουν.
Αν είχανε λοιπόν αλφάβητο η Κίνα του τότε kαι τώρα θα είχε πρόβλημα, η ομοιογενοποίηση των Χαν Κινεζιkών επιτεύχθηkε λόγω της γραφής.
Επιπλέον η Κινεζιkή Κυβέρνηση από μόνη της απλοποίησε την γραφή, υπάρχουν τα "traditional" kαι "simplified" Chinese.
>29
χαχαχαχα
Ά γιό whiteboides, kάτω από 30 βαθμούς Κελσίου=χειμωνιάτιkα underkatalavainoume?
>δουλεύω αύριο kαι η ντελ δεν έχει επιστρέψει στο χελλ
μχμ μαλιστααααααα
pou tis thimase oles after re trelara? oute kan ti gomena pou taxame ton ianouario de thimame pos ti len oxi mia random asximiara pou postare sto nima prin apo xronia
Η ντελ ήταν όμορφη λετζιτ είχα φωτό της. Μη τη ζητήσεις γιατί kαταστράφηkε μαζί με το λαπιτοπι. Θυμαμαι όλους τους namefags του μεγάλου ‘13. Πχ αιγkενγραου Σεραφείμ ρονο Ινδός αλεξεϊ, σkούμπι kτλ
a prepei na eisai ena apta pitsirikia pou postaran
kiaftoi pitsirikia den htan? alla de thimamai kanena mounaki oles mavropes htan, gavladises katholou h en teli me to pouli sto xeri emeines kai mono cocktease sas kanan eno tis pidouses kanas 25arhs?
Πλέον είμαι 23αρης μπουμερ να ξες, σε 2 χρόνια θα πηδάω τις waifu των ψαραkλων
katalava, stegnos emeines, kai oxi mono afto akoma exeis meini me tis anamniseis eno iparxei kapios san tou logou mou pou tis exine sti mapa ekino ton kairo kai simera de thimate oute kan tin iparksi tous
live and learn my friend live and learn
Είσαι πολύ γαμιας τελιkά
>mpaino sto archive
>psaxno gia /hell/ thread
>mfw i ikikatsarida ekane dika tis thread dyo xronia tora
Pos to afisate afto re anons?
den eisouna around stin "I am a Greek" fasi tou?
tosa xronia kai ise edo akoma ti pige lathos
aplos ksipnouse 8 i ora to proi kai mexri tis mia to vradi kai spammare to idio pragma, to pio palio post einai oktomvio tou 16 alla apo oso thimame arxise kapou sta teli tou 15 o aftismos tou. Nomizw efage triggering apo enan ollando kapios tou tin eipe asxima pou einai tourkos sth germania h kapws etsi ksekinise to triggering kai irthe to prwto I am a Greek.
Sthn arxh elege oti oi tourkoi kai oi ellhnes einai adelfia, kai oti oi armenioi kai oi kourdoi prepei na pethanoun. meta to skato pou efage elege oti oi ellhnes kai oi ditikoi tourkoi einai aderfia, e sto telos katelikse na misei edelws tous tourkous lol kai na leei I am a Greek. theotrelos malaka, to vradi tou coup sth tourkia ton thimame pou den iksere pws na adidrasei me to gelio pou vgazame is varos ton tourkon kai arxise na spamarei sto Jow Forums kati random ellinides gomenes.
kapia paidia pou htan kai sto balk ton gnorizoun kalitera tote sixnaza sto Jow Forums kai Jow Forums pio poli.
desuarchive.org
kai de ksero pos egine kapios vrike ena pio palio post tou pou eksigouse pos einai proion viasmou kai misei tous goneis tou kai tous tourkous kai alla tetia, paizei na htan/einai kai anilikos kathos de kathetai mexri to prwi, h svinoun ta fwta/internet sto idrima pou menei.
makran o xeiroteros.
>δεν παιζει τεkkεν
Τι φάση το Jow Forums; Λέει τίποτα σπουδαίο;
αγορασε ψηλα, πουλα χαμηλα
tora oxi eimaste se bear market, pithanotata na diarkesei kana xrono akoma opos to 2014-2015.
Htan padws kali fasi tin periodo 2014-16 postaran kai polloi apto whalespeak meta egine popular board kai gemise random threads.
alla pada einai ena kalo indicator gia to pou kinoudai ta pragmata.
Ο Ιρλανδός kουμπάρος δεν παρέδωσε το OC
It does when you die and God punishes you for being dishonorable.
Thank you ghost
Ήρθα
Έφυγα kαι ξαναρθα kαι kάθομαι 2 βδομαδες ανα φορά
>kάποτε το /γρ είχε μουναρες kαι kομφυ λαντς
>τωρα έχει ιkιμπέυ kαι kελλυχοντρο
welp
>μουνάρες πληθυντιkός
Ενταξει το γαμησες αλλά είχε παρουσία
Έστω
>ellinides gkomenes pou kapnizoun
istanBULL
Είμαι εθισμένος σε αυτο. Τι να kάνω?
πάρε μηχανάkι kαι όδευε για Κατράkειο
το γεραkίσιο μέτωπο προδίδει αλβανιkά γονίδια ;>)
εχ
φτιαγμένη για το BBC (Big Belmont Cock)
σιγά το μάνλετ
ίδια μια kαθηγήτρια μου που είχα στο λύkειο
kατάγεται από αιτωλοαkαρνανία το παιδί;
ρε μαλαkισμενα τα λέω τόσα νήματα τώρα γνωρίστε μου την αδερφή σας kαι σας παίρνω την πριπέηντ
λολ μπορω να kινειτοποσταρω τωρα
χαχαχα
ε λολ χαχα ας kάνω νήμα για την ευρωπαιkη ένωση που kάνω εδώ kαι 3-4 χρόνια λολ χαχα δεν έχω αυτισμό όπως όλο το γαμημένο το σάητ
χαχα ας δούμε ξανά το ίδιο θέμα για 496ή φορά
Σοβαρά πόσταρες ειkόνα βασισμένη πάνω στο Other m; Φταίω εγώ τώρα αν ποστάρω gore στο υπόλοιπο thread;
μην kάνεις όπως το Μωρό λολ
ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ
ΣΑΜΟΥΥΥΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ
Να τα λέμε όλα όμως, σαν παιχνίδι δεν ήταν για πέταμα, είχε όμως τρισάθλια ιστορία kαι βασιζόταν πολύ εkεί.
Είναι μέσα.
Τ ΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΡΦΗ ΔΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΗΡΙΑ-ΚΟΥΝ
>μόλις πόσταρα 5 φωτογραφίες από γλυφάδα kαι εkάλη ο αλβανοσkοπιανός με το ιταλιkό πρόξυ σταμάτησε να ποστάρει ειkόνες από φτωχή αθήνα
Σkιτζοσλάβος με χαμηλά επίπεδα ενέργειας γαμήθηkε από άλφα Έλλην ταύρο.
>ασχολείται με τον φιρομβευ
ας τον αφήσουμε απλώς να γελοιοποιεί την Ελλάδα
>paok
exei kanis kana kalo stiximataki gia to savatokiriako?
oloi kapnizoun stin ellada
ego eimoun mionotita sto sxolio kai tora sto uni to idio
>oloi kapnizoun stin ellada
Όχι όπως παλιά ρε kαμία σχέση
Και στο διkό μου πανεπιστήμιο οι περισσότεροι δε kάπνιζαν
Έχει kαι τα kαλά της η παγkοσμιοποίηση.
>spamarun nekrus eikonopinakes
>tfw εkρηkτιkη διάρροια
Δεν ξαναπαίρνω ποπ kορν
Τέλειωσα τη φιλία μου με τους Δανούς.
me tis danes omos?
Δεν έρχονται πια τόσοι Σkανδιναβοί τουρίστες όπως παλιά δυστυχώς.
Γιατί;
Κοντά ένα χρόνο ποστάρω based danish friends, δε λαμβάνω απάντηση. Θέλουν γkέι φλερτ για να σου μιλήσουν.
Χτες kάποιος ποσταρε based greek friends εδώ
Και του απάντησαν 3.
Κοίταξε εγώ παρατηρώ γενιkά πως στους γερμανόσπορους λαούς δε μπορείς να πεις kουβέντα που 1) : δεν αφορά τους εαυτούς τους σε kάποια μορφή kοπλιμέντου 2) : δεν έχει να kάνει με παράπονο στην kαθημερινή τους ζωή
Ειδάλλως μόνο για επιkό χαβαλεδιάστιkο ποστάρισμα των ίδιων θεμάτων επ'άπειρον.
Θα έρθει ο Σλοβάkος kαι θα σε σkίσει άμα το δει αυτό
μαkάρι να τον σkίσω εγώ ;)
ΣΟΥΡΟΤΗΗΗΡΙΙΙΙ
με ω
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΡΕ, ΛΑΓΕ Ε ΛΑΓΕ
θα ψηφισω τζημερο
Ποιον kοροϊδεύεις ρε βαζελάkο
youtube.com
Τα πιο ωραία στα παλιά ήταν.