Crni anđeo volim te
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
ispovesti.com
twitter.com
zamisli da se prezivaš Poturak
več jednom novi
zamisli da se zoves zdenko
podsecam vas da idete kod zubara
čudan momak si bio, mislili smo svi, da pomalo lud si ti
IRC
E JEBOTE DOSLOVNO IDEM SUTRA
youtube.com
kako da izgledam ovako bazirano ko zeljko
Why is it that literally everytime that I see this general, OP has a picture of a black chick?
Also, whats up with "lolara"? Can't you just say "lol"?
i ovo sam cuo pun kurac puta, daj jos nesto, kaj si ti magicni zabac koji mi otkriva tajne?
dali da se ubijem? bi ja ali mater mi ziva pa necu da je sekiram
ja sam izmislio lolara
Poklonite se Vrhovnom Gospodaru.
Pisni još jednom i poslat ću ti židove opet
egipčani nisu bili crnci to je laž
falis mi lave babilona
youtube.com
youtube.com
boli me zub
>mrtav umoran ali izdrkam
>mrtav umoran ali nemam volje pokupit odjecu sa poda
prioriteti lolara
žaba je simbol otkriča, magije i kaosa ohoho
nemoj se ubiti, boli te kurac
odjepala te jer si papak i jer te može imati u papak zonu dok se jebe okolo i traži bolje momke sa više para koji će joj dopustiti više ''slobode'' da se još više kurva
Cringe. Don't get the wrong idea, I love jews. I am a goy animal who serves his masters.
Okay?
Ovo se do sada nije desilo u rijalitiju.
Voditeljka Miomira želela je da razjasni Ljubičinu priču.
Kako je ispričala o svom teškom odrastanju, te je pomenula svoju majku kao osobu koja ju je maltretirala, jer se odala poroku, Ljubica je otkrila jezivu istinu.
Nije želela da prizna iz prva da ta osoba koju ona naziva majkom, zapravo njena tetka.
- Osoba koja je dolazila ispred Hepija, za koju ti kažeš da ti je majka. Šta je ona tebi zapravo u srodstvu - upitala je voditeljka, pa je Ljubica sve šokirala svojim izgovorom:
- Ona mi je tetka, Gordana Stankov. Koja nosi prezime mog oca, bila je udata za mog oca, sada su razvedeni iz sažaljenja da ja ne bih živela bez majke - ispričala je Ljubica.
- Moja mama je umrla, kako su mi rekli samo par meseci nakon mog rođenja - međutim, dotakla je se priče o svom bratu:
- Ja ne znam da li je on meni rođeni brat, meni su tako rekli, ja sumnjam u sve. Moj otac je njega gledao dao malo vode na dlanu, a taj brat je mene gledao kao smeće, kao da me je pokupio pored đubrišta - sa knedlom u grlu pričala je svoju tužnu sudbinu.
- Pre samo par meseci sam saznala istinu o svojoj tetki, nisam znala da mi ona nije prava majka - nastavila je da šokira mlada takmičarka.
inace zohari su odlicni kucni ljubimci ako niste znali, samo ih stavite u staklenku i probusite par rupa za zrak, malo vode kapnite svako malo, doslovno jedu sve, svako dva tjedna ga prebacite u drugu staklenku i ocistite prvu
moja zena devica
ŠUBI DUBI DUBI JOŠ ME BOLE ZUBI
NE POMAŽE NIŠTA KALADONT U TUBI
Milorad se vratio u vilu još jači.
Pun energije, strasti i entuzijazma, Seksi Rok je uz pomoć svog rijaliti druga i novog takmičara, tamne puti, Džonatana napravio pravu žurku u vili.
U jednom trenutku Produkcija im je pustila VTR-a kad su njih dvojica tokom prošle noći zaigrali kolo, što je bilo na iznenađenje svih takmičara, s obzriom da mladi takmičar dolazi sa zapada.
Sada kada su čuli prve taktove srpskog kola, skočili su na noge, uhvatili se pod ruke, a zatim opleli po vili i pokazali su srpsku tradiciju.
Džonatan je pokazao da poznaje naše običaje, a dok su ostali takmičari aplaudirali i bili zadivljeni prizorom koji vide, Milorad i učesnik sedme sezone, tamne puti su odigrali kolo i poklonili su se.
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kako znas sve o meni,daj mi jos tajni otkrij
Za vreme popodnevnog druženja, došlo je do sukoba između novog takmičara i konobara.
Naime, kako je glavna tema seksualan odnos između Nikole Conje i Ljubice, koji je bio prikazan takmičarima tokom prošle noći, danas je došlo do komentarisanja celog odnosa.
Takmičari su zgroženi zbog tog događaja, jer je većina osudilo konobara, s obzriom da je Ljubica priznala da su imali intiman odnos, ali da je ona bila u alkoholisanom stanju, pa je Conji bilo mnogo lakše da se odvede u krevet, a kasnije je sve to negirao, iako mu je pušten video snimak na kom se jasno vidi čin.
Želeo je sebe da uzdigne, tako što je držao hvalospev o sebi, ali onda je došlo do preokreta u situaciji, jer mu je novi takmičar zapušio usta:
- Conja kada ima se*s, krevet puca od pokreta - hvalio je sebe, a potom je novi takmičar tamne puti zapušio usta Conji:
- Vidi, ja imam pravo da igram sa bilo kojom devojkom, jer nemam ženu. Sram te bilo, ćuti tu i sedi, pokrij se ušima - pa dodaje - Ti si već izubio ženu, nemaš pojma ništa. Priznaj, lažeš sve vreme -
Conja je postao i više nego kontradiktoran, s obzirom da je u jednom trenutku negirao, a potom je govorio da je to sve bila gluma, međutim, njegova žena Milka se i dalje ne oglašava.
izmamio si mi osmeh
youtube.com
dobar šabos goj, daj mi svoju arijsku čerku heheh
Conja je folirant ali je barem zanimljiv i smesan. Klasicna konobarska jajara.
I kako bre ovi afrikanci ovako brzo nauce srpski???
ne, pusti me na miru idem u krpe
moja zena rijalitiigracica
youtube.com
ladno nemam nikakve poroke
odlepicu
kada ce kraj
fuj bre
rumunka brkata
>ook nisi mogao jebat u osnovnoj (drzat djevojke za ruku djelit cips na velikom odmoru i ljubit ih u obraz) jer su te svi zvali gospodar muha
bar nitko nije iz osnovne samnom isao u srednju
>impliciram da sam jebao u srednjoj
inace u Bibliji gospodar muha je demon beelzebub jer je to bio zidovski nacin da se rugaju poganima koji su ga stovali, gospodar muha=prljavo bezvrjedno govno
magicna zabo trebas mi ti
gledaj u carobnu kuglu, govori mi o buducnosti
cek cek cek hoces da mi kazes da su tvoji drugovi u osnovnoj bili toliko inteligentni i edukovani da su znali ko je gospodar muva?
ovo si izmislio kao i obicno
youtube.com
tsh tshnvch
ne ovo za beezebuba sam ja napisao sad kao fun sidenote, a u osnovnoj smo citali knjigu gospodar muha, a ja nikad nebi ubijao ni muhe ni moljce ako bi ikad uletili u ucionicu i sletili na mene
i ja nelazem
ook imam iq>120
youtube.com
sta bi dao da antu ubace u parove
serem ti se na vojsku koja nosi fantomke
teica moja lepotica
Rekao mi je Ante da je hteo ali Maric nece ustasu u show. Sto ne mora da znaci da je tako, ja mislim da bi Maric sve pare dao na njega.
kakvi sve naslovi prolaze
kad ti je rekao ? Ajde da im spamamo stranicu da ga ubace ako vec hoce da udje
imali itko onu sliku sacuvanu kad smo stavili ispovesti na aparate?
Na streamu kod nekih hrvata brdjana sto je kacio user iz hrv ovde.
lolara
ni ja ne ubijam kukce, nego ih bacim kroz prozor i vratim u prirodu na slobodu
osim komaraca
ovo sam inace ja
Ovo sam inače ja
youtube.com
moja omiljena zivotinja
zamisli zapravo ubijes bilo sta
zauvek si ga izbriso iz ovog univerzuma...
jebena prica
da li su moralni zakoni iluzija? mislim logicno zivotinje se ubijaju medjusobno non stop ali nekako niko ne ubija iz zabave/zla/ideologije/itd. ko covek
da li je sve mema
da li treba ubijati sve ili zapravo ima necega u tome da imas moc(svest) da postedis zivot nekom zivom bicu
pravi reddit sati
Novi Tesla
youtu.be
tako nekako, zapravo feničani koji su bili srodni židovima su štovali boga baala, što znači gospodar, pa su ga židovi u svojoj religiji pretvorili u beel zebub-gospodar muha da ih ismiju
krindzulja
zamisli bato da je 2018
i da smo mi na planetu zvanom zemlja
i da koliko mi znamo nepostoji nista drugo u cijelom svemiru
stotine tisuca svjetlosnih godina nicega
i ti zgazis mrava namjerno bez razloga
razmisli malo
dalmatinski zagor?
koje su sanse da smo sami u svemiru?
sta je sve ovo...sve mi izgleda beznadezno bilo da verujem u boga ili ne
pazite sad ovo
djocko i fikson su kreirali novi moderni ex-yu, a djocko je sam stvorio prvi thread, sto se moze reci da je harizmatovic zaista kralj interneta u eksjugoslaviji
koji je zapravo gramatički smisao riječi "lolara"?
jel to veliki lol ili ženski oblik riječi "lol"?
>koje su sanse da smo sami u svemiru?
ovisi sta mislis sa tim, siguran sam da ima nekakav guster negdje tamo, tako da ovisi na sta mislis, inteligentna bica, ili jos naprednija od nas? ili bilo sta?
a da li je mogao djocko bez pomoci fiksona da uvede ex-yu u zlatno doba ili je fikson samo bio alat u rukama djocka?
to moramo da pitamo euklida i aristosa oni su to forsirali
lolara je kao neko mjesto gdje puno ljudi loluje, tj lolara je kao kad zelis reci jako snazan i velik lol, jer je to lol od vise ljudi koji loluju u isto vrijeme
ledara
dakle ara je neko mjesto ili spremiste gdje je nesto skoncentrirano
ovo je dokaz da ne postoje nikakve teorije zavere i sranja jer bi odavno kidnapovali ovog coveka za eksperimentisanje s obzirom da je jedini ikad na ovoj planeti koji je postao jedno sa najfundamentalijom pojavom u svemiru, elektricitetom
vidi
Seoska sam lolara ja
Kekara bračo
>da li su moralni zakoni iluzija?
da. muškarci ubijaju, žene rađaju. abrahamski zakoni su izopačenost pravog ljudskog smisla.
inače, energija ne može nestati, tako da emocionalna energija tj. duša svakog živog bića nastavlja živjeti u nekom drugom obliku nakon smrti
>jel to veliki lol ili ženski oblik riječi "lol"?
nesto izmedju dbi
Niko od ovih smaraca brucoskih kvaziintelektualaca ne sme da se upusti u ovu raspravu jer su previse guzobolni, a sto je najjace postuju na threadu koji su odrzali jedino ezgengeri.
lolica je zenski oblik lo
sto je zanimljivo jer je lolita znamo vec sta a lolica je jos vise cp oblik lolite
klasika
vidi se da su cavuljetine spamerske
nego,
koju novu meme ce stvoriti zajecarci?
s obzirom da sam vam ja to ovde prvi doneo daj da objasnim
nekad davno u srednjoj skoli imala tu neka pekara gde smo cesto kupovali peciva sa kojekakvim sranjima izmedju ostalog i kroasan sa sunkom
e sad, mi ovde obicno to zovemo (ne znam odakle) sunkara iz zeze
e sad posto smo u isto vreme moji ortaci i ja bili kompjuterasi i medju prvima koji smo docekali internet sleng u nase krajeve kao sto je "lol" nekako smo jednom spojili "sunkara" i "lol" = lolara
hvala ti bazirani fiksone
samo ih treba ignorisati i otici ce
da ali ara je sufiks sto oznacava neko mjesto gdje je nesto skoncentrirano ili u skladistu
pekara
ledara
itd
Paзбoли ce oд paкa пoгaни изpoдe.
Kako je sin Radoslav znao da bas Isidora Minic ide u vizitu kao pedijatrica kod one njegove kanadjanke?
Ovo je jedan od retkih gafova Radosa Bajica u seriji.
ara je isto papiga
hiperlativ od lol
evo ga i #1 rakpeder na threadu primetio sam da su glavni samo kada su njih dvojica trojica ovde, ne brigaj uskoro idu u krpe i posle opet za 10 dana dolaze
vidi
to si u pravu valjalo bi istraziti odakle to "ara"
a takodje si zaboravio braapara
vidi
ovo samo stari eksju prepoznaje
e neka si im rekao koliko vidim jedini si ih prokuzio u srz
Šta da ti kažem brate imam visok IQ i znam da provalim fejk seratore na keca.
e pa momci
u krpe se mora
noc
NASEREM TI PUNA USTA GOVANA I NAGURAM DS-ovom zastavom duboko
jebem ti mrtvu mater onu znas ti dobro koju...
pa meni je ex-yu uništio mozak, počeo sam na sve stavljati -ara a nisam se zapitao što to znači uopće